Luettelo vähintään 100 maaottelua pelanneista jalkapalloilijoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo vähintään 100 maaottelua pelanneista jalkapalloilijoista. Tilastoissa on mukana FIFA:n A-maaotteluiksi luokittelemat maaottelut. Vuodet-sarakkeessa ensimmäisen ja viimeisen maaottelun pelaamisvuodet, aktiivipelaajilla vain ensimmäisen maaottelun pelaamisvuosi.

Miehet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivitetty 12.4.2013[1]

Sija Nimi Maa Ottelumäärä Vuodet
1 Ahmed Hassan Flag of Egypt.svg Egypti 184 1995–
2 Muhammad al-Da’ayya’ Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 178 1990–2006
3 Claudio Suárez Flag of Mexico.svg Meksiko 177 1992–2006
4 Hossam Hassan Flag of Egypt.svg Egypti 169 1985–2006
5 Iván Hurtado Flag of Ecuador.svg Ecuador 166 1992–2010
6 Vitālijs Astafjevs Flag of Latvia.svg Latvia 165 1992–2010
7 Cobi Jones Flag of the United States.svg Yhdysvallat 164 1992–2004
8 Sami al-Jabir Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 161 1992–2006
Adnan al-Talyani Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat 161 1984–1997
10 Martin Reim Flag of Estonia.svg Viro 157 1992–2009
11 Lothar Matthäus Flag of Germany.svg Länsi-Saksa / Flag of Germany.svg Saksa 150 1980–2000
12 Ali Daei Flag of Iran.svg Iran 148 1993–2006
13 Pável Pardo Flag of Mexico.svg Meksiko 145 1996–2009
14 Salman Isa Flag of Bahrain.svg Bahrain 144 2001–2012
15 Iker Casillas Flag of Spain.svg Espanja 143 2000–
Thomas Ravelli Flag of Sweden.svg Ruotsi 143 1981–1997
17 Cafu Brasilian lippu Brasilia 142 1990–2006
Landon Donovan Flag of the United States.svg Yhdysvallat 142 2000–
Marko Kristal Flag of Estonia.svg Viro 142 1992–2005
Lilian Thuram Flag of France.svg Ranska 142 1994–2008
21 Javier Zanetti Flag of Argentina.svg Argentiina 141 1994–2011
23 Mohammed al-Khilaiwi Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 138 1990–2001
Essam El-Hadary Flag of Egypt.svg Egypti 138 1996–
25 Amado Guevara Flag of Honduras.svg Honduras 137 1994–2010
Jari Litmanen Flag of Finland.svg Suomi 137 1989–2010
Rigobert Song Flag of Cameroon.svg Kamerun 137 1993–2010
28 Fabio Cannavaro Flag of Italy.svg Italia 136 1997–2010
Hong Myung-Bo Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 136 1990–2002
30 Walter Centeno Flag of Costa Rica.svg Costa Rica 135 1995–2009
31 Jeff Agoos Flag of the United States.svg Yhdysvallat 134 1988–2003
Dorinel Munteanu Flag of Romania.svg Romania 134 1991–2007
Anders Svensson Flag of Sweden.svg Ruotsi 134 1999–
Gerardo Torrado Flag of Mexico.svg Meksiko 134 1999–
35 Bashar Abdulaziz Flag of Kuwait.svg Kuwait 133 1996–2007
Andres Oper Flag of Estonia.svg Viro 133 1995–
37 Lee Woon-Jae Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 131 1994–2010
38 Sargis Hovsepyan Flag of Armenia.svg Armenia 130 1992–
Edwin van der Sar Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 130 1995–2008
40 Jorge Campos Flag of Mexico.svg Meksiko 129 1991–2003
41 Daniel Bennett Flag of Singapore.svg Singapore 128 2002–
Bader Al-Mutawa Flag of Kuwait.svg Kuwait 128 2003–
Roberto Palacios Flag of Peru.svg Peru 128 1992–
44 Marcelo Balboa Flag of the United States.svg Yhdysvallat 127 1988–2000
Yasuhito Endō Flag of Japan.svg Japani 127 2012–
Luís Figo Flag of Portugal.svg Portugali 127 1991–2006
Ali Karimi Flag of Iran.svg Iran 127 1998–
Javad Nekounam Flag of Iran.svg Iran 127 2000–
