Luettelo Pokémoneista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo kaikista Pokémon-lajeista, joita on Pokémon-pelisarjan kuudennen sukupolven myötä 722. Luettelossa on kansainvälisesti käytettyjen englanninkielisten nimien lisäksi alkuperäiset japaninkieliset nimet latinisaatioineen sekä japanilaisten nimien viralliset latinisaatiot, joita on käytetty tavaramerkkihakemuksissa[1] ja japanilaisissa lisenssituotteissa.[2]

nimi japaninkielinen
nimi
suora latinisaatio
(Hepburn)
virallinen
latinisaatio
sukupolvi
001 Bulbasaur フシギダネ Fushigidane Fushigidane 1.
002 Ivysaur フシギソウ Fushigisō Fushigisou 1.
003 Venusaur フシギバナ Fushigibana Fushigibana 1.
004 Charmander ヒトカゲ Hitokage Hitokage 1.
005 Charmeleon リザード Rizādo Lizardo 1.
006 Charizard リザードン Rizādon Lizardon 1.
007 Squirtle ゼニガメ Zenigame Zenigame 1.
008 Wartortle カメール Kamēru Kameil 1.
009 Blastoise カメックス Kamekkusu Kamex 1.
010 Caterpie キャタピー Kyatapī Caterpie 1.
011 Metapod トランセル Toranseru Trancell 1.
012 Butterfree バタフリー Batafurī Butterfree 1.
013 Weedle ビードル Bīdoru Beedle 1.
014 Kakuna コクーン Kokūn Cocoon 1.
015 Beedrill スピアー Supiā Spear 1.
016 Pidgey ポッポ Poppo Poppo 1.
017 Pidgeotto ピジョン Pijon Pigeon 1.
018 Pidgeot ピジョット Pijotto Pigeot 1.
019 Rattata コラッタ Koratta Koratta 1.
020 Raticate ラッタ Ratta Ratta 1.
021 Spearow オニスズメ Onisuzume Onisuzume 1.
022 Fearow オニドリル Onidoriru Onidrill 1.
023 Ekans アーボ Ābo Arbo 1.
024 Arbok アーボック Ābokku Arbok 1.
025 Pikachu ピカチュウ Pikachū Pikachu 1.
026 Raichu ライチュウ Raichū Raichu 1.
027 Sandshrew サンド Sando Sand 1.
028 Sandslash サンドパン Sandopan Sandpan 1.
029 Nidoran ♀ ニドラン♀ Nidoran♀ Nidoran♀ 1.
030 Nidorina ニドリーナ Nidorīna Nidorina 1.
031 Nidoqueen ニドクイン Nidokuin Nidoqueen 1.
032 Nidoran ♂ ニドラン♂ Nidoran♂ Nidoran♂ 1.
033 Nidorino ニドリーノ Nidorīno Nidorino 1.
034 Nidoking ニドキング Nidokingu Nidoking 1.
035 Clefairy ピッピ Pippi Pippi 1.
036 Clefable ピクシー Pikushī Pixy 1.
037 Vulpix ロコン Rokon Rokon 1.
038 Ninetales キュウコン Kyūkon Kyukon 1.
039 Jigglypuff プリン Purin Purin 1.
040 Wigglytuff プクリン Pukurin Pukurin 1.
041 Zubat ズバット Zubatto Zubat 1.
042 Golbat ゴルバット Gorubatto Golbat 1.
043 Oddish ナゾノクサ Nazonokusa Nazonokusa 1.
044 Gloom クサイハナ Kuseihana Kuseihana 1.
045 Vileplume ラフレシア Rafureshia Ruffresia 1.
046 Paras パラス Parasu Paras 1.
047 Parasect パラセクト Parasekuto Parasect 1.
048 Venonat コンパン Konpan Kongpang 1.
049 Venomoth モルフォン Morufon Morphon 1.
050 Diglett ディグダ Diguda Digda 1.
051 Dugtrio ダグトリオ Dagutorio Dugtrio 1.
052 Meowth ニャース Nyāsu Nyarth 1.
053 Persian ペルシアン Perushian Persian 1.
054 Psyduck コダック Kodakku Koduck 1.
055 Golduck ゴルダック Gorudakku Golduck 1.
056 Mankey マンキー Mankī Mankey 1.
057 Primeape オコリザル Okorizaru Okorizaru 1.
058 Growlithe ガーディ Gādi Gardie 1.
059 Arcanine ウインディ Uindi Windie 1.
060 Poliwag ニョロモ Nyoromo Nyoromo 1.
061 Poliwhirl ニョロゾ Nyorozo Nyorozo 1.
062 Poliwrath ニョロボン Nyorobon Nyorobon 1.
063 Abra ケーシィ Kēshii Casey 1.
064 Kadabra ユンゲラー Yungerā Yungerer 1.
065 Alakazam フーディン Fūdin Foodin 1.
066 Machop ワンリキー Wanrikī Wanriky 1.
067 Machoke ゴーリキー Gōrikī Goriky 1.
068 Machamp カイリキー Kairikī Kairiky 1.
069 Bellsprout マダツボミ Madatsubomi Madatsubomi 1.
070 Weepinbell ウツドン Utsudon Utsudon 1.
071 Victreebel ウツボット Utsubotto Utsubot 1.
072 Tentacool メノクラゲ Menokurage Menokurage 1.
073 Tentacruel ドククラゲ Dokukurage Dokukurage 1.
074 Geodude イシツブテ Ishitubute Ishitubute 1.
075 Graveler ゴローン Gorōn Golone 1.
076 Golem ゴローニャ Gorōnya Golonya 1.
077 Ponyta ポニータ Ponīta Ponyta 1.
078 Rapidash ギャロップ Gyaroppu Gallop 1.
079 Slowpoke ヤドン Yadon Yadon 1.
080 Slowbro ヤドラン Yadoran Yadoran 1.
081 Magnemite コイル Koiru Coil 1.
