Luettelo televisiosarjan Doctor Who jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Doctor Who jaksoista. Vuosina 1963-1989 sarjan tarinat koostuivat lähes poikkeuksetta moniosaisista, 25 minuutin mittaisista jaksoista. Sarjan palattua televisioon vuonna 2005 suurin osa tarinoista on muodostanut yksiosaisen 45 minuutin pituisen kokonaisuuden. Englanninkielisen nimen vieressä on ilmoitettu tarinan suomenkielinen nimi, jos sellainen on sille annettu. Vuosien 1963-1989 tarinoiden kohdalla nämä ovat MTV3 Scifin suomennoksia jaksojen nimistä, vuodesta 2005 eteenpäin puolestaan YLE TV2:n suomennoksia.

Vuosina 1963-1966 (tarinasta An Unearthly Child tarinaan The Gunfighters) tarinakokonaisuuksien nimiä ei ilmoitettu lähetyksissä, vaan jokainen jakso nimettiin erikseen. Näiltä vuosilta tarinakokonaisuuksista käytetään yleensä samaa työnimeä jota ohjelman tuotantoryhmäkin käytti.

Osa 1960-luvun jaksoista (yhteensä 97) on kadonnut BBC:n tuolloisissa arkistoseulonnoissa. Tätä tehtiin, koska kaikkien vanhojen ohjelmien säilyttämiseen ei ollut riittävästi tilaa eikä resursseja.[1]


Tohtori Kaudet
Ensimmäinen Tohtori (William Hartnell) 1, 2, 3, 4
Toinen Tohtori (Patrick Troughton) 4, 5, 6
Kolmas Tohtori (Jon Pertwee) 7, 8, 9, 10, 11
Neljäs Tohtori (Tom Baker) 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Viides Tohtori (Peter Davison) 19, 20, 21
Kuudes Tohtori (Colin Baker) 21, 22, 23
Seitsemäs Tohtori (Sylvester McCoy) 24, 25, 26
Kahdeksas Tohtori (Paul McGann) Televisioelokuva
Yhdeksäs Tohtori (Christopher Eccleston) 1
Kymmenes Tohtori (David Tennant) 2, 3, 4, 2008-2010 erikoisjaksot
Yhdestoista Tohtori (Matt Smith) 5, 6, 7
Kahdestoista Tohtori (Peter Capaldi) 8,

|}

Ensimmäinen Tohtori (William Hartnell)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksojen nimet Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 1 (19631964)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

001 An Unearthly Child A "An Unearthly Child"
"The Cave of Skulls"
"The Forest of Fear"
"The Firemaker"
"Lapsi avaruudesta"
"Pääkalloluola"
"Metsän kauhut"
"Tulentekijä"
Anthony Coburn (ja C. E. Webber) Waris Hussein 23.11. – 14.12.1963
002 The Daleks B "The Dead Planet"
"The Survivors"
"The Escape"
"The Ambush"
"The Expedition"
"The Ordeal"
"The Rescue"
Ei esitetty Suomessa Terry Nation Richard Martin ja Christopher Barry 21.12.1963 – 1.2.1964
003 The Edge of Destruction C "The Edge of Destruction"
"The Brink of Disaster"
"Tuhon ääri"
"Tuhon partaalla"
David Whitaker Richard Martin ja Frank Cox 8.2. – 15.2.1964
004 Marco Polo D "The Roof of the World"
"The Singing Sands"
"Five Hundred Eyes"
"The Wall of Lies"
"Rider from Shang-Tu"
"Mighty Kublai Khan"
"Assassin at Peking"
(kaikki kadonneet)
Ei esitetty Suomessa John Lucarotti Waris Hussein 22.2. - 4.4.1964
005 The Keys of Marinus E "The Sea of Death"
"The Velvet Web"
"The Screaming Jungle"
"The Snows of Terror"
"Sentence of Death"
"The Keys of Marinus"
"Kuoleman meri"
"Samettinen verkko"
"Kirkuva viidakko"
"Painajainen jään keskellä"
"Kuolemanrangaistus"
"Marinuksen avaimet"
Terry Nation John Gorrie 11.4. - 16.5.1964
006 The Aztecs F "The Temple of Evil"
"The Warriors of Death"
"The Bride of Sacrifice"
"The Day of Darkness"
"Pahan temppeli"
"Kuoleman soturit"
"Uhrimorsian"
"Pimeyden päivä"
John Lucarotti John Crockett 23.5. – 13.6.1964
007 The Sensorites G "Strangers in Space"
"The Unwilling Warriors"
"Hidden Danger"
"A Race Against Death"
"Kidnap"
"A Desperate Venture"
"Vieraat avaruudessa"
"Vastentahtoiset soturit"
"Kätkeytynyt vaara"
"Kilpaa kuoleman kanssa"
"Kidnappaus"
"Uhkayritys"
Peter R. Newman Mervyn Pinfield ja Frank Cox 20.6. – 1.8.1964
008 The Reign of Terror H "A Land of Fear"
"Guests of Madame Guillotine"
"A Change of Identity"
"The Tyrant of France"
"A Bargain of Necessity"
"Prisoners of Conciergerie"
(jaksot 4-5 kadonneet)
Ei esitetty Suomessa Dennis Spooner Henric Hirsch ja John Gorrie 8.8. - 12.9.1964