Kiatisuk Senamuang Flag of Thailand.svg Thaimaa 127 1993–2007
Anatoli Tymoštšuk Flag of Ukraine.svg Ukraina 127 2000–
Lee Young-Pyo Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 127 1999–2011
21 Majed Abdullah Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 126 1978–1994
37 Hussain Saeed Mohammed Flag of Iraq.svg Irak 126 1977–1990
38 Paolo Maldini Flag of Italy.svg Italia 126 1988–2002
39 Luis Marín Flag of Costa Rica.svg Costa Rica 126 1993–
40 Andoni Zubizarreta Flag of Spain.svg Espanja 126 1985–1998
41 Ibrahim Hassan Flag of Egypt.svg Egypti 125 1989–2002
42 Roberto Carlos Brasilian lippu Brasilia 125 1992–2006
43 Peter Shilton Flag of England.svg Englanti 125 1970–1990
44 Gheorghe Hagi Flag of Romania.svg Romania 125 1983–2000
45 Hany Ramzy Flag of Egypt.svg Egypti 123 1988–2003
46 Masami Ihara Flag of Japan.svg Japani 122 1988–1999
47 Abdullah Zubromawi Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 122 1993–2002
48 Gilbert Agius Flag of Malta.svg Malta 121 1993–
49 David Carabott Flag of Malta.svg Malta 121 1987–2005
50 Aide Iskandar Flag of Singapore.svg Singapore 121 1995–2007
51 Peter Schmeichel Flag of Denmark.svg Tanska 121 1988–2001
54 Mart Poom Flag of Estonia.svg Viro 120 1992–
55 Yoo Sang-Chul Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 120 1994–2005
56 Cha Bum-Kun Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 119 1972–1986
57 Pat Jennings Ulster banner.svg Pohjois-Irlanti 119 1964–1986
58 Ramón Ramírez Flag of Mexico.svg Meksiko 119 1991–2000
59 Rüstü Reçber Flag of Turkey.svg Turkki 119 1994–
60 Theodoros Zagorakis Flag of Greece.svg Kreikka 119 1994–
61 Thierry Henry Flag of France.svg Ranska 118 1997–
62 Karel Poborský Flag of the Czech Republic.svg Tšekki 118 1994–2006
63 Heinz Hermann Flag of Switzerland.svg Sveitsi 117 1978–1991
64 Yoshikatsu Kawaguchi Flag of Japan.svg Japani 117 1997–
65 Marcel Desailly Flag of France.svg Ranska 116 1993–2004
66 Roland Nilsson Flag of Sweden.svg Ruotsi 116 1986–2000
67 Abdulraheem Jumaa Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat 115 1998–
68 Roberto Ayala Flag of Argentina.svg Argentiina 115 1994–2007
69 David Beckham Flag of England.svg Englanti 115 1996–
70 Hao Haidong Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 115 1992–2004
71 Noureddine Naybet Flag of Morocco.svg Marokko 115 1990–2006
72 Gheorghe Popescu Flag of Romania.svg Romania 115 1988–2003
73 Shunmugham Subramani Flag of Singapore.svg Singapore 115 1996–2007
74 Björn Nordqvist Flag of Sweden.svg Ruotsi 114 1963–1978
76 Kristen Viikmäe Flag of Estonia.svg Viro 114 1997–
77 Angus Eve Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago 113 1994–2005
78 Viktor Onopko Flag of the CIS.svg IVY / Flag of Russia.svg Venäjä 113 (4 / 109) 1992–2004
79 Abdul Salam Jumaa Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat 112 1997–2004
80 Zuhair Bilal Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat 112 1988–2002
81 Frank de Boer Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 112 1990–2004
82 Alain Geiger Flag of Switzerland.svg Sveitsi 112 1980–1996
83 Geremi Njitap Flag of Cameroon.svg Kamerun 112 1996–
84 Ian Goodison Flag of Jamaica.svg Jamaika 112 1996–
86 Hakan Sükür Flag of Turkey.svg Turkki 112 1992–2007
87 Dino Zoff Flag of Italy.svg Italia 112 1968–1983
88 Abdel Zaher El-Saqua Flag of Egypt.svg Egypti 111 1997–