082 Magneton レアコイル Reakoiru Rarecoil 1.
083 Farfetch'd カモネギ Kamonegi Kamonegi 1.
084 Doduo ドードー Dōdō Dodo 1.
085 Dodrio ドードリオ Dōdorio Dodrio 1.
086 Seel パウワウ Pauwau Pawou 1.
087 Dewgong ジュゴン Jugon Jugon 1.
088 Grimer ベトベター Betobetā Betbeter 1.
089 Muk ベトベトン Betobeton Betbeton 1.
090 Shellder シェルダー Sherudā Shellder 1.
091 Cloyster パルシェン Parushen Parshen 1.
092 Gastly ゴース Gōsu Ghos 1.
093 Haunter ゴースト Gōsuto Ghost 1.
094 Gengar ゲンガー Gengā Gangar 1.
095 Onix イワーク Iwāku Iwark 1.
096 Drowzee スリープ Surīpu Sleep 1.
097 Hypno スリーパー Surīpā Sleeper 1.
098 Krabby クラブ Kurabu Crab 1.
099 Kingler キングラー Kingurā Kingler 1.
100 Voltorb ビリリダマ Biriridama Biriridama 1.
101 Electrode マルマイン Marumain Marumine 1.
102 Exeggcute タマタマ Tamatama Tamatama 1.
103 Exeggutor ナッシー Nasshī Nassy 1.
104 Cubone カラカラ Karakara Karakara 1.
105 Marowak ガラガラ Garagara Garagara 1.
106 Hitmonlee サワムラー Sawamurā Sawamular 1.
107 Hitmonchan エビワラー Ebiwarā Ebiwalar 1.
108 Lickitung ベロリンガ Beroringa Beroringa 1.
109 Koffing ドガース Dogāsu Dogars 1.
110 Weezing マタドガス Matadogasu Matadogas 1.
111 Rhyhorn サイホーン Saihōn Sihorn 1.
112 Rhydon サイドン Saidon Sidon 1.
113 Chansey ラッキー Rakkī Lucky 1.
114 Tangela モンジャラ Monjara Monjara 1.
115 Kangaskhan ガルーラ Garūra Garura 1.
116 Horsea タッツー Tattsū Tattu 1.
117 Seadra シードラ Shīdora Seadra 1.
118 Goldeen トサキント Tosakinto Tosakinto 1.
119 Seaking アズマオウ Azumaō Azumao 1.
120 Staryu ヒトデマン Hitodeman Hitodeman 1.
121 Starmie スターミー Sutāmī Starmie 1.
122 Mr. Mime バリヤード Bariyādo Barriered 1.
123 Scyther ストライク Sutoraiku Strike 1.
124 Jynx ルージュラ Rūjura Rougela 1.
125 Electabuzz エレブー Erebū Eleboo 1.
126 Magmar ブーバー Būbā Boober 1.
127 Pinsir カイロス Kairosu Kailios 1.
128 Tauros ケンタロス Kentarosu Kentauros 1.
129 Magikarp コイキング Koikingu Koiking 1.
130 Gyarados ギャラドス Gyaradosu Gyarados 1.
131 Lapras ラプラス Rapurasu Laplace 1.
132 Ditto メタモン Metamon Metamon 1.
133 Eevee イーブイ Ībui Eievui 1.
134 Vaporeon シャワーズ Shawāzu Showers 1.
135 Jolteon サンダース Sandāsu Thunders 1.
136 Flareon ブースター Būsutā Booster 1.
137 Porygon ポリゴン Porigon Porygon 1.
138 Omanyte オムナイト Omunaito Omnite 1.
139 Omastar オムスター Omusutā Omstar 1.
140 Kabuto カブト Kabuto Kabuto 1.
141 Kabutops カブトプス Kabutopusu Kabutops 1.
142 Aerodactyl プテラ Putera Ptera 1.
143 Snorlax カビゴン Kabigon Kabigon 1.
144 Articuno フリーザー Furīzā Freezer 1.
145 Zapdos サンダー Sandā Thunder 1.
146 Moltres ファイヤー Faiyā Fire 1.
147 Dratini ミニリュウ Miniryū Miniryu 1.
148 Dragonair ハクリュー Hakuryū Hakuryu 1.
149 Dragonite カイリュー Kairyū Kairyu 1.
150 Mewtwo ミュウツー Myūtsū Mewtwo 1.
151 Mew ミュウ Myū Mew 1.
152 Chikorita チコリータ Chikorīta Chicorita 2.
153 Bayleef ベイリーフ Beirīfu Bayleef 2.
154 Meganium メガニウム Meganiumu Meganium 2.
155 Cyndaquil ヒノアラシ Hinoarashi Hinoarashi 2.
156 Quilava マグマラシ Magumarashi Magmarashi 2.
157 Typhlosion バクフーン Bakufūn Bakphoon 2.
158 Totodile ワニノコ Waninoko Waninoko 2.
159 Croconaw アリゲイツ Arigeitsu Alligates 2.
160 Feraligatr オーダイル Ōdairu Ordile 2.
161 Sentret オタチ Otachi Otachi 2.
162 Furret オオタチ Ōtachi Ootachi 2.
163 Hoothoot ホーホー Hōhō Hoho 2.
164 Noctowl ヨルノズク Yorunozuku Yorunozuku 2.
165 Ledyba レディバ Rediba Rediba 2.
166 Ledian レディアン Redian Redian 2.
167 Spinarak イトマル Itomaru Itomaru 2.
168 Ariados アリアドス Ariadosu Ariados 2.
169 Crobat クロバット Kurobatto Crobat 2.
170 Chinchou チョンチー Chonchī Chonchie 2.
171 Lanturn ランターン Rantān Lantern 2.
172 Pichu ピチュー Pichū Pichu 2.
173 Cleffa ピィ Pii Py 2.
174 Igglybuff ププリン Pupurin Pupurin 2.
175 Togepi トゲピー Togepī Togepy 2.
176 Togetic トゲチック Togechikku Togechick 2.
177 Natu ネイティ Neiti Naty 2.
178 Xatu ネイティオ Neitio Natio 2.
179 Mareep メリープ Merīpu Merriep 2.
