Luettelo televisiosarjan Päivien viemää näyttelijöistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Päivien viemää -televisiosarjan näyttelijöistä.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nykyiset näyttelijät (Suomen jaksojen mukaan)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli Vuodet
Kristian Alfonso Hope Brady 1983-1987, 1990, 1994-
Blake Berris Nick Fallon 2006-
Nadia Bjorlin Chloe Horton 1999-2003, 2003-2004, 2004-2005, 2007-
Roscoe Born Trent Robbins 2008-
Darin Brooks Max Brady 2005-
Molly Burnett Melanie Layton 2008-
Shawn Christian Dr. Daniel Jonas 2007-
Bryan Dattilo Lucas Horton 1993-2001, 2002-
Mary Beth Evans Dr. Kayla Brady Johnson 1986-1992, 2006-
Deidre Hall Dr. Marlena Evans Black 1976-1987, 1991-
Shelley Hennig Stephanie Johnson 2007-
Drake Hogestyn John Black 1986-2007, 2008-
Jay Kenneth Johnson Philip Kiriakis 1999-2002, 2007-
Renée Jones Dr. Lexie Carver
Nikki Wade
1993-2007, 2007, 2008-
1982-1983
Lauren Koslow Kate Roberts 1996-
Eric Martsolf Brady Black 2008-
Joseph Mascolo Stefano DiMera 1982-1985, 1988, 1993-2001, 2007-
Peggy McCay Caroline Brady 1982-1983, 1985-2003, 2004-
Rachel Melvin Chelsea Brady 2005-
Stephen Nichols Steve "Patch" Johnson 1985-1990, 2006-
Frank Parker] Shawn Brady 1983-1984, 1985-1989, 1990-
Peter Reckell Bo Brady 1983-1987, 1990-1992, 1995-
Frances Reid Alice Horton 1965-
Kristen Renton Morgan Hollingsworth 2007-
James Reynolds Abe Carver 1981-2003, 2004-
Suzanne Rogers Maggie Horton 1973-2003, 2004-
James Scott EJ DiMera 2006-
Alison Sweeney Sami Brady 1993-
Josh Taylor Roman Brady 1997-
Arianne Zucker Nicole Kiriakis 1997-

Harvemmin esiintyvät näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli
John Aniston Victor Kiriakis
Tanya Boyd Celeste Perrault
Tamara Braun Ava Vitali
Kale Browne Dr. Berman
Judi Evans Adrienne Kiriakis
Alina Foley Claire Kiriakis
Bill Hayes Doug Williams
Susan Seaforth Hayes Julie Williams
Dakoda and Danica Hobbs Ciara Brady
Ashlee Holland Crystal Miller
Leann Hunley Anna DiMera
Wally Kurth Justin Kiriakis

Tulevat näyttelijät (Suomen jaksojen mukaan)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli
Matthew Ashford Jack Devereaux
Camila Banus Gabi Hernandez
Sarah Brown Madison James
Chrystal Chappell Dr.Carly Manning
Christie Clark Carrie Reed
Casey Jon Deidrick Chad Peterson Woods
Bren Foster Quinn Hudson
Galen Gering Rafe Hernandez
Lindsay Hartley Arianna Hernandez
Natalia Livingston Taylor Walker
Kate Mansi Abigail Devereaux
Chandler Massey Will Horton
Patrick Muldoon Austin Reed
Melissa Reeves Jennifer Devereaux
Lisa Rinna Billie Reed
Freddie Smith Jackson "Sonny" Kiriakis
Louise Sorel Vivian Alamain
Tamara Tunie Tuomari Weston

Aikaisemmat näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli Vuodet
James Acheson Jack Deveraux #2 1987
Jensen Ackles Eric Brady #5 1997-2000
Deborah Adair Kate Roberts #1 1993-1995
Jed Allan Don Craig 1971-1985
Jeremy Allen Jeremy Horton #1 1989
Krista Allen Billie Reed #2 1996-1999
Brandon Amber Andrew Shawn Donovan #2 1988-1989
Matthew Ashford Jack Deveraux #3 1987-1993, 2001-2006, 2007
Andrea Barber Carrie Brady #1 1982-1986
Samantha Barrows Noelle Curtis #2 1984-1989
Aras Baskauskas Unnamed Boy 1988
Jim Beaver Father Tim Jansen #2 1996-2002
Brenda Benet Lee DuMonde 1979-1982
Ashley Benson Abigail Deveraux #5 2004-2007
Richard Biggs Marcus Hunter 1987-1992
Kwesi Boakye Artemis Arvin 2007
Denise Boutte Danielle Calder Prentiss 2007
Eric and Brandon Billings Brady Black #2 1994-1999
Matthew Paul Bischof D.J. Craig Jr. 1981