Kausi 2 (19641965)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

009 Planet of Giants J "Planet of Giants"
"Dangerous Journey"
"Crisis"
"Jättiläisten planeetta"
"Vaarallinen seikkailu"
"Vaaravyöhykkeellä"
Louis Marks Mervyn Pinfield ja Douglas Camfield 31.10. - 14.11.1964
010 The Dalek Invasion of Earth K "World's End"
"The Daleks"
"Day of Reckoning"
"The End of Tomorrow"
"The Waking Ally"
"Flashpoint"
"Maailmanloppu"
"Dalekit"
"Tilinteon aika"
"Huomisen loppu"
"Liittolainen"
"Leimahduspiste"
Terry Nation Richard Martin 21.11. - 26.12.1964
011 The Rescue L "The Powerful Enemy"
"Desperate Measures"
"Voimakas vihollinen"
"Äärimmäisiä tekoja"
David Whitaker Christopher Barry 2.1. - 9.1.1965
012 The Romans M "The Slave Traders"
"All Roads Lead to Rome"
"Conspiracy"
"Inferno"
"Orjakauppiaat"
"Kaikki tiet vievät Roomaan"
"Salaliitto"
"Tulipalo"
Dennis Spooner Christopher Barry 16.1. - 6.2.1965
013 The Web Planet N "The Web Planet"
"The Zarbi"
"Escape to Danger"
"Crater of Needles"
"Invasion"
"The Centre"
"Verkkojen planeetta"
"Zarbit"
"Pako vaaraan"
"Neulakraatteri"
"Hyökkäys"
"Kohti keskustaa"
Bill Strutton Richard Martin 13.2. - 20.3.1965
014 The Crusade P "The Lion"
"The Knight of Jaffa"
"The Wheel of Fortune"
"The Warlords"
(jaksot 2 ja 4 kadonneet)
Ei esitetty Suomessa David Whitaker Douglas Camfield 27.3. - 17.4.1965
015 The Space Museum Q "The Space Museum"
"The Dimensions of Time"
"The Search"
"The Final Phase"
"Avaruusmuseo"
"Ajan ulottuvuudet"
"Etsintä"
"Päätösvaihe"
Glyn Jones Mervyn Pinfield 24.4. - 15.5.1965
016 The Chase R "The Executioners"
"The Death of Time"
"Flight Through Eternity"
"Journey into Terror"
"The Death of Doctor Who"
"The Planet of Decision"
"Tappajat"
"Ajan kuolema"
"Lento läpi ikuisuuden"
"Matka kauhun keskelle"
"Tohtori Whon kuolema"
"Valintojen planeetta"
Terry Nation Richard Martin ja Douglas Camfield 22.5. - 26.6.1965
017 The Time Meddler S "The Watcher"
"The Meddling Monk"
"A Battle of Wits"
"Checkmate"
"Tarkkailija"
"Munkin metkut"
"Älymittelö"
"Shakkimatti"
Dennis Spooner Douglas Camfield 3.7. - 24.7.1965

Kausi 3 (19651966)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

018 Galaxy 4 T "Four Hundred Dawns"
"Trap of Steel"
"Airlock"
"The Exploding Planet"
(jaksot 1-2 ja 4 kadonneet)
Ei esitetty Suomessa William Emms Derek Martinus ja Mervyn Pinfield 11.9. - 2.10.1965
019 Mission to the Unknown T/A tai DC "Mission to the Unknown"
(kadonnut)
Ei esitetty Suomessa Terry Nation Derek Martinus 9.10.1965
020 The Myth Makers U "Temple of Secrets"
"Small Prophet, Quick Return"
"Death of a Spy"
"Horse of Destruction"
(kaikki kadonneet)
Ei esitetty Suomessa Donald Cotton Michael Leeston-Smith 16.10. - 6.11.1965
021 The Daleks' Master Plan V "The Nightmare Begins"
"Day of Armageddon"
"Devil's Planet"
"The Traitors"
"Counter Plot"
"Coronas of the Sun"
"The Feast of Steven"
"Volcano"
"Golden Death"
"Escape Switch"
"The Abandoned Planet"
"Destruction of Time"
(jaksot 1, 3-4, 6-9, 11-12 kadonneet)
Ei esitetty Suomessa Terry Nation ja Dennis Spooner Douglas Camfield 13.11.1965 - 29.1.1966
022 The Massacre of St Bartholomew's Eve W "War of God"
"The Sea Beggar"
"Priest of Death"
"Bell of Doom"
(kaikki kadonneet)
Ei esitetty Suomessa John Lucarotti ja Donald Tosh Paddy Russell 5.2. - 26.2.1966
023 The Ark X "The Steel Sky"
"The Plague"
"The Return"
"The Bomb"
Ei esitetty Suomessa Paul Erickson ja Lesley Scott Michael Imison 5.3. - 26.3.1966
024 The Celestial Toymaker Y "The Celestial Toyroom"
"The Hall of Dolls"
"The Dancing Floor"
"The Final Test"
(jaksot 1-3 kadonneet)
Ei esitetty Suomessa Brian Hayles ja Donald Tosh Bill Sellars 2.4. - 23.4.1966
025 The Gunfighters Z "A Holiday for the Doctor"
"Don't Shoot the Pianist"
"Johnny Ringo"
"The OK Corral"
"Tohtoreita kerrakseen"
"Älä ammu pianistia"
"Johnny Ringo"
"O.K. Corral"
Donald Cotton Rex Tucker 30.4. - 21.5.1966
026 The Savages AA 4 jaksoa (kaikki kadonneet) Ei esitetty Suomessa Ian Stuart Black Christopher Barry 28.5. - 18.6.1966
027 The War Machines BB 4 jaksoa Sotakoneet Ian Stuart Black (ja Kit Pedler) Michael Ferguson 25.6. - 16.7.1966

Kausi 4 (19661967)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

028 The Smugglers CC 4 jaksoa (kaikki kadonneet) Salakuljettajat Brian Hayles Julia Smith 10.9. - 1.10.1966
029 The Tenth Planet DD 4 jaksoa (jakso 4 kadonnut) Kymmenes planeetta Kit Pedler ja Gerry Davis Derek Martinus 8.10. - 29.10.1966

Toinen Tohtori (Patrick Troughton)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 4 (19661967)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

030 The Power of the Daleks EE 6 jaksoa (kaikki kadonneet) Dalekien voimat David Whitaker ja Dennis Spooner Christopher Barry 5.11. - 10.12.1966
031 The Highlanders FF 4 jaksoa (kaikki kadonneet) Ylämaalaiset Elwyn Jones ja Gerry Davis Hugh David 17.12.1966 - 7.1.1967
032 The Underwater Menace GG 4 jaksoa (jaksot 1 ja 4 kadonneet) Vedenalainen uhka Geoffrey Orme Julia Smith 14.1. - 4.2.1967
033 The Moonbase HH 4 jaksoa (jaksot 1 ja 3 kadonneet) Kuutukikohta Kit Pedler Morris Barry 11.2. - 4.3.1967
034 The Macra Terror JJ 4 jaksoa (kaikki kadonneet) Macran kauhu Ian Stuart Black John Howard Davies 11.3. - 1.4.1967
035 The Faceless Ones KK 6 jaksoa (jaksot 2 ja 4-6 kadonneet) Kasvottomat David Ellis ja Malcolm Hulke Gerry Mill 8.4. - 13.5.1967
036 The Evil of the Daleks LL 7 jaksoa (jaksot 1 ja 3-7 kadonneet) Pahuuden dalekit David Whitaker Derek Martinus 20.5. - 1.7.1967