180 Flaaffy モココ Mokoko Mokoko 2.
181 Ampharos デンリュウ Denryū Denryu 2.
182 Bellossom キレイハナ Kireihana Kireihana 2.
183 Marill マリル Mariru Maril 2.
184 Azumarill マリルリ Mariruri Marilli 2.
185 Sudowoodo ウソッキー Usokkī Usokkie 2.
186 Politoed ニョロトノ Nyorotono Nyorotono 2.
187 Hoppip ハネッコ Hanekko Hanecco 2.
188 Skiploom ポポッコ Popokko Popocco 2.
189 Jumpluff ワタッコ Watakko Watacco 2.
190 Aipom エイパム Eipamu Eipam 2.
191 Sunkern ヒマナッツ Himanattsu Himanuts 2.
192 Sunflora キマワリ Kimawari Kimawari 2.
193 Yanma ヤンヤンマ Yanyanma Yanyanma 2.
194 Wooper ウパー Upā Upah 2.
195 Quagsire ヌオー Nuō Nuoh 2.
196 Espeon エーフィ Ēfi Eifie 2.
197 Umbreon ブラッキー Burakkī Blacky 2.
198 Murkrow ヤミカラス Yamikarasu Yamikarasu 2.
199 Slowking ヤドキング Yadokingu Yadoking 2.
200 Misdreavus ムウマ Mūma Muma 2.
201 Unown アンノーン Annōn Unknown 2.
202 Wobbuffet ソーナンス Sōnansu Sonans 2.
203 Girafarig キリンリキ Kirinriki Kirinriki 2.
204 Pineco クヌギダマ Kunugidama Kunugidama 2.
205 Forretress フォレトス Foretosu Foretos 2.
206 Dunsparce ノコッチ Nokocchi Nokocchi 2.
207 Gligar グライガー Guraigā Gliger 2.
208 Steelix ハガネール Haganēru Haganeil 2.
209 Snubbull ブルー Burū Bull 2.
210 Granbull グランブル Guranburu Granbull 2.
211 Qwilfish ハリーセン Harīsen Harysen 2.
212 Scizor ハッサム Hassamu Hassam 2.
213 Shuckle ツボツボ Tsubotsubo Tsubotsubo 2.
214 Heracross ヘラクロス Herakurosu Heracros 2.
215 Sneasel ニューラ Nyūra Nyula 2.
216 Teddiursa ヒメグマ Himeguma Himeguma 2.
217 Ursaring リングマ Ringuma Ringuma 2.
218 Slugma マグマッグ Magumaggu Magmag 2.
219 Magcargo マグカルゴ Magukarugo Magcargot 2.
220 Swinub ウリムー Urimū Urimoo 2.
221 Piloswine イノムー Inomū Inomoo 2.
222 Corsola サニーゴ Sanīgo Sunnygo 2.
223 Remoraid テッポウオ Teppōo Teppouo 2.
224 Octillery オクタン Okutan Okutank 2.
225 Delibird デリバード Deribādo Delibird 2.
226 Mantine マンタイン Mantain Mantain 2.
227 Skarmory エアームド Eāmudo Airmd 2.
228 Houndour デルビル Derubiru Delvil 2.
229 Houndoom へルガー Herugā Hellgar 2.
230 Kingdra キングドラ Kingudora Kingdra 2.
231 Phanpy ゴマゾウ Gomazō Gomazou 2.
232 Donphan ドンファン Donfan Donfan 2.
233 Porygon2 ポリゴン2 Porigon2 Porygon2 2.
234 Stantler オドシシ Odoshishi Odoshishi 2.
235 Smeargle ドーブル Dōburu Doble 2.
236 Tyrogue バルキー Barukī Balkie 2.
237 Hitmontop カポエラー Kapoerā Kapoerer 2.
238 Smoochum ムチュール Muchūru Muchul 2.
239 Elekid エレキッド Erekiddo Elekid 2.
240 Magby ブビィ Bubii Buby 2.
241 Miltank ミルタンク Mirutanku Miltank 2.
242 Blissey ハピナス Hapinasu Happinas 2.
243 Raikou ライコウ Raikō Raikou 2.
244 Entei エンテイ Entei Entei 2.
245 Suicune スイクン Suikun Suicune 2.
246 Larvitar ヨーギラス Yōgirasu Yogiras 2.
247 Pupitar サナギラス Sanagirasu Sanagiras 2.
248 Tyranitar バンギラス Bangirasu Bangiras 2.
249 Lugia ルギア Rugia Lugia 2.
250 Ho-oh ホウオウ Hōō Houou 2.
251 Celebi セレビィ Serebii Celebi 2.
252 Treecko キモリ Kimori Kimori 3.
253 Grovyle ジュプトル Juputoru Juptile 3.
254 Sceptile ジュカイン Jukain Jukain 3.
255 Torchic アチャモ Achamo Achamo 3.
256 Combusken ワカシャモ Wakashamo Wakasyamo 3.
257 Blaziken バシャーモ Bashāmo Bursyamo 3.
258 Mudkip ミズゴロウ Mizugorō Mizugorou 3.
259 Marshtomp ヌマクロー Numakurō Numacraw 3.
260 Swampert ラグラージ Ragurāji Laglarge 3.
261 Poochyena ポチエナ Pochiena Pochiena 3.
262 Mightyena グラエナ Guraena Guraena 3.
263 Zigzagoon ジグザグマ Jiguzaguma Jiguzaguma 3.
264 Linoone マッスグマ Massuguma Massuguma 3.
265 Wurmple ケムッソ Kemusso Kemusso 3.
266 Silcoon カラサリス Karasarisu Karasalis 3.
267 Beautifly アゲハント Agehanto Agehunt 3.
268 Cascoon マユルド Mayurudo Mayuld 3.
269 Dustox ドクケイル Dokukeiru Dokucale 3.
270 Lotad ハスボー Hasubō Hassboh 3.
271 Lombre ハスブレロ Hasuburero Hasubrero 3.
272 Ludicolo ルンパッパ Runpappa Runpappa 3.
273 Seedot タネボー Tanebō Taneboh 3.
274 Nuzleaf コノハナ Konohana Konohana 3.
