Metal Gear Solid: Special Missions

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Metal Gear Solid: Special Missions on Metal Gear Solid -pelin lisäosa, joka sisältää Solid Snaken läpikäymiä Virtual Realition -harjoitustehtäviä. Kuten "Virtual Realition" vihjaa, harjoitukset suoritetaan virtuaalisessa keinotodellisuudessa.

Special Missions sisältää neljä eri osiota:

  • Sneaking Missions: Snaken on selvitettävä tiensä maaliin vihollisen huomaamatta. Mahdollisuutena on myös "Eliminate All" -tila, jossa Snaken pitää tappaa kaikki vartijat läpäistäkseen harjoituksen.
  • Weapon Mode: Snaken täytyy tuhota määräajassa kaikki maalitaulut eri aseilla. Pelitilaa on mahdollista harjoitella myös ilman aikarajaa.
  • Advance Mode: Snaken täytyy tappaa määräajassa kaikki vartijat eri aseilla. Pelitilaa on mahdollista harjoitella myös ilman aikarajaa.
  • Special Mode: Pelitila sisältää useita erilaisia, joskus huumoripitoisiakin tehtäviä. Näitä ovat esimerkiksi vihollissotilaiden tuuppiminen kuiluihin, jättikokoisia vihollissotilaita vastaan taisteleminen sekä Mysteeri-pelitila, jossa Snaken on selvitettävä murhia erilaisten vihjeiden avulla.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.