EA Sports UFC 2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
EA Sports UFC 2
EAUFC2.jpg
Kehittäjä EA Canada
Julkaisija Electronic Arts
Pelisarja EA Sports UFC
Pelimoottori Ignite
Julkaistu
  • 15. maaliskuuta 2016
Lajityyppi Urheilupeli
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus PEGI: 16
Alusta PlayStation 4, Xbox One, iOS
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

EA Sports UFC 2 on EA Canadan kehittämä vuonna 2016 julkaistu vapaaotteluaiheinen Urheilupeli. Se on jatkoa EA Sports UFC:lle ja peli julkaistiin Xbox One:lle ja PlayStation 4:lle. Kansikuvaan valittiin Ronda Rousey ja Conor McGregor.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

EA Sports UFC 2 jatkaa edellisen osan tapaan samoilla pelitiloilla ja sisällöllä. Pelaajan on mahdollisuus luoda oma hahmo ja otella sillä näytösotteluita ja aloittaa oma ura. Näytösotteluissa voi otella myös oikeilla ottelijoilla. Mukana on useita eri otteluhalleja ja ottelun keston saa vaihdettua kolmesta erästä viiteen erään, sekä mestaruusotteluksi, joka kestää myös viisi erää. Uutena ominaisuutena on tuotu Knockout pelitila, jossa sääntönä on vain pystyottelua, eikä heittoja tai lukkoja voi tehdä. Peliin voi asettaa tietyn määrän osumia, joiden jälkeen hävinnyt osapuoli joutuu tyrmätyksi. Toinen uusi ominaisuus on Event tila, jossa on mahdollista tehdä omanlainen UFC-tapahtuma ja valita haluamansa otteluparit.

Ura tila on edellisen osan tavoin samantapainen, jossa pelaaja aloittaa vielä nimettömänä ottelijana ja pelin edetessä kerää itselleen voittojen myötä kokemusta ja sponsoreita nousten kohti UFC mestaruutta haluamassaan painoluokassa. Tutoriaalin lisäksi pelissä on mukana haastetehtäviä, jossa pelaaja voi myös samalla harjoitella erilaisten lyöntiyhdistelmien tekemistä, matto- ja pystypainia, sekä lukkopainia.

Ottelijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mukana on yli 100 vapaaottelijaa, joista osa on menneiden vuosien ottelijoita.


  • DLC ladattava/lukittu.
  • päivityksen myötä.[1]

Tuotanto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Electronic Arts ilmoitti 10. marraskuuta 2015 tuottavansa jatko-osan, jonka on määrä ilmestyä keväällä 2016.[2] Pian julkistamisen jälkeen EA ilmoitti Ronda Rouseyn olevan ensimmäinen kansikuvan ottelijoista.[3] Toinen kansikuvaottelija määräytyisi UFC 194 jälkeen José Aldon ja Conor McGregorin välillä.[4] McGregor voitti ottelun ja valittiin näin Rouseyn ohella kansikuvaan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. EA SPORTS UFC 2 – CONTENT UPDATE #6 easports.com 16.8.2016 Viitattu 2.12.2016 (englanniksi)
  2. EA announces UFC 2 for spring release on PS4, Xbox One [UPDATE] vg247.com 10.11.2015 Viitattu 12.4.2016 (englanniksi)
  3. EA details UFC 2, cover star revealed as Ronda Rousey eurogamer.net 13.11.2015 Viitattu 12.4.2016 (englanniksi)
  4. Whoever wins this fight will be on UFC 2's cover with Ronda Rousey gamesradar.com 3.12.2015 Viitattu 12.4.2016 (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]