90 Claudio Reyna Flag of the United States.svg Yhdysvallat 111 1994–2006
91 Carlos Valderrama Flag of Colombia.svg Kolumbia 111 1985–1998
92 Carmel Busuttil Flag of Malta.svg Malta 110 1982–2001
93 Paul Caligiuri Flag of the United States.svg Yhdysvallat 110 1984–1997
94 Fernando Couto Flag of Portugal.svg Portugali 110 1990–2005
95 Rolando Fonseca Flag of Costa Rica.svg Costa Rica 110 1992–
96 Carlos Gamarra Flag of Paraguay.svg Paraguay 110 1993–2006
97 Mehdi Mahdavikia Flag of Iran.svg Iran 110 1996–
98 Niclas Alexandersson Flag of Sweden.svg Ruotsi 109 1993–2008
99 Wail Sulaiman Al-Habashi Flag of Kuwait.svg Kuwait 109 1986–1996
100 Mauricio Solis Flag of Costa Rica.svg Costa Rica 109 1993–2006
101 Nohair Al-Shammari Flag of Kuwait.svg Kuwait 108 1996–
102 Indra Sahdan Daud Flag of Singapore.svg Singapore 108 1997–
Fan Zhiyi Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 108 1992–2002
Alberto García Aspe Flag of Mexico.svg Meksiko 108 1988–2002
Jürgen Klinsmann Flag of Germany.svg Länsi-Saksa / Flag of Germany.svg Saksa 108 1987–1998
Zinedine Zidane Flag of France.svg Ranska 108 1994–2006
108 Alex Aguinaga Flag of Ecuador.svg Ecuador 107 1987–2004
Thomas Helveg Flag of Denmark.svg Tanska 107 1994–
Bobby Moore Flag of England.svg Englanti 107 1962–1973
Jamal Mubarak Flag of Kuwait.svg Kuwait 107 1994–2004
Jon Dahl Tomasson Flag of Denmark.svg Tanska 107 1997–
Patrick Vieira Flag of France.svg Ranska 107 1997–
114 Cuauhtémoc Blanco Flag of Mexico.svg Meksiko 106 1995–
Nader El-Sayed Flag of Egypt.svg Egypti 106 1992–2005
Mushin Musabah Faraj Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat 106 1988–1999
Henrik Larsson Flag of Sweden.svg Ruotsi 106 1993–
Li Weifeng Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 106 1998–
José Manuel Rey Flag of Venezuela.svg Venezuela 106 1997–
Andrejs Rubins Flag of Latvia.svg Latvia 106 1998–
Diego Simeone Flag of Argentina.svg Argentiina 106 1988–2002
Hussein Sulimani Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia 106 1996–
Eric Wynalda Flag of the United States.svg Yhdysvallat 106 1990–2000
124 Imants Bleidelis Flag of Latvia.svg Latvia 105 1995–2007
Bobby Charlton Flag of England.svg Englanti 105 1958–1970
Jürgen Kohler Flag of Germany.svg Länsi-Saksa / Flag of Germany.svg Saksa 105 1986–1998
128 Héctor Chumpitaz Flag of Peru.svg Peru 104 1965–1981
Kim Tae-Young Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 104 1992–2004
Billy Wright Flag of England.svg Englanti 104 1946–1959
132 Franz Beckenbauer Flag of Germany.svg Länsi-Saksa 103 1965–1977
Stéphane Chapuisat Flag of Switzerland.svg Sveitsi 103 1989–2004
Didier Deschamps Flag of France.svg Ranska 103 1989–2000
Shay Given Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta 103 1996–
Andreas Herzog Flag of Austria.svg Itävalta 103 1988–2003
Stern John Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago 103 1995–
Kevin Kilbane Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta 103 1997–
Michael Laudrup Flag of Denmark.svg Tanska 103 1982–1998
Theodore Whitmore Flag of Jamaica.svg Jamaika 103 1993–2004
Mihails Zemlinskis Flag of Latvia.svg Latvia 103 1992–2005
143 Kenny Dalglish Flag of Scotland.svg Skotlanti 102 1971–1986
Hwang Seon-Hong Flag of South Korea.svg Etelä-Korea 102 1988–2002
Jonatan Johansson Flag of Finland.svg Suomi 102 1996–
Bülent Korkmaz Flag of Turkey.svg Turkki 102 1990–2005