275 Shiftry ダーテング Dātengu Dirteng 3.
276 Taillow スバメ Subame Subame 3.
277 Swellow オオスバメ Ōsubame Ohsubame 3.
278 Wingull キャモメ Kyamome Camome 3.
279 Pelipper ペリッパー Perippā Pelipper 3.
280 Ralts ラルトス Rarutosu Ralts 3.
281 Kirlia キルリア Kiruria Kirlia 3.
282 Gardevoir サーナイト Sānaito Sirnight 3.
283 Surskit アメタマ Ametama Ametama 3.
284 Masquerain アメモース Amemōsu Amemoth 3.
285 Shroomish キノココ Kinokoko Kinococo 3.
286 Breloom キノガッサ Kinogassa Kinogassa 3.
287 Slakoth ナマケロ Namakero Namakero 3.
288 Vigoroth ヤルキモノ Yarukimono Yarukimono 3.
289 Slaking ケッキング Kekkingu Kekking 3.
290 Nincada ツチニン Tsuchinin Tutinin 3.
291 Ninjask テッカニン Tekkanin Tekkanin 3.
292 Shedinja ヌケニン Nukenin Nukenin 3.
293 Whismur ゴニョニョ Gonyonyo Gonyonyo 3.
294 Loudred ドゴーム Dogōmu Dogohmb 3.
295 Exploud バクオング Bakuongu Bakuong 3.
296 Makuhita マクノシタ Makunoshita Makunoshita 3.
297 Hariyama ハリテヤマ Hariteyama Hariteyama 3.
298 Azurill ルリリ Ruriri Ruriri 3.
299 Nosepass ノズパス Nozupasu Nosepass 3.
300 Skitty エネコ Eneko Eneco 3.
301 Delcatty エネコロロ Enekororo Enekororo 3.
302 Sableye ヤミラミ Yamirami Yamirami 3.
303 Mawile クチート Kuchīto Kucheat 3.
304 Aron ココドラ Kokodora Cokodora 3.
305 Lairon コドラ Kodora Kodora 3.
306 Aggron ボスゴドラ Bosugodora Bossgodora 3.
307 Meditite アサナン Asanan Asanan 3.
308 Medicham チャーレム Chāremu Charem 3.
309 Electrike ラクライ Rakurai Rakurai 3.
310 Manectric ライボルト Raiboruto Livolt 3.
311 Plusle プラスル Purasuru Prasle 3.
312 Minun マイナン Mainan Minun 3.
313 Volbeat バルビート Barubīto Barubeat 3.
314 Illumise イルミーゼ Irumīze Illumise 3.
315 Roselia ロゼリア Rozeria Roselia 3.
316 Gulpin ゴクリン Gokurin Gokulin 3.
317 Swalot マルノーム Marunōmu Marunoom 3.
318 Carvanha キバニア Kibania Kibanha 3.
319 Sharpedo サメハダー Samehadā Samehader 3.
320 Wailmer ホエルコ Hoeruko Hoeruko 3.
321 Wailord ホエルオー Hoeruō Whaloh 3.
322 Numel ドンメル Donmeru Donmel 3.
323 Camerupt バクーダ Bakūda Bakuuda 3.
324 Torkoal コータス Kōtasu Cotoise 3.
325 Spoink バネブー Banebū Baneboo 3.
326 Grumpig ブーピッグ Būpiggu Boopig 3.
327 Spinda パッチール Patchīru Patcheel 3.
328 Trapinch ナックラー Nakkurā Nuckrar 3.
329 Vibrava ビブラーバ Biburāba Vibrava 3.
330 Flygon フライゴン Furaigon Flygon 3.
331 Cacnea サボネア Sabonea Sabonea 3.
332 Cacturne ノクタス Nokutasu Noctus 3.
333 Swablu チルット Chirutto Tyltto 3.
334 Altaria チルタリス Chirutarisu Tyltalis 3.
335 Zangoose ザングース Zangūsu Zangoose 3.
336 Seviper ハブネーク Habunēku Habunake 3.
337 Lunatone ルナトーン Runatōn Lunatone 3.
338 Solrock ソルロック Sorurokku Solrock 3.
339 Barboach ドジョッチ Dojocchi Dojoach 3.
340 Whiscash ナマズン Namazun Namazun 3.
341 Corphish ヘイガニ Heigani Heigani 3.
342 Crawdaunt シザリガー Shizarigā Shizariger 3.
343 Baltoy ヤジロン Yajiron Yajilon 3.
344 Claydol ネンドール Nendōru Nendoll 3.
345 Lileep リリーラ Rirīra Lilyla 3.
346 Cradily ユレイドル Yureidoru Yuradle 3.
347 Anorith アノプス Anopusu Anopth 3.
348 Armaldo アーマルド Āmarudo Armaldo 3.
349 Feebas ヒンバス Hinbasu Hinbass 3.
350 Milotic ミロカロス Mirokarosu Milokaross 3.
351 Castform ポワルン Powarun Powalen 3.
352 Kecleon カクレオン Kakureon Kakureon 3.
353 Shuppet カゲボウズ Kagebōzu Kagebouzu 3.
354 Banette ジュペッタ Jupetta Juppeta 3.
355 Duskull ヨマワル Yomawaru Yomawaru 3.
356 Dusclops サマヨール Samayōru Samayouru 3.
357 Tropius トロピウス Toropiusu Tropius 3.
358 Chimecho チリーン Chirīn Chirean 3.
359 Absol アブソル Abusoru Absol 3.
360 Wynaut ソーナノ Sōnano Sohnano 3.
361 Snorunt ユキワラシ Yukiwarashi Yukiwarashi 3.
362 Glalie オニゴーリ Onigōri Onigohri 3.
363 Spheal タマザラシ Tamazarashi Tamazarashi 3.
364 Sealeo トドグラー Todogurā Todoggler 3.
365 Walrein トドゼルガ Todozeruga Todoseruga 3.
366 Clamperl パールル Pāruru Pearlulu 3.
367 Huntail ハンテール Hantēru Huntail 3.
368 Gorebyss サクラビス Sakurabisu Sakurabyss 3.