Kausi 5 (19671968)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

037 The Tomb of the Cybermen MM 4 jaksoa Kybermiesten hauta Kit Pedler ja Gerry Davis Morris Barry 2.9. - 23.9.1967
038 The Abominable Snowmen NN 6 jaksoa (jaksot 1 ja 3-6 kadonneet) Iljettävät lumiukot Mervyn Haisman ja Henry Lincoln Gerald Blake 30.9. - 4.11.1967
039 The Ice Warriors OO 6 jaksoa (jaksot 2 ja 3 kadonneet) Jään soturit Brian Hayles Derek Martinus 11.11. - 16.12.1967
040 The Enemy of the World PP 6 jaksoa Maan vihollinen David Whitaker Barry Letts 23.12.1967 - 27.1.1968
041 The Web of Fear QQ 6 jaksoa (jakso 3 kadonnut) Verkon pelko Mervyn Haisman ja Henry Lincoln Douglas Camfield 3.2. - 9.3.1968
042 Fury from the Deep RR 6 jaksoa (kaikki kadonneet) Raivot syvällä Victor Pemberton Hugh David 16.3. - 20.4.1968
043 The Wheel in Space SS 6 jaksoa (jaksot 1-2 ja 4-5 kadonneet) Avaruuden tunteet David Whitaker ja Kit Pedler Tristan de Vere Cole 27.4. - 1.6.1968

Kausi 6 (19681969)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

044 The Dominators TT 5 jaksoa Dominaattorit Mervyn Haisman ja Henry Lincoln (salanimellä Norman Ashby) Morris Barry 10.8. - 7.9.1968
045 The Mind Robber UU 5 jaksoa Ajatusvaras Peter Ling (ja Derrick Sherwin) David Maloney 14.9. - 12.10.1968
046 The Invasion VV 8 jaksoa (jaksot 1 ja 4 kadonneet) Hyökkäys Derrick Sherwin ja Kit Pedler Douglas Camfield 2.11. - 21.12.1968
047 The Krotons WW 4 jaksoa Krotonit Robert Holmes David Maloney 28.12.1968 - 18.1.1969
048 The Seeds of Death XX 6 jaksoa Kuoleman siemenet Brian Hayles ja (Terrance Dicks) Michael Ferguson 25.1. - 1.3.1969
049 The Space Pirates YY 6 jaksoa (jaksot 1 ja 3-6 kadonneet) Avaruuspiraatit Robert Holmes Michael Hart 8.3. - 12.4.1969
050 The War Games ZZ 10 jaksoa Sotaleikit Malcolm Hulke ja Terrance Dicks David Maloney 19.4. - 21.6.1969

Kolmas Tohtori (Jon Pertwee)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 7 (1970)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

051 Spearhead from Space AAA 4 jaksoa Isku avaruudesta Robert Holmes Derek Martinus 3.1. - 24.1.1970
052 Doctor Who and the Silurians BBB 7 jaksoa Siluurilaiset Malcolm Hulke Timothy Combe 31.1. - 14.3.1970
053 The Ambassadors of Death CCC 7 jaksoa Kuoleman lähettiläät David Whitaker, (Trevor Ray ja Malcolm Hulke) Michael Ferguson 21.3. - 2.5.1970
054 Inferno DDD 7 jaksoa Inferno Don Houghton Douglas Camfield (ja Barry Letts) 9.5. - 20.6.1970

Kausi 8 (1971)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

055 Terror of the Autons EEE 4 jaksoa Autonien hyökkäys Robert Holmes Barry Letts 2.1. - 23.1.1971
056 The Mind of Evil FFF 6 jaksoa Pahan mieli Don Houghton Timothy Combe 30.1. - 6.3.1971
057 The Claws of Axos GGG 4 jaksoa Axosin kynsissä Bob Baker ja Dave Martin Michael Ferguson 13.3. - 3.4.1971
058 Colony in Space HHH 6 jaksoa Siirtokunta avaruudessa Malcolm Hulke Michael E. Briant 10.4. - 15.5.1971
059 The Dæmons JJJ 5 jaksoa Demonit Robert Sloman ja Barry Letts (salanimellä Guy Leopold) Christopher Barry 22.5. - 19.6.1971

Kausi 9 (1972)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

060 Day of the Daleks KKK 4 jaksoa Dalekien päivänkoitto Louis Marks Paul Bernard 1.1. - 22.1.1972
061 The Curse of Peladon MMM 4 jaksoa Peladonin kirous Brian Hayles Lennie Mayne 29.1. - 19.2.1972
062 The Sea Devils LLL 6 jaksoa Meripaholaiset Malcolm Hulke Michael Briant 26.2. - 1.4.1972
063 The Mutants NNN 6 jaksoa Mutantit Bob Baker ja Dave Martin Christopher Barry 8.4. - 13.5.1972
064 The Time Monster OOO 6 jaksoa Aikahirviö Robert Sloman (ja Barry Letts) Paul Bernard 20.5. - 24.6.1972

Kausi 10 (19721973)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

065 The Three Doctors RRR 4 jaksoa Kolme Tohtoria Bob Baker ja Dave Martin Lennie Mayne 30.12.1972 - 20.1.1973
066 Carnival of Monsters PPP 4 jaksoa Hirviöiden karnevaali Robert Holmes Barry Letts 27.1. - 17.2.1973
067 Frontier in Space QQQ 6 jaksoa Rajaseutu avaruudessa Malcolm Hulke Paul Bernard 24.2. - 31.3.1973
068 Planet of the Daleks SSS 6 jaksoa Dalekien planeetta Terry Nation David Maloney 7.4. - 12.5.1973
069 The Green Death TTT 6 jaksoa Vihreä kuolema Robert Sloman (ja Barry Letts) Michael Briant 19.5. - 23.6.1973

