Nightwolf

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nightwolf on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat pelisarjassa. Hänen ääninäyttelijänään toimii Larry Omaha.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nightwolf on shamaani ja intiaanipäällikkö. Hän on yksi Earthrealmin puolustajista. Nightwolfilla on ruskeat saappaat, harmaat housut, käsisuojukset, ruskea vaatetus, nuolenpääkoru kaulassa ja punaiset kasvomaalaukset sekä otsapanta. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran Mortal Kombat 3-pelissä.

Peleissä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mortal Kombat: Deception-pelissä Nightwolf suunnitteli tuhoavansa lohikäärmekuningas Onagan lopullisesti ja Shujinkon avulla Nightwolf onnistui erottamaan Reptilen Onagasta ja lähettämään Onagan Netherrealmiin. Mortal Kombat: Armageddon-pelissä Liu Kangin sielu siirtyi Nightwolfiin ja Nightwolf osallistui Armageddonin taisteluun, jossa Nightwolf sai surmansa Argusin pyramidin askelmilla. Nightwolfin kuoleman seurauksena Liu Kangin sielu joutui siirtymään eteenpäin. Nightwolfin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja tämän voimien avulla muuttui todelliseksi shamaaniksi henkimaailman ja oikean maailman välille avustaen Liu Kangin sielua siirtymään takaisin omaan ruumiiseensa.

Vuoden 2011 Mortal kombat pelissä Nightwolf taisteli Scorpionia vastaan häviten taistelun. Myöhemmin Nightwolf pyysi Kurtis Strykeria liittymään Earthrealmin puolustajiin. Nightwolf estää Quan Chitä toteuttamasta Shao Kahnin suunnitelmaa ottaa Earthrealmin sielut haltuunsa ja kukistaa Noob Saibotin heittäen hänet sielujen tornadoon. Raidenin mennessä tapaamaan jumalten vanhimpia hän teki Nightwolfista Earthrealmin puolustajien väliaikaisen johtajan. Nightwolf kukisti taistelussa Cyraxin ja Sektorin. Myöhemmin Nightwolf taistelee Sindeliä vastaan uhraten itsensä tuhotakseen Sindelin. Myöhemmin Quan Chi herätti Nightwolfin henkiin ja langennut Nightwolf taisteli Raidenia vastaan Netherrealmissa.

Mortal Kombat X-pelissä langennut Nightwolf nähtiin Netherealmin hyökkäysjoukoissa. Kenshi onnistui kukistamaan Nightwolfin puolustaessaan Sky Templea. Myöhemmin langennut Nightwolf nähtiin Quan Chin linnoituksessa ja hän yritti taistella Earthrealmin hyökkäysjoukkoja vastaan heittämällä tomahawk-kirveitä heitä kohti, mutta hän joutui vetäytymään muiden kanssa. Nightwolfia ei nähty tämän jälkeen ja hänen kohtalo jäi avoimeksi.

Mortal Kombat 11-pelissä Nightwolf esiintyy ladattavana bonushahmona. Nightwolfin tarinassa paljastetaan hänen olleen Matoka-intiaaniheimon jäsen ja hänen nimen olleen ennen Grey Cloud eli Harmaa Pilvi, ennen kuin hän otti itselleen nimen Nightwolf. Pelin Aftermath-lisäosassa paljastui, että Kronika oli tuonut menneisyyden Nightwolfin nykyaikaan, mutta menneisyyden Nightwolf kieltäytyi auttamasta Kronikaa tämän suunnitelmissa, minkä seurauksena Kronika vangitsi Nightwolfin tyhjyyteen yhdessä Fujinin ja Shang Tsungin kanssa. Liu Kangin kukistettua Kronikan, Nightwolf vapautui vankeudestaan ja ilmestyi Liu Kangin luo. Liu Kang lähetti Nightwolfin menneisyyteen avustamaan Fujinia ja Shang Tsungia saamaan Kronikan kruunun haltuunsa ennen sen joutumista Kronikan käsiin. Nightwolf kukisti erillisissä taisteluissa Kollectorin, Frostin, Gerasin ja langenneen Sindelin ja tulevaisuuden itsensä, jonka sielun Shang Tsung imi itseensä parantaakseen vammansa. Myöhemmin Nightwolf oli läsnä Shang Tsungin ja Fujinin pyytäessä Sheevan apua langenneen Sindelin palauttamisessa entiselleen. Nightwolf myöhemmin oli läsnä Shang Tsungin saarella todistaen kruunun haltuunoton ja myöhemmin hän oli mukana Raidenin hyökkäysjoukoissa Kronikan linnoitukseen. Shang Tsungin petoksen paljastuttua hän kukisti Nightwolfin taistelussa ja imi tämän sielun itseensä tappaen hänet. Myöhemmin Liu Kangin kukistettua Shang Tsungin hän todennäköisesti ajan tiimalasin avulla peruutti Nightwolfin kuoleman.