Luettelo Yhdysvaltain presidenttien lapsista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltain presidenttien lapsista. Luettelo on kronologinen. Luettelossa ei ole avioliiton ulkopuolisia lapsia tai lapsipuolia. Adoptoidut lapset ovat mainittu. Seuraavilla presidenteillä ja heidän puolisoillaan ei ollut lapsia; George ja Martha Washington[1], James ja Dolley Madison[2], James Knox ja Sarah Polk[3], James Buchanan (ei puolisoa)[4] ja Warren ja Florence Harding[5].

John ja Abigail Adams[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[6] elinaika[6]
Abigail Adams Smith 1765– 1813
John Quincy Adams 1767– 1848
Susanna Adams 1768– 1770
Charles Adams 1770– 1800
Thomas Boylston Adams 1772– 1832

Thomas ja Martha Jefferson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[7] elinaika[7]
Martha Jefferson Randolph 1772–1836
Jane Randolph Jefferson 1774–1775
tuntematon poikalapsi kuoli syntyessä 1777
Mary Jefferson Eppes 1778–1804
Lucy Elizabeth Jefferson (I) 1780–1781
Lucy Elizabeth Jefferson (II) 1782–1785


James ja Elizabeth Monroe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[8] elinaika[8]
Eliza Kortright 1786–1835
James Spence Monroe 1799–1800
Maria Hester 1803–1850

John Quincy ja Louisa Adams[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[9] elinaika[9]
George Washington Adams 1801 – 1829
John Adams II 1803 – 1834
Charles Francis Adams 1807 – 1886
Louisa Catherine Adams 1811 – 1812

Andrew ja Rachel Jackson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[10] elinaika[10]
Andrew Jackson, Jr. (adoptoitu) 1808 – 1865

Martin ja Hannah Van Buren[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[11] elinaika[11]
Abraham Van Buren 1807 – 1873
John Van Buren 1810 – 1866
Martin Van Buren, Jr. 1812 – 1855
Winfield Scott Van Buren 1813
Smith Thompson Van Buren 1817 – 1876

William Henry ja Anna Harrison[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[12] elinaika[12]
Elizabeth Bassett 1796 – 1846
John Cleves Symmes 1798 – 1830
Lucy Singleton 1800 – 1826
William Henry Harrison, Jr. 1802 – 1838
John Scott Harrison 1804 – 1878
Benjamin 1806 – 1840
Mary Symmes 1809 – 1842
Carter Bassett 1811 – 1839
Anna Tuthill 1813 – 1865
James Findlay 1814 – 1817

John Tyler[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Letitia Tyler[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[13] elinaika[13]
Mary 1815 – 1848
Robert Tyler 1816 – 1877
John 1819 – 1896
Letitia 1821 – 1907
Elizabeth 1823 – 1850
Anne Contesse 1825
Alice 1827 – 1854
Tazewell 1830 – 1874

Julia Garniner Tyler[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[13] elinaika[13]
David Gardiner 1846 – 1927
John Alexander 1848 – 1883
Julia Gardiner 1849 – 1871
Lachlan 1851 – 1902
Lyon Gardiner 1853 – 1935
Robert Fitzwalter 1856 – 1927
Pearl 1860 – 1947


Zachary ja Margaret Taylor[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[14] elinaika[14]
Anne Margaret Mackall 1811 – 1875
Sarah Knox 1814 – 1835
Octavia Pannel 1816 – 1820
Margaret Smith 1819 – 1820
Mary Elizabeth 1824 – 1909
Richard 1826 – 1879

Millard ja Abigail Fillmore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[15] elinaika[15]
Millard Powers 1828 – 1889
Mary Abigail 1832 – 1854

Franklin ja Jane Pierce[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[16] elinaika[16]
Franklin 1836
Franklin Robert 1839 – 1843
Benjamin 1841 – 1853


Abraham ja Mary Lincoln[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[17] elinaika[17]
Robert Todd 1843 – 1926
Edward Baker 1846 – 1850
William Wallace 1850 – 1862
Thomas "Tad" 1853 – 1871