Savo Milošević Flag of Serbia and Montenegro.svg Serbia ja Montenegro / Flag of SFR Yugoslavia.svg Jugoslavia 102 1994–2008
Raúl Flag of Spain.svg Espanja 102 1996–
Steve Staunton Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta 102 1988–2002
Thorbjørn Svenssen Flag of Norway.svg Norja 102 1947–1962
Indrek Zelinski Flag of Estonia.svg Viro 102 1994–
152 Leonel de Jesús Alvarez Flag of Colombia.svg Kolumbia 101 1985–1997
Oleg Blokhin Flag of the Soviet Union.svg Neuvostoliitto 101 1972–1988
Ladislau Bölöni Flag of Romania.svg Romania 101 1975–1988
Joe Brincat Flag of Malta.svg Malta 101 1987–2004
Phillip Cocu Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 101 1995–2006
Thomas Häßler Flag of Germany.svg Länsi-Saksa / Flag of Germany.svg Saksa 101 1988–2000
Radhi Jaidi Flag of Tunisia.svg Tunisia 101 1996–
Kasey Keller Flag of the United States.svg Yhdysvallat 101 1990–
Claudio Taffarel Brasilian lippu Brasilia 101 1988–1998
162 Angelos Basinas Flag of Iceland.svg Islanti 101 1987–2004
Henning Berg Flag of Norway.svg Norja 100 1992–2004
Gianluigi Buffon Flag of Italy.svg Italia 100 1997–
Luis Capurro Flag of Ecuador.svg Ecuador 100 1985–2003
Ulf Kirsten Flag of East Germany.svg Itä-Saksa / Flag of Germany.svg Saksa 100 (49 / 51) 1985–2000
Rúnar Kristinsson Flag of Iceland.svg Islanti 100 1987–2004
Juris Laizans Flag of Latvia.svg Latvia 100 1998–
Olof Mellberg Flag of Sweden.svg Ruotsi 100 2000–
Tony Meola Flag of the United States.svg Yhdysvallat 100 1988–2006
Joe-Max Moore Flag of the United States.svg Yhdysvallat 100 1992–2002
Yuji Nakazawa Flag of Japan.svg Japani 100 1999–
Nazri Nasir Flag of Singapore.svg Singapore 100 1990–2004
Dario Šimić Flag of Croatia.svg Kroatia 100 1993–
Jorge Soto Flag of Peru.svg Peru 100 1992–2005
Earnie Stewart Flag of the United States.svg Yhdysvallat 100 1990–2004
  • Päivitetty 18. maaliskuuta 2010 julkaistun listan perusteella.

Naiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sija Nimi Maa Ottelumäärä Vuodet
1 Kristine Lilly Flag of the United States.svg Yhdysvallat 342 1987–
2 Mia Hamm Flag of the United States.svg Yhdysvallat 275 1987–2004
3 Julie Foudy Flag of the United States.svg Yhdysvallat 271 1988–2004
4 Joy Fawcett Flag of the United States.svg Yhdysvallat 239 1987–2004
5 Christie Rampone Flag of the United States.svg Yhdysvallat 216 1997–
6 Tiffeny Milbrett Flag of the United States.svg Yhdysvallat 204 1991–2005
Birgit Prinz Flag of Germany.svg Saksa 204 1996–
8 Wei Pu Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 201
9 Jie Li Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 200
10 Kate Markgraf Flag of the United States.svg Yhdysvallat 198 1998–
11 Brandi Chastain Flag of the United States.svg Yhdysvallat 192 1988–2005
Fan Yunjie Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 192 1992–2004
13 Kerstin Stegemann Flag of Germany.svg Saksa 182 1994–
14 Hege Riise Flag of Norway.svg Norja 188 1990–2004
15 Zhao Lihong Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 182 1992–2003
16 Han Duan Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 177 2000–
17 Shannon MacMillan Flag of the United States.svg Yhdysvallat 175 1993–2005
18 Liu Ailing Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 173 1987–2001
Briana Scurry Flag of the United States.svg Yhdysvallat 173 1994–
20 Bente Nordby Flag of Norway.svg Norja 172 1994–
