Jax

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jackson ”Jax” Briggs on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -videopeleissä. Hänen ääninäyttelijänään toimii Marz Timms.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jax on Yhdysvaltain erikoisjoukkojen majuri ja Sonya Bladen esimies. Hän on lihaksikas ja syntyperältään afrikkalais-amerikkalainen. Jaxilla on vihreät armeijahousut, saappaat, rintapanssari ja hansikkaat.

Peleissä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mortal Kombat -pelissä Sonya pelastaa Jaxin Shang Tsungin vankilasta. Jax menettää kätensä taistelussa Ermacia vastaan, mutta saa myöhemmin tilalle kyberneettiset robottikädet. Jax saa surmansa taistelussa Sindeliä vastaan ja myöhemmin langennut Jax taistelee Raidenia vastaan Netherrealmissa.

Mortal Kombat X -pelissä Jax on yhä Quan Chin orjana taistellen entisiä ystäviään vastaan. Raiden onnistuu kuitenkin palauttamaan Jaxin takaisin hyväksi. Tämän jälkeen Jax vetäytyy erikoisjoukoista ja ryhtyy maanviljelijäksi. Hän saa tyttären Jacquin Vera-nimisen naisen kanssa. Jax vastusti Jacquin liittymistä erikoisjoukkoihin, mutta joutui antamaan periksi. Jax myöhemmin avusti Sareenaa ja Kenshiä Quan Chin vangitsemisessa ja toi lopulta itse Quan Chin Earthrealmiin kukistaen tämän palvelijat. Jaxin kohtalo jäi tämän jälkeen tuntemattomaksi.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.