Luettelo Espanjan jalkapallomaajoukkueen otteluista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Espanjan jalkapallomaajoukkueen otteluista vuosilta 1920–2014.

1920–1929[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero Päivämäärä Vastustaja Tulos Pelipaikka Kilpailu
1
28. elokuuta 1920 Flag of Denmark.svg Tanska
1–0
Belgian lippu La Butte, Bryssel, Belgia Belgian lippu Kesäolympialaiset 1920 – Toinen kierros
2
29. elokuuta 1920 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
3–1
Belgian lippu Antwerpenin olympiastadion, Antwerpen, Belgia Belgian lippu Kesäolympialaiset 1920 – Puolivälierät
3
1. syyskuuta 1920 Flag of Sweden.svg Ruotsi
2–1
Belgian lippu Broodstraat, Antwerpen, Belgia Belgian lippu Kesäolympialaiset 1920 – Puolivälierät
4
2. syyskuuta 1920 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
2–0
Belgian lippu Antwerpenin olympiastadion, Antwerpen, Belgia Belgian lippu Kesäolympialaiset 1920 – Välierät
5
5. syyskuuta 1920 Flag of the Netherlands.svg Alankomaat
3–1
Belgian lippu Antwerpenin olympiastadion, Antwerpen, Belgia Belgian lippu Kesäolympialaiset 1920 – Finaali
6
9. lokakuuta 1921 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
2–0
Espanjan lippu 1875–1931 San Mamés, Bilbao, Espanja Ystävyysottelu
7
18. joulukuuta 1921 Flag of Portugal.svg Portugali
3–1
Espanjan lippu 1875–1931 O'Donnell, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
8
30. huhtikuuta 1922 Flag of France.svg Ranska
0–4
Ranskan lippu Le Bouscat, Bordeaux, Ranska Ystävyysottelu
9
17. joulukuuta 1922 Flag of Portugal.svg Portugali
1–2
Portugalin lippu Lumiar, Lissabon, Portugali Ystävyysottelu
10
28. tammikuuta 1923 Flag of France.svg Ranska
3–0
Espanjan lippu 1875–1931 Atotxa, San Sebastián, Espanja Ystävyysottelu
11
4. helmikuuta 1923 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
1–0
Belgian lippu Antwerpenin olympiastadion, Antwerpen, Belgia Ystävyysottelu
12
16. joulukuuta 1923 Flag of Portugal.svg Portugali
3–0
Espanjan lippu 1875–1931 Estadio Reina Victoria, Sevilla, Espanja Ystävyysottelu
13
9. maaliskuuta 1924 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
0–0
Italian lippu 1861–1946 Milano, Italia Ystävyysottelu
14
25. toukokuuta 1924 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–0
Ranskan lippu Stade Olympique, Colombes, Ranska Ranskan lippu Kesäolympialaiset 1924 – 1. kierros
15
21. joulukuuta 1924 Flag of Austria.svg Itävalta
2–1
Espanjan lippu 1875–1931 Les Corts, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
16
17. toukokuuta 1925 Flag of Portugal.svg Portugali
0–2
Portugalin lippu Lumiar, Lissabon, Portugali Ystävyysottelu
17
1. kesäkuuta 1925 Flag of Switzerland.svg Sveitsi
0–3
Sveitsin lippu Neufeld, Bern, Sveitsi Ystävyysottelu
18
14. kesäkuuta 1925 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–0
Espanjan lippu 1875–1931 Mestalla, Valencia, Espanja Ystävyysottelu
19
27. syyskuuta 1925 Flag of Austria.svg Itävalta
0–1
Itävallan lippu Hohe Warte, Wien, Itävalta Ystävyysottelu
20
4. lokakuuta 1925 Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Unkari
0–1
Unkarin vuosina 1918–1944 käytössä ollut lippu. Ferencváros, Budapest, Unkari Ystävyysottelu
21