369 Relicanth ジーランス Jīransu Glanth 3.
370 Luvdisc ラブカス Rabukasu Lovecus 3.
371 Bagon タツベイ Tatsubei Tatsubay 3.
372 Shelgon コモルー Komorū Komoruu 3.
373 Salamence ボーマンダ Bōmanda Bohmander 3.
374 Beldum ダンバル Danbaru Dumbber 3.
375 Metang メタング Metangu Metang 3.
376 Metagross メタグロス Metagurosu Metagross 3.
377 Regirock レジロック Rejirokku Regirock 3.
378 Regice レジアイス Rejiaisu Regice 3.
379 Registeel レジスチル Rejisuchiru Registeel 3.
380 Latias ラティアス Ratiasu Latias 3.
381 Latios ラティオス Ratiosu Latios 3.
382 Kyogre カイオーガ Kaiōga Kyogre 3.
383 Groudon グラードン Gurādon Groudon 3.
384 Rayquaza レックウザ Rekkuuza Rayquaza 3.
385 Jirachi ジラーチ Jirāchi Jirachi 3.
386 Deoxys デオキシス Deokishisu Deoxys 3.
387 Turtwig ナエトル Naetoru Naetle 4.
388 Grotle ハヤシガメ Hayashigame Hayashigame 4.
389 Torterra ドダイトス Dotaitosu Dotaitose 4.
390 Chimchar ヒコザル Hikozaru Hikozaru 4.
391 Monferno モウカザル Mōkazaru Moukazaru 4.
392 Infernape ゴウカザル Gōkazaru Goukazaru 4.
393 Piplup ポッチャマ Pocchama Pochama 4.
394 Prinplup ポッタイシ Pottaishi Pottaishi 4.
395 Empoleon エンペルト Enperuto Emperte 4.
396 Starly ムックル Mukkuru Mukkuru 4.
397 Staravia ムクバード Mukubādo Mukubird 4.
398 Staraptor ムクホーク Mukuhōku Mukuhawk 4.
399 Bidoof ビッパ Bippa Bippa 4.
400 Bibarel ビーダル Bīdaru Beadaru 4.
401 Kricketot コロボーシ Korobōshi Korobohshi 4.
402 Kricketune コロトック Korotokku Korotock 4.
403 Shinx コリンク Korinku Kolink 4.
404 Luxio コリンク Rukushio Luxio 4.
405 Luxray レントラー Rentorā Rentorar 4.
406 Budew スボミー Subomī Subomie 4.
407 Roserade ロズレイド Rozureido Roserade 4.
408 Cranidos ズガイドス Zugaidosu Zugaidos 4.
409 Rampardos ラムパルド Ramuparudo Rampald 4.
410 Shieldon タテトプス Tatetopusu Tatetops 4.
411 Bastiodon トリテプス Toridepusu Torideps 4.
412 Burmy ミノムッチ Minomucchi Minomucchi 4.
413 Wormadam ミノマダム Minomadamu Minomadam 4.
414 Mothim ガ-メイル Gāmeiru Gamale 4.
415 Combee ミツハニー Mitsuhanī Mitsuhoney 4.
416 Vespiquen ビークイン Bīkuin Beequen 4.
417 Pachirisu パチリス Pachirisu Pachirisu 4.
418 Buizel ブイゼル Buizeru Buoysel 4.
419 Floatzel フローゼル Furōzeru Floazel 4.
420 Cherubi チェリンボ Cherinbo Cherinbo 4.
421 Cherrim チェリム Cherimu Cherrim 4.
422 Shellos カラナクシ Karanakushi Karanakushi 4.
423 Gastrodon トリトドン Toritodon Tritodon 4.
424 Ambipom エテボース Etebōsu Eteboth 4.
425 Drifloon フワンテ Fuwante Fuwante 4.
426 Drifblim フワライド Fuwaraido Fuwaride 4.
427 Buneary ミミロル Mimiroru Mimirol 4.
428 Lopunny ミミロップ Mimiroppu Mimilop 4.
429 Mismagius ムウマージ Mūmāji Mumargi 4.
430 Honchkrow ドンカラス Donkarasu Dongkarasu 4.
431 Glameow ニャルマー Nyarumā Nyarmar 4.
432 Purugly ブニャット Bunyatto Bunyatto 4.
433 Chingling リーシャン Rīshan Lisyan 4.
434 Stunky スカンプー Sukanpū Skunpoo 4.
435 Skuntank スカタンク Sukatanku Skutank 4.
436 Bronzor ドーミラー Dōmirā Dohmirror 4.
437 Bronzong ドータクン Dōtakun Dohtakun 4.
438 Bonsly ウソハチ Usohachi Usohachi 4.
439 Mime Jr. マネネ Manene Manene 4.
440 Happiny ピンプク Pinpuku Pinpuku 4.
441 Chatot ペラップ Perappu Perap 4.
442 Spiritomb ミカルゲ Mikaruge Mikaruge 4.
443 Gible フカマル Fukamaru Fukamaru 4.
444 Gabite ガバイト Gabaito Gabite 4.
445 Garchomp ガブリアス Gaburiasu Gaburias 4.
446 Munchlax ゴンベ Gonbe Gonbe 4.
447 Riolu リオル Rioru Riolu 4.
448 Lucario ルカリオ Rukario Lucario 4.
449 Hippopotas ヒポポタス Hipopotasu Hippopotas 4.
450 Hippowdon カバルドン Kabarudon Kabaldon 4.
451 Skorupi スコルピ Sukorupi Scorpi 4.
452 Drapion ドラピオン Dorapion Dorapion 4.
453 Croagunk グレッグル Guregguru Gureggru 4.
454 Toxicroak ドクロッグ Dokuroggu Dokurog 4.
455 Carnivine マスキッパ Masukippa Muskippa 4.
456 Finneon ケイコウオ Keikōo Keikouo 4.
457 Lumineon ネオラント Neoranto Neolant 4.
458 Mantyke タマンタ Tamanta Tamanta 4.
459 Snover ユキカブリ Yukikaburi Yukikaburi 4.
460 Abomasnow ユキノオー Yukinoō Yukinooh 4.