Kausi 11 (19731974)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

070 The Time Warrior UUU 4 jaksoa Aikasoturi Robert Holmes Alan Bromly 15.12.1973 - 5.1.1974
071 Invasion of the Dinosaurs WWW 6 jaksoa Dinosaurusten hyökkäys Malcolm Hulke Paddy Russell 12.1. - 16.2.1974
072 Death to the Daleks XXX 4 jaksoa Kuolema dalekeille Terry Nation Michael Briant 23.2. - 16.3.1974
073 The Monster of Peladon YYY 6 jaksoa Peladonin hirviö Brian Hayles Lennie Mayne 23.3. - 27.4.1974
074 Planet of the Spiders ZZZ 6 jaksoa Hämähäkkien planeetta Robert Sloman (ja Barry Letts) Barry Letts 4.5. - 8.6.1974

Neljäs Tohtori (Tom Baker)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 12 (19741975)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

075 Robot 4A 4 jaksoa Robotti Terrance Dicks Christopher Barry 28.12.1974 - 18.1.1975
076 The Ark in Space 4C 4 jaksoa Nooan arkki Robert Holmes (ja John Lucarotti) Rodney Bennett 25.1. - 15.2.1975
077 The Sontaran Experiment 4B 2 jaksoa Sontaralainen kokeilu Bob Baker ja Dave Martin Rodney Bennett 22.2. - 1.3.1975
078 Genesis of the Daleks 4E 6 jaksoa Ei esitetty Suomessa Terry Nation David Maloney 8.3. - 12.4.1975
079 Revenge of the Cybermen 4D 4 jaksoa Kybermiesten kosto Gerry Davis Michael Briant 19.4. - 10.5.1975

Kausi 13 (19751976)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

080 Terror of the Zygons 4F 4 jaksoa Kaameat zygonit Robert Banks Stewart Douglas Camfield 30.8. - 20.9.1975
081 Planet of Evil 4H 4 jaksoa Pahuuden planeetta Louis Marks David Maloney 27.9. - 18.10.1975
082 Pyramids of Mars 4G 4 jaksoa Marsin pyramidit Robert Holmes ja Lewis Griefer (salanimellä Stephen Harris) Paddy Russell 25.10. - 15.11.1975
083 The Android Invasion 4J 4 jaksoa Androidien hyökkäys Terry Nation Barry Letts 22.11. - 13.12.1975
084 The Brain of Morbius 4K 4 jaksoa Morbiuksen aivot Terrance Dicks ja Robert Holmes (salanimellä Robin Bland) Christopher Barry 3.1. - 24.1.1976
085 The Seeds of Doom 4L 6 jaksoa Tuhon siemenet Robert Banks Stewart Douglas Camfield 31.1. - 6.3.1976

Kausi 14 (19761977)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

086 The Masque of Mandragora 4M 4 jaksoa Mandragoran naamiaiset Louis Marks Rodney Bennett 4.9. - 25.9.1976
087 The Hand of Fear 4N 4 jaksoa Kalman käsi Bob Baker ja Dave Martin Lennie Mayne 2.10. - 23.10.1976
088 The Deadly Assassin 4P 4 jaksoa Salamurhaaja Robert Holmes David Maloney 30.10. - 20.11.1976
089 The Face of Evil 4Q 4 jaksoa Pahan kasvot Chris Boucher Pennant Roberts 1.1. - 22.1.1977
090 The Robots of Death 4R 4 jaksoa Tappajarobotit Chris Boucher Michael Briant 29.1. - 19.2.1977
091 The Talons of Weng-Chiang 4S 6 jaksoa Weng-Chiangin kynnet Robert Holmes (ja Robert Banks Stewart) David Maloney 26.2. - 2.4.1977

Kausi 15 (19771978)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

092 Horror of Fang Rock 4V 4 jaksoa Hammaskallion hirveydet Terrance Dicks Paddy Russell 3.9. - 24.9.1977
093 The Invisible Enemy 4T 4 jaksoa Näkymätön vihollinen Bob Baker ja Dave Martin Derrick Goodwin 1.10. - 22.10.1977
094 Image of the Fendahl 4X 4 jaksoa Fendahlin kuva Chris Boucher George Spenton-Foster 29.10 - 19.11.1977
095 The Sun Makers 4W 4 jaksoa Aurinkojen tekijät Robert Holmes Pennant Roberts 26.11. - 17.12.1977
096 Underworld 4Y 4 jaksoa Alamaailma Bob Baker ja Dave Martin Norman Stewart 7.1. - 28.1.1978
097 The Invasion of Time 4Z 6 jaksoa Ajan invaasio Graham Williams ja Anthony Read (salanimellä David Agnew) Gerald Blake 4.2. - 11.3.1978

Kausi 16 (19781979)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

098 The Ribos Operation 5A 4 jaksoa Operaatio Ribos Robert Holmes George Spenton-Foster 2.9. - 23.9.1978
099 The Pirate Planet 5B 4 jaksoa Planeettapiraatti Douglas Adams Pennant Roberts 30.9. - 21.10.1978
100 The Stones of Blood 5C 4 jaksoa Verikivet David Fisher Darrol Blake 28.10. - 18.11.1978
101 The Androids of Tara 5D 4 jaksoa Taran androidit David Fisher Michael Hayes 25.11. - 16.12.1978
102 The Power of Kroll 5E 4 jaksoa Krollin mahti Robert Holmes Norman Stewart 23.12.1978 - 13.1.1979
103 The Armageddon Factor 5F 6 jaksoa Planeetat vastakkain Bob Baker ja Dave Martin Michael Hayes 20.1. - 24.2.1979

Kausi 17 (19791980)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

104 Destiny of the Daleks 5J 4 jaksoa Dalekien kohtalo Terry Nation Ken Grieve 1.9. - 22.9.1979
105 City of Death 5H 4 jaksoa Kuoleman kaupunki Douglas Adams, Graham Williams, ja David Fisher (salanimellä David Agnew) Michael Hayes 29.9. - 20.10.1979
106 The Creature from the Pit 5G 4 jaksoa Kuilun hirviö David Fisher Christopher Barry 27.10. - 17.11.1979
107 Nightmare of Eden 5K 4 jaksoa Paratiisin painajainen Bob Baker Alan Bromly 24.11. - 15.12.1979
108 The Horns of Nimon 5L 4 jaksoa Nimonin sarvet Anthony Read Kenny McBain 22.12.1979 - 12.1.1980
109 Shada 5M 6 jaksoa Ei esitetty Suomessa Douglas Adams Pennant Roberts Ei esitetty, jäi kesken lakon vuoksi