Joy Bisco Gabby 2007
Kyle Brandt Philip Kiriakis #3 2003-2006
Jason Brooks Peter Blake 1993-1998
Richard Burgi Phillip Collier #2 1992
Steve Burton Harris Michaels 1988
Adam Caine Edmund P. Crumb 1997-1998
Stephanie Cameron Jennifer Horton #4 1995-1998
Joseph Campanella Harper Deveraux 1987-1988, 1990-1992
Robert Eliot Canko Andrew Shawn Donovan #1 1986-1988
Macdonald Carey Tom Horton 1965-1994
Paul Carr Bill Horton #1 1965-1966
Matt Cedeño Brandon Walker 1999-2003, 2004, 2005
Judith Chapman Anjelica Deveraux #3 1989-1991
Crystal Chappell Carly Manning 1990-1993
Max and Sam Christy Zack Brady #3 2001
Jamie Chung Cordy Han #1 2007
Charles Cioffi Ernesto Toscano #2 1990
Christie Clark Carrie Brady #2 1986-1990, 1992-1999, 2005-2006
Jeffrey Clark Jeremy Horton #2 1989
John Clarke Mickey Horton #1 1965-2004
Jack Coleman Jake Kositchek #2 1981-1982
Darlene Conley Edith Baker 1983
Jason Cook Shawn-Douglas Brady #5 1999-2006
Megan Corletto Abigail Deveraux #3 2001-2003
Barbara Crampton Trista Evans Bradford 1983
Roark Critchlow Mike Horton #14 1994-1999
Rusty Cundieff Theo Carver 1985
Robert Cuthill Colin Murphy #1 2001
Patrika Darbo Nancy Wesley 1999-2003, 2004, 2005
Eileen Davidson Kristen Blake
Susan Banks
Sister Mary Moira Banks
Thomas Banks
Penelope Banks
1993-1998
1996-1998
1997-1998
1997
1997
Brian Davila Andrew Shawn Donovan #6 1991-1992
Jesse Davis Eric Brady #2 1985-1986
Jessica Davis Sami Brady #3 1985-1986
John de Lancie Eugene Bradford 1982-1986, 1989
Charla Doherty Julie Olson #1 1965-1966
Trevor Donovan Jeremy Horton #2 2007
Rob Estes Glenn Gallagher 1986-1987
Judi Evans Adrienne Johnson Kiriakis
Bonnie Lockhart
1996-1991, 2007-2008
2003-2007
Farah Fath Mimi Lockhart #2 1999-2007
Kavi Faquir Theo Carver #2 2006 - 2007
Melinda O. Fee Mary Anderson #7 1981-1982
Doren Fein Mimi Lockhart #1 1999
Brenden and Dillon Fisher John Thomas Reiber #3 2000
Susan Flannery Dr. Laura Ann Spencer Horton 1966-1975
Matthew Florida Ford Decker 2007
Ivan G'Vera Ivan Marais 1993-1999
Joseph Gallison Neil Curtis 1974-1991
Joy Garrett Jo Johnson #1 1987-1993
Spencer, Garrett ja Mitchell Gray Zack Brady #4 2001-2006
Christopher Gerse Will Roberts #3 2003-2007
Staci Greason Isabella Toscano 1989-1992, 2002-2003
Amanda ja Jessica Gunnarson Stephanie Johnson #1 1990-1992
Andrea Hall Samantha Evans
Hattie Adams
1977-1980, 1982
2000-2001
Brian Hamilton Orderly #2 1989
Rick Hearst Scotty Banning #3 1989-1990
Brian Heidik Tim Rollins 1992-1993
Brody Hutzler Patrick Lockhart 2004-2007
Andrew Hyatt Masset Larry Welch 1983-1985, 2002-2003
John Ingle Mickey Horton #2 2004-2006
Robert J. Hogan Scott Banning #3 1970-1971
Lisa Jay Lauren Chaffee 2006-2007
Chase and Tyler Johnson Theo Carver #1 2003-2006
Shirley Jones Colleen Brady #2 2008
Stanley Kamel Eric Peters #2 1972-1976
Robert Kelker-Kelly Bo Brady #2 1992-1995
Wortham Krimmer Cal Winters #1 1989-1990
Mila Kunis Hope Williams 1994 (flashback)
Wally Kurth Justin Kiriakis 1987-1991
Adrienne La Russa Brooke Hamilton #1 1975-1977
Alyssa and Lauren Libby John Thomas Reiber #1/Zack Brady #2 2000-2001
Heather Lindell Jan Spears #2 2004-2005
Gloria Loring Liz Chandler 1980-1986
Kyle Lowder Brady Black #3 2000-2005
Jaime Lyn Bauer Laura Horton #5 1993-2000, 2003
Christina Maisano Noelle Curtis #1 1983
Edward Mallory Bill Horton #2 1966-1980, 1991-1992
Stephen Manley Billy Barton 1977-1978
Gregg Marx David Banning #5 1981-1983
Gabriella Massari Jeannie Donovan #4 1992
Justin Melvey Colin Murphy #2 2001-2003, 2004
Julianne Morris Greta Von Amburg 1998-2002