19. joulukuuta 1926 Flag of Hungary (1915-1918, 1919-1946).svg Unkari
4–2
Espanjan lippu 1875–1931 Coya Stadium, Vigo, Espanja Ystävyysottelu
22
17. huhtikuuta 1927 Flag of Switzerland.svg Sveitsi
1–0
Espanjan lippu 1875–1931 El Sardinero, Santander, Espanja Ystävyysottelu
23
22. toukokuuta 1927 Flag of France.svg Ranska
1–4
Ranskan lippu Stade Olympique, Colombes, Ranska Ystävyysottelu
24
29. toukokuuta 1927 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
2–0
Italian lippu 1861–1946 Stadio Littoriale, Bologna, Italia Ystävyysottelu
25
10. tammikuuta 1928 Flag of Portugal.svg Portugali
2–2
Portugalin lippu Lumiar, Lissabon, Portugali Ystävyysottelu
26
22. huhtikuuta 1928 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–1
Espanjan lippu 1875–1931 El Molinón, Gijón, Espanja Ystävyysottelu
27
30. toukokuuta 1928 Flag of Mexico.svg Meksiko
7–1
Alankomaiden lippu Amsterdamin olympiastadion, Amsterdam, Alankomaat Alankomaiden lippu Kesäolympialaiset 1928 – Neljännesvälierät
28
1. kesäkuuta 1928 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–1
Alankomaiden lippu Amsterdamin olympiastadion, Amsterdam, Alankomaat Alankomaiden lippu Kesäolympialaiset 1928 – Puolivälierät
29
4. kesäkuuta 1928 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
7–1
Alankomaiden lippu Amsterdamin olympiastadion, Amsterdam, Alankomaat Alankomaiden lippu Kesäolympialaiset 1928 – Puolivälierät – Uusintaottelu
30
17. maaliskuuta 1929 Flag of Portugal.svg Portugali
5–0
Espanjan lippu 1875–1931 Heliópolis, Sevilla, Espanja Ystävyysottelu
31
14. huhtikuuta 1929 Flag of France.svg Ranska
8–1
Espanjan lippu 1875–1931 Estadio Torrero, Zaragoza, Espanja Ystävyysottelu
32
15. toukokuuta 1929 Flag of England.svg Englanti
4–3
Espanjan lippu 1875–1931 Metropolitano, Madrid, Espanja Ystävyysottelu

1930–1939[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero Päivämäärä Vastustaja Tulos Pelipaikka Kilpailu
33
1. tammikuuta 1930 Flag of the Czech Republic.svg Tšekkoslovakia
1–0
Espanjan lippu 1875–1931 Montjuïc, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
34
14. kesäkuuta 1930 Flag of the Czech Republic.svg Tšekkoslovakia
2–0
Tšekkoslovakian lippu Letná Stadium, Praha, Tšekkoslovakia Ystävyysottelu
35
22. kesäkuuta 1930 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
2–3
Italian lippu 1861–1946 Stadio Littoriale, Bologna, Italia Ystävyysottelu
36
30. marraskuuta 1930 Flag of Portugal.svg Portugali
0–1
Portugalin lippu Campo do Ameal, Porto, Portugali Ystävyysottelu
37
19. huhtikuuta 1931 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
0–0
Espanjan lippu 1931–1938 San Mamés, Bilbao, Espanja Ystävyysottelu
38
26. huhtikuuta 1931 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
1–1
Espanjan lippu 1931–1938 Montjuïc, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
39
9. joulukuuta 1931 Flag of England.svg Englanti
7–1
Englannin lippu Highbury, Lontoo, Englanti Ystävyysottelu
40
13. joulukuuta 1931 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
0–5
Irlannin lippu Dalymount Park, Dublin, Irlanti Ystävyysottelu
41
24. huhtikuuta 1932 Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Jugoslavia
2–1
Espanjan lippu 1931–1938 Buenavista, Oviedo, Espanja Ystävyysottelu