Andrew ja Eliza Johnson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[18] elinaika[18]
Martha Johnson 1828 – 1901
Charles Johnson 1830 – 1863
Mary Johnson 1832 – 1883
Robert Johnson 1834 – 1869
Andrew Johnson, Jr. 1852 – 1879

Ulysses ja Julia Grant[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[19] elinaika[19]
Frederick Dent 1850 – 1912
Ulysses Simpson 1852 – 1929
Ellen Wrenshall Grant 1855 – 1922
Jesse Root 1858-1934

Rutherford ja Lucy Hayes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[20] elinaika[20]
Birchard Austin 1853 – 1926
James Webb Cook 1856 – 1934
Rutherford Platt 1858 – 1927
Joseph Thompson 1861 – 1863
George Crook 1864 – 1945
Fanny 1867 – 1950
Scott Russell 1871 – 1923
Manning Force 1873 – 1950

James ja Lucretia Garfield[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[21] elinaika[21]
Eliza A. 1860 – 1863
Harry A. 1863 – 1942
James R. 1865 – 1950
Mary 1867 – 1947
Irvin M. 1870 – 1951
Abram 1872 – 1958
Edward 1874 – 1876

Chester ja Ellen Arthur[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[22] elinaika[22]
William Lewis Herndon 1860 – 1863
Chester Alan 1864 – 1937
Ellen Herndon 1871 – 1915

Benjamin Harrison[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caroline Harrison[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[23] elinaika[23]
Russell 1854 – 1936
Mary Scott 1858 – 1930

Mary Harrison[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[23] elinaika[23]
Elizabeth 1897 – 1955

Grover ja Frances Cleveland[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[24] elinaika[24]
Ruth 1891 – 1904
Esther 1893 – 1980
Marion 1895 – 1977
Richard Folsom 1897 – 1974
Francis Grover 1903 – 1995

William ja Ida McKinley[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[25] elinaika[25]
Katherine 1871 – 1875
Ida 1873

Theodore Roosevelt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alice Roosevelt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[26] elinaika[26]
Alice Lee 1884 – 1980

Edith Roosevelt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[26] elinaika[26]
Theodore 1887 – 1944
Kermit 1889 – 1943
Ethel 1891 – 1977
Archibald 1894 – 1979
Quentin 1897 – 1918

William ja Helen Taft[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[27] elinaika[27]
Robert Alphonso 1889 – 1953
Helen Herron 1891 – 1987
Charles Phelps 1897 – 1983

Woodrow ja Ellen Wilson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[28] elinaika[28]
Margaret Woodrow 1886–1944
Jessie Woodrow 1887–1933
Eleanor Randolph 1889–1967


Calvin ja Grace Coolidge[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[29] elinaika[29]
John 1906–2000
Calvin 1908–1924

Herbert ja Lou Hoover[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[30] elinaika[30]
Herbert Clark 1903–1969
Allan Henry 1907–1993

Franklin ja Eleanor Roosevelt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[31] elinaika[31]
Anna Eleanor 1906–1975
James 1907–1991
Franklin Delano Roosevelt Jr 1909
Elliott 1910–1990
Franklin Delano Jr. 1914–1988
John Aspinwall 1916–1981

Harry S. ja Bess Truman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[32] elinaika[32]
Mary Margaret 1924–2008

Dwight ja Mamie Eisenhower[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[33] elinaika[33]
Doud Dwight 1917–1921
John Sheldon Doud syntynyt 1922

John ja Jacqueline Kennedy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[34] elinaika[34]
Caroline Bouvier syntynyt 1957
John Fitzgerald, Jr. 1960 – 1999
Patrick Bouvier 1963 (kuoli vauvana)

Lyndon ja Lady Bird Johnson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[35] elinaika[35]
Lynda Bird syntynyt 1944
Luci Baines syntynyt 1947

Richard ja Pat Nixon[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[36] elinaika[36]
Patricia syntynyt 1946
Julie syntynyt 1948