Patrick Muldoon Austin Reed #1 1992-1995
Mandy Musgrave Chelsea Benson #1 2004-2005
Wayne Northrop Roman Brady #1
Andre DiMera
Alex North
1981-1984, 1991-1994
1983
2005-2006
Terry O'Sullivan Richard Hunter 1966-1968
Heather Lauren Olson Jan Spears #1 1999-2002, 2003-2004
Rhasaan Orange Thomas Edward Kramer (TEK) 2003-2007
Justin Page Andrew Shawn Donovan #3 1989
Marcus Patrick Jett Carver 2007
Patsy Pease Kimberly Brady #1 1984-1992, 1994, 1996, 2004
Austin Peck Austin Reed #2 1995-2002, 2005-2006
J. Eddie Peck Howard 'Hawk' Hawkins 1991-1992
Bradley Michael Pierce Andrew Shawn Donovan #5 1990-1991
Emily and Alicia Pillatzke Jeannie Donovan #2 1991-1992
Julie Pinson Billie Reed #3 2004-2008
Avalon, Dillon, and Vincent Ragone Elvis Aron Banks 1997-1998
Marie-Alise Recasner Lynn Burke 1996-1998
Jacob and Micah Reeves Jack Deveraux Jr. 2004-2006
Melissa Reeves Jennifer Horton #3 1985-1995, 2000-2006
Madlyn Rhue Daphne DiMera 1982-1984
Lisa Rinna Billie Reed #1 1992-1995, 2002-2003
Jacob and Joshua Rips Zack Brady #1 2000-2002
Bumper Robinson Jonah Carver #1 1987-1988, 1990-1991
Shayna Rose Stephanie Johnson #2 2006-2007
Charlotte Ross Eve Donovan 1987-1991
Franc Ross Duck 2007
Sky Rumph Andrew Shawn Donovan #4 1989-1990
Michael Sabatino Lawrence Alamain 1990-1993
Philece Sampler Renée DuMonde 1981-1984
Lanna Saunders Marie Horton #3 1979-1985
Stephen Schnetzer Steven Olson #3 1978-1980
Noah Segan Conner Lockhart #2 2007
Charles Shaughnessy Shane Donovan
Drew Donovan
1984-1992, 2004
1988
Hannah Taylor Simmons Jeannie Donovan #1 1991
Jalen Stokes Demarquette Arvin 2007
Louise Sorel Vivian Alamain 1992-2000
Arleen Sorkin Calliope Jones 1984-1990, 1992, 2001, 2006
Kirsten Storms Belle Black #5 1999-2004
Alexis Thorpe Cassie Brady 2002-2003, 2004, 2005
Tammy Townsend Wendy Reardon #2 1994-1996
Lisa Trusel Melissa Anderson #3 1982-1988
Shannon Tweed Savannah Wilder 1985-1986
Hunter Tylo Marina Toscano 1989-1990
Darrell Thomas Utley Benjy Hawk #1 1988-1990
Mark Valley Jack Deveraux #4 1994-1997
Caitlin Wachs Jeannie Donovan #3 1992
David Wallace Todd Chandler 1985-1986
Gillian Iliana Waters Cassandra Arvin 2007
Billy Warlock Frankie Brady 1986-1988, 1990-1991, 2005-2006
Victor Webster Nicholas Alamain #2 1999-2000
Darian Weiss Will Roberts #2 2002-2003
Dan Wells Sami Brady/Stan 2005
Ava ja Olivia White Claire Kiriakis#1 2005-2007
Nancy Wickwire Phyllis Anderson 1972-1973
Steve Wilder Jack Deveraux #5 1997-1998
Cheryl-Ann Wilson Megan Hathaway 1984-1985
Eric Winter Rex Brady 2002-2005
Amy Yasbeck Olivia Reed 1986-1987
Arianne Zuker Nicole Walker 1998-2006

Kuolleet näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli Kuolinpäivä
Nancy Wickwire Phyllis Anderson 10. heinäkuuta 1974
Brenda Benet Lee DuMonde 7. huhtikuuta 1982
Charla Doherty Julie Olson 29. maaliskuuta 1988
Ed Prentiss John Martin / Dr. Ralph Dunbar / Alex Marshall 19. maaliskuuta 1992
Joy Garrett Jo Johnson 15. helmikuuta 1993
Macdonald Carey Dr. Tom Horton 21. maaliskuuta 1994
Patricia Huston Addie Horton 24. syyskuuta 1995
Christopher Stone Bill Horton 20. lokakuuta 1995
Mary Frann Amanda Howard 23. syyskuuta 1998
Madlyn Rhue Daphne DiMera 16. joulukuuta 2003
Don Briscoe Tony Merritt 31. lokakuuta 2004
Richard Biggs Dr. Marcus Hunter 22. maaliskuuta 2004
Paul Carr Bill Horton 17. helmikuuta 2006
Terry O'Sullivan Richard Hunter 14. syyskuuta 2006
Darlene Conley Edith Baker 14. tammikuuta 2007
Lanna Saunders Marie Horton 10. maaliskuuta 2007
Edward Mallory Bill Horton 4. huhtikuuta 2007