Kausi 18 (19801981)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

110 The Leisure Hive 5N 4 jaksoa Huvitusten pesä David Fisher Lovett Bickford 30.8. - 20.9.1980
111 Meglos 5Q 4 jaksoa Meglos John Flanagan ja Andrew McCulloch Terence Dudley 27.9. - 18.10.1980
112 Full Circle 5R 4 jaksoa Täysympyrä Andrew Smith Peter Grimwade 25.10. - 15.11.1980
113 State of Decay 5P 4 jaksoa Uinuva uhka Terrance Dicks Peter Moffatt 22.11. - 13.12.1980
114 Warriors' Gate 5S 4 jaksoa Sotureiden portti Stephen Gallagher Paul Joyce ja Graeme Harper 3.1. - 24.1.1981
115 The Keeper of Traken 5T 4 jaksoa Trakenin vartija Johnny Byrne John Black 31.1. - 21.2.1981
116 Logopolis 5V 4 jaksoa Logopolis Christopher H. Bidmead Peter Grimwade 28.2. - 21.3.1981

Viides Tohtori (Peter Davison)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 19 (1982)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

.
117 Castrovalva 5Z 4 jaksoa Castrovalva Christopher H. Bidmead Fiona Cumming 4.1. - 12.1.1982
118 Four to Doomsday 5W 4 jaksoa Tuomiopäivän taistelu Terence Dudley John Black 18.1. - 26.1.1982
119 Kinda 5Y 4 jaksoa Kindat Christopher Bailey Peter Grimwade 1.2. - 9.2.1982
120 The Visitation 5X 4 jaksoa Vierailu Eric Saward Peter Moffatt 15.2. - 23.2.1982
121 Black Orchid 6A 2 jaksoa Musta orkidea Terence Dudley Ron Jones 1.3. - 2.3.1982
122 Earthshock 6B 4 jaksoa Maan sokki Eric Saward Peter Grimwade 8.3. - 16.3.1982
123 Time-Flight 6C 4 jaksoa Aikalento Peter Grimwade Ron Jones 22.3. - 30.3.1982

Kausi 20 (1983)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

124 Arc of Infinity 6E 4 jaksoa Äärettömyyden kaari Johnny Byrne Ron Jones 3. tammikuuta-12. tammikuuta 1983
125 Snakedance 6D 4 jaksoa Käärmetanssi Christopher Bailey Fiona Cumming 18. tammikuuta-26. tammikuuta 1983
126 Mawdryn Undead 6F 4 jaksoa Kuolematon Mawdryn Peter Grimwade Peter Moffatt 1. helmikuuta-9. helmikuuta 1983
127 Terminus 6G 4 jaksoa Terminus Stephen Gallagher Mary Ridge 15. helmikuuta-23. helmikuuta 1983
128 Enlightenment 6H 4 jaksoa Valaistuminen Barbara Clegg Fiona Cumming 1. maaliskuuta-9. maaliskuuta 1983
129 The King's Demons 6J 2 jaksoa Kuninkaan paholaiset Terence Dudley Tony Virgo 15. maaliskuuta-16. maaliskuuta 1983
130 The Five Doctors 6K 20th anniversary spesiaali 90-minuutin televisioelokuva Viisi Tohtoria Terrance Dicks Peter Moffatt 23. marraskuuta 1983

Kausi 21 (1984)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

131 Warriors of the Deep 6L 4 jaksoa Syvyyksien soturit Johnny Byrne Pennant Roberts 5. tammikuuta13. tammikuuta 1984
132 The Awakening 6M 2 jaksoa Herääminen Eric Pringle Michael Owen Morris 19. tammikuuta23. tammikuuta 1984
133 Frontios 6N 4 jaksoa Frontios Christopher H. Bidmead Ron Jones 26. tammikuuta3. helmikuuta 1984
134 Resurrection of the Daleks 6P 2x45min jaksoa Ei esitetty Suomessa Eric Saward Matthew Robinson 8. helmikuuta15. helmikuuta 1984
135 Planet of Fire 6Q 4 jaksoa Tuliplaneetta Peter Grimwade Fiona Cumming 23. helmikuuta2. maaliskuuta 1984
136 The Caves of Androzani 6R 4 jaksoa Androzanin luolat Robert Holmes Graeme Harper 8. maaliskuuta16. maaliskuuta 1984

Kuudes Tohtori (Colin Baker)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 21 (1984) — jatkuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

137 The Twin Dilemma 6S 4 jaksoa Kaksosdilemma Anthony Steven Peter Moffatt 22. maaliskuuta-30. maaliskuuta 1984

Kausi 22 (1985)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

.
138 Attack of the Cybermen 6T 2x45min jaksoa Kybermiesten hyökkäys Paula Moore, Eric Saward ja Ian Levine Matthew Robinson 5. tammikuuta12. tammikuuta 1985
139 Vengeance on Varos 6V 2x45min. jaksoa Varosin kosto Philip Martin Ron Jones 19. tammikuuta26. tammikuuta 1985
140 The Mark of the Rani 6X 2x45min. jaksoa Ranin merkki Pip ja Jane Baker Sarah Hellings 2. helmikuuta9. helmikuuta 1985
141 The Two Doctors 6W 3x45 min. jaksoa Kaksi Tohtoria Robert Holmes Peter Moffatt 16. helmikuuta2. maaliskuuta 1985
142 Timelash 6Y 2x45min. jaksoa Aikasyöksy Glen McCoy Pennant Roberts 9. maaliskuuta16. maaliskuuta 1985
143 Revelation of the Daleks 6Z 2x45min. jaksoa Dalekien yllätys Eric Saward Graeme Harper 23. maaliskuuta30. maaliskuuta 1985

