Luettelo Pohjoismaiden suurimmista lentoasemista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
# Maa Lentoasema Kaupunki Koodi
(IATA/ICAO)
Matkustajia
2008
Muutos
ed. vuoteen
1. Tanskan lippu Kööpenhaminan lentoasema Kööpenhamina CPH/EKCH 21 530 016 +0,6 %
2. Norjan lippu Oslon lentoasema Oslo OSL/ENGM 19 344 459 +1,6 %
3. Ruotsin lippu Tukholma-Arlandan lentoasema Tukholma ARN/ESSA 18 136 080 +1,2 %
4. Suomen lippu Helsinki-Vantaan lentoasema Vantaa HEL/EFHK 13 426 901 +2,2 %
5. Norjan lippu Bergenin lentoasema Bergen BGO/ENBR 5 037 451 +3,8 %
6. Ruotsin lippu Landvetterin lentoasema Göteborg GOT/ESGG 4 303 711 −1,2 %
7. Norjan lippu Stavangerin lentoasema Stavanger SVG/ENZV 3 742 153 +6,1 %
8. Norjan lippu Trondheimin lentoasema Trondheim TRD/ENVA 3 474 264 +2,0 %
9. Tanskan lippu Billundin lentoasema Billund BLL/EKBI 2 546 856 +12,6 %
10. Ruotsin lippu Skavstan lentoasema Nyköping NYO/ESKN 2 479 887 +24,3 %
11. Islannin lippu Keflavíkin lentoasema Reykjavík KEF/BIKF 1 990 476 −8,8 %
12. Ruotsin lippu Bromman lentoasema Tukholma BMA/ESSB 1 855 643 +2,8 %
13. Ruotsin lippu Malmön lentoasema Malmö MMX/ESMS 1 748 357 −6,5 %
14. Norjan lippu Tromssan lentoasema Tromssa TOS/ENTC 1 646 418 +2,5 %
15. Norjan lippu Sandefjordin lentoasema Sandefjord TRF/ENTO 1 574 161 +3,6 %
16. Norjan lippu Bodøn lentoasema Bodø BOO/ENBO 1 500 115 −1,3 %
17. Tanskan lippu Aalborgin lentoasema Aalborg AAL/EKYT 1 045 492 +5,3 %
18. Ruotsin lippu Luulajan lentoasema Luulaja LLA/ESPA 995 581 +7,0 %
19. Norjan lippu Kristiansandin lentoasema Kristiansand KRS/ENCN 915 092 +4,5 %
20. Ruotsin lippu Göteborg City Airport Göteborg GSE/ESGP 842 120 +12,9 %
21. Ruotsin lippu Uumajan lentoasema Uumaja UME/ESNU 823 317 +1,6 %
22. Norjan lippu Aalesundin lentoasema Aalesund AES/ENAL 811 160 +5,3 %
23. Suomen lippu Oulun lentoasema Oulu OUL/EFOU 801 955 −4,5 %
24. Suomen lippu Tampere-Pirkkalan lentoasema Tampere TMP/EFTP 709 356 +3,1 %
25. Tanskan lippu Århusin lentoasema Århus AAR/EKAH 573 175 +0,3 %
26. Norjan lippu Haugesundin lentoasema Haugesund HAU/ENHD 531 728 +3,3 %
27. Norjan lippu Harstad/Narvikin lentoasema Harstad/Narvik EVE/ENEV 505 554 +3,6 %
28. Norjan lippu Ryggen lentoasema Moss RYG/ENRY 439 837
29. Suomen lippu Rovaniemen lentoasema Rovaniemi RVN/EFRO 400 477 −11,0 %
30. Ruotsin lippu Ängelholm-Helsingborgin lentoasema Ängelholm/Helsingborg AGH/ESTA 391 372 −0,9 %
31. Ruotsin lippu Östersundin lentoasema Åre/Östersund OSD/ESNZ 383 419 +2,4 %
32. Norjan lippu Altan lentoasema Alta ALF/ENAT 353 176 −9,1 %
33. Norjan lippu Kristiansundin lentoasema Kristiansund KSU/ENKB 351 772 −3,5 %
34. Suomen lippu Vaasan lentoasema Vaasa VAA/EFVA 343 395 +6,7 %
35. Norjan lippu Molden lentoasema Molde MOL/ENML 336 900 −17,1 %
36. Ruotsin lippu Visbyn lentoasema Visby VBY/ESSV 324 465 +2,2 %
37. Suomen lippu Turun lentoasema Turku TKU/EFTU 318 097 +3,0 %
38. Ruotsin lippu Sundsvall-Härnösandin lentoasema Sundsvall/Härnösand SDL/ESNN 303 629 −9,7 %
39. Suomen lippu Kuopion lentoasema Kuopio KUO/EFKU 290 247 −4,6 %
40. Suomen lippu Kittilän lentoasema Kittilä KTT/EFKT 265 564 +10,4 %
41. Norjan lippu Kirkkoniemen lentoasema Kirkkoniemi KKN/ENKR 265 414 +10,9 %
42. Ruotsin lippu Skellefteån lentoasema Skellefteå SFT/ESNS 241 962 +2,6 %
43. Färsaarten lippu Vágarin lentoasema Vágar/Färsaaret FAE/EKVG 221 942 +1,2 %
44. Ruotsin lippu Kiirunan lentoasema Kiiruna KRN/ESNQ 207 432 +8,4 %
45. Ruotsin lippu Ronnebyn lentoasema Ronneby/Karlskrona RNB/ESDF 206 940 −5,7 %
46. Tanskan lippu Karupin lentoasema Karup KRP/EKKA 201 035 −8,4 %
47. Tanskan lippu Bornholmin lentoasema Rønne RNN/EKRN 194 077 −17,4 %
48. Ruotsin lippu Tukholma-Västeråsin lentoasema Västerås/Tukholma VST/ESOW 186 612 +4,4 %
49. Norjan lippu Bardufossin lentoasema Bardufoss BDU/ENDU 181 212 +3,9 %
50. Ruotsin lippu Växjön lentoasema Växjö VXO/ESMX 179 799 +6,1 %