Gerald ja Betty Ford[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[37] elinaika[37]
Michael Gerald syntynyt 1950
John Gardner syntynyt 1952
Steven Meigs syntynyt 1956
Susan Elizabeth syntynyt 1957

Jimmy ja Rosalynn Carter[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[38] elinaika[38]
John William syntynyt 1947
James Earl III (Chip) syntynyt 1950
Donnell Jeffrey (Jeff) syntynyt 1952
Amy Lynn syntynyt 1967

Ronald Reagan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jane Wyman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[39] elinaika[39]
Maureen Elizabeth 1941–2001
Michael Edward syntynyt 1945

Nancy Reagan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[39] elinaika[39]
Patricia Ann syntynyt 1952
Ronald Prescott syntynyt 1958

George ja Barbara Bush[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[40] elinaika[40]
George W. syntynyt 1946
Robin 1949–1953
John E. Bush (Jeb) syntynyt 1953
Neil syntynyt 1955
Marvin syntynyt 1956
Dorothy (Doro) syntynyt 1959

Bill ja Hillary Clinton[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[41] elinaika[41]
Chelsea Victoria syntynyt 1980

George ja Laura Bush[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[42] elinaika[42]
Barbara syntynyt 1981
Jenna syntynyt 1981

Barack ja Michelle Obama[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lapsi[43] elinaika[43]
Malia Ann syntynyt 1998
Natasha (Sasha) syntynyt 2001

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. American President:George Washington (1732–1799) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  2. American President:James Madison (1751–1836) Facts at Glanc. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  3. American President James K. Polk (1795–1849) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  4. American President: James Buchanan (1791–1868) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  5. AmericanPresident Warren G. Harding (1865–1923) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  6. a b American President:John Adams (1735–1826) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  7. a b American President: Thomas Jefferson (1743–1826) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  8. a b American President: James Monroe(1743–1826) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  9. a b American President: John Quincy Adams(1743–1826) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  10. a b American President Andrew Jackson (1767–1845) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  11. a b American President Martin Van Buren (1782–1862) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  12. a b American President William Henry Harrison (1773–1841) Facts at Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  13. a b c d American President John Tyler (1790–1862) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  14. a b American President Zachary Taylor (1784–1850) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  15. a b American President Millard Fillmore (1800–1874) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  16. a b American President: Franklin Pierce (1804–1869) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  17. a b American PresidentAbraham Lincoln (1809–1865) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  18. a b American President Andrew Johnson (1808 - 1875) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  19. a b American President Ulysses S. Grant (1822–1885) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  20. a b American President Rutherford B. Hayes (1822–1893) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  21. a b American President James A. Garfield (1831–1881) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  22. a b American President Chester A. Arthur (1829–1886) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  23. a b c d American President:Benjamin Harrison (1833–1901) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  24. a b American President:Grover Cleveland (1837–1908) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  25. a b American President William McKinley (1843–1901) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  26. a b c d American President Rutherford B. Hayes (1822–1893) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  27. a b American President William Howard Taft (1857–1930) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  28. a b American President Woodrow Wilson (1856–1924) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  29. a b American President:Calvin Coolidge (1872–1933) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  30. a b American President Herbert Hoover (1874 -1964) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  31. a b American President Franklin D. Roosevelt (1882–1945)) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  32. a b American President Harry S. Truman (1884–1972) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  33. a b American President Rutherford B. Hayes (1822–1893) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  34. a b American President John F. Kennedy (1917–1963) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  35. a b American President Lyndon Johnson (1908–1973) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  36. a b American President Richard Nixon (1913–1994)) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  37. a b American President Gerald Ford (1913–2006) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  38. a b American PresidentJimmy Carter (1924– ) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  39. a b c d American President Ronald Reagan (1911–2004) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  40. a b American President George H.W. Bush (1924– ) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  41. a b American President Bill Clinton (1946– ) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  42. a b American PresidentGeorge Walker Bush (1946–) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.
  43. a b American President Barack Obama (1961–) Facts at a Glance. Miller Center University of Virginia. Viitattu 13.04.2013.