21 Carla Overbeck Flag of the United States.svg Yhdysvallat 168 1988–2000
22 Sun Wen Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 166 1990–2006
23 Ariane Hingst Flag of Germany.svg Saksa 165 1996–
24 Katrine Pedersen Flag of Denmark.svg Tanska 163 1994–
Wen Lirong Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 163 1987–2001
26 Victoria Svensson Flag of Sweden.svg Ruotsi 162 1996–
Wang Liping Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 162 1992–2004
28 Cindy Parlow Flag of the United States.svg Yhdysvallat 158 1996–2004
29 Kristin Bengtsson Flag of Sweden.svg Ruotsi 157 1991–2005
30 Bettina Wiegmann Flag of Germany.svg Saksa 154 1989–2003
31 Michelle Akers Flag of the United States.svg Yhdysvallat 153 1985–2000
32 Linda Medalen Flag of Norway.svg Norja 152 1987–1999
Therese Sjögran Flag of Sweden.svg Ruotsi 152 1995–
34 Malin Andersson Flag of Sweden.svg Ruotsi 151 1994–2005
Patrizia Panico Flag of Italy.svg Italia 151 1996–
Cheryl Salisbury Flag of Australia.svg Australia 151 1994–2009
Heidi Store Flag of Norway.svg Norja 151 1980–1997
38 Carolina Morace Flag of Italy.svg Italia 150 1980–1997
39 Renate Lingor Flag of Germany.svg Saksa 149 1995–2008
40 Annemieke Griffioen Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 147 1995–
Sandra Minnert Flag of Germany.svg Saksa 147 1992–
42 Solveig Gulbrandsen Flag of Norway.svg Norja 146 1998–
Pia Sundhage Flag of Sweden.svg Ruotsi 146 1973–1996
44 Sandrine Soubeyrand Flag of France.svg Ranska 145 1997–
Yan Bi Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 145 2004–
46 Doris Fitschen Flag of Germany.svg Saksa 144 1986–2001
Svetlana Petko Flag of Russia.svg Venäjä 144 1985–2005
Homare Sawa Flag of Japan.svg Japani 144 1995–
Tatiana Zorri Flag of Italy.svg Italia 144 1994–
50 Marleen Wissink Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 141 1989–2006
51 Christine Sinclair Flag of Canada.svg Kanada 137 1998 –
52 Pauline Hamill Flag of Scotland.svg Skotlanti 136 1992–
Merete Pedersen Flag of Denmark.svg Tanska 136 1993–
54 Abby Wambach Flag of the United States.svg Yhdysvallat 135 1996–
55 Unni Lehn Flag of Norway.svg Norja 134 1992–2007
56 Cat Reddick Flag of the United States.svg Yhdysvallat 133 2000–
Sandra Smisek Flag of Germany.svg Saksa 133 1995–
58 Liu Ying Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 132  ?–2004
Andrea Neil Flag of Canada.svg Kanada 132 1991–
Tisha Venturini Flag of the United States.svg Yhdysvallat 132 1992–1999
61 Aly Wagner Flag of the United States.svg Yhdysvallat 131 1998–
62 Charmaine Hooper Flag of Canada.svg Kanada 130 1986–
Hanna Ljungberg Flag of Sweden.svg Ruotsi 130 1996–
64 Silke Rottenberg Flag of Germany.svg Saksa 126 1993–
Karolina Westberg Flag of Sweden.svg Ruotsi 126 1997–
66 Martina Voss Flag of Germany.svg Saksa 125 1984–2000
67 Carla Couto Flag of Portugal.svg Portugali 124 1993–
68 Laura Österberg Kalmari Flag of Finland.svg Suomi 123 1996–
Ri Kum-Suk Flag of North Korea.svg Pohjois-Korea 123 1999–
70 Shannon Boxx Flag of the United States.svg Yhdysvallat 121 2003–
Corinne Diacre Flag of France.svg Ranska 121 1993–2005
72 Lorrie Fair Flag of the United States.svg Yhdysvallat 120 1996–2008
Irina Grigorieva Flag of Russia.svg Venäjä 120 1985–2005
Brit Sandaune Flag of Norway.svg Norja 120 1995–2004
75 Antonella Carta Flag of Italy.svg Italia 119 1984–1999
Gillian Coultard Flag of England.svg Englanti 119 1981–2000