Kausi 23 (1986)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

144 The Trial of a Time Lord: The Mysterious Planet 7A 4 jaksoa Aikalordin oikeudenkäynti: Arvoituksellinen planeetta Robert Holmes Nicholas Mallett 6. syyskuuta-27. syyskuuta 1986
145 The Trial of a Time Lord: Mindwarp 7B 4 jaksoa Aikalordin oikeudenkäynti: Mielenpoimut Philip Martin Ron Jones 4. lokakuuta-25. lokakuuta 1986
146 The Trial of a Time Lord: Terror of the Vervoids 7C 4 jaksoa Aikalordin oikeudenkäynti: Vervoidien uhka Pip ja Jane Baker Chris Clough 1. marraskuuta-22. marraskuuta 1986
147 The Trial of a Time Lord: The Ultimate Foe 7C 2 jaksoa Aikalordin oikeudenkäynti: Viimeinen vihollinen Robert Holmes sekä Pip ja Jane Baker Chris Clough 29. marraskuuta-6. joulukuuta 1986

Seitsemäs Tohtori (Sylvester McCoy)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 24 (1987)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

148 Time and the Rani 7D 4 jaksoa Aika ja Rani Pip ja Jane Baker Andrew Morgan 7. syyskuuta-28. syyskuuta 1987
149 Paradise Towers 7E 4 jaksoa Paratiisitornit Stephen Wyatt Nicholas Mallett 5. lokakuuta-26. lokakuuta 1987
150 Delta and the Bannermen 7F 3 jaksoa Delta ja bannermiehet Malcolm Kohll Chris Clough 2. marraskuuta-16. marraskuuta 1987
151 Dragonfire 7G 3 jaksoa Lohikäärmeen tuli Ian Briggs Chris Clough 23. marraskuuta- 7. joulukuuta 1987

Kausi 25 (19881989)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

152 Remembrance of the Daleks 7H 4 jaksoa Ei esitetty Suomessa Ben Aaronovitch Andrew Morgan 5. lokakuuta-26. lokakuuta 1988
153 The Happiness Patrol 7L 3 jaksoa Onnellisuuspartio Graeme Curry Chris Clough 2. marraskuuta-16. marraskuuta 1988
154 Silver Nemesis 7K 3 jaksoa Hopeinen Nemesis Kevin Clarke Chris Clough 23. marraskuuta-7. joulukuuta 1988
155 The Greatest Show in the Galaxy 7J 4 jaksoa Galaksin paras show Stephen Wyatt Alan Wareing 14. joulukuuta 1988-4. tammikuuta 1989

Kausi 26 (1989)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

156 Battlefield 7N 4 jaksoa Taistelukenttä Ben Aaronovitch Michael Kerrigan 6. syyskuuta-27. syyskuuta 1989
157 Ghost Light 7Q 3 jaksoa Aavevalo Marc Platt Alan Wareing 4. lokakuuta-18. lokakuuta 1989
158 The Curse of Fenric 7M 4 jaksoa Fenriksen kirous Ian Briggs Nicholas Mallett 25. lokakuuta- 15. marraskuuta 1989
159 Survival 7P 3 jaksoa Selviytyjät Rona Munro Alan Wareing 22. marraskuuta-6. joulukuuta 1989

Kahdeksas Tohtori (Paul McGann)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Doctor Who (1996)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

160 Doctor Who - 85-minuutin televisioelokuva (UK), 89 minuuttia (US) Matthew Jacobs Geoffrey Sax 12. toukokuuta 1996

Yhdeksäs Tohtori (Christopher Eccleston)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 1 (2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

161 Rose 1.1 1 jakso Rose kohtaa Tohtorin Russell T. Davies Keith Boak 26. maaliskuuta 2005
162 The End of the World 1.2 1 jakso Maailmanloppu Russell T. Davies Euros Lyn 2. huhtikuuta 2005
163 The Unquiet Dead 1.3 1 jakso Levottomat kuolleet Mark Gatiss Euros Lyn 9. huhtikuuta 2005
164 Aliens of London
World War Three
1.4
1.5
2 jaksoa Lontoon muukalaiset
Kolmas maailmansota
Russell T. Davies Keith Boak 16. huhtikuuta 2005
23. huhtikuuta 2005
165 Dalek 1.6 1 jakso Dalek Rob Shearman Joe Ahearne 30. huhtikuuta 2005
166 The Long Game 1.7 1 jakso Pitkän pitkä peli Russell T. Davies Brian Grant 7. toukokuuta 2005
167 Father's Day 1.8 1 jakso Isän kohtaaminen Paul Cornell Joe Ahearne 14. toukokuuta 2005
168 The Empty Child
The Doctor Dances
1.9
1.10
2 jaksoa Sodan lapset
Tanssiva Tohtori
Steven Moffat James Hawes 21. toukokuuta 2005
28. toukokuuta 2005
169 Boom Town 1.11 1 jakso Nousukkaiden kaupunki Russell T. Davies Joe Ahearne 4. kesäkuuta 2005
170 Bad Wolf
The Parting of the Ways
1.12
1.13
2 jaksoa Iso paha susi
Tiet eroavat
Russell T. Davies Joe Ahearne 11. kesäkuuta 2005
18. kesäkuuta 2005

Kymmenes Tohtori (David Tennant)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Jouluspesiaali (2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

171 The Christmas Invasion 2.X 60-minuuttinen erikoisjakso Hyökkäys jouluna Russell T. Davies James Hawes 25. joulukuuta 2005

Kausi 2 (2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

172 New Earth 2.1 1 jakso Uljas uusi Maa Russell T. Davies James Hawes 15. huhtikuuta 2006
173 Tooth and Claw 2.2 1 jakso Kynsin hampain Russell T. Davies Euros Lyn 22. huhtikuuta 2006
174 School Reunion 2.3 1 jakso Luokkakokous Toby Whithouse James Hawes 29. toukokuuta 2006
175 The Girl in the Fireplace 2.4 1 jakso Takkatulen tyttö Steven Moffat Euros Lyn 6. toukokuuta 2006
176 Rise of the Cybermen
The Age of Steel
2.5
2.6
2 jaksoa Kybermiesten nousu
Rauta-aika
Tom MacRae Graeme Harper 13. toukokuuta 2006
20. toukokuuta 2006
177 The Idiot's Lantern 2.7 1 jakso Kruunajaiset Mark Gatiss Euros Lyn 27. toukokuuta 2006
178 The Impossible Planet
The Satan Pit
2.8
2.9
2 jaksoa Helvetin esikartano
Kuolettava kuilu
Matt Jones James Strong 3. kesäkuuta 2006
10. kesäkuuta 2006
179 Love & Monsters 2.10 1 jaksoa Tavis tahtoo Tohtorin Russell T. Davies Dan Zeff 17. kesäkuuta 2006
180 Fear Her 2.11 1 jakso Lontoon olympialaiset Matthew Graham Euros Lyn 24. kesäkuuta 2006
181 Army of Ghosts
Doomsday
2.12
2.13
2 jaksoa Edesmenneet rakkaamme
Tuomiopäivä
Russell T. Davies Graeme Harper 1. heinäkuuta 2006
8. heinäkuuta 2006

