Rachel Melvin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rachel Melvin (s. 9. helmikuuta 1985[1] Elmhurst, Illinois) on yhdysvaltalainen näyttelijä.

Melvin kasvoi Phoenixissä, Arizonassa ja valmistui Mountain Pointe High Schoolista vuonna 2003. Hänen vanhempi siskonsa on nimeltään Jessica Melvin.

Melvin tunnetaan parhaiten roolistaan NBC-yhtiön saippuasarjan Päivien viemää (Days of our Lives) Chelsea Bensonina, jota hän on näytteli toukokuusta 2005 vuoteen 2009 saakka. Henkilö tutustutettiin katsojille Abby Deverauxin (Ashley Benson) parhaana ystävänä. Chelsea oli adoptoitu Bensonien perheeseen, jotka kasvattivat hänet ennen kuin he kuolivat auto-onnettomuudessa. DNA-todisteet osoittivat, että Chelsea oli Bo Bradyn (Peter Reckell) ja Billie Reedin (Julie Pinson) synnytyksen jälkeen kadonnut lapsi Georgia. Kuukausia ennen Chelsean roolia Melvin esiintyi viidessä jaksossa Georgia LaMarquena, ranskalaisena tyttönä, jota Bo ja Billie virheellisesti luulivat tyttärekseen.

Melvin osaa myös laulaa ja soittaa sähköviulua. Hän asuu nykyään Los Angelesissa, Kaliforniassa. Melvin on vieraillut muun muassa televisiosarjoissa Summerland, Teinitytön kasvatusopas, Castle ja Heroes. Vuonna 2014 hän näytteli elokuvassa Nuija ja tosinuija kaks.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Rachel Melvin Famous Birthdays. Viitattu 20.7.2020. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]