Hiromi Isozaki Flag of Japan.svg Japani 119 1997–
Tomoe Sakai Flag of Japan.svg Japani 119 1997–
Lindsay Tarpley Flag of the United States.svg Yhdysvallat 119 2003–
80 Anne Eggers Flag of Denmark.svg Tanska 118 1993–
Kerstin Garefrekes Flag of Germany.svg Saksa 118 2001–
Sun Hui Ho Flag of North Korea.svg Pohjois-Korea 118 2003–
Jessica Julin Flag of Finland.svg Suomi 118 1997–
Anne Mäkinen Flag of Finland.svg Suomi 118 1991–
Hanna Marklund Flag of Sweden.svg Ruotsi 118 1997–
Sanna Valkonen Flag of Finland.svg Suomi 118 1995–
87 Marina Burakova Flag of Russia.svg Venäjä 117 1985–2004
Carin Gabarra Flag of the United States.svg Yhdysvallat 117 1987–1996
Tatiana Skotnikova Flag of Russia.svg Venäjä 117 2003–
90 Stephanie Mugneret-Beghe Flag of France.svg Ranska 116 1992–2005
Heather O'Reilly Flag of the United States.svg Yhdysvallat 116 2000–
92 Heather Garriock Flag of Australia.svg Australia 115 1999–
Sun Qingmei Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 115 1984–1997
94 Randee Hermus Flag of Canada.svg Kanada 113 2000–
Huana Liu Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 113
Malin Moström Flag of Sweden.svg Ruotsi 113 1996–
97 Sonia Bompastor Flag of France.svg Ranska 112 2000–
98 Elisabeth Leidinge Flag of Sweden.svg Ruotsi 112 1974–1996
Marinette Pichon Flag of France.svg Ranska 112 1994–2006
100 Ann Kristin Aarones Flag of Norway.svg Norja 111 1990–1999
Giorgia Brenzan Flag of Italy.svg Italia 111 1987–2002
Steffi Jones Flag of Germany.svg Saksa 111 1993–
Maria Lazarou Flag of Greece.svg Kreikka 111 1991–2004
Maria Makowska Puolan lippu Puola 111 1986–
Silvia Neid Flag of Germany.svg Saksa 111 1982–1996
Lena Videkull Flag of Sweden.svg Ruotsi 111 1984–1996
107 Julie Fleeting Flag of Scotland.svg Skotlanti 110 1996–
Gunn Nyborg Flag of Norway.svg Norja 110 1978–1992
Cathrine Paaske Sørensen Flag of Denmark.svg Tanska 110 2000–
Joanne Peters Flag of Australia.svg Australia 110 1996–
Tiffany Roberts Flag of the United States.svg Yhdysvallat 110 1994–
Elisabetta Vignotto Flag of Italy.svg Italia 110 1970–1988
113 Angela Hucles Flag of the United States.svg Yhdysvallat 109 2002–2009
Lene Jensen Flag of Denmark.svg Tanska 109 1996–
Jane Törnqvist Flag of Sweden.svg Ruotsi 109 1995–2005
116 Gemma Fay Flag of Scotland.svg Skotlanti 108 1998–
117 Natalia Barbachina Flag of Russia.svg Venäjä 107 1990–
Hoda Lattaf Flag of France.svg Ranska 107 1997–
Heather Mitts Flag of the United States.svg Yhdysvallat 107 1999–
Ane Stangeland Horpestad Flag of Norway.svg Norja 107 1991–
121 Amy Walsh Flag of the United States.svg Yhdysvallat 106 1998–
122 Gro Espeseth Flag of Norway.svg Norja 105 1991–2000
Lene Terp Flag of Denmark.svg Tanska 105 1993–2003
124 Heidi Mohr Flag of Germany.svg Saksa 104 1984–1996
Sarina Wiegman Flag of the Netherlands.svg Alankomaat 104 1987–2004
126 Bai Jie Flag of the People's Republic of China.svg Kiina 103 1997–2003
127 Trine Rønning Flag of Norway.svg Norja 102 2003–
Anissa Tann-Darby Flag of Australia.svg Australia 102 1988–2002
Pia Wunderlich Flag of Germany.svg Saksa 102 1993–
130 Maureen Mmadu Flag of Nigeria.svg Nigeria 101 1993–
131 Nadine Angerer Flag of Germany.svg Saksa 100 1996–
Carli Lloyd Flag of the United States.svg Yhdysvallat 100 2005–
  • Päivitetty 23. maaliskuuta 2010 julkaistun listan perusteella.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]