Baraka (Mortal Kombat)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Baraka
BarakaMKSM.jpg
Esiintynyt Mortal Kombat II
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat Gold
MK: Deception
MK: Unchained
MK: Shaolin Monks
MK: Armageddon
Henkilötiedot
Kotimaa Outworld
Laji Tarkatan
Taistelulajit Silat (MK:D, MK:A)
Hung Gar (MK:D)
Aseet Saber-Toothed Cane (MKG)
Tarkatan Blades (MKII, MKT, MK:D, MK:A)
Liittoumat Onaga
Entiset liittoumat Shao Kahn

Baraka on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa.

Baraka tunnetaan pahana ja ennustamattomana tarkata-lajin soturina. Lajitoveriensa tapaan hänen käsissään on pitkät terät, jotka hän vetää esiin taisteluissa.

Barakan elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen Shang Tsungin järjestämää Mortal Kombat turnausta Outworldissa, Baraka johti hyökkäystä Shaolin temppeliin Earthrealmissa. Hyökkäyksen johdosta Liu Kang halusi kostaa tämän Shao Kahnille ja lähti Outworldiin. Turnauksen jälkeen, Baraka liittoutui Mileenan kanssa, mutteivat koskaan toteuttaneet Kahnin vastaisia suunnitelmiaan. Mileena murhattiin ja Baraka lähetettiin Outworldin alangolle.

Seuraten Kahnin vajoamista, Baraka pakeni ja vietti aikaa yksikseen. Hän tapasi velho Quan Chin vaellellessaan Edeniassa ja hän tarjosi Barakalle mahdollisuutta hallita Edeniaa rinnallaan, mikäli tämä suostuisi liittymään Shinnokin armeijaan. Innokkaana taistelusta, Baraka suostui. Jälleen kerran Baraka kuitenkin suunnitteli pettävänsä mestarinsa, mutta hän ei taaskaan ehtinyt toteuttaa suunnitelmiaan sillä Shinnok hävisi taistelussa Earthrealmin sotureita vastaan ja hänet lähetettiin Netherealmiin.

Baraka vietti taas hetken itsekseen kunnes löysi henkiin heränneen Onagan uudeksi isännäkseen. Baraka löysi myös Netherealmista vapautuneen Mileenan, joka suostui liittymään Onagan joukkoihin.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.