42
2. huhtikuuta 1933 Flag of Portugal.svg Portugali
3–0
Espanjan lippu 1931–1938 Balaídos, Vigo, Espanja Ystävyysottelu
43
23. huhtikuuta 1933 Flag of France.svg Ranska
1–0
Ranskan lippu Yves-du-Manoir, Colombes, Ranska Ystävyysottelu
44
30. huhtikuuta 1933 Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Jugoslavia
1–1
Jugoslavian lippu Belgrade, Jugoslavia Ystävyysottelu
45
21. toukokuuta 1933 Flag of Bulgaria.svg Bulgaria
13–0
Espanjan lippu 1931–1938 Chamartín, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
46
11. maaliskuuta 1934 Flag of Portugal.svg Portugali
9–0
Espanjan lippu 1931–1938 Chamartín, Madrid, Espanja Italian lippu 1861–1946 Maailmanmestaruuskilpailuiden 1934 karsinnat
47
18. maaliskuuta 1934 Flag of Portugal.svg Portugali
1–2
Portugalin lippu Lumiar, Lissabon, Portugali Italian lippu 1861–1946 Maailmanmestaruuskilpailuiden 1934 karsinnat
48
27. toukokuuta 1934 Brasilian lippu Brasilia
3–1
Italian lippu 1861–1946 Luigi Ferraris, Genova, Italia Italian lippu 1861–1946 Maailmanmestaruuskilpailut 1934 – Neljännesvälierät
49
31. toukokuuta 1934 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–1
Italian lippu 1861–1946 Giovanni Berta, Firenze, Italia Italian lippu 1861–1946 Maailmanmestaruuskilpailut 1934 – Puolivälierät
50
1. kesäkuuta 1934 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–0
Italian lippu 1861–1946 Giovanni Berta, Firenze, Italia Italian lippu 1861–1946 Maailmanmestaruuskilpailut 1934 – Puolivälierät – Uusintaottelu
51
24. tammikuuta 1935 Flag of France.svg Ranska
2–0
Espanjan lippu 1931–1938 Chamartín, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
52
5. toukokuuta 1935 Flag of Portugal.svg Portugali
3–3
Portugalin lippu Lumiar, Lissabon, Portugali Ystävyysottelu
53
12. toukokuuta 1935 Natsi-Saksan lippu Saksa
1–2
Natsi-Saksan lippu Müngersdorfer, Köln, Natsi-Saksa Ystävyysottelu
54
19. tammikuuta 1936 Flag of Austria.svg Itävalta
4–5
Espanjan lippu 1931–1938 Metropolitano, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
55
23. helmikuuta 1936 Natsi-Saksan lippu Saksa
1–2
Espanjan lippu 1931–1938 Montjuïc, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
56
26. huhtikuuta 1936 Flag of the Czech Republic.svg Tšekkoslovakia
1–0
Tšekkoslovakian lippu Letná Stadium, Praha, Tšekkoslovakia Ystävyysottelu
57
3. toukokuuta 1936 Flag of Switzerland.svg Sveitsi
0–2
Sveitsin lippu Neufeld, Bern, Sveitsi Ystävyysottelu

1940–1949[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero Päivämäärä Vastustaja Tulos Pelipaikka Kilpailu
58
12. tammikuuta 1941 Flag of Portugal.svg Portugali
2–2
Portugalin lippu Lissabon, Portugali Ystävyysottelu
59
16. maaliskuuta 1941 Flag of Portugal.svg Portugali
5–1
Espanjan lippu 1938–1945 San Mamés, Bilbao, Espanja Ystävyysottelu
60
28. joulukuuta 1941 Flag of Switzerland.svg Sveitsi
3–2
Espanjan lippu 1938–1945 Nervión, Sevilla, Espanja Ystävyysottelu
61
15. maaliskuuta 1942 Flag of France.svg Ranska
4–0
Espanjan lippu 1938–1945 Nervión, Sevilla, Espanja Ystävyysottelu
62
12. huhtikuuta 1942 Natsi-Saksan lippu Saksa
1–1
Natsi-Saksan lippu Berliinin olympiastadion, Berliini, Saksa Ystävyysottelu
63
