Luettelo Pokémon-lajeista (661–680)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pokémon-tuotesarjassa on 802 erilaista kuvitteellista Pokémon-lajia. Pokémon-kouluttajat pyydystävät lajeja Poké-palloihin, ja käyttävät niitä yleensä taisteluissa toisten kouluttajien Pokémoneja vastaan. Pokémon-evoluution myötä lajit voivat kehittyä ja muuttua vahvemmiksi lajeiksi.

Tässä luettelossa on listattuna 20 Pokémon-pelisarjan kuudennen sukupolven Pokémon-lajia siinä järjestyksessä missä ne esitellään sarjan Pokédex-tietokannassa.[1]

Fletching[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 661 Tyyppi: normaali/ lento Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Fletchinder

Fletching (japaniksi ヤヤコマ, Yayakoma) on normaali- ja lentotyypin punarintaa muistuttava Pokémon[2], joka kehittyy Fletchinderiksi tasolla 17. Fletchlingien sanotaan olevan ystävällisiä ja ne tunnetaan kauniista laulustaan.

Fletchinder[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 662 Tyyppi: tuli/ lento Edellinen muoto: Fletching Seuraava muoto: Talonflame

Fletchinder (japaniksi ヒノヤコマ, Hinoyakoma) on tuli- ja lentotyypin Pokémon[3], joka on Fletchlingin seuraava kehitysmuoto ja Talonflamen edeltävä kehitysmuoto.

Talonflame[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 663 Tyyppi: tuli/ lento Edellinen muoto: Fletchinder Seuraava muoto: Ei ole

Talonflame (japaniksi ファイアロー, Fiarrow) on tuli- ja lentotyypin kuudennen sukupolven Pokémon[4], joka kehittyy Fletchinderistä tasolla 35 ja on Fletchlingin viimeinen kehitysmuoto.

Scatterbug[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 664 Tyyppi: hyönteis Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Spewpa

Scatterbug on hyönteistyypin Pokémon.[5]


Spewpa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 665 Tyyppi: hyönteis Edellinen muoto: Scatterbug Seuraava muoto: Vivillon

Spewpa on hyönteistyypin Pokémon.[6]

Vivillon[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 666 Tyyppi: hyönteis/ lento Edellinen muoto: Spewpa Seuraava muoto: Ei ole

Vivillon on hyönteis- ja lentotyypin Pokémon.[7]

Litleo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 667 Tyyppi: tuli/ normaali Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Pyroar

Litleo on tuli- ja normaalityypin leijonankaltainen Pokémon[8], joka kehittyy Pyroariksi.

Pyroar[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 668 Tyyppi: tuli/ normaali Edellinen muoto: Litleo Seuraava muoto: Ei ole

Pyroar on tuli- ja normaalityypin Pokémon.[9]


Flabébé[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 669 Tyyppi: keiju Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Floette

Flabébé on keijutyypin Pokémon.[10]

Floette[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 670 Tyyppi: keiju Edellinen muoto: Flabébé Seuraava muoto: Florges

Floette on keijutyypin Pokémon.[11]


Florges[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 671 Tyyppi: keiju Edellinen muoto: Floette Seuraava muoto: Ei ole

Florges on keijutyypin Pokémon.[12]

Skiddo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 672 Tyyppi: ruoho Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Gogoat

Skiddo on ruohotyypin Pokémon.[13]


Gogoat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 673 Tyyppi: ruoho Edellinen muoto: Skiddo Seuraava muoto: Ei ole

Gogoat on ruohotyypin Pokémon.[14]

Pancham[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 674 Tyyppi: taistelu Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Pangoro

Pancham on taistelutyypin Pokémon.[15]


Pangoro[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 675 Tyyppi: taistelu/ pimeys Edellinen muoto: Pancham Seuraava muoto: Ei ole

Pangoro on taistelu- ja pimeystyypin Pokémon.[16]

Furfrou[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 676 Tyyppi: normaali Ei kehity

Furfrou on normaalityypin Pokémon, jonka turkin kampausta voi vaihtaa.[17]

Espurr[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 677 Tyyppi: meedio Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Meowstic

Espurr on meediotyypin Pokémon.[18]


Meowstic[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 678 Tyyppi: meedio Edellinen muoto: Espurr Seuraava muoto: Ei ole

Meowstic on meediotyypin Pokémon.[19]

Honedge[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 679 Tyyppi: teräs/ kummitus Edellinen muoto: Ei ole Seuraava muoto: Doublade

Honedge on teräs- ja kummitustyypin Pokémon.[20]


Doublade[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero: 680 Tyyppi: teräs/ kummitus Edellinen muoto: Honedge Seuraava muoto: Aegislash

Doublade on teräs- ja kummitustyypin Pokémon.[21]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex
  2. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Fletching
  3. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Fletchinder
  4. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Talonflame
  5. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Scatterbug
  6. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Spewpa
  7. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Vivillon
  8. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Litleo
  9. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Pyroar
  10. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Flabébé
  11. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Florges
  12. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Florges
  13. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Skiddo
  14. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Gogoat
  15. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Pancham
  16. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Pangoro
  17. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Furfrou
  18. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Espurr
  19. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Meowstic
  20. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Honedge
  21. Pokémonin virallisten sivujen Pokédex: Doublade