Fujin (Mortal Kombat)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fujin


Kotimaa Heaven (Taivas)
Esiintynyt Mythologies: Sub-Zero
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Gold
MK: Armageddon
Laji Jumala
Taistelulajit Lui He (MK:A)
Aseet Plasma Crossbow (MK4, MKG)
Devastator (MK:A)
Liittoumat Jumalat
Entiset liittoumat -

Fujin on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -taistelupelisarjassa. Hän on tuulen jumala ja Earthrealmin nykyinen suojelija.

Fujinin elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Fujin nähtiin ensimmäisen kerran yhtenä neljästä vartijajumalasta, jotka suojelivat Shinnokin amulettia. Hän oli myös ensimmäinen jumalista, jotka vanhemman Sub-Zeron täytyi voittaa hakiessaan amulettia (Fujin hävisi joutuessaan oman tornadonsa imaisemaksi).

Sub-Zeron saatua amuletin haltuunsa, Fujin pysyi poissa eikä tästä syystä ollut Shinnokin tuhoamien jumalten joukossa. Hän kuitenkin liittyi Raidenin joukkoihin voitokkaaseen taisteluun Shinnokia vastaan. Shinnokin hävittyä, jumalten vanhimmat ylensivät Raidenin yhdeksi jumalten vanhimmista ja hän valitsi Fujinin Earthrealmin uudeksi suojelijaksi. Fujin suostui ja lupasi olla pettämättä hänen luottamustaan.

Fujin on ollut Tavenin ja hänen perheensä ystävä vuosikymmenten ajan. Fujinin tavatessa Taven Red Dragon klaanin päämajan edessä, hän kuitenkin kielsi tätä astumasta sisään ja kaksikko aloitti taistelun. Taven onnistui voittamaan ja Fujin antoi hänelle luvan sisäänpääsyyn pahoitellen taistelua.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.