19. huhtikuuta 1942 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
4–0
Italian lippu 1861–1946 San Siro, Milano, Italia Ystävyysottelu
64
11. maaliskuuta 1945 Flag of Portugal.svg Portugali
2–2
Portugalin lippu Jamor, Oeiras, Portugali Ystävyysottelu
65
6. toukokuuta 1945 Flag of Portugal.svg Portugali
4–2
Espanjan lippu 1938–1945 Riazor, La Coruña, Espanja Ystävyysottelu
66
23. kesäkuuta 1946 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
0–1
Espanjan lippu 1945–1977 Nuevo Estadio Chamartín, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
67
26. tammikuuta 1947 Flag of Portugal.svg Portugali
4–1
Portugalin lippu Jamor, Oeiras, Portugali Ystävyysottelu
68
2. maaliskuuta 1947 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
3–2
Irlannin lippu Dalymount Park, Dublin, Irlanti Ystävyysottelu
69
21. maaliskuuta 1948 Flag of Portugal.svg Portugali
2–0
Espanjan lippu 1945–1977 Nuevo Estadio Chamartín, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
70
30. toukokuuta 1948 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
2–1
Espanjan lippu 1945–1977 Montjuïc, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
71
20. kesäkuuta 1948 Flag of Switzerland.svg Sveitsi
3–3
Sveitsin lippu Hardturm, Zürich, Sveitsi Ystävyysottelu
72
2. tammikuuta 1949 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
1–1
Espanjan lippu 1945–1977 Montjuïc, Barcelona, Espanja Ystävyysottelu
73
20. maaliskuuta 1949 Flag of Portugal.svg Portugali
1–1
Portugalin lippu Jamor, Oeiras, Portugali Ystävyysottelu
74
27. maaliskuuta 1949 Flag of Italy (1861–1946).svg Italia
1–3
Espanjan lippu 1945–1977 Nuevo Estadio Chamartín, Madrid, Espanja Ystävyysottelu
75
12. kesäkuuta 1949 Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
1–4
Irlannin lippu Dalymount Park, Dublin, Irlanti Ystävyysottelu
76
19. kesäkuuta 1949 Flag of France.svg Ranska
1–5
Ranskan lippu Yves-du-Manoir, Colombes, Ranska Ystävyysottelu

1950–1959[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero Päivämäärä Vastustaja Tulos Pelipaikka Kilpailu
77
2. huhtikuuta 1950 Flag of Portugal.svg Portugali
5–1
Espanjan lippu 1945–1977 Nuevo Estadio Chamartín, Madrid, Espanja Brasilian lippu Maailmanmestaruuskilpailuiden 1950 karsinnat
78
9. huhtikuuta 1950 Flag of Portugal.svg Portugali
2–2
Portugalin lippu Jamor, Oeiras, Portugali Brasilian lippu Maailmanmestaruuskilpailuiden 1950 karsinnat
79
25. kesäkuuta 1950 Flag of the United States.svg Yhdysvallat
3–1
Brasilian lippu Durival de Britto, Curitiba, Brasilia Brasilian lippu Maailmanmestaruuskilpailut 1950
80
29. kesäkuuta 1950 Flag of Chile.svg Chile
2–0
Brasilian lippu Maracanã, Rio de Janeiro, Brasilia Brasilian lippu Maailmanmestaruuskilpailut 1950
81
2. heinäkuuta 1950 Flag of England.svg Englanti
1–0
Brasilian lippu Maracanã, Rio de Janeiro, Brasilia Brasilian lippu Maailmanmestaruuskilpailut 1950

1960–1969[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1970–1979[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1980–1989[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1990–1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2000–2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2010–[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]