Luettelo Kiinan maakunnallisista moottoriteistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä luettelo kertoo Kiinan maakunnallisista moottoriteistä.

Anhuin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://60.166.52.108:8090/UpFiles/annex/002986280/00298628003/20171207_434631DF6F224189932B1749B081A37C.doc (Anhuin moottoritieverkon numerointi 2016)

Numerointisäännöt Anhuin maakunnallisille moottoriteille:

  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S1-S89 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S2-S88 peräkkäin alkaen numerosta S2, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S91-S99 peräkkäin alkaen numerosta S91, alkaen pohjoisesta/idästä etelään/länteen päin
  • moottoriteiden haarat numeroidaan muodossa päätien numero + 1 + järjestysnumero, esim. S5 => S0511, viimeisen numeron kasvaessa tien suuntaisesti
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S01-CN (AH) no name.png S01 Lihuang Expressway 溧黄高速 Jiangsun raja (ex-S51-CN (JS) no name.png) - Langxi - Ningguo - Jixi - Huangshan 2008 2013
S03-CN (AH) no name.png S03 Ningxuan Expressway 宁宣高速 Jiangsun raja (S55-CN (JS) no name.png) - Xuancheng 2008 nykyinen
S04-CN (AH) no name.png S04 Sisu Expressway 泗宿高速 Jiangsun raja (ex-S8-CN (JS) no name.png) - Sixian - Suzhou 2008 2013
S05-CN (AH) no name.png S05 Xuantong Expressway 宣桐高速 Jiangsun raja (S6-CN (JS) no name.png) - Dangtu - Jiangsun raja (S6-CN (JS) no name.png) / Jiangsun raja (S6-CN (JS) no name.png) - Xuancheng -
Ningguo - Zhejiangin raja (S29-CN (ZJ) no name.png)
2008 nykyinen
S0511-CN (AH) no name.png S0511 Anning Expressway 安宁高速 Zhejiangin raja (S12-CN (ZJ) no name.png) - Ningguo 2016 nykyinen
S06-CN (AH) no name.png S06 Sudeng Expressway 宿登高速 Suzhou - Henanin raja (ex-S32-CN (HA) no name.png) / Henanin raja (ex-S32-CN (HA) no name.png) - Bozhou - Henanin raja (ex-S32-CN (HA) no name.png) 2008 2013
S07-CN (AH) no name.png S07 Xuming Expressway 徐明高速 Jiangsun raja (S65-CN (JS) no name.png) - Sixian - Wuhe - Mingguang 2008 nykyinen
S0711-CN (AH) no name.png S0711 Sibeng Expressway 泗蚌高速 Jiangsun raja (S20-CN (JS) no name.png) - Wuhe - Bengbu 2008 nykyinen
S0712-CN (AH) no name.png S0712 Xuming Expressway 盱明高速 Jiangsun raja (S22-CN (JS) no name.png) - Mingguang 2008 nykyinen
S08-CN (AH) no name.png S08 Mengbo Expressway 蒙亳高速 Mengcheng - Bozhou 2016 nykyinen
S09-CN (AH) no name.png S09 Minghe Expressway 明合高速 Mingguang - Feidong - Chaohu 2016 nykyinen
S11-CN (AH) no name.png S11 Chaohuang Expressway 巢黄高速 Chaohu - Fanchang - Jingde - Huangshan 2008 nykyinen
S1111-CN (AH) no name.png S1111 Ningjing Expressway 宁旌高速 Ningguo - Jingde 2008 nykyinen
S1112 S1112 Jingji Expressway 旌绩高速 Jingde - Jixi TBD tuleva
S12-CN (AH) no name.png S12 Chuxin Expressway 滁新高速 Lai'an - Chuzhou - Dingyuan - Huainan - Fuyang -
Henanin raja (S38-CN (HA) no name.png)
2008 nykyinen
S1211-CN (AH) no name.png S1211 Fuhuang Expressway 阜潢高速 Fuyang - Huangchuan - Henanin raja (S39-CN (HA) no name.png) 2008 nykyinen
S13 S13 Fengding Expressway 凤定高速 Fengyang - Dingyuan TBD tuleva
S14-CN (AH) no name.png S14 Chuhe Expressway 滁合高速 Chuzhou - Hefei 2016 nykyinen
S1411-CN (AH) no name.png S1411 Hefei Liaison Line 合肥联络线 Hefei: S14-CN (AH) no name.png - G4001-CN no name.png 2016 nykyinen
S15-CN (AH) no name.png S15 Xubeng Expressway 徐蚌高速 Jiangsun raja (S63-CN (JS) no name.png) - Suzhou - Bengbu 2016 nykyinen
S16 S16 Huaigu Expressway 淮固高速 Huainan - Huoqiu - Henanin raja (S94-CN (HA) no name.png) TBD tuleva
S17-CN (AH) no name.png S17 Benghe Expressway 蚌合高速 Bengbu - Huainan - Hefei 2008 nykyinen
S1711-CN (AH) no name.png S1711 Wubeng Expressway 五蚌高速 Wuhe - Bengbu 2012 2016
S18-CN (AH) no name.png S18 Yuewu Expressway 岳武高速 Yuexi - Hubein raja (ex-S5-CN (HB) no name.png) 2008 2013
S18-CN (AH) no name.png S18 Hezhou Expressway 合周高速 Hefei - Fuyang - Linquan - Henanin raja (S39-CN (HA) no name.png) 2016 nykyinen
S19-CN (AH) no name.png S19 Sufu Expressway 宿阜高速 Suzhou - Mengcheng 2016 nykyinen
S21-CN (AH) no name.png S21 Jidang Expressway 济砀高速 Shandongin raja (ex-S37-CN (SD) no name.png) - Dangshan - Henanin raja (ex-S97-CN (HA) no name.png) 2008 2013
S22-CN (AH) no name.png S22 Tianqian Expressway 天潜高速 Tianchang - Chuzhou - Hexian - Wuwei - Zongyang -
Qianshan
2008 nykyinen
S2211-CN (AH) no name.png S2211 Xinyang Expressway 新扬高速 Jiangsun raja (S49-CN (JS) no name.png) - Tianchang - Jiangsun raja (S49-CN (JS) no name.png) 2008 nykyinen
S2212-CN (AH) no name.png S2212 Ninghe Expressway 宁和高速 Jiangsun raja (S7-CN (JS) no name.png) - Hexian - Feidong - Hefei 2008 nykyinen
S2213-CN (AH) no name.png S2213 Lailu Expressway 来六高速 Lai'an - Jiangsun raja (S8-CN (JS) no name.png) 2016 nykyinen
S2214-CN (AH) no name.png S2214 Taishanlu Bridge 泰山路大桥 Wuhu - Taishanlu - Hanshan 2016 nykyinen
S2215-CN (AH) no name.png S2215 Anjiu Expressway 安九高速 Anqing - Susong - Jiangxin raja (S43) 2016 nykyinen
S2216 S2216 Hewu Expressway 和无高速 Hexian - Wuhu - Wuwei TBD tuleva
S23-CN (AH) no name.png S23 Dangqi Expressway 砀祁高速 Henanin raja (ex-S97-CN (HA) no name.png) - Mengcheng - Fengtai - Lu'an - Tongcheng -
Chizhou - Qimen - Jiangxin raja (ex-S26-CN (JX) no name.png)
2008 2013
S24-CN (AH) no name.png S24 Chaohe Expressway 巢合高速 Chaohu - Hefei 2008 nykyinen
S25-CN (AH) no name.png S25 Xufu Expressway 徐阜高速 Jiangsun raja (S67-CN (JS) no name.png) - Xiaoxian - Fuyang 2016 nykyinen
S26-CN (AH) no name.png S26 Taiqi Expressway 太蕲高速 Taihu - Hubein raja (S78-CN (HB) no name.png) 2016 nykyinen
S27-CN (AH) no name.png S27 Andong Expressway 安东高速 Anqing - Dongzhi 2008 nykyinen
S2711-CN (AH) no name.png S2711 Haikou Bridge 海口大桥 Anqing: S27-CN (AH) no name.png - S2215-CN (AH) no name.png 2016 nykyinen
S28-CN (AH) no name.png S28 Liwu Expressway 溧芜高速 Jiangsun raja (S68-CN (JS) no name.png) - Wuhu 2008 nykyinen
S32-CN (AH) no name.png S32 Xuanshang Expressway 宣商高速 Xuancheng - Nanling - Tongling - Wuwei - Feixi -
Huoshan - Jinzhai - Henanin raja (S39-CN (HA) no name.png S68)
2008 nykyinen
S36 S36 Xuandong Expressway 宣东高速 Xuancheng - Qingyang - Shitai - Dongzhi TBD tuleva
S38-CN (AH) no name.png S38 Dongpeng Expressway 东彭高速 Dongzhi - Jiangxin raja (S20-CN (JX) no name.png) 2008 nykyinen
S42-CN (AH) no name.png S42 Huangfu Expressway 黄浮高速 Huangshan - Qimen - Jiangxin raja (S29-CN (JX) no name.png) 2008 nykyinen
S48-CN (AH) no name.png S48 Jianhuang Expressway 建黄高速 Zhejiangin raja (ex-S32-CN (ZJ) no name.png) - Huangshan 2008 2013
S91-CN (AH) no name.png S91 Huaibei Branch Line 淮北支线 G3-CN no name.png - Huaibei 2008 nykyinen
S92-CN (AH) no name.png S92 Tongling Branch Line 铜陵支线 G50-CN no name.png - Tongling 2008 nykyinen
S93-CN (AH) no name.png S93 Hefei Airport Expressway 合肥机场高速 Hefei - Hefein lentoasema 2012 nykyinen
S94-CN (AH) no name.png S94 Chuzhou Branch Line 滁州支线 Quanjiao - Chuzhou 2016 nykyinen
S95-CN (AH) no name.png S95 Fengyang Branch Line 凤阳支线 Fengyang - Bengbu 2012 nykyinen
S96-CN (AH) no name.png S96 Tiantangzhai Branch Line 天堂寨支线 Jinzhai - Tiantangzhai - Hubein raja (Sxx) 2016 nykyinen
S97-CN (AH) no name.png S97 Anqing Branch Line 安庆支线 Qingcao - Huaining 2016 nykyinen
S98-CN (AH) no name.png S98 Huizhou Branch Line 徽州支线 Shexian - Huizhou - Huangshan 2016 nykyinen

Chongqingin kaupunki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://www.cqjt.gov.cn:8080/resource/textnews/20160127/83161453866819964.pdf (Chongqingin moottoritieverkon suunnitelma 2013-2030, numerointi tullut myöhemmin)

Numerointisäännöt Chongqingin maakunnallisille moottoriteille:

  • Säteittäiset moottoritiet Chongqingista numeroidaan alueelta S1-S9 alkaen pohjoisesta myötäpäivään peräkkäin
  • Pohjois-eteläsuuntaiset päämoottoritiet numeroidaan alueelta S11-S29 alkaen idästä länteen päin peräkkäin
  • Pohjois-eteläsuuntaiset yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S51-S69 alkaen lännestä itään päin peräkkäin (ei tietä S65)
  • Itä-länsisuuntaiset yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S10-S28 alkaen pohjoisesta etelään päin peräkkäin
# Tien nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S1-CN (CQ) no name.png S1 Airport Expressway 机场高速 Chongqing - Chongqingin lentoasema
S2-CN (CQ) no name.png S2 Airport 2nd Expressway 机场二高速 Chongqing - Chongqingin lentoasema
S3 S3 Yuchang Expressway 渝长高速 Yubei - Changshou 45 km
S4 S4 Yuqian Expressway 渝黔高速 Banan - Qijiang - Guizhoun raja 50 km
S5-CN (CQ) no name.png S5 Jiuyong Expressway 九永高速 Jiulongpo - Yongchuan 60 km
S6 S6 Shatong Expressway 沙铜高速 Shapingba - Tongliang 45 km
S7 S7 Yuhe Expressway 渝合高速 Yubei - Hechuan 50 km
S10 S10 Kaikai Expressway 开开高速 Kaizhou - Kaijiang 41 km
S11 S11 Zhenwujian Expressway 镇巫建高速 Shaanxin raja - Wuxi - Fengjie - Hubein raja 155 km
S12 S12 Changshouhu Expressway 长寿湖高速 G50 - Changshouhu 10 km
S13 S13 Dawanli Expressway 达万利高速 Sichuanin raja - Kaizhou - Wanzhou - Hubein raja 100 km
S14 S14 Fuling Ring Expressway 涪陵环线高速 Fulingin kehätie 25 km
S15 S15 Liangqian Expressway 梁黔高速 Sichuanin raja - Liangping - Zhongxian - Shizhu - Qianjiang -
Hubein raja
178 km
S16-CN (CQ) no name.png S16 Yongchuan Ring Expressway 永川环线高速 Yongchuanin kehätie 19 km
S17 S17 Dianfengdao Expressway 垫丰道高速 Dianjiang - Fengdu - Wulong - Guizhoun raja 179 km
S18 S18 Jiangjin Ring Expressway 江津环线高速 Jiangjinin kehätie 20 km
S19 S19 Anhenan Expressway 安合南高速 Sichuanin raja - Tongnan - Hechuan - Yubei - Liangjiang -
Nanchuan
187 km
S20 S20 Zibai Expressway 梓白高速 Zili - Baitao 10 km
S21-CN (CQ) no name.png S21 Hebijin Expressway 合璧津高速 Hechuan - Bishan - Jiangjin - Guizhoun raja 175 km
S22 S22 Wangan Expressway 万赶高速 Wansheng - Ganshui 37 km
S23-CN (CQ) no name.png S23 Nanyulu Expressway 南渝泸高速 Sichuanin raja - Tongnan - Dazu - Rongchang - Sichuanin raja 139 km
S24 S24 Youyong Expressway 酉顺高速 Youyang - Hunanin raja 53 km
S26-CN (CQ) no name.png S26 Youyan Expressway 酉沿高速 Youyang - Guizhoun raja 31 km
S51-CN (CQ) no name.png S51 Danei Expressway 大内高速 Dazu - Sichuanin raja 30 km
S53 S53 Beibi Expressway 北璧高速 Beibei (Xiema) - Bishan (Dalu) 15 km
S55 S55 Beihua Expressway 北华高速 Beibei - Qingping - Sanhui - Sichuanin raja 25 km
S57 S57 Changshou Branch Line 长寿支线 Liangjiang - Changshou 34 km
S59 S59 Fuzhongwan Expressway 涪忠万高速 Fuling - Fengdu - Zhongxian - Wanzhou 160 km
S61 S61 Pengyou Expressway 彭酉高速 Pengshui - Youyang 90 km
S63-CN (CQ) no name.png S63 Xiusong Expressway 秀松高速 Xiushan - Guizhoun raja 31 km
S67 S67 Qianjiang Ring Expressway 黔江环线高速 Qianjiangin kehätie 21 km
S69 S69 Wuwu Expressway 巫巫高速 Wuxi - Wushan 57 km
S0101-CN (CQ) no name.png S0101 3rd Ring Expressway Chongqingin 3. kehätie

Fujianin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://bbs.china-highway.com/read.php?tid=100602 (Fujianin moottoriteiden numerointi 2009)

Numerointisäännöt Fujianin maakunnallisille moottoriteille:

  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S19 peräkkäin alkaen numerosta S11, alkaen idästä länteen päin (ei S15)
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S18 peräkkäin alkaen numerosta S10, alkaen pohjoisesta etelään päin

Fujianin muut moottoritiet numeroidaan valtakunnallisten moottoriteiden mukaan:

  • yhdysmoottoritiet numeroidaan muodossa S + päätien numero + 1 + järjestysnumero päätien suunnan mukaan kasvaen (esim. G3 => S0311 ja G72 => S7211)
  • kaupunkien haaraumat numeroidaan muodossa S + päätien numero + 2 + järjestysnumero päätien suunnan mukaan kasvaen (esim. G3 => S0326 ja G15 => S1524)
  • lentoasemien moottoritiet numeroidaan muodossa S + päätien numero + 3 + järjestysnumero päätien suunnan mukaan kasvaen (esim. G15 => S1531); lisäksi järjestysnumerot eivät toistu muualla (esim. G25 => S2533)
  • satamien moottoritiet numeroidaan numerossa + S + päätien numero + prefektuurin numero + järjestysnumero päätien suunnan mukaan kasvaen (esim. G15 => S1571, S1591); lisäksi järjestysnumerot eivät toistu muualla (esim. G15 => S1551, ex-S35 => ex-S3553); prefektuurit ovat 4 Ningde, 5 Fujian, 6 Putian, 7 Quanzhou, 8 Xiamen ja 9 Zhangzhou
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S10-CN (FJ) no name.png S10 Puyong Expressway 莆永高速 Putianin satama - Putian - Dehua - Zhangping - Longyan -
Yongding - Guangdongin raja (S12-CN (GD) no name.png)
2009 2014
S10-CN (FJ) no name.png S10 Ningguang Expressway 宁光高速 Ningde - Gutian - Nanping - Shunchang - Shaowu -
Guangze - Jiangxin raja
2014 nykyinen
S1023-CN (FJ) no name.png S1023 Yongding Connecting Line 永定连接线 S12-CN (FJ) no name.png - Yongding 2009 2014
S12-CN (FJ) no name.png S12 Puyong Expressway 莆永高速 Putianin satama - Putian - Dehua - Zhangping - Longyan -
Yongding - Guangdongin raja
S1223-CN (FJ) no name.png S1223 Yongding Connecting Line 永定连接线 S12-CN (FJ) no name.png - Yongding
S13-CN (FJ) no name.png S13 Zhengde Expressway 政德高速 Zhenghe - Pingnan - Gutian - Dehua
S40 S40 Guwu Expressway 古武高速 Gulein satama - Gulei - Pinghe - Nanjing - Yongding -
Shanghang - Wuping - Jiangxin raja
S30-CN (FJ) no name.png S30 Xiasha Expressway 厦沙高速 Xiamen - Anxi - Dehua - Shaxian 2009 2013
S35-CN (FJ) no name.png S35 Fuzhao Expressway 福诏高速 Zhejiangin raja (ex-S19-CN (ZJ) no name.png) - Fuding - Fu'an - Ningde - Fuzhou -
Xianyou - Anxi - Zhangzhou - Zhao'an - Guangdongin raja (ex-S20-CN (GD) no name.png)
2009 2013
S3553-CN (FJ) no name.png S3553 Luoyuanwan Port Expressway 罗源湾疏港高速 Luoyuan - Luoyuanwanin satama 2009 2013
S3554-CN (FJ) no name.png S3554 Kemen Port Expressway 可门疏港高速 Lianjiang - Kemenin satama 2009 2013
S50-CN (FJ) no name.png S50 Guwu Expressway 古武高速 Gulein satama - Gulei - Yongding - Shanghang - Jiangxin raja (S80-CN (JX) no name.png) 2009 2014
S81-CN (FJ) no name.png S81 Fuzhou Airport Expressway 福州机场高速 Fuzhou - Fuzhoun lentoasema 2019 nykyinen
S0311-CN (FJ) no name.png S0311 Pujian Expressway 浦建高速 Zhejiangin raja (S36-CN (ZJ) no name.png) - Pucheng - Jianyang - Shaowu - Taining -
Jianning
2009 2016
S0312-CN (FJ) no name.png S0312 Shaoguang Expressway 邵光高速 Shaowu - Guangze - Jiangxin raja (S46-CN (JX) no name.png) 2009 2014
S0313-CN (FJ) no name.png S0313 Guzheng Expressway 古政高速 Gutian - Pingnan - Zhenghe 2009 2014
S0323-CN (FJ) no name.png S0323 Nanping Connecting Line 南平连接线 G3-CN no name.png - Nanping 2009 2014
S0326-CN (FJ) no name.png S0326 Pingtan Connecting Line 平潭连接线 G3-CN no name.png - Pingtan 2010 nykyinen
S1502-CN (FJ) no name.png S1502 Quanzhou City Ring Expressway Quanzhoun kehätie 2017 nykyinen
S1511-CN (FJ) no name.png S1511 Fushou Expressway 福寿高速 Fu'an - Shouning - Zhejiangin raja (ex-S35-CN (ZJ) no name.png) 2009 2013
S1512-CN (FJ) no name.png S1512 Xingyou Expressway 兴尤高速 Xinghuawanin satama - Xinghuawan - Putian - Yongtai - Youxi 2009 2013
S1513-CN (FJ) no name.png S1513 Quanjin Expressway 泉金高速 Quanzhou - Jinmen 2009 nykyinen
S1515-CN (FJ) no name.png S1515 Xiajin Expressway 厦金高速 Xiamen - Jinmen 2009 nykyinen
S1516-CN (FJ) no name.png S1516 Quanxiazhang Expressway 泉厦漳高速 Quanzhou - Xiang'an - Zhangzhou 2009 2016
S1521-CN (FJ) no name.png S1521 Fuzhou Connecting Line 福州连接线 Fuzhou - G15-CN no name.png 2009 nykyinen
S1522-CN (FJ) no name.png S1522 Yuping Expressway 鱼平高速 Yuxi - Pingtan 2009 nykyinen
S1523-CN (FJ) no name.png S1523 Xiamen Connecting Line 厦门连接线 Xiang'an - Xiamen 2009 2017
S1524-CN (FJ) no name.png S1524 Zhangzhou North Connecting Line 漳州北连接线 Haicang - Zhangzhou 2009 nykyinen
S1525-CN (FJ) no name.png S1525 Zhangzhou South Connecting Line 漳州南连接线 Longhai - Zhangzhou 2009 2016
S1526-CN (FJ) no name.png S1526 Dongshan Connecting Line 东山连接线 G15-CN no name.png - Dongshan 2009 nykyinen
S1531-CN (FJ) no name.png S1531 Fuzhou Airport Expressway 福州机场高速 Fuzhou - Fuzhoun lentoasema 2009 2019
S1532-CN (FJ) no name.png S1532 Xiamen Airport Expressway 厦门机场高速 Xiamen - Xiamenin lentoasema 2009 nykyinen
S1541-CN (FJ) no name.png S1541 Xinan Port Expressway 溪南疏港高速 Xiuyu - Xinanin satama 2009 nykyinen
S1551-CN (FJ) no name.png S1551 Jiangyin Port Expressway 江阴疏港高速 Fuqing - Yuxi - Jiangyinin satama 2009 2016
S1552-CN (FJ) no name.png S1552 Niutouwei Port Expressway 牛头尾疏港高速 S1522-CN (FJ) no name.png - Niutouwein satama 2009 nykyinen
S1553-CN (FJ) no name.png S1553 Luoyuanwan Port Expressway 罗源湾疏港高速 Luoyuan - Luoyuanwanin satama 2013 nykyinen
S1554-CN (FJ) no name.png S1554 Kemen Port Expressway 可门疏港高速 Lianjiang - Kemenin satama 2013 nykyinen
S1571-CN (FJ) no name.png S1571 Xiaocuo Port Expressway 肖厝疏港高速 G15-CN no name.png - Xiaocuon satama 2009 nykyinen
S1572-CN (FJ) no name.png S1572 Douwei Port Expressway 斗尾疏港高速 Hui'an - Douwein satama 2009 nykyinen
S1573-CN (FJ) no name.png S1573 Weitou Port Expressway 围头疏港高速 Jinjiang - Shishi - Weitoun satama 2009 nykyinen
S1581-CN (FJ) no name.png S1581 Dongdu Port Expressway 东渡疏港高速 Xiamen - Dongdu - Zhaoyin 2009 nykyinen
S1591-CN (FJ) no name.png S1591/ Zhaoyin Port Expressway 招银疏港高速 Haicang - Zhaoyin - G15-CN no name.png 2009 nykyinen
S2513-CN (FJ) no name.png S2513 Jiaoshang Expressway 蛟上高速 Jiaoyang - Shanghang 2009 nykyinen
S2524-CN (FJ) no name.png S2524 Shunchang Connecting Line 顺昌连接线 Nanping - Shunchang 2009 2014
S2525-CN (FJ) no name.png S2525 Sanming South Connecting Line 三明南连接线 G25-CN no name.png - Sanming - Shaxian 2009 nykyinen
S2526-CN (FJ) no name.png S2526 Mingxi Connecting Line 明溪连接线 Sanming - Mingxi 2009 2013
S7021-CN (FJ) no name.png S7021 Fuzhou South Connecting Line 福州南连接线 Fuzhou - G70-CN no name.png - G15-CN no name.png 2009 nykyinen
S7211-CN (FJ) no name.png S7211 Yongzhang Expressway 永漳高速 Yong'an - Hua'an - Zhangping - Changtai - Zhangzhou 2009 2016
S7221-CN (FJ) no name.png S7221 Anxi Connecting Line 安溪连接线 Nan'an - Anxi 2015 nykyinen
S7621-CN (FJ) no name.png S7621 Xiamen South Connecting Line 厦门连接线 Xiamen - Haicang 2009 nykyinen

Gansun maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://m.sohu.com/n/410703060/ (Gansun moottoriteiden numerointi 2013)

Numerointisäännöt Gansun maakunnallisille moottoriteille:

  • kehämoottoritiet numeroidaan alueelta S01-S09, alkaen Lanzhousta, sen jälkeen idästä länteen päin
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S15-S95, alkaen idästä länteen päin, viimeinen numero 5
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S90, alkaen pohjoisesta etelään päin, viimeinen numero 0
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S11-S99; pohjois-eteläsuuntaiset parittomilla numeroilla peräkkäin idästä länteen päin alkaen numerosta S11 ja itä-länsisuuntaiset parillisilla numeroilla peräkkäin pohjoisesta etelään päin alkaen numerosta S12, viimeinen numero ei koskaan 0 tai 5 (varattu päämoottoriteille)
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (GS) no name.png S1 Lanjing Expressway 兰景高速 Lanzhou - Zhongchuan - Jingtai 2008 2013
S2-CN (GS) no name.png S2 Lanlang Expressway 兰郎高速 Lanzhou - Hezuo - Luqu - Langmusi 2008 2013
S01-CN (GS) no name.png S01 Lanzhou Outer City Ring Expressway 兰州外绕高速 Lanzhoun ulompi kehätie 2013 nykyinen 315 km
S02-CN (GS) no name.png S02 Pingliang City Ring Expressway 平凉绕城高速 Pingliangin kehätie 2013 nykyinen 81 km
S03-CN (GS) no name.png S03 Tianshui City Ring Expressway 天水绕城高速 Tianshuin kehätie 2013 nykyinen 155 km
S04-CN (GS) no name.png S04 Wuwei City Ring Expressway 武威绕城高速 Wuwein kehätie 2013 nykyinen 60 km
S05-CN (GS) no name.png S05 Zhangye City Ring Expressway 张掖绕城高速 Zhangyen kehätie 2013 nykyinen 58 km
S06-CN (GS) no name.png S06 Jiujia City Ring Expressway 酒嘉绕城高速 Jiuquan-Jiayuguanin kehätie 2013 nykyinen 114 km
S10-CN (GS) no name.png S10 Fenghe Expressway 凤合高速 Shaanxin raja (S28-CN (SN) no name.png) - Liangdang - Chengxian - Lixian - Minxian -
Lintan - Hezuo
2013 nykyinen 552 km
S11-CN (GS) no name.png S11 Jinghua Expressway 泾华高速 Ningxian raja (S25-CN (NX) no name.png) - Huating 2013 nykyinen 28 km
S12-CN (GS) no name.png S12 Su'a Expressway 肃阿高速 Subei - Aksai 2013 nykyinen 55 km
S13-CN (GS) no name.png S13 Zhongchuan Airport Liaison Line 中川机场联络线 Zhongchuan - Lanzhou 2013 nykyinen 17 km
S14-CN (GS) no name.png S14 Longwei Expressway 陇渭高速 Longxi - Weiyuan 2008 nykyinen 36 km
S15-CN (GS) no name.png S15 Wuping Expressway 吴平高速 Shaanxin raja (S23-CN (SN) no name.png) - Huachi - Qingcheng - Qingyang - Zhenyuan -
Pingliang
2013 nykyinen 257 km
S16-CN (GS) no name.png S16 Maitian Expressway 麦天高速 Maiji - Tianshui 2008 nykyinen 13 km
S17-CN (GS) no name.png S17 Ayong Expressway 阿永高速 Sisä-Mongolian raja (S32) - Jinchang - Yongchang 2008 nykyinen 105 km
S18-CN (GS) no name.png S18 Zhangsu Expressway 张肃高速 Zhangye - Sunan 2013 nykyinen 79 km
S19-CN (GS) no name.png S19 Lindong Expressway 临东高速 Linxia - Dongxiang 2013 nykyinen 25 km
S20-CN (GS) no name.png S20 Lianglang Expressway 两郎高速 Xihe - Tanchang - Lianghekou - Zhugqu - Tewo - Langmusi - Sichuanin raja (S10) 2013 nykyinen 170 km
S21 S21 Diejiu Expressway 迭九高速 Tewo - Sichuanin raja TBD tuleva
S22-CN (GS) no name.png S22 Baixin Expressway 白新高速 Baiyin - Zhongchuan 2013 nykyinen 45 km
S23 S23 Liudun Expressway 柳敦高速 Liuyuan - Dunhuang TBD tuleva
S24-CN (GS) no name.png S24 Lanyong Expressway 兰永高速 Lanzhou - Yongjing - Dahejia - Qinghain raja (S2212) 2013 nykyinen 48 km
S25-CN (GS) no name.png S25 Jingtian Expressway 静天高速 Jingning - Zhuanglang - Qingshui - Maiji - Tianshui 2013 nykyinen 236 km
S26-CN (GS) no name.png S26 Zhengyu Expressway 正榆高速 Zhengning - Yulinzi 2013 nykyinen 22 km
S28-CN (GS) no name.png S28 Linghua Expressway 灵华高速 Shaanxin raja (Sxx) - Lingtai - Huating 2013 nykyinen 140 km
S32-CN (GS) no name.png S32 Linji Expressway 临积高速 Linxia - Jishishan - Dahejia - Qinghain raja (S2212) 2013 nykyinen 60 km
S34-CN (GS) no name.png S34 Linxun Expressway 临循高速 Linxia - Qinghain raja (S22-CN (QH) no name.png) 2013 nykyinen 38 km
S35-CN (GS) no name.png S35 Jingli Expressway 景礼高速 Jingtai - Jingyuan - Huining - Tongwei - Wushan -
Lixian
2013 nykyinen 495 km
S36-CN (GS) no name.png S36 Linguang Expressway 临广高速 Tongwei - Dingxi - Lintao - Kangle - Guanghe 2013 nykyinen 64 km
S38-CN (GS) no name.png S38 Xiawang Expressway 夏王高速 Qinghain raja (S1114-CN (QH) no name.png) - Xiahe - Wangge'ertang 2013 nykyinen 35 km
S42-CN (GS) no name.png S42 Zhangyi Expressway 漳殪高速 Longxi - Zhangxian - Yihuqiao 2013 nykyinen 15 km
S44-CN (GS) no name.png S44 Kangwang Expressway 康望高速 Shaanxin raja (S32) - Kangxian - Wangguan 2013 nykyinen 33 km
S45-CN (GS) no name.png S45 Lujiu Expressway 碌久高速 Luqu - Maqu - Qinghain raja (S2411-CN (QH) no name.png) 2013 nykyinen 135 km
S55-CN (GS) no name.png S55 Axi Expressway 阿西高速 Sisä-Mongolian raja (S34) - Minqin - Wuwei - Qinghain raja (S20-CN (QH) no name.png) 2013 nykyinen 300 km
S65-CN (GS) no name.png S65 Hangjiu Expressway 航酒高速 Sisä-Mongolian raja (S39) - Hangtiancheng - Jinta - Jiuquan 2013 nykyinen 200 km

Guangdongin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://bbs.china-highway.com/read.php?tid-160772.html (Guangdongin moottoriteiden numerointi 2017) [vanhentunut linkki]

Numerointisäännöt Guangdongin maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Guangzhoun kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen pohjoisesta myötäpäivään
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S79 peräkkäin alkaen numerosta S11, alkaen idästä länteen päin numerot S11-S69 ja uudelleen alkaen idästä länteen päin numerot S71-S79
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S80 peräkkäin alkaen numerosta S10, pohjoisesta etelään päin numerot S10-S58 ja uudelleen alkaen pohjoisesta etelään päin numerot S60-S78
  • kehämoottoritiet numeroidaan alueelta S81-S99, alkaen Guangzhousta, sen jälkeen idästä/pohjoisesta länteen/etelään päin
  • valtakunnallisten moottoriteiden vanhat reitit Guangzhoussa samalla numerolla kuin päätie, vain kolme tienumeroa (G4, G15, G55 => S4, S15, S55)
  • yhdysmoottoritiet, jotka alkavat ja päättyvät valtakunnallisille moottoriteille numeroidaan alueelta S9901-S9999 alkaen numerosta S9911, alkaen idästä/pohjoisesta länteen/etelään päin, jotkut numeroidaan päätien mukaan, esim. G4 => S9904
  • moottoriteiden haarat, jotka alkavat tai päättyvät maakunnallisille moottoriteille numeroidaan muodossa S + päätien numero + 1 + järjestysnumero (esim. S32 => S3211) peräkkäin päätien suuntaisesti, jos päätien numero on yksinumeroinen, niin muodossa S + 0 + päätien numero + 1 + järjestysnumero (esim. S6 => S0611),
  • kaupunkimoottoritiet, jotka eivät ole vielä saaneet maakuntamoottoritien statusta (tullaan uudelleennumeroimaan loppuun lähiaikoina) numeroidaan maakunnallisten tavallisten teiden systeemin mukaan muodossa S + tien suunnan numero + 0 + järjestysnumero numeroinnin kasvaessa tavallisten teiden numerosääntöjen mukaan; tien suunnan numero 1 on säteittäinen (esim. S105), 2 pohjois-eteläsuuntainen (esim. S203) ja 3 itä-länsisuuntainen (esim. S305)
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (GD) no name.png S1 Guangle Expressway 广乐高速 Guangzhou - Yingde - Shaoguan - Lechang 2010 2013
S1-CN (GD) no name.png S1 Guanglian Expressway 广连高速 Guangzhou - Lianzhou - Hunanin raja (Sxx) 2017 nykyinen
S2-CN (GD) no name.png S2 Guanghe Expressway 广河高速 Guangzhou - Heyuan 2010 nykyinen
S3-CN (GD) no name.png S3 Guangshen Coastal Expressway 广深沿江高速 Guangzhou - Shenzhen - Hongkongin raja 2010 nykyinen
S4-CN (GD) no name.png S4 Huanan Expressway 华南高速 Taihe - Guangzhou - Panyu - Nansha 2014 nykyinen
S4W-CN (GD) no name.png S4W Zhuhai Branch Line 广澳珠海支线 G0425-CN no name.png - Zhuhai 2010 2017
S5-CN (GD) no name.png S5 Guangtai Expressway 广台高速 Guangzhou - Mingcheng - Taishan 2010 nykyinen
S6-CN (GD) no name.png S6 Guangzhongjiang Expressway 广中江高速 Nansha - Zhongshan - Jiangmen 2010 2017
S6-CN (GD) no name.png S6 Guanglong Expressway 广龙高速 Dongchong - Dongguan - Huizhou - Zijin - Longchuan -
Jiangxin raja (S41-CN (JX) no name.png)
2017 nykyinen
S8-CN (GD) no name.png S8 Guangfozhao Expressway 广佛肇高速 Guangzhou - Foshan - Zhaoqing - Fengkai - Guangxin raja (S42-CN (GX) no name.png) 2012 nykyinen
S9-CN (GD) no name.png S9 Guangqinglian Expressway 广清连高速 Guangzhou - Huadu - Fogang - Lianzhou - Hunanin raja (ex-S31-CN (HN) no name.png) 2012 2013
S10-CN (GD) no name.png S10 Ganshao Expressway 赣韶高速 Jiangxin raja (ex-S66-CN (JX) no name.png) - Nanxiong - Renhua - Shaoguan 2010 2013
S10-CN (GD) no name.png S10 Xinxiong Expressway 信雄高速 Jiangxin raja (S80-CN (JX) no name.png) - Nanxiong - Renhua - Lechang - Ruyuan 2017 nykyinen
S11-CN (GD) no name.png S11 Dachao Expressway 大潮高速 Dabu - Chaozhou - Raoping 2010 nykyinen
S12-CN (GD) no name.png S12 Longmei Expressway 龙梅高速 Fujianin raja (S12-CN (FJ) no name.png) - Dabu - Meizhou - Pingyuan - Lianping 2010 nykyinen
S1211-CN (GD) no name.png S1211 Meizhou East Liaison Line 梅州东联络线 Bingcun - Meizhou 2017 nykyinen
S13-CN (GD) no name.png S13 Jiehui Expressway 揭惠高速 Jieyang - Huilai - Huilain satama 2010 nykyinen
S14-CN (GD) no name.png S14 Shanzhan Expressway 汕湛高速 Shantou - Zhanjiang - Donghaidao 2010 nykyinen
S1411-CN (GD) no name.png S1411 Maominggang Expressway 茂名港高速 Maoming - Bohen satama 2014 2017
S1412-CN (GD) no name.png S1412 Hualian Expressway 化廉高速 Huazhou - Lianjiang - Suixi 2014 2017
S15-CN (GD) no name.png S15 Guangfo Expressway 广佛高速 Huocun - Guangzhou - Foshan - Jiujiang 2010 nykyinen
S16-CN (GD) no name.png S16 Congqingfo Expressway 从清佛高速 Paitan - Conghua - Qingyuan - Foshan 2010 nykyinen
S17-CN (GD) no name.png S17 Jiepuhui Expressway 揭普惠高速 Meizhou - Chaozhou - Jieyang - Puning - Huilai 2010 nykyinen
S18-CN (GD) no name.png S18 Hehuipan Expressway 河惠番高速 Jiangxin raja (S41-CN (JX) no name.png) - Longchuan - Zijin - Huizhou - Dongguan -
Dongchong
2010 2017
S18-CN (GD) no name.png S18 Huaguan Expressway 花莞高速 Huadu - Dongguan - Huizhou 2017 nykyinen
S19-CN (GD) no name.png S19 Meishan Expressway 梅汕高速 Meizhou - Wuhua - Shanwei - Shanwein satama 2010 nykyinen
S20-CN (GD) no name.png S20 Chaoguan Expressway 潮莞高速 Fujianin raja (ex-S35-CN (FJ) no name.png) - Chaozhou - Puning - Huidong - Dongguan 2010 2013
S20-CN (GD) no name.png S20 Guangzhongjiang Expressway 广中江高速 Humen - Nansha - Zhongshan - Jiangmen - Zhaoqing 2017 nykyinen
S2011-CN (GD) no name.png S2011 Humengang Branch Line 虎门港支线 Dongguan - Humen - Humenin satama 2014 2017
S21-CN (GD) no name.png S21 Guanghui Expressway 广惠高速 Huizhou - Huidong - Pinghai 2010 nykyinen
S22-CN (GD) no name.png S22 Huitang Expressway 惠塘高速 Huiyang - Qingxi - Longbeiling - Tangxia 2010 nykyinen
S23-CN (GD) no name.png S23 Huida Expressway 惠大高速 Huizhou - Dayawan 2010 nykyinen
S24-CN (GD) no name.png S24 Sha'ao Expressway 沙澳高速 Shajing - Longgang - Aotou 2010 2017
S24-CN (GD) no name.png S24 Guanzhong Expressway 莞中高速 Humen - Nansha - Zhongshan 2017 nykyinen
S25-CN (GD) no name.png S25 Changshen Huizhou Branch Line 长深惠州支线 Huizhou - Pingnan 2010 2017
S25 S25 Heshan Expressway 河汕高速 Heyuan - Zijin - Haifeng - Shanwei TBD tuleva
S26-CN (GD) no name.png S26 Shenluo Expressway 深罗高速 Shenzhen - Zhongshan - Jiangmen - Luoding - Guangxin raja (ex-S50-CN (GX) no name.png) 2010 2013
S26-CN (GD) no name.png S26 Zhongyang Expressway 中阳高速 Zhongshan - Kaiping - Yangchun - Xinyi 2017 nykyinen
S27-CN (GD) no name.png S27 Renshen Expressway 仁深高速 Hunanin raja (ex-S11-CN (HN) no name.png) - Renhua - Xinfeng - Boluo - Shenzhen 2010 2013
S27-CN (GD) no name.png S27 Shaohui Expressway 韶惠高速 Wengcheng - Xinfeng - Longmen - Huizhou 2017 nykyinen
S28-CN (GD) no name.png S28 Shuiguan Expressway 水官高速 Nanshan - Shuijing - Guanjingtou - Aotou 2010 nykyinen
S29-CN (GD) no name.png S29 Congguanshen Expressway 从莞深高速 Fogang - Conghua - Dongguan - Pinghu - Shenzhen 2010 nykyinen
S2911 S2911 Danping Expressway 丹平高速 Shenzhen - Danzhutou - Pinghu TBD tuleva
S30-CN (GD) no name.png S30 Huishen Coastal Expressway 惠深沿海高速 Huidong - Dayawan - Yantian - Shenzhen - Zhuhai -
Taishan - Enping - Yangchun
2010 nykyinen
S3011-CN (GD) no name.png S3011 Huiyan Expressway 惠盐高速 He'ao - Longgang - Yantian 2012 nykyinen
S31-CN (GD) no name.png S31 Longda Expressway 龙大高速 Futian - Longhua - Dalingshan 2010 nykyinen
S3111-CN (GD) no name.png S3111 Fulong Branch Line 福龙支线 Futian - Longhua 2012 2017
S32-CN (GD) no name.png S32 Western Coastal Expressway 西部沿海高速 Zhuhai - Taishan - Yangjiang 2010 nykyinen
S3211-CN (GD) no name.png S3211 Zhuhai Airport Expressway 珠海机场高速 Doumen - Jinwan - Zhuhain lentoasema 2012 nykyinen
S3213-CN (GD) no name.png S3213 Gaolangang Branch Line 高栏港支线 Doumen - Gaolan - Gaolanin satama 2012 nykyinen
S3218-CN (GD) no name.png S3218 Yangjiang South Liaison Line 阳江南联络线 Yangdong - Yangjiang 2017 nykyinen
S33-CN (GD) no name.png S33 Nanguang Expressway 南光高速 Nanshan - Guangming 2010 nykyinen
S34-CN (GD) no name.png S34 Honggao Expressway 洪高高速 Hongwan - Gaolanin satama 2014 2017
S34-CN (GD) no name.png S34 Xianghai Expressway 香海高速 Xiangzhou - Doumen - Gaolan 2017 nykyinen
S36-CN (GD) no name.png S36 Luoxin Expressway 罗信高速 Luoding - Xinyi - Guangxin raja (S45-CN (GX) no name.png) 2014 2017
S36-CN (GD) no name.png S36 Zhutai Expressway 珠台高速 Hongwan - Gaolan - Taishan 2017 nykyinen
S37-CN (GD) no name.png S37 Lianhuashan Bridge 莲花山大桥 Paitan - Dongguan - Hualong - Nansha 2010 nykyinen
S38-CN (GD) no name.png S38 Donglei Expressway 东雷高速 Donghaidao - Leizhou 2014 2017
S38-CN (GD) no name.png S38 Jinhai Expressway 金海高速 Hongwan - Jinmen - Zhuhain lentoasema 2017 nykyinen
S39-CN (GD) no name.png S39 Dongxin Expressway 东新高速 Dongsha - Xinlian 2010 nykyinen
S40-CN (GD) no name.png S40 Luoxin Expressway 罗信高速 Luoding - Xinyi - Guangxin raja (S45-CN (GX) no name.png) 2017 nykyinen
S41-CN (GD) no name.png S41 Guangzhou Airport Expressway 广州机场高速 Guangzhou - Guangzhoun lentoasema - Huadu 2010 nykyinen
S42-CN (GD) no name.png S42 Hualian Expressway 化廉高速 Huazhou - Lianjiang - Suixi 2017 nykyinen
S43-CN (GD) no name.png S43 Guangzhu West Line Expressway 广珠西线高速 Guangzhou - Zhongshan 2010 nykyinen
S44 S44 Huilu Expressway 惠陆高速 Huilain satama - Huilai - Luhe TBD tuleva
S45-CN (GD) no name.png S45 Fojiang Expressway 佛江高速 Foshan - Jun'an - Jiangmen 2012 2017
S45-CN (GD) no name.png S45 Zhongshan West Ring Expressway 中山西环高速 Nansha - Zhongshan - Zhuhai TBD tuleva
S46-CN (GD) no name.png S46 Wuzhan Expressway 吴湛高速 Yangjiang - Dianbai - Wuchuan - Potou - Zhanjiang 2017 nykyinen
S47-CN (GD) no name.png S47 Guangfojiangzhu Expressway 广佛江珠高速 Huadu - Foshan - Jiangmen - Zhuhai 2010 nykyinen
S4711-CN (GD) no name.png S4711 Xiaolan Liaison Line 小榄联络线 Xiaolan - Zhongshan 2017 nykyinen
S49-CN (GD) no name.png S49 Xintai Expressway 新台高速 Foshan - Xinhui - Taishan - Taishanin satama 2010 nykyinen
S50-CN (GD) no name.png S50 Donglei Expressway 东雷高速 Donghaidao - Leizhou 2017 nykyinen
S51-CN (GD) no name.png S51 Zhaoyang Expressway 肇阳高速 Deqing - Yunfu - Luoding - Yangjiang - Yangjiangin satama 2010 nykyinen
S53-CN (GD) no name.png S53 Zhaokai Expressway 肇开高速 Guangning - Zhaoqing - Xinxing TBD tuleva
S55-CN (GD) no name.png S55 Guangsan Expressway 广三高速 Guangzhou - Foshan - Sanshui 2010 nykyinen
S57-CN (GD) no name.png S57 Huawu Expressway 化吴高速 Huazhou - Wuchuan 2014 nykyinen
S59-CN (GD) no name.png S59 Yuzhan Expressway 玉湛高速 Guangxin raja (S25-CN (GX) no name.png) - Lianjiang - Zhanjiang - Donghaidao 2014 2017
S59-CN (GD) no name.png S59 Huaiyu Expressway 怀郁高速 Huaiji - Yunan 2017 nykyinen
S60-CN (GD) no name.png S60 Lianhe Expressway 连贺高速 Lianshan - Guangxin raja (S26-CN (GX) no name.png) 2017 nykyinen
S61-CN (GD) no name.png S61 Maominggang Expressway 茂名港高速 Maoming - Bohen satama 2017 nykyinen
S62 S62 Shilian Expressway 始连高速 Jiangxin raja (S82) - Shixing - Yangshan - Lianshan - Guangxin raja (Sxx) TBD tuleva
S63-CN (GD) no name.png S63 Yuzhan Expressway 玉湛高速 Guangxin raja (S25-CN (GX) no name.png) - Lianjiang - Zhanjiang - Donghaidao 2017 nykyinen
S6311-CN (GD) no name.png S6311 Zhanjiang North Branch Line 湛江北支线 Zhuyuan - Zhanjiang 2017 nykyinen
S64 S64 Daping Expressway 大平高速 Dabu - Jiaoling - Pingyuan TBD tuleva
S65 S65 Zhanlei Expressway 湛雷高速 Zhanjiang - Leizhou TBD tuleva
S66-CN (GD) no name.png S66 Meiping Expressway 梅平高速 Meizhou - Pingyuan 2017 nykyinen
S68-CN (GD) no name.png S68 Dafenghua Expressway 大丰华高速 Fujianin raja (S20) - Dabu - Fengshun - Wuhua 2017 nykyinen
S71 S71 Congpu Expressway 从埔高速 Conghua - Huangpu TBD tuleva
S72 S72 Zengtian Expressway 增天高速 Zengcheng - Tianhe TBD tuleva
S73-CN (GD) no name.png S73 Nanshagang Expressway 南沙港高速 Guangzhou - Nansha - Nanshan satama 2017 nykyinen
S74 S74 Guangyuan Expressway 广园高速 Guangzhou - Yuanzhou - Dongguan TBD tuleva
S75-CN (GD) no name.png S75 Lanhai Zhanjiang Branch Line 兰海湛江支线 Dongbeiling - Zhanjiang 2010 2017
S76-CN (GD) no name.png S76 Huanglan Expressway 黄榄高速 Huangge - Panyu - Lanhe - Shunde 2017 nykyinen
S77-CN (GD) no name.png S77 Zhongshan East Ring Expressway 中山东环高速 Nansha - Zhongshan - Pingding 2017 nykyinen
S78-CN (GD) no name.png S78 Nanzhong Expressway 南中高速 Nansha - Zhongshan 2017 nykyinen
S7811-CN (GD) no name.png S7811 Wanqingsha Liaison Line 万顷沙联络线 Nansha - Wanqingsha 2017 nykyinen
S79-CN (GD) no name.png S79 Yinzhouhu Expressway 银洲湖高速 Jiangmen - Taishan 2017 nykyinen
S81-CN (GD) no name.png S81 Guangzhou City Ring Expressway 广州环城高速 Guangzhoun sisempi kehätie 2010 nykyinen
S8111-CN (GD) no name.png S8111 Xinhua Expressway 新化高速 Xinzhou - Hualong 2014 nykyinen
S82-CN (GD) no name.png S82 Foshan City Ring Expressway 佛山环城高速 Foshanin sisempi kehätie 2010 nykyinen
S8211-CN (GD) no name.png S8211 Foshan City Ring North Branch Line 佛山环城北支线 G15-CN no name.png G1508-CN no name.png - Foshan 2012 2017
S83-CN (GD) no name.png S83 Meizhou City Ring Expressway 梅州环城高速 Meizhoun kehätie 2010 2017
S83-CN (GD) no name.png S83 Heyuan City Ring Expressway 河源环城高速 Heyuanin kehätie TBD tuleva
S84-CN (GD) no name.png S84 Shaoguan City Ring Expressway 韶关环城高速 Shaoguanin kehätie 2012 nykyinen
S85-CN (GD) no name.png S85 Chaoshan City Ring Expressway 潮汕环线高速 Chaoyang - Shantoun kehätie 2017 nykyinen
S8511-CN (GD) no name.png S8511 Jieyang Liaison Line 揭阳联络线 Shantou - Jieyang 2017 nykyinen
S86-CN (GD) no name.png S86 Shenzhen City Ring Expressway 深圳环城高速 Shenzhenin kehätie 2017 nykyinen
S87 S87 Zhanjiang City Ring Expressway 湛江环城高速 Zhanjiangin kehätie TBD tuleva
S88-CN (GD) no name.png S88 Dongguan City Ring Expressway 东莞环线高速 Dongguanin kehätie 2012 nykyinen
S8814 S8814 Dongbu Expressway 东部高速 Dongguan - Qiaotou TBD tuleva
S8816-CN (GD) no name.png S8816 Shigu Branch Line 石鼓支线 Dongguan - Shigu 2012 nykyinen
S9904-CN (GD) no name.png S9904 Ruyuan Liaison Line 乳源联络线 Ruyuan - Hunanin raja (S33-CN (HN) no name.png) 2017 nykyinen
S9911-CN (GD) no name.png S9911 Chaozhou East Liaison Line 潮州东联络线 Chaozhou: G1523-CN no name.png - G15-CN no name.png 2017 nykyinen
S9912-CN (GD) no name.png S9912 Chao'an Liaison Line 潮安联络线 Chenghai - Chao'an 2017 nykyinen
S9915-CN (GD) no name.png S9915 Haifeng West Liaison Line 海丰西联络线 Haifeng: G15-CN no name.png - G1523-CN no name.png 2017 nykyinen
S9917-CN (GD) no name.png S9917 Shixing East Liaison Line 始兴东联络线 Shixing: G0422-CN no name.png - G6011-CN no name.png 2017 nykyinen
S9918-CN (GD) no name.png S9918 Humengang Expressway 虎门港高速 Dongguan - Humen - Humenin satama 2017 nykyinen
S9919-CN (GD) no name.png S9919 Zhuhai Branch Line 珠海支线 Pingding - Zhuhai 2017 nykyinen
S9925-CN (GD) no name.png S9925 Huizhou Branch Line 惠州支线 Huizhou - Pingnan 2017 nykyinen
S9955-CN (GD) no name.png S9955 Lianshan Liaison Line 连山联络线 Lianshan: G55-CN no name.png - G0421-CN no name.png 2017 nykyinen
S9975-CN (GD) no name.png S9975 Zhanjiang Branch Line 湛江支线 Dongbeiling - Zhanjiang 2017 nykyinen
S102-CN (GD) no name.png S102 Guangyuan Expressway 广园高速 Guangzhou - Yuanzhou - Dongguan 2010 nykyinen
(tuleva S74)
S105-CN (GD) no name.png S105 Nanshagang Expressway 南沙港高速 Guangzhou - Nansha - Nanshan satama 2010 2017
S202-CN (GD) no name.png S202 Huiyan Expressway 惠盐高速 He'ao - Longgang - Yantian 2010 2012
S203-CN (GD) no name.png S203 Danping Expressway 丹平高速 Shenzhen - Danzhutou - Pinghu 2010 nykyinen
(tuleva S2911)
S209-CN (GD) no name.png S209 Qingping Expressway 清平高速 Shenzhen - Qingshuihe - Pinghu 2010 2017
S301-CN (GD) no name.png S301 Nanping Expressway 南坪高速 Nanshan - Shenzhen - Shuijing - Guanjingtou - Longgang -
Pingshan
2010 nykyinen
(tuleva S28)
S302-CN (GD) no name.png S302 Huanglan Expressway 黄榄高速 Huangge - Panyu - Lanhe - Shunde 2010 2017
S303-CN (GD) no name.png S303 Huanan Expressway 华南高速 Taihe - Guangzhou - Panyu - Nansha 2010 2014
S304-CN (GD) no name.png S304 Humengang Branch Line 虎门港支线 Dongguan - Humen - Humenin satama 2010 2014
S305-CN (GD) no name.png S305 Dongbu Expressway 东部高速 Dongguan - Qiaotou 2010 nykyinen
(tuleva S8814)

Guangxin autonominen alue[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://www.chinahighway.com/news/2014/839019.php (Guangxin moottoriteiden numerointi 2011)

Numerointisäännöt Guangxin maakunnallisille moottoriteille:

  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S71, alkaen idästä länteen päin, viimeinen numero 1
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S70, alkaen pohjoisesta etelään päin, viimeinen numero 0
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan päämoottoritien tyypin ja ensimmäisen numeron mukaan peräkkäin alkaen pienimmästä järjestysnumerosta (esim. S41 => S43, S45 ja S50 => S52, S54) pohjois-eteläsuuntaisten moottoriteiden haarojen ollessa aina parittomia ja itä-länsisuuntaisten moottoriteiden haarojen ollessa aina parillisia suunnasta riippumatta (esim. S45 on täysin itä-länsisuuntainen ja S28 lähes täysin pohjois-eteläsuuntainen)
  • kehämoottoritiet numeroidaan muodossa S + pienimmän kaupunkia sivuavan pää- tai yhdysmoottoritien numero + 0 + järjestysnumero, esim. S22 => S2201
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S10-CN (GX) no name.png S10 Guansan Expressway 灌三高速 Xing'an - Longsheng
S11-CN (GX) no name.png S11 Longcen Expressway 龙岑高速 Hunanin raja - Longsheng
S13-CN (GX) no name.png S13 Zhongfu Expressway 钟富高速 Zhongshan - Fuchuan - Hunanin raja
S21-CN (GX) no name.png S21 Zitie Expressway 资铁高速 Hunanin raja - Ziyuan - Xing’an - Gongcheng - Pingle -
Lipu - Pingnan - Yulin - Bobai - Tieshangang
S22-CN (GX) no name.png S22 Guihe Expressway 桂河高速 Guilin - Rongshui - Huanjiang - Hechi
S23-CN (GX) no name.png S23 Songtie Expressway 松铁高速 Songwang - Tieshangang
S24-CN (GX) no name.png S24 Tianxi Expressway 田西高速 Tianlin - Xilin - Yunnanin raja
S25-CN (GX) no name.png S25 Yuzhan Expressway 玉湛高速 Yulin - Luchuan - Guangdongin raja
S26-CN (GX) no name.png S26 Lianhe Expressway 连贺高速 Guangdongin raja - Hezhou
S28-CN (GX) no name.png S28 Xinwu Expressway 信梧高速 Xindu - Wuzhou
S30-CN (GX) no name.png S30 Heba Expressway 贺巴高速 Zhongshan - Jinxiu - Liuzhou - Xincheng - Du’an -
Bama
S31-CN (GX) no name.png S31 Sanliu Expressway 三柳高速 Sanjiang - Rongshui - Liuzhou
S40-CN (GX) no name.png S40 Cangshuo Expressway 苍硕高速 Wuzhou - Guiping - Guigang - Binyang - Wuming
Long’an - Daxin - Shuolong Vietnam
S42-CN (GX) no name.png S42 Wuliu Expressway 梧柳高速 Guangdongin raja - Wuzhou
S43-CN (GX) no name.png S43 Liuqin Expressway 六钦高速 Liujing - Qinzhou - Qinzhoun satama
S45-CN (GX) no name.png S45 Beinan Expressway 北南高速 Guangdongin raja - Beiliu - Pubei - Datang - Wuxu
S50-CN (GX) no name.png S50 Cenluo Expressway 岑罗高速 Guangdongin raja - Jinzhu - Cenxi
S51-CN (GX) no name.png S51 Guinan Expressway 桂南高速 Guilin - Rongshui - Liuzhou - Heshan - Binyang -
Nanning
S52-CN (GX) no name.png S52 Wuping Expressway 武平高速 Pingnan - Wuxuan - Shanglin - Pingguo
S54 S54 Yulin Branch Line 玉林支线 G80 - Yulin
S60-CN (GX) no name.png S60 Hena Expressway 合那高速 Qinzhou - Shangsi - Chongzuo - Daxin - Jingxi -
Napo - Yunnanin raja
S62-CN (GX) no name.png S62 Chongshui Expressway 崇水高速 Chongzuo - Longzhou - Shuikou Vietnam
S63-CN (GX) no name.png S63 Fangchenggang Branch Line 防城港支线 Fangcheng - Fangchengin satama
S65-CN (GX) no name.png S65 Nanxia Expressway 南下高速 Nandan - Tian’e - Xialao
S71-CN (GX) no name.png S71 Tianlong Expressway 天龙高速 Guizhoun raja - Tian'e - Leye - Lingyun - Baise -
Jingxi - Longbang Vietnam
S1301-CN (GX) no name.png S1301 Hezhou City Ring Expressway 贺州绕城高速 Hezhoun kehätie
S2101-CN (GX) no name.png S2101 Yulin City Ring Expressway 玉林绕城高速 Yulinin kehätie
S2201-CN (GX) no name.png S2201 Guilin City Ring Expressway 桂林绕城高速 Guilinin kehätie
S3101-CN (GX) no name.png S3101 Liuzhou City Ring Expressway 柳州绕城高速 Liuzhoun kehätie
S3102 S3102 Guigang City Ring Expressway 贵港绕城高速 Guigangin kehätie
S4001-CN (GX) no name.png S4001 Wuzhou City Ring Expressway 梧州绕城高速 Wuzhoun kehätie
S4301-CN (GX) no name.png S4301 Qinzhou City Ring Expressway 欽州绕城高速 Qinzhoun kehätie
S5101-CN (GX) no name.png S5101 Nanning City Ring Expressway Nanningin kehätie
S6001-CN (GX) no name.png S6001 Chongzuo City Ring Expressway 崇左绕城高速 Chongzuon kehätie
S7101-CN (GX) no name.png S7101 Baise City Ring Expressway 百色绕城高速 Baisen kehätie

Guizhoun maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://www.qjt.gov.cn/xxgk/zdgk/ghjh_16064/zxgh/201701/W020170116521079081901.pdf (Guizhoun moottoritieverkon numerointi 2016)

  • kehämoottoritiet numeroidaan alueelta S01-S09 peräkkäin alkaen numerosta S01, alkaen Guizhousta, jonka jälkeen pohjoisesta/idästä etelään/länteen päin
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S15-S75 (S77), alkaen idästä länteen päin, viimeinen numero 5 (poikkeuksena S75 => S77, koska G75)
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S70 (S62), alkaen pohjoisesta etelään päin, viimeinen numero 0 (poikkeuksena S60 => S62, koska G60)
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S81-S89 peräkkäin alkaen numerosta S81, alkaen pohjoisesta/idästä etelään/länteen päin; yhdysmoottoriteille on lisäksi uudet numeroalueet S71-S79 (ei S75-S78) sekä S61-S69 (ei S62, S65) jotka numeroidaan saman suuntaisesti kuin alkuperäinen alue
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S01-CN (GZ) no name.png S01 Guiyang City Ring Expressway Guiyangin kehätie
S02-CN (GZ) no name.png S02 Zunyi City Ring Expressway 遵义绕城高速 Zunyin kehätie
S03-CN (GZ) no name.png S03 Liupanshui City Ring Expressway 六盘水绕城高速 Liupanshuin kehätie
S04-CN (GZ) no name.png S04 Anshun City Ring Expressway 安顺绕城高速 Anshunin kehätie
S05-CN (GZ) no name.png S05 Xingyi City Ring Expressway 兴义绕城高速 Xingyin kehätie
S10-CN (GZ) no name.png S10 Dexi Expressway 德习高速 Dejiang - Wuchuan - Zheng'an - Xishui - Sichuanin raja
S15-CN (GZ) no name.png S15 Songcong Expressway 松从高速 Chongqingin raja - Songtao - Tongren - Yuping - Hunanin raja /
Hunanin raja - Tianzhu - Jinping - Liping - Congjiang -
Guangxin raja
S20-CN (GZ) no name.png S20 Biwei Expressway 毕威高速 Bijie - Hezhang - Weining - Yunnanin raja
S25-CN (GZ) no name.png S25 Yanrong Expressway 沿榕高速 Chongqingin raja - Yanhe - Dejiang - Sinan - Shiqian -
Zhenyuan - Jianhe - Rongjiang
S30-CN (GZ) no name.png S30 Jiangqian Expressway 江黔高速 Jiangkou - Shiqian - Yuqing - Weng'an - Xifeng -
Qianxi
S35-CN (GZ) no name.png S35 Daoma Expressway 道福高速 Chongqingin raja - Daozhen - Zheng'an - Meitan - Weng'an -
Fuquan - Machangping
S40-CN (GZ) no name.png S40 Guiqing Expressway Guiyang - Qingzhen
S45-CN (GZ) no name.png S45 Hualuo Expressway 花罗高速 Huaxi - Huishui - Luodian - Guangxin raja
S50-CN (GZ) no name.png S50 Huixing Expressway 惠兴高速 Huishui - Changshun - Ziyun - Zhenfeng - Xingren
S55-CN (GZ) no name.png S55 Zunwang Expressway 遵望高速 Renhuai - Zunyi - Qianxi - Zhijin - Anshun -
Ziyun - Wangmo - Guangxin raja
S60-CN (GZ) no name.png S60 Yu'an Expressway 余安高速 Yuqing - Huangping - Kaili - Danzhai - Dushan -
Luodian - Wangmo - Ceheng - Anlong
S61-CN (GZ) no name.png S61 Renzun Expressway 仁遵高速 Sichuanin raja - Renhuai
S62-CN (GZ) no name.png S62 Yu'an Expressway 余安高速 Yuqing - Huangping - Kaili - Danzhai - Dushan -
Luodian - Wangmo - Ceheng - Anlong
S63-CN (GZ) no name.png S63 Kailei Expressway 凯雷高速 Kaili - Leishan
S65-CN (GZ) no name.png S65 Naxing Expressway 纳兴高速 Nayong - Qinglong - Xingren - Xingyi
S71-CN (GZ) no name.png S71 Tonghuai Expressway 铜怀高速 Tongren - Hunanin raja
S72-CN (GZ) no name.png S72 Lijing Expressway 黎靖高速 Liping - Hunanin raja
S73-CN (GZ) no name.png S73 Sanli Expressway 三荔高速 Sandu - Libo - Guangxin raja
S74-CN (GZ) no name.png S74 Jiangxigu Expressway 江习古高速 Chongqingin raja - Wenshui - Xishui - Sichuanin raja
S75-CN (GZ) no name.png S75 Weixing Expressway Yunnanin raja - Weining - Shuicheng - Panxian - Xingyi
S77-CN (GZ) no name.png S77 Shuixing Expressway 水兴高速 Shuicheng - Panxian - Xingyi
S79-CN (GZ) no name.png S79 Bizhen Expressway 毕镇高速 Bijie - Yunnanin raja
S81-CN (GZ) no name.png S81 Zhengzun Expressway 正遵高速 Zheng'an - Suiyang - Zunyi
S82-CN (GZ) no name.png S82 Guida Expressway 贵大高速 Guiyang - Qianxi - Dafang - Bijie
S83-CN (GZ) no name.png S83 Zhaxiu Expressway 扎修高速 Zhazuo - Xiuwen
S84-CN (GZ) no name.png S84 Tianhuang Expressway 天黄高速 Hunanin raja - Tianzhu - Sansui - Zhenyuan - Shibing -
Huangping
S85-CN (GZ) no name.png S85 Dugui Expressway 都贵高速 Duyun - Longli - Guiyang
S86-CN (GZ) no name.png S86 Hui'an Expressway 惠安高速 Huishui - Anshun - Zhenning
S87-CN (GZ) no name.png S87 Zhenliu Expressway 镇六高速 Zhenning - Liuzhi - Liupanshui
S88-CN (GZ) no name.png S88 Rongma Expressway 榕麻高速 Rongjiang - Libo - Jian'ou - Mawei
S89-CN (GZ) no name.png S89 Hua'an Expressway 花安高速 Huaxi - Anshun

Hainanin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S11-CN (HI) no name.png S11 Haiwen Expressway 海文高速 Haikou - Wenchang
S12 S12 Wenlin Expressway 文临高速 Wenhang - Tunchang - Chengmai - Lingao
S15-CN (HI) no name.png S15 Hainan Middle Line Expressway 海南中线高速 Haikou - Tunchang - Qiongzhong - Wuzhishan - Sanya
S16-CN (HI) no name.png S16 Wanyang Expressway 万洋高速 Wanning - Qiongzhong - Danzhou - Yangpu
S21-CN (HI) no name.png S21 Hainan Middle Line Expressway 海南中线高速 Haikou - Tunchang - Qiongzhong - Wuzhishan - Sanya
S26-CN (HI) no name.png S26 Shanhai Expressway 山海高速 Wuzhishan - Haitangwan
S81-CN (HI) no name.png S81 Haikou Liaison Line 海口联络线 Haikoun itäinen sisääntulotie
S82-CN (HI) no name.png S82 Haikou Airport Expressway 海口机场高速 Haikou - Haikoun lentoasema - G9812
S83-CN (HI) no name.png S83 Sanya East Liaison Line 三亚东联络线 Sanyan itäinen sisääntulotie
S84-CN (HI) no name.png S84 Sanya West Liaison Line 三亚西联络线 Sanyan läntinen sisääntulotie

Hebein maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

https://wenku.baidu.com/view/06da91f8bcd126fff6050b2a.html (Hebein moottoriteiden numerointi 2013)

Numerointisäännöt Hebein maakunnallisille moottoriteille:

  • päämoottoritiet numeroidaan alueelta S30-S39, pohjois-eteläsuuntaiset peräkkäin alkaen numerosta S31, alkaen idästä länteen päin, länsi-eteläsuuntaiset peräkkäin alkaen numerosta S30, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S51-S89 peräkkäin alkaen numerosta S51, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S50-S88 peräkkäin alkaen numerosta S50, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S9901-S9999 peräkkäin alkaen alueen ensimmäisestä vapaasta numerosta, numeroitu prefektuureittain; S9901-S9919 Shijiazhuang, S9920-S9939 Baoding ja Langfang, S9940-S9959 Zhangjiakou ja Chengde, S9960-S9979 Tangshan, Qinhuangdao ja Cangzhou, S9980-S9999 Handan, Xingtai ja Hengshui
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S30-CN (HE) no name.png S30 Huangxing Expressway 黄邢高速 Huanghuan satama - Huanghua - Hengshui - Jizhou -
Xingtai
S31-CN (HE) no name.png S31 Zhangshi Expressway 张石高速 Zhangjiakou - Yuxian - Laiyuan - Fuping - Quyang
Dingzhou
S33-CN (HE) no name.png S33 Jingde Expressway Pekingin raja - Renqiu - Shandongin raja
S34-CN (HE) no name.png S34 Jinlai Expressway Tianjinin raja - Laiyuan
S50-CN (HE) no name.png S50 Chengduo Expressway 承多高速 Damiao - Weichang - Sisä-Mongolian raja
S51-CN (HE) no name.png S51 Qiancao Expressway 迁曹高速 Qian'an - Luanxian - Luannan - Caofeidian - Caofeidianin satama
S52-CN (HE) no name.png S52 Chengqin Expressway 承秦高速 Chengde - Kuancheng - Qinhuangdao
S53-CN (HE) no name.png S53 Tangqian Expressway 唐迁高速 Tangshan - Qianxi
S54-CN (HE) no name.png S54 Zhangshang Expressway 张尚高速 Zhangbei - Shangyi - Sisä-Mongolian raja
S56-CN (HE) no name.png S56 Xuanda Expressway 宣大高速 Xuanhua - Yangyuan - Shanxin raja
S57-CN (HE) no name.png S57 Tangcao Expressway 唐曹高速 Tangshan - Caofeidian - Caofeidianin satama
S58-CN (HE) no name.png S58 Jingyu Expressway 京蔚高速 Pekingin raja - Zhuolu - Yuxian - Shanxin raja
S59-CN (HE) no name.png S59 Jincang Expressway 津沧高速 Tianjinin raja - Cangzhou
S60-CN (HE) no name.png S60 Beidaihe Liaison Line 北戴河联络线 Qinhuangdao - Beidaihe
S62-CN (HE) no name.png S62 Beidaihe Airport Expressway 北戴河机场高速 G0111 - Beidaihen lentoasema
S63-CN (HE) no name.png S63 Jinghu Liaison Line 京沪联络线 Xianghe - Tianjinin raja
S64-CN (HE) no name.png S64 Tanggang Expressway 唐港高速 Tangshan - Luannan - Laoting - Jingtangin satama
S65-CN (HE) no name.png S65 Beijing New Airport South Expressway 北京新机场南高速 Pekingin raja - Gu'an - Bazhou
S66-CN (HE) no name.png S66 Tanglai Expressway Tangshan - Tianjinin raja / Tianjinin raja - Langfang - Laishui -
Laiyuan
S67-CN (HE) no name.png S67 Gucheng Liaison Line 故城联络线 Jingxian - Gucheng - Shandongin raja
S69-CN (HE) no name.png S69 Anxin Expressway 安辛高速 Anguo - Xinji
S70-CN (HE) no name.png S70 Beijing New Airport Liaison Line 北京新机场联络线 Zhuozhou - Pekingin raja / Pekingin raja - Langfang
S71-CN (HE) no name.png S71 Xibaipo Expressway 西柏坡高速 Shijiazhuang - Pingshan - Xibaipo - Shanxin raja
S72-CN (HE) no name.png S72 Tanglang Expressway 唐廊高速 Tangshan - Tianjinin raja / Tianjinin raja - Langfang - Gu'an
S73-CN (HE) no name.png S73 Shilin Expressway 石林高速 Shijiazhuang - Zanhuang - Shexian - Henanin raja
S75-CN (HE) no name.png S75 Fuzan Expressway 阜赞高速 Fuping - Xibaipo - Pingshan - Jingxing - Zanhuang
S76-CN (HE) no name.png S76 Dinghuang Expressway 定黄高速 Dingzhou - Suning - Huanghua - Huanghuan satama
S78-CN (HE) no name.png S78 Shide Expressway 石德高速 Jingxing - Shijiazhuang - Hengshui - Jingxian -
Shandongin raja
S80-CN (HE) no name.png S80 Hengxi Expressway 衡昔高速 Xinji - Zanhuang - Shanxin raja
S82-CN (HE) no name.png S82 Handa Expressway 邯大高速 Handan - Daming - Shandongin raja
S9901-CN (HE) no name.png S9901 Zhonghua Branch Line 中华支线 G0211 - Shijiazhuang
S9902-CN (HE) no name.png S9902 Xinyuan Expressway 新元高速 Xinle - Shijiazhuang - Yuanshi
S9920-CN (HE) no name.png S9920 Baiyangdian Branch Line 白洋淀支线 Wen'an - Xiongxian - Baiyangdian
S9921-CN (HE) no name.png S9921 Langjin Expressway 廊津高速 Langfang - Tianjinin raja
S9940-CN (HE) no name.png S9940 Chengde Airport Branch Line 承德机场支线 G45 - Chengden lentoasema
S9941-CN (HE) no name.png S9941 Shuangtashan Branch Line 双塔山支线 G95 - Shuangtashan
S9960-CN (HE) no name.png S9960 Beidaihe Branch Line 北戴河支线 Funing - Beidaihe
S9961-CN (HE) no name.png S9961 Qingdongling Branch Line 清东陵支线 Ping'ancheng - Qingdongling
S9980-CN (HE) no name.png S9980 Hengshui Branch Line 衡水支线 G45 - Hengshui
S0105-CN (HE) no name.png S0105 Tangjin Expressway Tangshan - Tianjin
S0111-CN (HE) no name.png S0111 Tanggang Expressway Tangshan - Jingtangin satama
S0201-CN (HE) no name.png S0201 Cangzhou City Ring Expressway Cangzhoun kehätie
S0401-CN (HE) no name.png S0401 Xingtai City Ring Expressway Xingtain kehätie
S0411-CN (HE) no name.png S0411 Baocang Expressway Baoding - Hejian - Cangzhou
S0601-CN (HE) no name.png S0601 Zhangjiakou City Ring Expressway Zhangjiakoun kehätie
S1801-CN (HE) no name.png S1801 Baoding City Ring Expressway Baodingin kehätie
S2201-CN (HE) no name.png S2201 Handan City Ring Expressway Handanin kehätie
S2501-CN (HE) no name.png S2501 Chengde City Ring Expressway Chengden kehätie
S2502-CN (HE) no name.png S2502 Tangshan City Ring Expressway Tangshanin kehätie
S2511-CN (HE) no name.png S2511 Tangcao Expressway Tangshan - Caofeidian - Caofeidianin satama
S4501-CN (HE) no name.png S4501 Hengshui City Ring Expressway Hengshuin kehätie

Heilongjiangin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

https://harbin.dbw.cn/system/2016/06/06/057246465.shtml (Heilongjiangin moottoriteiden numerointi 2015)

Numerointisäännöt Heilongjiangin maakunnallisille moottoriteille:

  • kehämoottoritiet numeroidaan alueelta S01-S09 peräkkäin alkaen numerosta S01, alkaen Harbinista, jonka jälkeen idästä/pohjoisesta länteen/etelään päin
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S29 peräkkäin alkaen numerosta S11, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S28 peräkkäin alkaen numerosta S10, alkaen pohjoisesta etelään päin
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (HL) no name.png S1 Harbin Airport Expressway 哈尔滨机场高速 Harbin - Harbinin lentoasema 2010 2015
S01-CN (HL) no name.png S01 Harbinquan Ring Expressway 哈尔滨圈环线高速 Harbinin alueen kehätie 2015 nykyinen
S10 S10 Sunxun Expressway 孙逊高速 Sunwu - Xunke TBD tuleva
S11-CN (HL) no name.png S11 Jianji Expressway 建鸡高速 Jiansanjiang - Hulin - Mishan - Jixi 2010 nykyinen
S12-CN (HL) no name.png S12 Yiqi Expressway 伊齐高速 Yichun - Bei'an - Keshan - Yi'an - Fuyu 2010 nykyinen
S13-CN (HL) no name.png S13 Tiewu Expressway 铁五高速 Tieli - Shangzhi - Wuchang - Jilinin raja (ex-S20-CN (JL) no name.png) 2010 2013
S13-CN (HL) no name.png S13 Jiayi Expressway 嘉伊高速 Jiayin Venäjä - Wuyiling - Yichun 2015 nykyinen
S14-CN (HL) no name.png S14 Heijian Expressway 黑建高速 Heixiazidao Venäjä - Fuyuan - Jiansanjiang 2010 2013
S14-CN (HL) no name.png S14 Shuangrao Expressway 双饶高速 Shuangyashan - Baoqing - Raohe Venäjä 2015 nykyinen
S15-CN (HL) no name.png S15 Beisui Expressway 北绥高速 Bei'an - Hailun - Suihua 2010 nykyinen
S16-CN (HL) no name.png S16 Beiqi Expressway 北齐高速 Bei'an - Kedong - Fuyu 2010 2015
S16-CN (HL) no name.png S16 Yixing Expressway 依兴高速 Yilan - Boli - Qitaihe - Mishan - Xingkaihu 2015 nykyinen
S17-CN (HL) no name.png S17 Mingda Expressway 明大高速 Mingshui - Daqing 2010 nykyinen
S18-CN (HL) no name.png S18 Baoshuang Expressway 宝双高速 Baoqing - Shuangyashan 2010 2015
S18-CN (HL) no name.png S18 Suida Expressway 绥大高速 Suihua - Qinggang - Anda - Daqing 2015 nykyinen
S19-CN (HL) no name.png S19 Nentai Expressway 嫩泰高速 Nenjiang - Qiqihar - Tailai - Jilinin raja (ex-S47-CN (JL) no name.png) 2010 2013
S20-CN (HL) no name.png S20 Qiyi Expressway 七依高速 Qitaihe - Boli - Yilan 2010 2015
S20-CN (HL) no name.png S20 Ningyan Expressway 宁延高速 Ning'an - Jilinin raja (S11) 2015 nykyinen
S21 S21 Heihu Expressway 黑呼高速 Heihe - Huma TBD tuleva
S22-CN (HL) no name.png S22 Suida Expressway 绥大高速 Suihua - Qinggang - Anda - Daqing 2010 2015
S22-CN (HL) no name.png S22 Hazhao Expressway 哈肇高速 Zhaodong - Zhaozhou - Zhaoyuan 2015 nykyinen
S24-CN (HL) no name.png S24 Harbin Airport Expressway 哈尔滨机场高速 Harbin - Harbinin lentoasema 2015 nykyinen

Lisäksi seuraavia moottoriteitä on suunniteltu jatkettavaksi:

  • Jixi - Dongning (S11 jatke)
  • Tongjiang - Hegang (S12 jatke)

Henanin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://bbs.china-highway.com/simple/?t100191.html (Henanin moottoriteiden numerointi 2012)

http://bbs.china-highway.com/read.php?tid=105123 (Henanin moottoriteiden numerointi 2015)

http://www.hnrbi.com/res/upload/zhjtgh/20190403/2019DCSDls0jqx.jpg (Henanin moottoriteiden numerointi 2019)

Numerointisäännöt Henanin maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Zhengzhoun kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen etelästä myötäpäivään
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S21-S79, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S22-S78, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S81-S99 peräkkäin alkaen numerosta S81, alkaen idästä/pohjoisesta länteen/etelään päin
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (HA) no name.png S1 Airport Expressway 机场高速 Zhengzhou - Zhengzhoun lentoasema 2008 nykyinen
S2-CN (HA) no name.png S2 Zhengzhou Southwest City Ring Expressway 郑州西南绕城高速 Zhengzhoun lounainen kehätie 2008 2010
S22-CN (HA) no name.png S22 Nanlin Expressway 南林高速 Shandongin raja (S28-CN (SD) no name.png) - Nanle - Anyang - Linzhou - Shanxin raja (S76-CN (SX) no name.png) 2008 nykyinen
S26-CN (HA) no name.png S26 Taihui Expressway 台辉高速 Shandongin raja (S32-CN (SD) no name.png) - Taiqian - Fanxian - Puyang - Hebi -
Huixian - Shanxin raja (S80-CN (SX) no name.png)
2008 nykyinen
S2611-CN (HA) no name.png S2611 Huixin Expressway 辉新高速 Huixian - Xinxiang 2008 2012 G
S28-CN (HA) no name.png S28 Changji Expressway 长济高速 Shandongin raja (ex-S32-CN (SD) no name.png) - Changyuan - Xinxiang - Jiaozuo -
Jiyuan - Shanxin raja (ex-S88-CN (SX) no name.png)
2008 2013
S32-CN (HA) no name.png S32 Yongdeng Expressway 永登高速 Anhuin raja (ex-S06-CN (AH) no name.png) - Yongcheng - Anhuin raja (ex-S06-CN (AH) no name.png)
/ Anhuin raja (ex-S06-CN (AH) no name.png) - Taikang - Xuchang -
Pingdingshan - Dengfeng
2008 2013
S34-CN (HA) no name.png S34 Lanyuan Expressway 兰原高速 Lankao - Yuanyang 2019 nykyinen
S37-CN (HA) no name.png S37 Deshang Expressway 德商高速 Shandongin raja (ex-S39-CN (SD) no name.png) - Fanxian - Shandongin raja (ex-S39-CN (SD) no name.png) 2012 2013
S38-CN (HA) no name.png S38 Xinyang Expressway 新阳高速 Anhuin raja (S12-CN (AH) no name.png) - Xincai - Zhumadian - Biyang 2008 nykyinen
S39-CN (HA) no name.png S39 Deshang Expressway 德商高速 Shandongin raja (ex-S39-CN (SD) no name.png) - Fanxian - Shandongin raja (ex-S39-CN (SD) no name.png) 2008 2012
S39-CN (HA) no name.png S39 Pushang Expressway 濮商高速 Puyang - Shandongin raja (S41) / Shandongin raja (S41) - Minquan -
Zhecheng - Luyi - Anhuin raja (S18-CN (AH) no name.png) / Anhuin raja (S1211-CN (AH) no name.png) -
Huaibin - Gushi - Shangcheng - Anhuin raja (S32-CN (AH) no name.png)
2012 nykyinen
S41-CN (HA) no name.png S41 Anluo Expressway 安罗高速 Hebein raja (S69-CN (HE) no name.png) - Neihuang - Xinzheng - Zhoukou - Luoshan -
Hubein raja (S4-CN (HB) no name.png)
2019 nykyinen
S42-CN (HA) no name.png S42 Yanyu Expressway 鄢禹高速 Yanling - Changge - Yuzhou 2019 nykyinen
S43-CN (HA) no name.png S43 Xuxin Expressway 许信高速 Xuchang - Xingji - Xinyang - Hubein raja (S49-CN (HB) no name.png) 2019 nykyinen
S47-CN (HA) no name.png S47 Jiaoping Expressway 焦平高速 Jiaozuo - Pingdingshan 2019 nykyinen
S49-CN (HA) no name.png S49 Jiaotang Expressway 焦唐高速 Jiaozuo - Wenxian - Gongyi - Dengfeng - Ruzhou -
Fangcheng - Tanghe - Hubein raja (S53-CN (HB) no name.png)
2008 nykyinen
S57-CN (HA) no name.png S57 Mianxi Expressway 渑淅高速 Shanxin raja (S8811-CN (SX) no name.png) - Mianchi - Luoning - Luanchuan - Xixia -
Xichuan - Hubein raja (S81)
2012 nykyinen
S59-CN (HA) no name.png S59 Sanxi Expressway 三淅高速 Shanxin raja (ex-S85-CN (SX) no name.png) - Sanmenxia - Lushi - Xichuan - Hubein raja (ex-S69-CN (HB) no name.png) 2008 2013
S60-CN (HA) no name.png S60 Shangdeng Expressway 商登高速 Shangqiu - Weishi - Xinzheng - Dengfeng 2012 nykyinen
S62-CN (HA) no name.png S62 Huaideng Expressway 淮邓高速 Huaibin - Xixian - Minggang - Xingji - Dengzhou 2012 nykyinen
S64-CN (HA) no name.png S64 Yixin Expressway 伊新高速 Yichuan - Xin'an 2016 2019
S68-CN (HA) no name.png S68 Shangxin Expressway 商信高速 Anhuin raja (S32-CN (AH) no name.png) - Shangcheng - Xinyang 2019 nykyinen
S71-CN (HA) no name.png S71 Anyang Northwest City Ring Expressway Anyangin läntinen kehätie 2019 nykyinen
S72-CN (HA) no name.png S72 Puwei Expressway 濮卫高速 Shandongin raja (S34) - Puyang - Weihui 2019 nykyinen
S75-CN (HA) no name.png S75 Sanmenxia Bridge 三门峡大桥 Sanmenxia - Shanxin raja (S75-CN (SX) no name.png) 2019 nykyinen
S76-CN (HA) no name.png S76 Lingbao South Ring Expressway 灵宝南绕城高速 Lingbaon eteläinen kehätie 2019 nykyinen
S78-CN (HA) no name.png S78 Luanluo Expressway 栾洛高速 Luanchuan - Lushi - Shaanxin raja (S26-CN (SN) no name.png) 2019 nykyinen
S81-CN (HA) no name.png S81 Shangnan Expressway 商南高速 Shangqiu - Zhecheng - Zhoukou - Zhumadian - Nanyang 2008 nykyinen
S82-CN (HA) no name.png S82 Zhengmin Expressway 郑民高速 Zhengzhou - Kaifeng - Minquan 2008 nykyinen
S83-CN (HA) no name.png S83 Lannan Expressway 兰南高速 Lankao - Xuchang - Yexian - Nanyang 2008 nykyinen
S8311-CN (HA) no name.png S8311 Nanyang North City Ring Expressway 南阳北绕城高速 Nanyangin pohjoinen kehätie 2008 2012
S84-CN (HA) no name.png S84 Zhenghui Expressway 郑辉高速 Zhengzhou - Xinxiang - Huixian 2019 nykyinen
S85-CN (HA) no name.png S85 Zhengshao Expressway 郑少高速 Zhengzhou - Dengfeng - Shaolinsi 2008 nykyinen
S86-CN (HA) no name.png S86 Lanyuan Expressway 兰原高速 Lankao - Yuanyang 2008 2019
S87-CN (HA) no name.png S87 Zhengyun Expressway 郑云高速 Zhengzhou - Wuzhi - Yuntaishan 2012 nykyinen
S88-CN (HA) no name.png S88 Zhengluan Expressway 郑栾高速 Zhengzhou - Pingdingshan - Yaoshan - Luanchuan 2008 nykyinen
S89-CN (HA) no name.png S89 Jixi Expressway 机西高速 Kaifeng - Xinzheng - Weishi - Fugou - Xihua 2012 2019
S91-CN (HA) no name.png S91 Anxin Expressway 安新高速 Anyang - Xinxiang 2012 nykyinen
S92-CN (HA) no name.png S92 Xinhui Expressway 新辉高速 Xinxiang - Huixian 2012 2019
S92-CN (HA) no name.png S92 Luolu Expressway 洛卢高速 Luoyang - Luoning - Lushi 2019 nykyinen
S93-CN (HA) no name.png S93 Jiluo Expressway 济洛高速 Shanxin raja (S65-CN (SX) no name.png) - Jiyuan - Luoyang 2012 2019
S93-CN (HA) no name.png S93 Linji Expressway 林济高速 Hebein raja (S75-CN (HE) no name.png) - Linzhou - Huixian - Yuntaishan - Jiaozuo -
Jiyuan
2019 nykyinen
S94-CN (HA) no name.png S94 Luanlu Expressway 栾卢高速 Luanchuan - Lushi - Shaanxin raja (S26-CN (SN) no name.png) 2012 2019
S94-CN (HA) no name.png S94 Huogu Expressway 霍固高速 Anhuin raja (S16) - Gushi 2019 nykyinen
S95-CN (HA) no name.png S95 Sanmenxia Bridge 三门峡大桥 Sanmenxia - Shanxin raja (S75-CN (SX) no name.png) 2012 2019
S95-CN (HA) no name.png S95 Jiluo Expressway 济洛高速 Shanxin raja (S65-CN (SX) no name.png) - Jiyuan - Luoyang 2019 nykyinen
S96-CN (HA) no name.png S96 Luoluan Expressway 洛栾高速 Luoyang - Songxian - Luanchuan 2012 nykyinen
S97-CN (HA) no name.png S97 Jiqi Expressway 济祁高速 Anhuin raja (ex-S21-CN (AH) no name.png) - Yongcheng - Anhuin raja (ex-S23-CN (AH) no name.png) 2012 2013
S97-CN (HA) no name.png S97 Luolu Expressway 洛卢高速 Luoyang - Luoning - Lushi 2015 2019
S97-CN (HA) no name.png S97 Yixin Expressway 伊新高速 Yichuan - Xin'an 2019 nykyinen
S98-CN (HA) no name.png S98 Neideng Expressway 内邓高速 Neixiang - Qushou - Dengzhou 2012 nykyinen
S99-CN (HA) no name.png S99 Nandeng Expressway 南邓高速 Nanyang - Dengzhou - Hubein raja (S73-CN (HB) no name.png) 2012 nykyinen

Hubein maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://www.xiangfanzx.com/xfdd/8288.html (Hubein moottoriteiden numerointi 2014)

Numerointisäännöt Hubein maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Wuhanin kaupungista numeroidaan alueelta S1-S19 peräkkäin, alkaen pohjoisesta myötäpäivään numerosta S1, ei numeroa S10
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S21-S99, alkaen idästä länteen päin, viimeinen numero 1, 3 tai 9
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S22-S98, alkan pohjoisesta etelään päin, viimeinen numero 4 tai 8
  • kehämoottoritiet numeroidaan alueelta S10-S90, alkaen Wuhanista ulospäin
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (HB) no name.png S1 Daihuang Expressway 岱黄高速 Daijiashan - Huangpi 2009 nykyinen
S2-CN (HB) no name.png S2 Hanxiao Expressway 汉孝高速 Wuhan - Tianhe 2009 nykyinen
S3-CN (HB) no name.png S3 Wuma Expressway 武麻高速 Wuhan - G42-CN no name.png 2009 nykyinen
S4-CN (HB) no name.png S4 Handa Expressway 汉大高速 Wuhan - Huangpi - Dawu - Henanin raja (S41) 2014 nykyinen
S5-CN (HB) no name.png S5 Wuying Expressway 武英高速 Wuhan - G4221-CN no name.png 2009 nykyinen
S7-CN (HB) no name.png S7 Wu'e Expressway 武鄂高速 Wuhan - Huarong - Ezhou - Huangshi 2009 nykyinen
S8-CN (HB) no name.png S8 Guanbao Expressway 关豹高速 Guanshan - Baoxie 2009 nykyinen
S9-CN (HB) no name.png S9 Wuyang Expressway 武阳高速 Wuhan - Liangzihu - Yangxin - Jiangxin raja (S79-CN (JX) no name.png) 2014 nykyinen
S11-CN (HB) no name.png S11 Qingzheng Expressway 青郑高速 Qingling - Zhengdian 2009 nykyinen
S12-CN (HB) no name.png S12 Wujia Expressway 武嘉高速 Wuhan - G0422-CN no name.png 2009 nykyinen
S13-CN (HB) no name.png S13 Wujian Expressway 武监高速 Wuhan - Hannan - Honghu - Jianli 2009 nykyinen
S14-CN (HB) no name.png S14 Wuyi Expressway Wuhan - G50-CN no name.png TBD tuleva
S15-CN (HB) no name.png S15 Hancai Expressway 汉蔡高速 Wuhan - Caidian 2009 nykyinen
S16-CN (HB) no name.png S16 Wuda Expressway Wujiashan - Dabadi TBD tuleva
S17-CN (HB) no name.png S17 Qiaoxiao Expressway 硚孝高速 Qiaokou - Xiaogan 2009 nykyinen
S18-CN (HB) no name.png S18 Airport Expressway 机场高速 Wuhan - Wuhanin lentoasema - Tianhe 2009 nykyinen
S19-CN (HB) no name.png S19 Airport 2nd Expressway 机场二高速 Wuhan - Wuhanin lentoasema 2009 nykyinen
S23-CN (HB) no name.png S23 Huangxiao Expressway 黄小高速 Huangmei - Xiaochi - Jiangxin raja (Sxx) 2014 nykyinen
S28-CN (HB) no name.png S28 Mazhu Expressway 麻竹高速 Macheng - Hong'an - Dawu - Guangshui - Suizhou -
Pinglin - Yicheng - Nanzhang - Baokang - Fangxian -
Zhushan - Zhuxi - Shaanxin raja (ex-Sxx)
2009 2013
S28-CN (HB) no name.png S28 Baoshen Expressway 保神高速 Baokang - Shennongjia 2014 nykyinen
S29-CN (HB) no name.png S29 Huangxiao Expressway 黄小高速 Huangmei - Xiaochi - Jiangxin raja (Sxx) 2009 2014
S29-CN (HB) no name.png S29 Mayang Expressway 麻阳高速 Macheng - Luotian - Qichun - Wuxue - Yangxin 2014 nykyinen
S31-CN (HB) no name.png S31 Huangxian Expressway 黄咸高速 Tuanfeng - Huanggang - Ezhou - Liangzihu - Xianning 2014 nykyinen
S33-CN (HB) no name.png S33 Xiantong Expressway 咸通高速 Xianning - Tongshan - Jiangxin raja (S30-CN (JX) no name.png) 2009 nykyinen
S38-CN (HB) no name.png S38 Huang'e Expressway 黄鄂高速 Tuanfeng - Huanggang - Ezhou 2009 2014
S38-CN (HB) no name.png S38 Xiaoying Expressway 孝应高速 Xiaogan - Yingcheng 2014 nykyinen
S39-CN (HB) no name.png S39 Tongjie Expressway 通界高速 Tongcheng - Jieshang - Hunanin raja (ex-S11-CN (HN) no name.png) 2009 2013
S39-CN (HB) no name.png S39 Xingang Expressway 新港高速 Xinzhou - Wuhan-Xingang - Huarong TBD tuleva
S40-CN (HB) no name.png S40 4th Ring Expressway 四环高速 Wuhanin 4. kehätie 2014 nykyinen
S43-CN (HB) no name.png S43 Xiaohong Expressway 孝洪高速 Xiaochang - Anlu - Yingcheng - Xiantao - Honghu 2009 nykyinen
S48-CN (HB) no name.png S48 Zhangtai Expressway 张太高速 Zigui - Zhangjiakou - Taipingxi 2009 nykyinen
S49-CN (HB) no name.png S49 Suiyue Expressway 随岳高速 Henanin raja (ex-S49-CN (HA) no name.png) - Suixian - Suizhou - Jingshan - Tianmen -
Qianjiang - Jianli - Hunanin raja (ex-S61-CN (HN) no name.png)
2009 2013
S49-CN (HB) no name.png S49 Xinsui Expressway 信随高速 Henanin raja (S43) - Suizhou TBD tuleva
S53-CN (HB) no name.png S53 Shuangyin Expressway 双尹高速 Shuanggou - Xiangyang - Yinji 2009 2014
S53-CN (HB) no name.png S53 Tangshi Expressway 唐石高速 Henanin raja (S49-CN (HA) no name.png) - Zaoyang - Pinglin - Zhongxiang - Shayang -
Qianjiang - Jiangling - Shishou
2014 nykyinen
S58-CN (HB) no name.png S58 Sanxia Expressway 三峡高速 G42-CN no name.png - Xiaoting - Yichang - Zigui 2009 nykyinen
S59-CN (HB) no name.png S59 Dongduo Expressway 东掇高速 Dongbao - Jingmen - Duodao 2009 nykyinen
S61-CN (HB) no name.png S61 Shagong Expressway 沙公高速 Shashi - Jingzhou - Jiangling - Gong'an 2014 nykyinen
S63-CN (HB) no name.png S63 Laoshi Expressway 老石高速 Henanin raja (S99-CN (HA) no name.png) - Laohekou - Gucheng - Baokang - Yuan'an -
Dangyang - Xiaoting - Yidu - Songzi - Gong'an -
Shishou - Hunanin raja (S71-CN (HN) no name.png)
2009 2014
S63-CN (HB) no name.png S63 Shuangyin Expressway 双尹高速 Shuanggou - Xiangyang - Yinji - Nanzhang 2014 nykyinen
S64-CN (HB) no name.png S64 Yilai Expressway 宜来高速 Yuyangguan - Wufeng - Hefeng - Laifeng 2014 nykyinen
S68-CN (HB) no name.png S68 Fanba Expressway 翻坝高速 Xiaoting - Yichang - Zigui 2009 nykyinen
S69-CN (HB) no name.png S69 Yunfang Expressway 郧房高速 Henanin raja (ex-S59-CN (HA) no name.png) - Yunyang - Shiyan - Fangxian 2009 2013
S69-CN (HB) no name.png S69 Shigong Expressway 十公高速 Shilipu - Jingzhou - Gong'an 2014 nykyinen
S71 S71 Dangsong Expressway 当松高速 Dangyang - Zhijiang - Songzi - Hunanin raja (S73-CN (HN) no name.png) TBD tuleva
S73-CN (HB) no name.png S73 Enlai Expressway 恩来高速 Chongqingin raja (ex-S11) - Jianshi - Enshi - Xuan'en - Laifeng -
Hunanin raja (S99-CN (HN) no name.png)
2009 2013
S73-CN (HB) no name.png S73 Dengbao Expressway 邓保高速 Henanin raja (S99-CN (HA) no name.png) - Laohekou - Gucheng - Baokang 2014 nykyinen
S74-CN (HB) no name.png S74 Jianjiang Expressway 监江高速 Chongyang - Chibi - Honghu - Jianli - Jiangling 2014 nykyinen
S78-CN (HB) no name.png S78 Qijia Expressway 蕲嘉高速 Anhuin raja (S26-CN (AH) no name.png) - Qichun - Huangshi - Daye - Liangzihu -
Xianning - Jiayu - Honghu
2009 nykyinen
S79-CN (HB) no name.png S79 Xuanqian Expressway 宣黔高速 Xuan'en - Xianfeng - Chongqingin raja (ex-S15) 2009 2014
S79-CN (HB) no name.png S79 Xingchang Expressway 兴长高速 Fangxian - Shennongjia - Xingshan - Zigui - Changyang -
Wufeng - Yuyangguan
2014 nykyinen
S81 S81 Xishi Expressway 淅十高速 Henanin raja (S57-CN (HA) no name.png) - Shiyan TBD tuleva
S83-CN (HB) no name.png S83 Yunwu Expressway 郧巫高速 Yunxi - Baoxia - Zhuxi - Shaanxin raja (Sxx) 2014 nykyinen
S84-CN (HB) no name.png S84 Guiting Expressway 桂汀高速 Guihua - Xianning - Tingsi 2014 nykyinen
S88-CN (HB) no name.png S88 Lisu Expressway 利苏高速 Lichuan - Qiyueshan - Chongqingin raja (ex-S13) 2009 2013
S88-CN (HB) no name.png S88 Yueyi Expressway 岳宜高速 Hunanin raja (S71-CN (HN) no name.png) - Shishou - Gong'an - Songzi - Yidu -
Xiaoting
2014 nykyinen
S89-CN (HB) no name.png S89 Xuanxian Expressway 宣咸高速 Xuan'en - Xianfeng 2014 nykyinen
S93-CN (HB) no name.png S93 Lixian Expressway 利咸高速 Lichuan - Xianfeng 2014 nykyinen

Hunanin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://jtt.hunan.gov.cn/xxgk/jtgh/201812/W020181220391145291636.pdf (Hunanin moottoriteiden numerointi 2019)

# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S01-CN (HN) no name.png S01 Ningshao Expressway 宁韶高速 Ningxiang - Shaoshan
S02-CN (HN) no name.png S02 Cisang Expressway Cili - Sangzhi
S05-CN (HN) no name.png S05 Huashi Expressway Huarong - Hubein raja
S10-CN (HN) no name.png S10 Zhanghua Expressway 张花高速 Zhangjiajie - Yongshun - Huayuan
S11-CN (HN) no name.png S11 Shaoshan Branch Line 韶山支线 Shaoshan - S01-CN (HN) no name.png
S12-CN (HN) no name.png S12 Anci Expressway 安慈高速 Anxiang - Jinshi - Cili
S13-CN (HN) no name.png S13 Yong'an Branch Line 永安支线 Yong'an - G6021-CN no name.png
S15-CN (HN) no name.png S15 Tuanyuan Branch Line 团圆支线 Tuanyuan - S71-CN (HN) no name.png
S16-CN (HN) no name.png S16 Pingxu Expressway Jiangxin raja - Pingjiang - Yiyang - Anhua - Xupu
S18-CN (HN) no name.png S18 Xinkai Expressway 新开高速 Xinkain yhdystie
S19-CN (HN) no name.png S19 Liuhong Expressway 浏洪高速 Liuyang - Hongkoujie - Jiangxin raja
S20-CN (HN) no name.png S20 Pingdong Expressway 平洞高速 Jiangxin raja - Pingjiang - Miluo - Yiyang - Taojiang -
Anhua - Xupu - Dongzhi
S21-CN (HN) no name.png S21 Changzhu Expressway 长株高速 Changsha - Zhuzhou
S28-CN (HN) no name.png S28 Changchang North Line Expressway Changsha - Yiyang - Changde
S30-CN (HN) no name.png S30 Liuhong Expressway Liuyang - Hongkoujie - Jiangxin raja
S31-CN (HN) no name.png S31 Yifeng Expressway 宜凤高速 Pinghe - Yizhang - Fengtouling - Guangdongin raja
S33-CN (HN) no name.png S33 Huangmang Expressway 黄莽高速 Huangsha - Mangshan - Guangdongin raja
S39-CN (HN) no name.png S39 Chenglingji Expressway 城陵矶高速 Chenglingji - Yueyang
S40-CN (HN) no name.png S40 Airport Expressway 机场高速 Changsha - Changshan lentoasema
S41-CN (HN) no name.png S41 Changtan West Line Expressway 长潭西线高速 Changsha - Xiangtan
S42-CN (HN) no name.png S42 Jianggan Expressway 江干高速 Jiangbei - Ganshan
S49-CN (HN) no name.png S49 Nanyue Branch Line 南岳支线 S76-CN (HN) no name.png - Nanyue
S50-CN (HN) no name.png S50 Changzhi Expressway 长芷高速 Changsha - Shaoshan - Xinhua - Xupu - Huaihua - Zhijiang
S51-CN (HN) no name.png S51 Nanyue Expressway 南岳高速 Hengyang - Nanyue
S5101-CN (HN) no name.png S5101 Hengyang City Ring Expressway Hengyangin kehätie
S52-CN (HN) no name.png S52 Liyi Expressway 醴易高速 Liling - Zhuzhou - Yijiawan
S58-CN (HN) no name.png S58 Zhitong Expressway 芷铜高速 Zhijiang - Guizhoun raja
S61-CN (HN) no name.png S61 Yuelin Expressway Hubein raja - Yueyang - Zhuzhou - Hengyang - Linwu -
Guangdongin raja
S70-CN (HN) no name.png S70 Louxin Expressway 娄新高速 Loudi - Xinhua
S7001-CN (HN) no name.png S7001 Huaihua City Ring Expressway Huaihuan kehätie
S71-CN (HN) no name.png S71 Huachang Expressway 华常高速 Hubein raja - Huarong - Yuanjiang - Yiyang - Shuangfeng -
Qidong - Changning
S7101-CN (HN) no name.png S7101 Yiyang City Ring Expressway Yiyangin kehätie
S73-CN (HN) no name.png S73 Li'an Expressway Hubein raja - Lixian - Anxiang
S75-CN (HN) no name.png S75 Shaoping Expressway 邵坪高速 Shaoyang - Pingshang
S76-CN (HN) no name.png S76 Hengbai Expressway 衡白高速 Hengshan - Baiguo
S78-CN (HN) no name.png S78 Nanyue East Expressway 南岳东高速 Hengdong - Nanyue
S80-CN (HN) no name.png S80 Hengshao Expressway 衡邵高速 Hengyang - Shaoyang
S81-CN (HN) no name.png S81 Yonghe Expressway 永贺高速 Yongzhou - Shuangpai - Daoxian - Jianghua - Guangxin raja
S82-CN (HN) no name.png S82 Hongjiang Expressway 洪江高速 Hongjiang - G65-CN no name.png
S85-CN (HN) no name.png S85 Baixin Expressway 白新高速 Baicang - Xinning
S86-CN (HN) no name.png S86 Ningjing Expressway 宁靖高速 Suining - Jingzhou - Guizhoun raja
S90-CN (HN) no name.png S90 Hengxin Expressway 衡新高速 Hengyang - Qidong - Qiyang - Yongzhou - Xinning
S91-CN (HN) no name.png S91 Dongcheng Expressway 洞城高速 Dongkou - Wugang - Chengbu - Guangxin raja
S92-CN (HN) no name.png S92 Chachang Expressway 茶常高速 Chaling - Leiyang - Changning
S93-CN (HN) no name.png S93 Wulong Expressway Wugang - Chengbu - Guangxin raja
S95-CN (HN) no name.png S95 Yuanchen Expressway 沅辰高速 Yuanling - Luxi - Chenxi
S96-CN (HN) no name.png S96 Guixin Expressway 桂新高速 Jiangxin raja - Guidong - Zixing - Xintian - Shuangpai
S97-CN (HN) no name.png S97 Huaihua City Ring Expressway 怀化绕城高速 Huaihuan kehätie
S98-CN (HN) no name.png S98 Huajiang Expressway 华江高速 Guangdongin raja - Jianghua - Jiangyong - Guangxin raja
S99-CN (HN) no name.png S99 Longji Expressway 龙吉高速 Longshan - Yongshun - Guzhang - Jishou

Jiangsun maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

https://3g.xici.net/d248660723.htm?boardpage=1&cool=1&top=2 (Jiangsun moottoriteiden numerointi 2017)

Numerointisäännöt Jiangsun maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Nanjingin kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen pohjoisesta myötäpäivään, ei numeroa S4
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S69, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S70, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • yhdysmoottoritiet numeroidaan alueelta S71-S99; alue S71-S79 Jangtsejoen pohjoispuolella idässä, alkaen pohjoisesta etelään, alue S80-S89 Jangtsejoen eteläpuolella, alkaen idästä länteen, alue S90-S99 Jangtsejoen pohjoispuolella lännessä, alkaen etelästä pohjoiseen
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S1-CN (JS) no name.png S1 Ningyan Expressway 宁盐高速 Luhe - Yizheng - Yangzhou - Gaoyou - Xinghua -
Yancheng
2018 nykyinen
S2-CN (JS) no name.png S2 Ningchang Expressway 宁常高速 Jiangning - Jurong - Danyang - Changzhou 2018 nykyinen
S3-CN (JS) no name.png S3 Linyan Expressway 临盐高速 Shandongin raja (S27-CN (SD) no name.png) - Donghai - Guanyun - Guannan - Binhai -
Funing - Yancheng
2017 2018
S3-CN (JS) no name.png S3 Ningguang Expressway 宁广高速 Gaochun - Anhuin raja (Sxx) 2018 nykyinen
S5-CN (JS) no name.png S5 Changjia Expressway 常嘉高速 Changshu - Kunshan - Wujiang - Zhejiangin raja (ex-S7-CN (ZJ) no name.png) 2007 2013
S6-CN (JS) no name.png S6 Liansu Expressway 连宿高速 Lianyungangin satama - Guanyun - Shuyang - Suqian 2017 2018
S6-CN (JS) no name.png S6 Ninghuang Expressway 宁黄高速 Nanjing - Jiangning - Lukou - Anhuin raja (S05-CN (AH) no name.png) / Anhuin raja (S05-CN (AH) no name.png) -
Gaochun -
Anhuin raja (S05-CN (AH) no name.png)
2018 nykyinen
S7-CN (JS) no name.png S7 Yanning Expressway 盐宁高速 Yancheng - Xinghua - Gaoyou - Yangzhou - Yizheng -
Jurong - Lukou
2017 2018
S7-CN (JS) no name.png S7 Ninghe Expressway 宁和高速 Nanjing - Pukou - Anhuin raja (S2212-CN (AH) no name.png) 2018 nykyinen
S8-CN (JS) no name.png S8 Sisu Expressway 泗宿高速 Siyang - Sihong - Anhuin raja (ex-S04-CN (AH) no name.png) 2007 2013
S8-CN (JS) no name.png S8 Ningchu Expressway 宁滁高速 Luhe - Anhuin raja (S2213-CN (AH) no name.png) 2018 nykyinen
S9-CN (JS) no name.png S9 Sushao Expressway 苏绍高速 Suzhou - Wujiang - Nanxun - Zhejiangin raja (S9-CN (ZJ) no name.png) 2007 2018
S9-CN (JS) no name.png S9 Ningyi Expressway 仪宁高速 Nanjing - Luhe - Yizheng 2018 nykyinen
S10-CN (JS) no name.png S10 Binhuai Expressway 滨淮高速 Binhain satama - Binhai - Lianshui - Huai'an - Siyang 2017 2018
S10-CN (JS) no name.png S10 Peifeng Expressway 沛丰高速 Shandongin raja (S42) - Peixian - Fengxian - Anhuin raja (S02) 2018 nykyinen
S11-CN (JS) no name.png S11 Tonghu Expressway 通沪高速 Qidong - Shanghain raja (S7-CN (SH) no name.png) 2018 nykyinen
S12-CN (JS) no name.png S12 Dongxing Expressway 东兴高速 Dongtain satama - Dongtai - Xinghua 2017 2018
S12-CN (JS) no name.png S12 Linxu Expressway 临徐高速 Shandongin raja (S44) - Pizhou - Xuzhou 2018 nykyinen
S13-CN (JS) no name.png S13 Tongchang Expressway 通常高速 Tongzhouwanin satama - Tongzhouwan - Tongzhou - Haimen - Changshu 2018 nykyinen
S15-CN (JS) no name.png S15 Yangtong Expressway 洋通高速 Yangkoun satama - Yangkou - Rudong - Tongzhou - Nantong 2018 nykyinen
S16-CN (JS) no name.png S16 Liansu Expressway 连宿高速 Lianyungangin satama - Guanyun - Shuyang - Suqian 2018 nykyinen
S17-CN (JS) no name.png S17 Sutai Expressway 苏台高速 Suzhou - Wujiang - Nanxun- Zhejiangin raja (S9-CN (ZJ) no name.png) 2018 nykyinen
S18-CN (JS) no name.png S18 Yanhuai Expressway 盐淮高速 Dafengin satama - Dafeng - Yancheng - Jianhu - Huai'an 2007 2013
S18-CN (JS) no name.png S18 Binhuai Expressway 滨淮高速 Binhain satama - Binhai - Lianshui - Huai'an - Siyang 2018 nykyinen
S19-CN (JS) no name.png S19 Tongxi Expressway 通锡高速 Nantong - Zhangjiagang - Wuxi 2007 nykyinen
S20-CN (JS) no name.png S20 Sibeng Expressway 泗蚌高速 Sihong - Anhuin raja (S0711-CN (AH) no name.png) 2018 nykyinen
S21-CN (JS) no name.png S21 Sheyan Expressway 射盐高速 Sheyangin satama - Sheyang - Yancheng 2018 nykyinen
S22-CN (JS) no name.png S22 Yining Expressway 仪宁高速 Yizheng - Luhe - Nanjing 2007 2018
S22-CN (JS) no name.png S22 Yanbeng Expressway 盐蚌高速 Yancheng - Xinghua - Baoying - Jinhu - Maba -
Xuyi - Anhuin raja (S0712-CN (AH) no name.png)
2018 nykyinen
S23-CN (JS) no name.png S23 Jingzhang Expressway 靖张高速 Jingjiang - Zhangjiagangin satama - Zhangjiagang 2018 nykyinen
S26-CN (JS) no name.png S26 Dongxing Expressway 东兴高速 Dongtain satama - Dongtai - Xinghua 2018 nykyinen
S27-CN (JS) no name.png S27 Linyan Expressway 临盐高速 Shandongin raja (S27-CN (SD) no name.png) - Donghai - Guanyun - Guannan - Binhai -
Funing - Yancheng
2018 nykyinen
S28-CN (JS) no name.png S28 Qiyang Expressway 启扬高速 Qidong - Lüsi - Tongzhouwan - Rudong - Hai'an -
Jiangyan - Taizhou - Jiangdu - Yangzhou
2007 nykyinen
S29-CN (JS) no name.png S29 Yanjing Expressway 盐靖高速 Yancheng - Xinghua - Jiangyan - Taixing -Jingjiang 2007 2013
S30-CN (JS) no name.png S30 Ruchang Expressway 如常高速 Rugao - Taixing - Changzhoun satama - Changzhou 2018 nykyinen
S32-CN (JS) no name.png S32 Chonghai Expressway 崇海高速 Shanghain raja - Haimen - Tongzhou - Nantong 2007 nykyinen
S35-CN (JS) no name.png S35 Fuli Expressway 阜溧高速 Funing - Jianhu - Xinghua - Taizhou - Gaogang -
Yangzhong - Zhenjiang - Danyang - Jintan - Liyang
2007 nykyinen
S38-CN (JS) no name.png S38 Changhe Expressway 常合高速 Changshu - Zhangjiagang - Jiangyin - Changzhou - Jintan -
Lishui - Lukou - Anhuin raja (ex-S24-CN (AH) no name.png)
2007 2013
S39-CN (JS) no name.png S39 Jiangyi Expressway 江宜高速 Jiangdu - Yangzhong - Changzhou - Yixing 2007 nykyinen
S45-CN (JS) no name.png S45 Jinhang Expressway 金杭高速 Jintan - Yixing - Zhejiangin raja (S14-CN (ZJ) no name.png) 2007 nykyinen
S47-CN (JS) no name.png S47 Yilu Expressway 仪禄高速 Yizheng - Jurong - Lukou 2018 nykyinen
S48-CN (JS) no name.png S48 Huyi Expressway 沪宜高速 Shanghain raja (S16-CN (SH) no name.png) - Taicang - Kunshan - Suzhou - Wuxi -
Taihu - Yixing
2007 nykyinen
S49-CN (JS) no name.png S49 Xinyang Expressway 新扬高速 Xinyi - Suqian - Sihong - Xuyi - Anhuin raja (S2211-CN (AH) no name.png) /
Anhuin raja (S2211-CN (AH) no name.png) - Yangzhou
2007 nykyinen
S51-CN (JS) no name.png S51 Lihuang Expressway 溧黄高速 Liyang - Anhuin raja (ex-Tiedosto:S1-CN (AH) no name.png) 2007 2013
S55-CN (JS) no name.png S55 Ningxuan Expressway 宁宣高速 Nanjing - Jiangning - Lukou - Lishui - Gaochun -
Anhuin raja (S03-CN (AH) no name.png)
2007 nykyinen
S58-CN (JS) no name.png S58 Huchang Expressway 沪常高速 Shanghain raja (S26-CN (SH) no name.png) - Kunshan - Suzhou - Wuxi - Taihu -
Changzhou
2007 nykyinen
S59-CN (JS) no name.png S59 Ninghe Expressway 宁和高速 Nanjing - Pukou - Anhuin raja (S2212-CN (AH) no name.png) 2007 2018
S61-CN (JS) no name.png S61 Taisui Expressway 台睢高速 Shandongin raja (S29-CN (SD) no name.png) - Pizhou - Suining 2018 nykyinen
S63-CN (JS) no name.png S63 Xubeng Expressway 徐蚌高速 Xuzhou - Anhuin raja (S15-CN (AH) no name.png) 2018 nykyinen
S65-CN (JS) no name.png S65 Xuming Expressway 徐明高速 Xuzhou - Shuanggou - Anhuin raja (S07-CN (AH) no name.png) 2007 nykyinen
S67-CN (JS) no name.png S67 Xufu Expressway 徐阜高速 Xuzhou - Anhuin raja (S25-CN (AH) no name.png) 2018 nykyinen
S68-CN (JS) no name.png S68 Liwu Expressway 溧芜高速 Liyang - Gaochun - Anhuin raja (S28-CN (AH) no name.png) 2007 nykyinen
S69-CN (JS) no name.png S69 Jixu Expressway 济徐高速 Shandongin raja (S33-CN (SD) no name.png) - Fengxian - Peixian - Xuzhou 2007 nykyinen
S72-CN (JS) no name.png S72 Lianyungang North Port Expressway 连云港北疏港高速 Lianyungang: G30-CN no name.png - G25-CN no name.png 2007 nykyinen
S73-CN (JS) no name.png S73 Lianyungang East Port Expressway 连云港东疏港高速 Lianyungangin satama - Lianyungang 2007 nykyinen
S74-CN (JS) no name.png S74 Sheyan Expressway 射盐高速 Sheyangin satama - Sheyang - Yancheng 2017 2018
S75-CN (JS) no name.png S75 Futai Expressway 阜泰高速 Funing - Jianhu - Xinghua - Taizhou 2011 2018
S76-CN (JS) no name.png S76 Tongzhouwan Branch Line 通州湾支线 Tongzhouwanin satama - Tongzhouwan - Tongzhou 2017 2018
S77-CN (JS) no name.png S77 Taichang Expressway 泰常高速 Taixing - Changzhoun satama - Changzhou 2017 2018
S78-CN (JS) no name.png S78 Nantong City Ring Expressway 南通绕城高速 Haimen - Tongzhou - Nantong 2017 2018
S79-CN (JS) no name.png S79 Nantong Branch Line 南通支线 Nantong - G40-CN no name.png 2007 nykyinen
S80-CN (JS) no name.png S80 Taicanggang North Port Expressway 太仓港北疏港高速 Taicangin satama - Changshu 2007 nykyinen
S81-CN (JS) no name.png S81 Taicanggang South Port Expressway 太仓港南疏港高速 Taicangin satama - Taicang 2007 nykyinen
S82-CN (JS) no name.png S82 Jingzhang Expressway 靖张高速 Jingjiang - Zhangjiagangin satama - Zhangjiagang 2011 2018
S83-CN (JS) no name.png S83 Suxi Expressway 苏锡高速 Suzhou - Wuxi 2007 nykyinen
S85-CN (JS) no name.png S85 Changli Expressway 常溧高速 Jintan - Liyang 2011 2018
S86-CN (JS) no name.png S86 Zhenjiang Branch Line 镇江支线 Yangzhou - Zhenjiang - G42-CN no name.png 2007 nykyinen
S87-CN (JS) no name.png S87 Nanjing Branch Line 南京支线 Nanjing - Jiangning 2007 nykyinen
S88-CN (JS) no name.png S88 Nanjing Airport Expressway 南京机场高速 Nanjing - Jiangning - Lukou - Nanjingin lentoasema 2007 nykyinen
S89-CN (JS) no name.png S89 Danjin Expressway 丹金高速 Danyang - Jintan 2017 2018
S90-CN (JS) no name.png S90 Lulai Expressway 六来高速 Luhe - Anhuin raja (S2213-CN (AH) no name.png) 2017 2018
S92-CN (JS) no name.png S92 Baojin Expressway 宝金高速 Baoying - Jinhu - Maba 2011 2018
S94-CN (JS) no name.png S94 Xuming Expressway 盱明高速 Xuyi - Anhuin raja (S0712-CN (AH) no name.png) 2017 2018
S95 S95 Siwu Expressway 泗五高速 Sihong - Anhuin raja (S0711-CN (AH) no name.png) 2017 2018
S96-CN (JS) no name.png S96 Suqian Branch Line 宿迁支线 Suqian - S49-CN (JS) no name.png 2007 nykyinen
S97 S97 Taisui Expressway 台睢高速 Shandongin raja (S29-CN (SD) no name.png) - Pizhou - Suining 2017 2018

Jiangxin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

https://wenku.baidu.com/view/398abefd9b6648d7c1c746f1.html (Jiangxin moottoriteiden numerointi 2013)

http://news.cnstock.com/news,bwkx-201904-4363848.htm (Jiangxin moottoritieverkon suunnitelma 2018-2035)

Numerointisäännöt Jiangxin maakunnallisille moottoriteille:

  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S19-S89, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S20-S88, alkaen pohjoisesta etelään päin
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Perustettu Lakkautettu Pituus
S19-CN (JX) no name.png S19 Deshang Expressway 德上高速 Dexing - Shangrao 2009 2013
S20-CN (JX) no name.png S20 Penghu Expressway 彭湖高速 Anhuin raja (S38-CN (AH) no name.png) - Pengze - Hukou 2009 nykyinen
S22-CN (JX) no name.png S22 Dujiu Expressway 都九高速 Duchang - Xingzi - Jiujiang 2013 nykyinen
S26-CN (JX) no name.png S26 Dewu Expressway 德婺高速 Zhejiangin raja (ex-S31-CN (ZJ) no name.png) - Dexing - Wuyuan - Anhuin raja (S23-CN (AH) no name.png) 2009 2013
S26-CN (JX) no name.png S26 Jingdezhen City Ring Expressway 景德镇绕城高速 Jingdezhenin eteläinen kehätie 2013 nykyinen
S29-CN (JX) no name.png S29 Qifu Expressway 祁浮高速 Anhuin raja - Fuliang 2009 nykyinen
S30-CN (JX) no name.png S30 Yongwu Expressway 永武高速 Yongxiu - Wuning - Hubein raja (S33-CN (HB) no name.png) 2009 nykyinen
S32-CN (JX) no name.png S32 Xiuping Expressway 修平高速 Xiushui - Hunanin raja (S20-CN (HN) no name.png) 2013 nykyinen
S33-CN (JX) no name.png S33 Shangwan Expressway 上万高速 Yiyang - Wannian 2013 nykyinen
S36-CN (JX) no name.png S36 Dechang Expressway 德昌高速 Dexing - Wannian - Nanchang 2009 2013
S36-CN (JX) no name.png S36 Tonggu Connecting Line 铜鼓连接线 Yifeng - Tonggu 2013 nykyinen
S37-CN (JX) no name.png S37 Jiujiang City Ring Expressway 九江绕城高速 Jiujiangin itäinen kehätie 2013 nykyinen
S38-CN (JX) no name.png S38 Changli Expressway 昌栗高速 Nanchang - Gao’an - Shanggao - Wanzai - Shangli -
Hunanin raja (S42-CN (HN) no name.png)
2013 nykyinen
S39-CN (JX) no name.png S39 Liulei Expressway 刘雷高速 Hubein raja (S23-CN (HB) no name.png) - Leijiawan - Jiujiang 2009 nykyinen
S40-CN (JX) no name.png S40 Changtong Expressway 昌铜高速 Nanchang - Tonggu - Hunanin raja (ex-S20-CN (HN) no name.png) 2009 2013
S41-CN (JX) no name.png S41 Ningding Expressway 宁定高速 Ningdu - Yudu - Anyuan - Dingnan - Guangdongin raja (S6-CN (GD) no name.png) 2013 nykyinen
S42-CN (JX) no name.png S42 Dongchang Expressway 东昌高速 Dongxiang - Fuzhou - Zhangshu - Changfu 2013 nykyinen
S46-CN (JX) no name.png S46 Ziji Expressway 资吉高速 Fujianin raja (S10-CN (FJ) no name.png) - Zixi - Jinxi - Fuzhou - Chongren -
Le’an - Ji’an
2009 nykyinen
S47-CN (JX) no name.png S47 Nanchang Connecting Line 南昌连接线 Nanchang - Gangshang 2013 nykyinen
S49-CN (JX) no name.png S49 Fengsheng Expressway 枫生高速 Fenglin - Nanchang - Shengmi 2009 nykyinen
S50-CN (JX) no name.png S50 Taijing Expressway 泰井高速 Taihe - Jinggangshan - Hunanin raja (ex-S90-CN (HN) no name.png) 2009 2013
S59-CN (JX) no name.png S59 Shenghou Expressway 生厚高速 Shengmi - Houtian 2009 2013
S61-CN (JX) no name.png S61 Ji’an City Ring Expressway 吉安绕城高速 Ji’anin itäinen kehätie 2013 nykyinen
S66-CN (JX) no name.png S66 Kangda Expressway 康大高速 Nankang - Dayu - Guangdongin raja (S10-CN (GD) no name.png) 2009 2013
S69-CN (JX) no name.png S69 Zhangji Expressway 樟吉高速 Zhangshu - Ji’an 2009 nykyinen
S79-CN (JX) no name.png S79 Wurui Expressway 武瑞高速 Hubein raja (S9-CN (HB) no name.png) - Ruichang 2009 nykyinen
S80-CN (JX) no name.png S80 Xunxin Expressway 寻信高速 Fujianin raja (S18) - Xunwu - Anyuan - Xinfeng - Guangdongin raja (S10-CN (GD) no name.png) 2009 nykyinen
S81-CN (JX) no name.png S81 Tongyi Expressway 铜宜高速 Tonggu - Wanzai - Yichun 2013 nykyinen
S86-CN (JX) no name.png S86 Dingnan Connecting Line 定南连接线 Egong - Dingnan 2013 nykyinen
S89-CN (JX) no name.png S89 Shanglian Expressway 上莲高速 Hunanin raja (S19-CN (HN) no name.png) - Shangli - Pingxiang - Lianhua 2009 nykyinen
S3501-CN (JX) no name.png S3501 Jingdezhen City Ring Expressway 景德镇绕城高速 Jingdezhenin kehätie 2009 2013
S4502-CN (JX) no name.png S4502 Ji'an City Ring Expressway 吉安绕城高速 Ji'anin kehätie 2009 2013
S4503-CN (JX) no name.png S4503 Ganzhou City Ring Expressway 赣州绕城高速 Ganzhoun kehätie 2009 2013
S5601-CN (JX) no name.png S5601) Jiujiang City Ring Expressway 九江绕城高速 Jiujiangin kehätie 2009 2013

Lisäksi Jiangxin maakunnan vuosien 2018-2035 suunnitelmaan kuuluu seuraavat moottoritiet:

  • Anhuin raja - Pengze - Dongxiang
  • Nanchang - Nanfeng - Fujianin raja
  • Hubein raja - Wuning - Xingguo
  • Nankang - Longnan
  • Hubein raja - Xiushui - Tonggu
  • Yichun - Dayu
  • Shangrao - Guangfeng - Fujianin raja
  • Xingguo - Suichuan - Hunanin raja
  • Xunwu - Guangdongin raja
  • Guixi - Zixi
  • G6011 - Xingguo
  • Jingdezhen - Dexing
  • Ganzhou - Anyuan
  • Quannan - Guangdongin raja
  • Xunwu - Dingnan
  • Huichang (G76 - G35)

Jilinin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://jtyst.jl.gov.cn/zw_1598/ghtj/ghjh/201511/t20151112_71291.htm (Jilinin moottoriteiden numerointi 2014)

Numerointisäännöt Hubein maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Changchunin kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen pohjoisesta myötäpäivään
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S89 peräkkäin alkaen numerosta S11, alkaen idästä länteen päin
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S88 peräkkäin alkaen numerosta S10, alkaen pohjoisesta etelään päin
  • Suur-Changchunin kehämoottoritie on numeroitu numerolla S96
  • moottoriteiden haarat poistuivat numeroinnista 2018, kun entinen tie S2610 avattiin viitoitettuna numerolla S13; aikaisemmin moottoritiehaarat numeroitiin muodossa S + päätien numero + järjestysnumero päätien suunnan mukaan peräkkäin, esim. G11 => S1111 ja S01 => S0111; vielä aiemmassa järjestelmässä vuodelta 2011 valtakunnallisten teiden haarojen järjestysnumerot olivat 6-9 ja maakunnallisten teiden haarojen järjestysnumerot 0-5 (esim. G11 => S1116 ja S26 => S2610)

Kaikkiaan Jilinin moottoriteiden numerointia on muutettu kolme kertaa, vuosina 2011, 2014 ja 2018 ja ainoa alkuperäinen muuttumattomana säilynyt numero on S96 (S10 on myös alkuperäinen, mutta oli numeroitu tieksi S1112 vuosina 2014-2018)

# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S01-CN (JL) no name.png S01 Fuchang Expressway 抚长高速 Changbai Pohjois-Korea - Fusong - Jingyu - Huinan - Yitong -
Changchun
S02-CN (JL) no name.png S02 Changtai Expressway 长太高速 Changchun - Changling - Taipingchuan
S11 S11 Musan Expressway 牡三高速 Heilongjiangin raja - Wangqing - Yanji - Longjing - Sanhe Pohjois-Korea
S13-CN (JL) no name.png S13 Huilin Expressway 辉临高速 Huinan - Baishan - Linjiang Pohjois-Korea
S14 S14 Yingdong Expressway 营东高速 Yingcheng - Dongfeng
S15-CN (JL) no name.png S15 Yilian Expressway 伊辽高速 Yitong - Liaoyuan - Liaoningin raja
S16-CN (JL) no name.png S16 Tongnan Expressway 通南高速 Tonghua - Liaoningin raja
S96-CN (JL) no name.png S96 Changchunquan Ring Expressway 长春圈环线高速 Shuangyang - Jiutai - Dehui - Nong'an - Gongzhuling -
Yitong - Shuangyang

Liaoningin maakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%BE%BD%E5%AE%81%E7%9C%81%E9%AB%98%E9%80%9F%E5%85%AC%E8%B7%AF (Liaoningin moottoriteiden numerointi 2012)

Numerointisäännöt Liaoningin maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Shenyangin kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 alkaen peräkkäin numerosta S2, alkaen pohjoisesta myötäpäivään, ei numeroa S1
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S11-S99 alkaen peräkkäin numerosta S11, alkaen idästä länteen päin, ei numeroita S11, S15, S25 tai S91
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S98, alkaen peräkkäin numerosta S10, alkaen pohjoisesta etelään päin, ei numeroa S16
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S2-CN (LN) no name.png S2 Shenkang Expressway 沈康高速 Shenyang - Faku - Kangping
S3-CN (LN) no name.png S3 Shentao Expressway 沈桃高速 Shenyang - Taoxianin lentoasema - Taoxian
S4 S4 Shenchao Expressway 沈朝高速 Shenyang - Heishan - Beizhen - Yixian - Beipiao -
Sisä-Mongolian raja
S10-CN (LN) no name.png S10 Futong Expressway 抚通高速 Nanzamu - Xinbin - Jilinin raja
S12-CN (LN) no name.png S12 Pichang Expressway 皮长高速 Pikou - Changxingdao - Changxingdaon satama
S13-CN (LN) no name.png S13 Yonghuan Expressway 永桓高速 Yongling - Huanren
S14-CN (LN) no name.png S14 Xikai Expressway 西开高速 Jilinin raja - Xifeng - Kaiyuan
S17-CN (LN) no name.png S17 Pingkang Expressway 平康高速 Siping - Kangping
S18 S18 Huanben Expressway 桓本高速 Huanren - Benxi
S19-CN (LN) no name.png S19 Zhuanggai Expressway 庄盖高速 Zhuanghe - Gaizhou
S20-CN (LN) no name.png S20 Dengliao Expressway 灯辽高速 Dengta - Liaozhong
S21-CN (LN) no name.png S21 Fuying Expressway 阜营高速 Sisä-Mongolian raja - Fuxin - Beizhen - Panjin - Yingkou
S22-CN (LN) no name.png S22 Antai Expressway 鞍台高速 Anshan - Tai'an
S23-CN (LN) no name.png S23 Dayaowan Port Expressway 大窑湾疏港高速 Dayaowanin satama - Pulandian
S24 S24 Benkuan Expressway 本宽高速 Benxi - Kuandian Pohjois-Korea
S26-CN (LN) no name.png S26 Xingjian Expressway 兴建高速 Xingchengin satama - Xingcheng - Jianchang - Hebein raja
S27-CN (LN) no name.png S27 Suiling Expressway 绥凌高速 Suizhong - Jianchang - Lingyuan - Sisä-Mongolian raja
S28 S28 Bayuquan Port Expressway 鲅鱼圈疏港高速 Yingkou - Bayuquanin satama
S29-CN (LN) no name.png S29 Panjingang Port Expressway 盘锦港疏港高速 Panjin - Dawa - Liaobinin satama
S30 S30 Xianrendao Port Expressway 仙人岛疏港高速 Gaizhou - Xianrendaon satama
S32-CN (LN) no name.png S32 Xindan Expressway 新丹高速 Xinyizhou Pohjois-Korea - Dandong
S33-CN (LN) no name.png S33 Dadonggang Port Expressway 大东港疏港高速 Donggang - Dadongin satama
S35 S35 Haiyanghong Port Expressway 海洋红疏港高速 Dagushan - Haiyanghongin satama
S37 S37 Dalianwan Port Expressway 大连湾疏港高速 Jinzhou - Dalianwanin satama
S39 S39 Changxingdao Port Expressway 长兴岛疏港高速 Wafangdian - Changxingdao

Ningxian autonominen alue[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://www.nxcd.gov.cn/wcm.files/upload/CMSnxcd/201603/201603150956058.pdf (Ningxian moottoriteiden numerointi 2015)

Numerointisäännöt Ningxian maakunnallisille moottoriteille:

  • säteittäiset moottoritiet Yinchuanin kaupungista numeroidaan alueelta S1-S9 peräkkäin alkaen numerosta S1, alkaen pohjoisesta myötäpäivään
  • pohjois-eteläsuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S15-S95, alkaen idästä länteen päin, viimeinen numero 5
  • itä-länsisuuntaiset moottoritiet numeroidaan alueelta S10-S90, alkaen pohjoisesta etelään päin, viimeinen numero 0
# Nimi Nimi kiinaksi Reitti Pituus
S1 S1 Yin'e Expressway 银鄂高速 Yinchuan - Sisä-Mongolian raja
S3-CN (NX) no name.png S3 Yinxi Expressway Yinchuan - Wuzhong - Hui'anbu - Gansun raja
S5-CN (NX) no name.png S5 Yinba Expressway Yinchuan - Sisä-Mongolian raja
S10-CN (NX) no name.png S10 Shiping Expressway 石平高速 Shizuishan - Pingluo