Ero sivun ”Tom Clancy’s Splinter Cell: Pandora Tomorrow” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
siirretty sivulta Splinter Cell (pelisarja)
Ei muokkausyhteenvetoa
(siirretty sivulta Splinter Cell (pelisarja))
 
Peli on julkaistu vuonna 2004 [[PlayStation 2]], [[Microsoft Windows]] ja [[Xbox]] alustoille. Pelistä on myöhemmin julkaistu versio mm. [[PlayStation 3]] pelikonsolille.
 
== Hahmot ==
{{juonipaljastus}}
 
;'''Suhadi Sadono'''
: Darah Dan Doa -[[sissisota|sissiliikkeen]] johtaja. Sadono oli alun perin [[CIA|CIA:n]] kouluttama sissi, jonka tehtävänä oli avustaa Yhdysvaltoja [[kommunismi]]n vastaisessa taistelussa. Hän kuitenkin omaksui [[antiamerikkalaisuus|antiamerikkalaisia]] mielipiteitä ja perusti Darah Dan Doan. Sadono oli vastuussa [[panttivanki]]draamasta, jossa Darah Dan Doan sissit kaappasivat Yhdysvaltain suurlähetystön [[Dili]]ssä ja ottivat lukuisia amerikkalaispanttivankeja. [[Delta Force]] -erikoisjoukkojen hyökkäys kuitenkin ajoi sissit pois ja Sadono vetäytyi [[Indonesia]]n [[viidakko]]jen kätköön.
 
:Koska Yhdysvallat aloitti sotaretken Darah Dan Doan nujertamiseksi, Sadono käynnisti operaatio Pandora Tomorrow’n, jossa hänen miehensä asettivat [[isorokko|isorokolla]] varustettuja [[pommi|pommeja]] Yhdysvaltain maaperälle. Fisherin ansiosta yhdysvaltalaiset kuitenkin saivat selville pommien sijainnin, ja suunnitelmansa epäonnistuttua Sadono kaappasi indonesialaisen televisioaseman. Hän suunnitteli pitävänsä amerikkalaisvastaisen puheen, mutta kesken lähetyksen Fisher kaappasi hänet ja toimitti Sadonon yhdysvaltalaisten käsiin.
 
;'''Dahlia Tal'''
: [[Israel]]ilainen [[Shin Bet]] -agentti. Hän avustaa Fisheriä [[Jerusalem]]iin sijoittuvassa kentässä, jossa Fisherin täytyy vältellä [[poliisi]]partioita ja maanalaiseen [[syyria]]laisterroristien tukikohtaan varastaakseen isorokkonäytteen. Kesken tehtävän Lambert kuitenkin antaa Fisherille tehtäväksi tappaa Dahlia. Mikäli pelaaja tottelee, hän kohtaa kartan lopussa poliiseja. Mikäli pelaaja kuitenkin säästää Dahlian hengen, Lambert kertoo Fisherille, että Shin Bet petti Third Echelonin ja suunnitteli tappavansa Fisherin saadakseen isorokkonäytteen itselleen. Tässä tapauksessa pelaaja kohtaa kartan lopussa neljä Shin Betin tarkka-ampujaa, joista yksi on Dahlia.
 
{{juonipaljastus loppu}}
 
== Juoni ==
156 762

muokkausta

Navigointivalikko