Fashion (Hanoi Rocksin kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Fashion”
Hanoi Rocks
Singlen ”Fashion” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Street Poetry
 Julkaistu 16. toukokuuta 2007
 Tuottaja(t) Hanoi Rocks
 Tyylilaji rock, hard rock, sleaze rock, glam punk
 Kesto 06.05
 Levy-yhtiö Wolfgang Records
Hanoi Rocksin muut singlet
Back in Yer Face
2005
”Fashion”
2007
This One’s for Rock’n’Roll
2007

Fashion on 16. toukokuuta Suomessa ja muualla Euroopassa sekä Japanissa 21. kesäkuuta 2007 ilmestynyt Hanoi Rocksin single, järjestysnumerossaan kuudestoista. Single on albumilta Street Poetry, joka julkaistiin 5. syyskuuta 2007. Kappaleet on nauhoitettu Seawolf Studios -studioilla Suomenlinnassa, Helsingissä maalis-huhtikuussa 2007.

Single nousi suoraan Suomen virallisen singlelistan ensimmäiseksi 23. toukokuuta 2007 viikolla 20.

Single sisältää Fashion-kappaleen lisäksi cover-version Billy Bremnerin alun perin levyttämästä kappaleesta "Trouble Boys". Lisäksi single sisältää Kusti ja Jaakko Mannisen ohjaaman "Fashion"-musiikkivideon ja live-videon vanhasta Hanoi Rocks-hitistä "Boulevard of Broken Dreams". Jälkimmäinen nauhoitettiin 3. maaliskuuta 2007 Nosturissa, Helsingissä.

Kappaleentekijä-kitaristi Andy McCoyn mukaan tulevan albumin kaikki kappaleet ovat singleainesta, mutta Fashion sattui olemaan albumin ensimmäinen valmis kappale. "Trouble Boys" ei löydy uudelta albumilta.

Singlen kansi on ensimmäinen julkaisu, jossa on kuvattuna Hanoi Rocksin nykyinen kokoonpano. Samalla se on ensimmäinen kerta uudelleensyntyneen Hanoi Rocksin aikana, kun levyn kannessa esiintyvät muutkin kuin nykyisen Hanoi Rocksin perustajahenkilöt Michael Monroe ja Andy McCoy.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Fashion – 3.18
  2. Trouble Boys – 2.49
  3. Fashion (video)
  4. Boulevard of Broken Dreams (video)

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]