Rachel Melvin

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Rachel Melvin (syntynyt 9. helmikuuta 1985 Elmhurstissa, Illinoisissa) on amerikkalainen näyttelijä.

Melvin valmistui Mountain Pointen lukiosta 2003. Lukio sijaitsee Phoenixissa Arizonassa. Hän on viettänyt Phoenixissä suurimman osan elämästään. Hänen vanhempi siskonsa on nimeltään Jessica Melvin.

Rachel Melvin näytteli ensimmäisen roolinsa vapaassa elokuvassa "Boo".

Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan NBC-yhtiön saippuaoopperan Päivien viemää (Days of our Lives) Chelsea Bensonina jota hän on näytellyt toukokuusta 2005 saakka. Henkilö tutustutettiin katsojille Abby Deverauxin (Ashley Benson) parhaana ystävänä. Chelsea oli adoptoitu Bensonien perheeseen, jotka kasvattivat hänet ennen kuin he kuolivat auto-onnettomuudessa. DNA-todisteet osoittivat että Chelsea oli Bo Bradyn (Peter Reckell) ja Billie Reedin (Julie Pinson) synnytyksessä kuollut lapsi Georgia.

Kuukausia ennen kuin Melvin sai roolin Chelseana (jota Melviniä ennen näytteli Mandy Musgrave), hän esiintyi viidessä jaksossa Georgia LaMarquena, ranskalaisena tyttönä jota Bo ja Billie virheellisesti luulivat tyttärekseen.

Melvin laulaa ja soittaa sähköviulua. Hän kehittelee myös lastenkirjaa. Hän elää tällä hetkellä Los Angelesissa Kaliforniassa. Rachel Melvin on vieraillut televisio-ohjelmissa Summerland, Jack & Bobby ja 8 Simple Rules.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]