461 Weavile マニューラ Manyūra Manyula 4.
462 Magnezone ジバコイル Jibakoiru Jibacoil 4.
463 Lickilicky ベロベルト Beroberuto Berobelt 4.
464 Rhyperior ドサイドン Dosaidon Dosidon 4.
465 Tangrowth モジャンボ Mojanbo Mojumbo 4.
466 Electivire エレキブル Erekiburu Elekible 4.
467 Magmortar ブーバーン Būbān Booburn 4.
468 Togekiss トゲキッス Togekissu Togekiss 4.
469 Yanmega メガヤンマ Megayanma Megayanma 4.
470 Leafeon リーフィア Rīfia Leafia 4.
471 Glaceon グレイシア Gureishia Glacia 4.
472 Gliscor グライオン Guraion Glion 4.
473 Mamoswine マンムー Manmū Mammoo 4.
474 Porygon-Z ポリゴンZ PorigonZ PorygonZ 4.
475 Gallade エルレイド Erureido Erureido 4.
476 Probopass ダイノーズ Dainōzu Dainose 4.
477 Dusknoir ヨノワール Yonowāru Yonoir 4.
478 Froslass ユキメノコ Yukimenoko Yukimenoko 4.
479 Rotom ロトム Rotomu Rotom 4.
480 Uxie ユクシー Yukushī Yuxie 4.
481 Mesprit エムリット Emuritto Emrit 4.
482 Azelf アグノム Agunomu Agnome 4.
483 Dialga ディアルガ Diaruga Dialga 4.
484 Palkia パルキア Parukia Palkia 4.
485 Heatran ヒードラン Hīdoran Heatran 4.
486 Regigigas レジギガス Rejigigasu Regigigas 4.
487 Giratina ギラティナ Giratina Giratina 4.
488 Cresselia クレセリア Kureseria Crecelia 4.
489 Phione フィオネ Fione Phione 4.
490 Manaphy マナフィ Manafi Manaphy 4.
491 Darkrai ダークライ Dākurai Darkrai 4.
492 Shaymin シェイミ Sheimi Shaymin 4.
493 Arceus アルセウス Aruseusu Arceus 4.
494 Victini ビクティニ Bikutini Victini 5.
495 Snivy ツタージャ Tsutāja Tsutarja 5.
496 Servine ジャノビー Janobī Janovy 5.
497 Serperior ジャローダ Jarōda Jalorda 5.
498 Tepig ポカブ Pokabu Pokabu 5.
499 Pignite チャオブー Chaobū Chaoboo 5.
500 Emboar エンブオー Enbuō Enbuoh 5.
501 Oshawott ミジュマル Mijumaru Mijumaru 5.
502 Dewott フタチマル Futachimaru Futachimaru 5.
503 Samurott ダイケンキ Daikenki Daikenki 5.
504 Patrat ミネズミ Minezumi Minezumi 5.
505 Watchog ミルホッグ Miruhoggu Miruhog 5.
506 Lillipup ヨーテリー Yōterī Yorterrie 5.
507 Herdier ヨーテリー Hāderia Herderrie 5.
508 Stoutland ハーデリア Mūrando Stoutland 5.
509 Purrloin チョロネコ Choroneko Choroneko 5.
510 Liepard レパルダス Reparudasu Lepardas 5.
511 Pansage ヤナップ Yanappu Yanappu 5.
512 Simisage ヤナッキー Yanakkī Yanakkie 5.
513 Pansear バオップ Baoppu Baoppu 5.
514 Simisear バオッキー Baokkī Baokkie 5.
515 Panpour ヒヤップ Hiyappu Hiyappu 5.
516 Simipour ヒヤッキー Hiyakkī Hiyakkie 5.
517 Munna ムンナ Munna Munna 5.
518 Musharna ムシャーナ Mushāna Musharna 5.
519 Pidove マメパト Mamepato Mamepato 5.
520 Tranquill ハトーボー Hatōbō Hatoboh 5.
521 Unfezant ケンホロウ Kenhorō Kenhallow 5.
522 Blitzle シママ Shimama Shimama 5.
523 Zebstrika ゼブライカ Zeburaika Zebraika 5.
524 Roggenrola ダンゴロ Dangoro Dangoro 5.
525 Boldore ガントル Gantoru Gantle 5.
526 Gigalith ギガイアス Gigaiasu Gigaiath 5.
527 Woobat コロモリ Koromori Koromori 5.
528 Swoobat ココロモリ Kokoromori Kokoromori 5.
529 Drilbur モグリュー Moguryū Mogurew 5.
530 Excadrill ドリュウズ Doryūzu Doryuzu 5.
531 Audino タブンネ Tabunne Tabunne 5.
532 Timburr ドッコラー Dokkorā Dokkorer 5.
533 Gurdurr ドテッコツ Dotekkotsu Dotekkotsu 5.
534 Conkeldurr ローブシン Rōbushin Roubushin 5.
535 Tympole オタマロ Otamaro Otamaro 5.
536 Palpitoad ガマガル Gamagaru Gamagaru 5.
537 Seismitoad ガマゲロゲ Gamageroge Gamageroge 5.
538 Throh ナゲキ Nageki Nageki 5.
539 Sawk ダゲキ Dageki Dageki 5.
540 Sewaddle クルミル Kurumiru Kurumiru 5.
541 Swadloon クルマユ Kurumayu Kurumayu 5.
542 Leavanny ハハコモリ Hahakomori Hahakomori 5.
543 Venipede フシデ Fushide Fushide 5.
544 Whirlipede ホイーガ Hoīga Wheega 5.
545 Scolipede ペンドラー Pendorā Pendror 5.
546 Cottonee モンメン Monmen Monmen 5.
547 Whimsicott エルフーン Erufūn Elfuun 5.
548 Petilil チュリネ Churine Churine 5.
549 Lilligant ドレディア Doredia Dredear 5.
550 Basculin バスラオ Basurao Bassrao 5.
551 Sandile メグロコ Meguroko Meguroco 5.
552 Krokorok ワルビル Warubiru Waruvile 5.
553 Krookodile ワルビアル Warubiaru Waruvial 5.
