Krieg-merirosvot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Krieg-merirosvot (海賊艦隊, Kaizoku Kantai) on fiktiivinen merirosvoarmada One Piece manga- ja animesarjassa. Heitä johtaa Don Krieg.

Merirosvoarmadaan kuului 50 laivaa ja 5000 jäsentä, mutta Grand Linella heidän kimppuunsa hyökkäsi tylsistynyt kaapparilordi Mihawk. Ainoastaan lippulaiva pääsi pakoon Mihawkin hirmuisia voimia, ja muut tuhoutuivat. Don Kriegin mukana kuulemma oli vain satakunta miestä, eli noin 4900 koki loppunsa Grand Linella.

Osa tarinassa

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen Krieg-merirosvo joka nähtiin oli Gin. Hän saapui kelluvalle ravintolalaiva Baratielle pyytäen ruokaa nälkäänsä, mutta hänet paiskattiin ulos ravintolasta. Siitä huolimatta, ettei Ginillä ollut rahaa ruokaan, Sanji tarjosi aterian hänelle. Gin lähtee mutta palaa myöhemmin muiden Krieg-merirosvojen kanssa. Kapteeni Don Kriegin saatuaan voimansa takaisin, hän aikoi ottaa Baratien haltuunsa ja palata miehistöineen Grand Linelle. Miehistö ei halunnut palata takaisin Grand Linelle, mutta peläten johtajaansa he suostuivat.

Heidän epäonnekseen Mihawk päätti tulla tuhoamaan viimeisen paenneen laivan. Roronoa Zoron hävittyä Mihawkille miekkataistelussa, Mihawk sanoi saaneensa pitää tarpeeksi hauskaa eikä viitsinyt tappaa Krieg-merirosvoja vaan tyytyi laivan tuhoamiseen. Tämän jälkeen Krieg jatkoi suunnitelmaansa ottaa Baratie haltuunsa. Lopulta Gin ja Sanji päätyvät taistelemaan keskenään. Gin ei kuitenkaan suostunut Don Kriegin käskystä huolimatta tappamaan Sanjia. Niinpä hän heitti kaasunaamarinsa pois ja Krieg myrkytti Baratien kaasulla.

Pitkän taistelun jälkeen Luffy lopulta voittaa Don Kriegin, mutta pudottuaan mereen tajuton Krieg jatkoi yhä taistelemista vastaan, kunnes Gin löi Kriegin täysin tajuttomaan tilaan. Krieg-merirosvot kasaantuivat pieneen veneeseen ja Gin sanoi haluavansa viedä Krieg Grand Linelle kuten hän halusi. Vielä ei ole tietoa mitä heille tapahtui, mutta Gin sanoi terveiset Luffylle: "Nähdään Grand Linella".

Merirosvolippu

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: Don Krieg
  • Seiyu: Fumihiko Tachiki
  • Ääninäyttelijä (4Kids): Marc Thompson

Kapteeni (17,000,000 berryä)

  • Seiyu: Kenichi Ono
  • Ääninäyttelijä (4Kids): -

Sotapäällikkö, ykkösmies

Demoniksi kutsuttu Gin (鬼人のギン, Kijin no Gin, ihmisdemoni Gin) on Don Kriegin läheisin alainen. Sanji antoi rahattomalle ja nälkäiselle Ginille ruokaa, jonka jälkeen hän toi myös muut Krieg-merirosvot paikalle. Kriegin saatua voimansa takaisin hän aloitti hyökkäyksensä Baratien valtaamiseksi. Lopulta hän käski Giniä tappaa Sanji. Gin, ihminen joka ei koskaan antanut sääliä uhreilleen, ei pystynyt tappamaan Sanjia, koska Sanji oli ollut ainoa kiltti ihminen hänelle. Tästä syystä hän käski Ginin heittää kaasunaamarinsa pois, jonka Gin myös teki. Myrkytettyään MH5 kaasulla Baratien ilmapiirin, Gin sai vaarallisen määrän myrkkyä sisäänsä. Lopulta paljastui, että Gin seurasi Don Kriegiä, koska hän piti tätä voimakkaimpana ja pysytteli Kriegin suojissa. Heille annettiin pieni vene, jolla he matkasivat pois. Gin sanoi vievänsä Kriegin takaisin Grand Linelle jonne tämä halusi mennä. Samalla hän myös toivoo, että tapaisi Luffyn uudestaan.

Japaninkielinen sana "gin" kovalla g:llä tarkoittaa hopeaa, mutta 4Kids käänsi sen h:ksi, sillä Gin on myös alkoholijuoma. Aseinaan hän käytti kahta tonfaa, joiden kärjissä oli kanuunankuulamaiset kuulat.

  • Seiyu: Hiroyuki Kawamoto
  • Ääninäyttelijä (4Kids): Dan Green

2. osaston johtaja

Kriegin toiseksi voimakkain alainen, joka tunnetaan myös Terässeinä-Pearlina (鉄壁のパール, Teppeki no Pāru). Hänellä on rautalevyistä koostunut suojahaarniska. Kaksi isoa edessä ja takana, kyynärpäissä, polvissa ja käsissä pienemmät. Lisäksi hänellä on paljon helmiä koristeena. Pearlin sanotaan kasvaneen viidakossa, jossa hän oppi yhden hyökkäystavan ja samalla suojauksen, tulen tekemisen. Hänestä on luvattu 6,000,000 berryn palkkio. Taistelussa Baratiesta hän taisteli sekä Luffyä, että Sanjia vastaan. Ennen taistelua heitä vastaan Pearlista ei ollut 61 taistelun aikana vuotanut pisaraakaan verta. Hän sai etulyöntiaseman kun Gin uhkasi ampua Zeffin mikäli Sanji yrittäisi hyökätä vastaan. Useita iskuja saatuaan Sanji yhä seisoi. Lopulta Gin löi Pearlin suojan murskaksi yhdellä iskulla haluten itse viimeistellä Sanjin. 4Kids versiossa hänellä on "dude" aksentti. One Piece Grand Adventure -pelissä hän on avustavana hahmona.

Muita jäseniä

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alla muutama One Piece Blue Data kirjassa luetelluista Krieg-merirosvoista jotka nimettiin:

  • Ideaman - Tavaroiden säilyttäjä ja suunnittelija
  • Hustle - Taistelukouluttaja
  • Kagikko - Lukkoseppä

Krieg-merirosvojen voima

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Don Kriegin merirosvoarmada oli lähes voimakkain merirosvojoukko East Bluella. Heillä oli monta miestä, laivaa ja paljon aseita. Koska joukossa oli niin paljon jäseniä, oli joukossa myös paljon "surkimuksia". Grand Linella koko armada hävisi Mihawkille. Heidät viimeisteli Luffy ja Sanji.

Don Kriegillä itsellään on useita aseita piilossa haarniskassaan. Hän käyttää miehistönsä kurissa pitämiseen pelkoa hyväkseen, ja tappaa joskus omia miehistönsä jäseniä jos he ovat tottelemattomia. Gin arvostaa kovasti Don Kriegiä ja Krieg on myös tajunnut, että ilman miehistöään hänen matkansa jäisi lyhyeen.