Jouluspesiaali (2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

182 The Runaway Bride 3.X 60-minuuttinen erikoisjakso Morsian karkuteillä Russell T. Davies Euros Lyn 25. joulukuuta 2006

Kausi 3 (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

183 Smith and Jones 3.1 1 jakso Vakka ja kansi Russell T. Davies Charles Palmer 31. maaliskuuta 2007
184 The Shakespeare Code 3.2 1 jakso Shakespearen salaisuus Gareth Roberts Charles Palmer 7. huhtikuuta 2007
185 Gridlock 3.3 1 jakso Moottoritie on kuuma Russell T. Davies Richard Clark 14. huhtikuuta 2007
186 Daleks in Manhattan
Evolution of the Daleks
3.4
3.5
2 jaksoa Miehittäjät Manhattanilla
Uusi sukupolvi
Helen Raynor James Strong 21. huhtikuuta 2007
28. huhtikuuta 2007
187 The Lazarus Experiment 3.6 1 jakso Ihmiskoe Stephen Greenhorn Richard Clark 5. toukokuuta 2007
188 42 3.7 1 jakso Lähtölaskenta Chris Chibnall Graeme Harper 19. toukokuuta 2007
189 Human Nature
The Family of Blood
3.8
3.9
2 jaksoa Ihmisolento
Verenhimoinen perhe
Paul Cornell Charles Palmer 26. toukokuuta 2007
2. kesäkuuta 2007
190 Blink 3.10 1 jakso Älä räpäytä silmää! Steven Moffat Hettie MacDonald 9. kesäkuuta 2007
191 Utopia
The Sound of Drums
Last of the Time Lords
3.11
3.12
3.13
3 jaksoa (45, 45 ja 52 min.) Utopia
Rummut pärisevät
Lajinsa viimeinen
Russell T. Davies Graeme Harper (3.11)
Colin Teague (3.12 & 3.13)
16. kesäkuuta 2007
23. kesäkuuta 2007
30. kesäkuuta 2007

Jouluspesiaali (2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

192 Voyage of the Damned 4.X 72-minuuttinen erikoisjakso Kirottujen laiva Russell T. Davies James Strong 25. joulukuuta 2007

Kausi 4 (2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

193 Partners in Crime 4.1 1 jakso (50 min.) Vanhat toverit Russell T. Davies James Strong 5. huhtikuuta 2008
194 Fires of Pompeii 4.3 1 jakso (50 min.) Pompeijin liekit James Moran Colin Teague 12. huhtikuuta 2008
195 Planet of the Ood 4.2 1 jakso Oodien planeetta Keith Temple Graeme Harper 19. huhtikuuta 2008
196 The Sontaran Stratagem
The Poison Sky
4.4
4.5
2 jaksoa Sontaranien sotajuoni
Tappava taivas
Helen Raynor Douglas Mackinnon 26. huhtikuuta 2008
3. toukokuuta 2008
197 The Doctor's Daughter 4.6 1 jakso Tohtorin tytär Stephen Greenhorn Alice Troughton 10. toukokuuta 2008
198 The Unicorn and the Wasp 4.7 1 jakso Murhamysteeri Gareth Roberts Graeme Harper 17. toukokuuta 2008
199 Silence in the Library
Forest of the Dead
4.9
4.10
2 jaksoa Hiljainen kirjasto
Kuolleiden metsä
Steven Moffat Euros Lyn 31. toukokuuta 2008
7. kesäkuuta 2008
200 Midnight 4.8 1 jakso Huviretki helvettiin Russell T. Davies Alice Troughton 14. kesäkuuta 2008
201 Turn Left 4.11 1 jakso (50 min.) Älä muuta suuntaa Russell T. Davies Graeme Harper 21. kesäkuuta 2008
202 The Stolen Earth
Journey's End
4.12
4.13
2 jaksoa (45 ja 65 min.) Pois raiteilta
Matkan pää
Russell T. Davies Graeme Harper 28. kesäkuuta 2008
5. heinäkuuta 2008

Välikauden erikoisjaksot (2008-2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

203 The Next Doctor 4.14 60-minuuttinen jouluspesiaali Seuraava Tohtori? Russell T. Davies Andy Goddard 25. joulukuuta 2008
204 Planet of the Dead 4.15 60-minuuttinen jakso Kuolleiden planeetta Russell T. Davies ja Gareth Roberts James Strong 11. huhtikuuta 2009
205 The Waters of Mars 4.16 60-minuuttinen jakso Vaaralliset vedet Russell T. Davies ja Phil Ford Graeme Harper 15. marraskuuta 2009
206 The End of Time 4.17
4.18
2 jaksoa (60 ja 75 minuuttia) Kaiken loppu Russell T. Davies Euros Lyn 25. joulukuuta 2009
1. tammikuuta 2010

Yhdestoista Tohtori (Matt Smith)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys

