Nightwolf

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nightwolf on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat -pelisarjassa. Hänen ääninäyttelijänään toimii Larry Omaha.

Nightwolf on shamaani ja intiaanipäällikkö. Hän on yksi Earthrealmin puolustajista. Nightwolfilla on ruskeat saappaat, harmaat housut, käsisuojukset, ruskea vaatetus, nuolenpääkoru kaulassa ja punaiset kasvomaalaukset sekä otsapanta. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat 3 -pelissä.

Mortal Kombat: Deception -pelissä Nightwolf suunnitteli tuhoavansa lohikäärmekuningas Onagan lopullisesti ja Shujinkon avulla Nightwolf onnistui erottamaan Reptilen Onagasta ja lähettämään Onagan sielun Netherealmiin. Mortal Kombat: Armageddon -pelissä Liu Kangin sielu siirtyi Nightwolfiin ja Nightwolf osallistui Armageddonin taisteluun, jossa Nightwolf haavoitti Sheevaa nuolellaan ja sai surmansa Argusin pyramidin askelmilla. Nightwolfin kuoleman seurauksena Liu Kangin sielu joutui siirtymään eteenpäin. Nightwolfin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja tämän voimien avulla muuttui todelliseksi shamaaniksi henkimaailman ja oikean maailman välille avustaen Liu Kangin sielua siirtymään takaisin omaan ruumiiseensa.

Vuoden 2011 Mortal Kombat -pelissä Nightwolf taisteli Scorpionia vastaan häviten taistelun. Myöhemmin Nightwolf pyysi Kurtis Strykeria liittymään Earthrealmin puolustajiin. Nightwolf estää Quan Chitä toteuttamasta Shao Kahnin suunnitelmaa ottaa Earthrealmin sielut haltuunsa Soulnadon avulla ja kukistaa Noob Saibotin heittäen hänet Soulnadoon tuhoten sen. Raidenin mennessä tapaamaan Jumalten Vanhimpia hän teki Nightwolfista Earthrealmin puolustajien väliaikaisen johtajan. Nightwolf kukisti taistelussa Cyraxin ja Sektorin. Myöhemmin Nightwolf taistelee Sindeliä vastaan uhraten itsensä tuhotakseen Sindelin. Myöhemmin Quan Chi herätti Nightwolfin henkiin ja langennut Nightwolf taisteli Raidenia vastaan Netherealmissa.

Mortal Kombat X -pelissä langennut Nightwolf nähtiin Netherealmin hyökkäysjoukoissa. Kenshi onnistui kukistamaan Nightwolfin puolustaessaan Sky Templea. Myöhemmin langennut Nightwolf nähtiin Quan Chin linnoituksessa ja hän yritti taistella Earthrealmin hyökkäysjoukkoja vastaan heittämällä tomahawk-kirveitä heitä kohti, mutta hän joutui vetäytymään muiden kanssa. Nightwolfia ei nähty tämän jälkeen ja hänen kohtalo jäi avoimeksi.

Mortal Kombat 11 -pelissä Nightwolf esiintyy ladattavana bonushahmona. Nightwolfin tarinassa paljastetaan hänen olleen Matoka-intiaaniheimon jäsen ja hänen nimen olleen ennen Grey Cloud eli Harmaa Pilvi, ennen kuin hän otti itselleen nimen Nightwolf. Kano oli pyytänyt Nightwolfia varastamaan hänelle heimonsa aarteet vastineeksi rikkauksista, mutta Nightwolf yrittäessään varastaa aarteet tajusi sen olevan väärin ja hän taisteli Kanoa vastaan mutta Kano kukisti hänet ja jätti hänet kuolemaan. Tämän jälkeen Suuri Henki siirtyi Nightwolfiin vahvistaen tätä ja Nightwolf onnistui kukistamaan Kanon ja häätämään tämän pois heimonsa läheisyydestä. Nightwolf tämän jälkeen ryhtyi suojelemaan kansaansa ja Raiden oli tästä syystä valinnut hänet yhdeksi Earthrealmin puolustajista. Pelin Aftermath-lisäosassa paljastui, että Kronika oli tuonut menneisyyden Nightwolfin nykyaikaan, mutta menneisyyden Nightwolf kieltäytyi auttamasta Kronikaa tämän suunnitelmissa, minkä seurauksena Kronika vangitsi Nightwolfin tyhjyyteen yhdessä Fujinin ja Shang Tsungin kanssa. Liu Kangin kukistettua Kronikan, Nightwolf vapautui vankeudestaan ja ilmestyi Liu Kangin luo. Liu Kang lähetti Nightwolfin menneisyyteen avustamaan Fujinia ja Shang Tsungia saamaan Kronikan kruunun haltuunsa ennen sen joutumista Kronikan käsiin. Nightwolf kukisti erillisissä taisteluissa Kollectorin, Frostin ja Gerasin. Myöhemmin kolmikon jouduttua vangiksi Netherealmissa Nightwolf onnistui vapauttamaan itsensä ja muut ja kukisti taistelussa langenneen Sindelin ja tulevaisuuden langenneen itsensä, jonka sielun Shang Tsung imi itseensä parantaakseen vammansa. Myöhemmin Nightwolf oli läsnä Shang Tsungin ja Fujinin pyytäessä Sheevan apua langenneen Sindelin palauttamisessa entiselleen. Matkallaan Sielujen Kammioon Nightwolf taisteli Erron Blackin kanssa halkaisten tämän luodit kirveellään. Nightwolf myöhemmin oli läsnä Shang Tsungin saarella todistaen kuinka Fujin ja Shang Tsung kukistivat langenneet Kabalin ja Jaden Nightwolfin jäädessä pitämään vahtia heidän noutaessa kruunun. Nightwolf myöhemmin taisteli Cetrionia vastaan jääden tappiolle ja Nightwolfin yrittäessä uhrata itsensä samalla tavalla kuin aiemmin Sindeliä vastaan, Sindel tuli väliin pelastaen Nightwolfin hengen kukistamalla Cetrionin. Myöhemmin Nightwolf oli mukana Raidenin hyökkäysjoukoissa Kronikan linnoitukseen. Shang Tsungin petoksen paljastuttua hän kukisti Nightwolfin taistelussa ja imi tämän sielun itseensä tappaen hänet. Myöhemmin Liu Kangin kukistettua Shang Tsungin hän todennäköisesti ajan tiimalasin avulla peruutti Nightwolfin kuoleman.

Nightwolf esiintyi Mortal Kombat: Annihilation -elokuvassa, jossa hän kohtasi Liu Kangin aavikolla ja kertoi tälle keinon Shao Kahnin voittamiseksi opettaen tälle Animality-liikkeen. Nightwolf teki cameoroolin vuoden 2021 Mortal Kombat -elokuvassa, jossa hänen kuvansa nähtiin Matoka-heimon historiaa käsittelevässä teoksessa.