554 Darumaka ダルマッカ Darumakka Darumakka 5.
555 Darmanitan ヒヒダルマ Hihidaruma Hihidaruma 5.
556 Maractus マラカッチ Marakacchi Maracacchi 5.
557 Dwebble イシズマイ Ishizumai Ishizumai 5.
558 Crustle イワパレス Iwaparesu Iwapalace 5.
559 Scraggy ズルッグ Zuruggu Zuruggu 5.
560 Scrafty ズルズキン Zuruzukin Zuruzukin 5.
561 Sigilyph シンボラー Shinborā Symboler 5.
562 Yamask デスマス Desumasu Desumasu 5.
563 Cofagrigus デスカーン Desukān Desukarn 5.
564 Tirtouga プロトーガ Purotōga Protoga 5.
565 Carracosta アバゴーラ Abagōra Abagoura 5.
566 Archen アーケン Āken Archen 5.
567 Archeops アーケオス Ākeosu Archeos 5.
568 Trubbish ヤブクロン Yabukuron Yabukuron 5.
569 Garbodor ダストダス Dasutodasu Dustdas 5.
570 Zorua ゾロア Zorua Zorua 5.
571 Zoroark ゾロアーク Zoroāku Zoroark 5.
572 Minccino チラーミィ Chirāmii Chillarmy 5.
573 Cinccino チラチーノ Chirachīno Chillaccino 5.
574 Gothita ゴチム Gochimu Gothimu 5.
575 Gothorita ゴチミル Gochimiru Gothimiru 5.
576 Gothitelle ゴチルゼル Gochiruzeru Gothiruselle 5.
577 Solosis ユニラン Yuniran Uniran 5.
578 Duosion ダブラン Daburan Doublan 5.
579 Reuniclus ランクルス Rankurusu Lanculus 5.
580 Ducklett コアルヒー Koaruhī Koaruhie 5.
581 Swanna スワンナ Suwanna Swanna 5.
582 Vanillite バニプッチ Banipucchi Vanipeti 5.
583 Vanillish バニリッチ Baniricchi Vanirich 5.
584 Vanilluxe バイバニラ Baibanira Baivanilla 5.
585 Deerling シキジカ Shikijika Shikijika 5.
586 Sawsbuck メブキジカ Mebukijika Mebukijika 5.
587 Emolga エモンガ Emonga Emonga 5.
588 Karrablast カブルモ Kaburumo Kaburumo 5.
589 Escavalier シュバルゴ Shubarugo Chevargo 5.
590 Foongus タマゲタケ Tamegetake Tamegetake 5.
591 Amoonguss モロバレル Morobareru Morobareru 5.
592 Frillish プルリル Pururiru Pururill 5.
593 Jellicent ブルンゲル Burungeru Burungel 5.
594 Alomomola ママンボウ Mamanbō Mamanbou 5.
595 Joltik バチュル Bachuru Bachuru 5.
596 Galvantula デンチュラ Denchura Dentula 5.
597 Ferroseed テッシード Tesshīdo Tesseed 5.
598 Ferrothorn ナットレイ Nattorei Nutrey 5.
599 Klink ギアル Giaru Giaru 5.
600 Klang ギギアル Gigiaru Gigiaru 5.
601 Klinklang ギギギアル Gigigiaru Gigigiaru 5.
602 Tynamo シビシラス Shibishirasu Shibishirasu 5.
603 Eelektrik シビビール Shibibīru Shibibeel 5.
604 Eelektross シビルドン Shibirudon Shibirudon 5.
605 Elgyem リグレー Rigurē Ligray 5.
606 Beheeyem オーベム Ōbemu Ohbem 5.
607 Litwick ヒトモシ Hitomoshi Hitomoshi 5.
608 Lampent ランプラー Ranpurā Lampler 5.
609 Chandelure シャンデラ Shandera Chandela 5.
610 Axew キバゴ Kibago Kibago 5.
611 Fraxure オノンド Onondo Onondo 5.
612 Haxorus オノノクス Ononokusu Ononokus 5.
613 Cubchoo クマシュン Kumashun Kumasyun 5.
614 Beartic ツンベアー Tsunbeā Tunbear 5.
615 Cryogonal フリージオ Furījio Freegeo 5.
616 Shelmet チョボマキ Chobomaki Chobomaki 5.
617 Accelgor アギルダー Agirudā Agilder 5.
618 Stunfisk マッギョ Maggyo Maggyo 5.
619 Mienfoo コジョフー Kojofū Kojofu 5.
620 Mienshao コジョンド Kojondo Kojondo 5.
621 Druddigon クリムガン Kurimugan Crimgan 5.
622 Golett ゴビット Gobitto Gobit 5.
623 Golurk ゴルーグ Gorūgu Goloog 5.
624 Pawniard コマタナ Komatana Komatana 5.
625 Bisharp キリキザン Kirikizan Kirikizan 5.
626 Bouffalant バッフロン Baffuron Buffron 5.
627 Rufflet ワシボン Washibon Washibon 5.
628 Braviary ウォーグル Wōguru Warrgle 5.
629 Vullaby バルチャイ Baruchai Valchai 5.
630 Mandibuzz バルジーナ Barujīna Vulgina 5.
631 Heatmor クイタラン Kuitaran Kuitaran 5.
632 Durant アイアント Aianto Aiant 5.
633 Deino モノズ Monozu Monozu 5.
634 Zweilous ジヘッド Jiheddo Dihead 5.
635 Hydreigon サザンドラ Sazandora Sazandora 5.
636 Larvesta メラルバ Meraruba Merlarva 5.
637 Volcarona ウルガモス Urugamosu Ulgamoth 5.
638 Cobalion コバルオン Kobaruon Cobalon 5.
639 Terrakion テラキオン Terakion Terrakion 5.
640 Virizion ビリジオン Birijion Virizion 5.
641 Tornadus トルネロス Torunerosu Tornelos 5.
642 Thundurus ボルトロス Borutorosu Voltolos 5.
643 Reshiram レシラム Reshiramu Reshiram 5.
644 Zekrom ゼクロム Zekuromu Zekrom 5.