Kausi 5 (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

207 The Eleventh Hour 1.1 1 jakso (65 min.) Viime hetkellä Steven Moffat Adam Smith 3. huhtikuuta 2010
208 The Beast Below 1.2 1 jakso Alinen eläin Steven Moffat Andrew Gunn 10. huhtikuuta 2010
209 Victory of the Daleks 1.3 1 jakso Voitto tai kuolema Mark Gatiss Andrew Gunn 17. huhtikuuta 2010
210 The Time of Angels
Flesh and Stone
1.4
1.5
2 jaksoa Enkeleiden aika
Lihaa, verta - ja kiveä
Steven Moffat Adam Smith 24. huhtikuuta 2010
1. toukokuuta 2010
211 The Vampires of Venice 1.6 1 jakso (50 min.) Vampyyreja Venetsiassa Toby Whithouse Jonny Campbell 8. toukokuuta 2010
212 Amy's Choice 1.7 1 jakso Amyn valinta Simon Nye Catherine Morshead 15. toukokuuta 2010
213 The Hungry Earth
Cold Blood
1.8
1.9
2 jaksoa Ahnas maa
Verensä vangit
Chris Chibnall Ashley Way 22. toukokuuta 2010
29. toukokuuta 2010
214 Vincent and the Doctor 1.10 1 jakso Vincent ja Tohtori Richard Curtis Jonny Campbell 5. kesäkuuta 2010
215 The Lodger 1.11 1 jakso Vaarallinen vuokralainen Gareth Roberts Catherine Morshead 12. kesäkuuta 2010
216 The Pandorica Opens
The Big Bang
1.12
1.13
2 jaksoa (50 ja 55 min.) Taivas repeää
Loppuräjähdys
Steven Moffat Toby Haynes 19. kesäkuuta 2010
26. kesäkuuta 2010

Jouluspesiaali (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

217 A Christmas Carol 60-minuuttinen erikoisjakso Tohtorin joulutarina Steven Moffat Toby Haynes 25. joulukuuta 2010

Kausi 6 (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

218 The Impossible Astronaut
Day of the Moon
2.1
2.2
2 jaksoa Outo astronautti
Kuun päivä
Steven Moffat Toby Haynes 23. huhtikuuta 2011
30. huhtikuuta 2011
219 The Curse of the Black Spot 2.9 1 jakso Piraattien kirous Stephen Thompson Jeremy Webb 7. toukokuuta 2011
220 The Doctor's Wife 2.3 1 jakso Parempi puolisko Neil Gaiman Richard Clark 14. toukokuuta 2011
221 The Rebel Flesh
The Almost People
2.5
2.6
2 jaksoa Orjakapina
Melkein ihmisiä
Matthew Graham Julian Simpson 21. toukokuuta 2011
28. toukokuuta 2011
222 A Good Man Goes to War 2.7 1 jakso (50 min.) Hyvän miehen sota Steven Moffat Peter Hoar 4. kesäkuuta 2011
223 Let's Kill Hitler 2.8 1 jakso (50 min.) Surmataan Hitler! Steven Moffat Richard Senior 27. elokuuta 2011
224 Night Terrors 2.4 1 jakso Yön kauhut Mark Gatiss Richard Clark 3. syyskuuta 2011
225 The Girl Who Waited 2.10 1 jakso Pitkä odotus Tom MacRae Nick Hurran 10. syyskuuta 2011
226 The God Complex 2.11 1 jakso (50 min.) Uskonasia Toby Whithouse Nick Hurran 17. syyskuuta 2011
227 Closing Time 2.12 1 jakso Sulkemisaika Gareth Roberts Steve Hughes 24. syyskuuta 2011
228 The Wedding of River Song 2.13 1 jakso River Songin rakkaus Steven Moffat Jeremy Webb 1. lokakuuta 2011

Jouluspesiaali (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

229 The Doctor, the Widow and the Wardrobe 60-minuuttinen erikoisjakso Tohtorin joululahja Steven Moffat Farren Blackburn 25. joulukuuta 2011

Kausi 7 (2012-13)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

230 Asylum of the Daleks 3.1 1 jakso (50 min.) Kauhujen kuilu Steven Moffat Nick Hurran 1. syyskuuta 2012
231 Dinosaurs on a Spaceship 3.2 1 jakso Dinoja avaruudessa! Chris Chibnall Saul Metzstein 8. syyskuuta 2012
232 A Town Called Mercy 3.3 1 jakso Vartioitu kylä Toby Whithouse Saul Metzstein 15. syyskuuta 2012
233 The Power of Three 3.4 1 jakso Tohtori käy taloksi Chris Chibnall Douglas Mackinnon 22. syyskuuta 2012
234 The Angels Take Manhattan 3.5 1 jakso Enkeleitä Manhattanilla Steven Moffat Nick Hurran 29. syyskuuta 2012
235 The Snowmen 60-minuuttinen erikoisjoulujakso Lumiukkoarmeija Steven Moffat Saul Metzstein 25. joulukuuta 2012
236 The Bells of Saint John 3.6 1 jakso Hälytyskellot soivat Steven Moffat Colm McCarthy 30. maaliskuuta 2013
237 The Rings of Akhaten 3.7 1 jakso Laulu jumalalle Neil Cross Farren Blackburn 6. huhtikuuta 2013
238 Cold War 3.8 1 jakso Kylmä sota Mark Gatiss Douglas Mackinnon 13. huhtikuuta 2013
239 Hide 3.9 1 jakso Aavejahti Neil Cross Jamie Payne 20. huhtikuuta 2013
240 Journey to the Centre of the TARDIS 3.10 1 jakso Matka Tardisin ytimeen Stephen Thompson Mat King 27. huhtikuuta 2013
241 The Crimson Horror 3.11 1 jakso Punainen vaara Mark Gatiss Saul Metzstein 4. toukokuuta 2013
242 Nightmare in Silver 3.12 1 jakso Peltipainajainen Neil Gaiman Stephen Woolfenden 11. toukokuuta 2013
243 The Name of the Doctor 3.13 1 jakso Tohtorin nimi Steven Moffat Saul Metzstein 18. toukokuuta 2013

Juhlavuoden erikoisjaksot (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

244 The Day of the Doctor TBA 50. juhlavuoden erikoisjakso (75 min) Tohtorin päivä Steven Moffat Nick Hurran 23. marraskuuta 2013
245 The Time of the Doctor TBA erikoisjoulujakso (60min) Tohtorin aika Steven Moffat Jamie Payne 25. joulukuuta 2013

Kahdestoista Tohtori (Peter Capaldi)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi 8 (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No Tarinan nimi Koodi Jaksoja
tarinassa
Nimi Suomessa Käsikirjoittaja Ohjaaja Britannian
ensiesitys
246 TBA TBA TBA TBA Steven Moffat Ben Wheatley 23. elokuuta 2014
247 TBA TBA TBA TBA Phil Ford Ben Wheatley TBA (elokuussa 2014)

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Parmerter, Mark:Expecting the Unexpected Viitattu 9. huhtikuuta 2010

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]