Kari Lahtinen

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kari Lahtinen
Provinssirock 20130615 - Popeda - 21.jpg
Provinssirock 2013
Syntynyt 25. marraskuuta 1969 (ikä 45)
Taiteilijanimet Lacu
Kotipaikka Tampere, Suomi
Aktiivisena 1986-
Tyylilajit suomirock
Ammatit muusikko
Soittimet rummut
Yhtyeet Nuket
Colme Cowboyta
Popeda
Dave Lindholm & Canpaza Gypsys
Technical Justice
Kakkapartio
Fireball
Siunattu hulluus
Hanoi Rocks
Michael Monroe Band
Back to the Rainbow
Rockin' Cocks
Levy-yhtiöt Poko Rekords

Kari "Lacu" Lauri Kalevi Lahtinen (s. 25. marraskuuta 1969) on suomalainen rumpali, joka soittaa nykyisin Popedassa. Ennen Popedaa Lahtinen on soittanut muun muassa Hanoi Rocksissa, Dave Lindholmin Canpaza Gypsys -kokoonpanossa, Nuket -yhtyeessä ja Colme Cowboyta -yhtyeen "Kuuden tähden hotellissa", jonka vierailevat solistit olivat keikoillakin Pelle Miljoonasta Pate Mustajärveen. Hänellä on harrastuksena tamperelainen pikkubändi Siunattu hulluus. Lacu on soittanut myös Graham Bonnetin kanssa.

Lahtinen soitti viimeisen keikkansa Hanoi Rocks -yhtyeessä 7.3.2008 Englannissa ja ensimmäisen keikkansa Popedassa 11.3.2008 Levi Areenalla.[1] Lahtinen sai keväällä 2009 kaksospojat vaimonsa Rachaelin kanssa.

Rumpujensoiton lisäksi Lacu imitoi kapuloillaan kitaransoittoa ja milloin mitäkin sekä pyörittelee ja heittelee kapuloita ilmaan ja nappaa takaisin. Lacu on itse haastattelussa (Radio 957) sanonut, että hän tykkää esiintyä, se on se juttu eikä se rumpujensoittaminen. Lacu on myös kertonut Anssi Nykäsen olevan yksi hänen esikuvistaan rumpalina.

Lacu on myös laulanut Hanoi Rocksissa "Taxi Driver"-kappaleen sekä Popedan keikoilla Tuomari Nurmion "Hän on täällä tänään". Lacun suosikkikeikkapaikka Popedan kanssa on Tampereen Pakkahuone. Lacu on kertonut haastattelussa (Fun Tampere), että on Popedan miksaaja-Lampparin syytä, että hän soittaa rumpuja ja että hän soittaa Popedassa.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]