645 Landorus ランドロス Randorosu Landlos 5.
646 Kyurem キュレム Kyuremu Kyurem 5.
647 Keldeo ケルディオ Kerudio Keldeo 5.
648 Meloetta メロエッタ Meroetta Meloetta 5.
649 Genesect ゲノセクト Genosekuto Genesect 5.
650 Chespin ハリマロン Harimaron Harimaron 6.
651 Quilladin ハリボーグ Haribōgu Hariborg 6.
652 Chesnaught ブリガロン Burigaron Brigarron 6.
653 Fennekin フォッコ Fokko Fokko 6.
654 Braixen テールナー Tērunā Tairenar 6.
655 Delphox マフォクシー Mafokushī Mahoxy 6.
656 Froakie ケロマツ Keromatsu Keromatsu 6.
657 Frogadier ゲコガシラ Gekogashira Gekogashira 6.
658 Greninja ゲッコウガ Gekkōga Gekkouga 6.
659 Bunnelby ホルビー Horubī Horubee 6.
660 Diggersby ホルード Horūdo Horudo 6.
661 Fletchling ヤヤコマ Yayakoma Yayakoma 6.
662 Fletchinder ヒノヤコマ Hinoyakoma Hinoyakoma 6.
663 Talonflame ファイアロー Faiarō Fiarrow 6.
664 Scatterbug コフキムシ Kofukimushi Kofukimushi 6.
665 Spewpa コフーライ Kofūrai Kofuurai 6.
666 Vivillion ビビヨン Bibiyon Viviyon 6.
667 Litleo シシコ Shishiko Shishiko 6.
668 Pyroar カエンジシ Kaenjishi Kaenjishi 6.
669 Flabébé フラベベ Furabebe Flabebe 6.
670 Floette フラエッテ Furaette Floette 6.
671 Florges フラージェス Furājesu Florges 6.
672 Skiddo メェークル Meēkuru Meecle 6.
673 Gogoat ゴーゴート Gōgōto Gogoat 6.
674 Pancham ヤンチャム Yanchamu Yancham 6.
675 Pangoro ゴロンダ Goronda Goronda 6.
676 Furfrou トリミアン Torimian Trimmien 6.
677 Espurr ニャスパー Nyasupā Nyasper 6.
678 Meowstic ニャオニクス Nyaonikusu Nyaonix 6.
679 Honedge ヒトツキ Hitotsuki Hitotsuki 6.
680 Doublade ニダンギル Nidangiru Nidangill 6.
681 Aegislash ギルガルド Girugarudo Gillguard 6.
682 Spritzee シュシュプ Shushupu Shushupu 6.
683 Aromatisse フレフワン Furefuwan Frefuwan 6.
684 Swirlix ペロッパフ Peroppafu Peroppafu 6.
685 Slurpuff ペロリーム Perorīmu Peroream 6.
686 Inkay マーイーカ Māīka Maaiika 6.
687 Malamar カラマネロ Karamanero Calamanero 6.
688 Binacle カメテテ Kametete Kametete 6.
689 Barbaracle ガメノデス Gamenodesu Gamenodes 6.
690 Skrelp クズモー Kuzumō Kuzumo 6.
691 Dragalge ドラミドロ Doramidoro Dramidoro 6.
692 Clauncher ウデッポウ Udeppō Udeppou 6.
693 Clawitzer ブロスター Burosutā Bloster 6.
694 Helioptile エリキテル Erikiteru Erikiteru 6.
695 Heliolisk エレザード Erezādo Elezard 6.
696 Tyrunt チゴラス Chigorasu Chigoras 6.
697 Tyrantrum ガチゴラス Gachigorasu Gachigoras 6.
698 Amaura アマルス Amarusu Amarusu 6.
699 Aurorus アマルルガ Amaruruga Amaruruga 6.
700 Sylveon ニンフィア Ninfia Nymphia 6.
701 Hawlucha ルチャブル Ruchaburu Luchabull 6.
702 Dedenne デデンネ Dedenne Dedenne 6.
703 Carbink メレシー Mereshī Melecie 6.
704 Goomy ヌメラ Numera Numera 6.
705 Sliggoo ヌメイル Numeiru Numeil 6.
706 Goodra ヌメルゴン Numerugon Numelgon 6.
707 Klefki クレッフィ Kureffi Cleffy 6.
708 Phantump ボクレー Bokurē Bokurei 6.
709 Trevenant オーロット Ōrotto Ohrot 6.
710 Pumpkaboo バケッチャ Bakeccha Bakeccha 6.
711 Gourgeist パンプジン Panpujin Pumpjin 6.
712 Bergmite カチコール Kachikōru Kachikohru 6.
713 Avalugg クレベース Kurebēsu Crebase 6.
714 Noibat オンバット Onbatto Onbat 6.
715 Noivern オンバーン Onbān Onvern 6.
716 Xerneas ゼルネアス Zeruneasu Xerneas 6.
717 Yveltal イベルタル Iberutaru Yveltal 6.
718 Zygarde ジガルデ Jigarude Zygarde 6.
719 Diancie ディアンシー Dianshī Diancie 6.
720 Hoopa フーパ Fūpa Hoopa 6.
721 Volcanion ボルケニオン Borukenion - 6.
722 Magearna マギアナ Magiana 6.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Japanin patenttitietokanta J-PlatPat: tavaramerkkihakemus, jossa näkyy japaninkielinen nimi クレセリア (kureseria) ja sen virallinen latinisaatio ”CRECELIA”, joka poikkeaa sekä englanninkielisestä nimestä Cresselia että japaninkielisen nimen tarkasta latinisaatiosta Kureseria.
  2. WebCitation: Japanilaisia lisenssituotteita, joissa näkyy sekä englanninkielisistä nimistä että tarkasta latinisaatiosta poikkeavia japaninkielisten nimien virallisia latinisaatioita.