Malibu Beach

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Malibu Beach
(EP)

Hanoi Rocks
EP-levyn Malibu Beach (EP) kansikuva
Kansikuva on sama 7" singlessä ja EP:ssä.
EP-levyn tiedot
 Äänitetty  6.-19. maaliskuuta 1983
 Julkaistu toukokuussa 1982
 Tuottaja(t) Hanoi Rocks
 Tyylilaji rock, hard rock, glam rock, punk
 Kesto 05.37
 Levy-yhtiö Lick
Muut kannet
"7 singlen japanilainen kansi.
Hanoi Rocksin muut julkaisut
Love's An Injection
1982
Malibu Beach
(EP)

1983
Until I Get You
1983

Malibu Beach on suomalaisen rockyhtye Hanoi Rocksin kolmas EP, joka julkaistiin vain Isossa-Britanniassa yhtyeen Suomen managerin Seppo Vesterisen ja Englannin managerin Richard Bishopin Lick-levymerkillä. Levy julkaistiin vain siis Britanniassa, eikä se ollut lainkaan Suomen markkinoilla. EP julkaistiin yhdessä 7" singlen Malibu Beach / Rebel On The Run kanssa. EP ja 7" single julkaistiin juuri ennen samassa kuussa ilmestynyttä yhtyeen kolmatta albumia Back to Mystery Cityä. EP:n ja 7" singlen kansikuva on aivan sama eli julkaisuperiaate oli aivan sama kuin seuraavassa saman vuoden elokuussa ilmestyneessä Until I Get You-EP:ssä. Japanissa ei julkaistu kuin 7" single Mercury-levy-yhtiöltä ja sen kansikuva on aivan eri kuin Lick-versiossa.

EP:n A-puolen ensimmäinen kappale on 7" singlen A-puoli Malibu Beach. Myös Malibu Beach Nightmare-nimellä tunnettu Malibu Beach on Back to Mystery City -albumilta, joten se on nauhoitettu Park Gate-studiossa Hastingsissä ja miksattu Scorpio Sound-studiossa. Toinen kappale Taxi Driver on julkaistu singlekokoelmalla ja yhtyeen kolmannella studiolevyllä Self Destruction Blues. Ensimmäisen kerran se julkaistiin jo toukokuussa 1982 7" singlellä Love's An Injection ja samannimisellä EP:llä, joka kuitenkin tunnetaan nimellä Venue-EP. Taxi Driver on nauhoitettu lähes yhdellä otoksella Farmyard-studiolla Lontoon ulkopuolella. Taxi Driver on yksi Hanoi Rocksin tunnetuimmista kappaleista. Kappale alkaa vaikuttavalla ja hieman shokeeraavalla yhtyeen jäsenten kiljunnalla.

EP:n B-puolen ensimmäinen kappale on 7" singlen B-puoli Rebel On The Run, joka on nauhoitettu Alaska-studiolla ja sen ovat miksanneet Dale Griffin ja Overend Watts Silo-studiossa. Watts tuotti myöhemmin samana vuonna live-albumin All Those Wasted Years. Toinen kappale on Beer And A Cigarette, joka on nauhoitettu samoissa nauhoituksissa Taxi Driverin kanssa.

Levyn kuvat on otettu samoissa kuvauksissa kuin itse Back to Mystery City -albumin. Kuvauksista vastasi Fin Costello ja levyn ulkoasusta Hillary Goodwright. Philip Cox suunnitteli kannessa olevan Hanoi Rocks -logon.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

7" single:

  1. Malibu Beach – 2:46
  2. Rebel On The Run - 2:51

Kesto: 5 min 37 s

EP:

  1. Malibu Beach - 2:46
  2. Taxi Driver - 4:12
  3. Rebel On The Run - 2:51
  4. Beer And A Cigarette - 3:21

Kesto: 13 min 6 s

Levyllä soittavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleissa Malibu Beach ja Rebel On The Run:

Kappaleissa Taxi Driver ja Beer And A Cigarette: