Wolf Hoffmann

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wolf Hoffmann

Wolf Hoffmann (10. joulukuuta, 1959 Mainz, Saksa) kasvoi Wuppertalissa.

Hänet tunnetaan pääasiassa saksalaisen heavy metal -yhtye Acceptin kitaristina. Vuonna 1997 hän julkaisi albumin nimeltä Classical missä oli rockversioita klassisesta musiikista.

Hoffmann soitti Skid Rowin laulajan Sebastian Bachin sooloalbumilla Bring 'Em Bach Alive! ja vuonna 2000 Japanilaisella Ranry Rhoads -tribuutilla Randy Rhoads Tribute Sebastian Bachin kanssa Ozzy Osbournen kappaleen I Don't Know ja Joe Lynn Turnerin kanssa kappaleen Diary of a Madman.

Hoffmann on ollut mukana Skew Siskinin levyllä Peace Breaker ja Vengeancen kappaleessa Back in the Ring.

Hoffmann piti valokuvauksesta, jota hän myös harrasti, ja lopulta teki sitä myös ammatikseen. Hän valokuvasi Objection Overruledin kansikuvan. Acceptin virallisen hajoamisen jälkeen vuodesta 1996, Hoffmann on toiminut ammattilaisvalokuvaajana.

Hän asuu Nashvillessä, Tennesseessä, ja silti asuttaa myös kotipaikkaansa Berliinissä, Saksassa.

Wolf Hoffmann on naimisissa Gaby Hoffmannin (o.s. Hauke) kanssa, joka toimi Acceptin managerina. Gaby Hauke toimi Acceptissa sanoittajana Deaffy-nimimerkin alla.

Accept teki paluun Hoffmannin kanssa vuonna 2009. Paluualbumi, Blood of the Nations, julkaistiin 20. elokuuta 2010 ja se sai erittäin positiivisia arvosteluja. Seuraava albumi, Stalingrad, ilmestyi kaksi vuotta myöhemmin ja sai myös suurta kiitosta. Uusin Acceptin albumi, Blind Rage, julkaistiin 2014.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kitaristiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.