Luettelo N-Gage-peleistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo julkaistuista N-Gage -peleistä:

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


Pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi[1][2][3] Lajityyppi[4] Kehittäjä Julkaisija Julkaistu[2]
NA PAL
Ashen ensimmäisen persoonan ammuntapeli Torus Games Nokia 2004-05-2525. toukokuuta 2004 2004-06-1717. kesäkuuta 2004
Asphalt Urban GT ajopeli Gameloft Nokia 2004-11-1515. marraskuuta 2004 2004-11-1515. marraskuuta 2004
Asphalt: Urban GT 2 ajopeli Gameloft Gameloft 2005-12-066. joulukuuta 2005 2005-12-066. joulukuuta 2005
Atari Masterpieces Vol. I pelikokoelma Digital Eclipse Atari Interactive 2005-10-1313. lokakuuta 2005 2005-10-1313. lokakuuta 2005
Atari Masterpieces Vol. II pelikokoelma Digital Eclipse Atari Interactive 2006-03-3030. maaliskuuta 2006 2006-03-3030. maaliskuuta 2006
Barakel: The Fallen Angel Hack and slash StormBASIC Games Nokia, Technobubble Entertainment 200425. kesäkuuta 2004
Bomberman sokkelopeli Hudson Soft Hudson Soft 2004-08-044. elokuuta 2004 2004-07-044. heinäkuuta 2004
Call of Duty ensimmäisen persoonan ammuntapeli OmegaSoft Activision 2004-11-2323. marraskuuta 2004 2004-11-1010. marraskuuta 2004
Catan strategiapeli thinkArts Capcom 2005-10-1010. lokakuuta 2005 2005-10-1010. lokakuuta 2005
Civilization vuoropohjainen strategiapeli Gryphondale Studios Atari Interactive 2006-03-022. maaliskuuta 2006 2006-02-2424. helmikuuta 2006
Colin McRae Rally 2005 ajopeli Ideaworks3D Codemasters 2004-11-055. marraskuuta 2004 2004-11-2929. marraskuuta 2004
Crash Nitro Kart ajopeli Vicarious Visions Vivendi Universal Games 2004-06-3030. kesäkuuta 2004 2004-07-2828. heinäkuuta 2004
The Elder Scrolls Travels: Shadowkey roolipeli TKO Software, Vir2L Studios Bethesda Softworks, Vir2L Studios 2004-11-1111. marraskuuta 2004 2004-11-2424. marraskuuta 2004
FIFA Football 2004 urheilupeli Electronic Arts Canada, Exient Entertainment Electronic Arts 2004-01-1414. tammikuuta 2004 2003-12-2424. joulukuuta 2003
FIFA Football 2005 urheilupeli Electronic Arts Canada, Exient Entertainment Electronic Arts 2004-11-1010. marraskuuta 2004 2004-10-2727. lokakuuta 2004
Flo-Boarding urheilupeli Housemarque Nokia 2003-10-077. lokakuuta 2003
Glimmerati ajopeli Bugbear Entertainment Nokia 2005-08-1616. elokuuta 2005 2005-07-077. heinäkuuta 2005
High Seize vuoropohjainen taktiikkapeli RedLynx Nokia 2005-10-2828. lokakuuta 2005 2005-10-1313. lokakuuta 2005
The King of Fighters Extreme tappelupeli Hudson Soft SNK Playmore 2005-01-3131. tammikuuta 2005 2005-01-1212. tammikuuta 2005
Marcel Desailly Pro Soccer urheilupeli G Artist Gameloft 2004-04-2828. huhtikuuta 2004 2004-05-1010. toukokuuta 2004
Mile High Pinball flipperipeli Bonus.com, Ideaworks3D Nokia 2005-10-011. lokakuuta 2005 2005-11-1414. marraskuuta 2005
MLB Slam! urheilupeli Hexacto Games Jack of All Games, THQ Wireless 2003-10-3131. lokakuuta 2003 2003-12-1010. joulukuuta 2003
MotoGP ajopeli THQ Wireless Nokia 2003-11-1414. marraskuuta 2003 2003-11-1818. marraskuuta 2003
NCAA Football 2004 urheilupeli Exient Entertainment Jack Of All Games, Electronic Arts 2003-12-1010. joulukuuta 2003 2003-12-1616. joulukuuta 2003
N-Gage Freestyle urheilupeli StormBASIC Games Nokia 200525. kesäkuuta 2005
ONE tappelupeli Digital Legends Entertainment Nokia 2005-10-1313. lokakuuta 2005 2005-10-1414. lokakuuta 2005
Operation Shadow toimintaseikkailupeli Torus Games Nokia 2004-09-2929. syyskuuta 2004 2004-09-3030. syyskuuta 2004
Pandemonium! tasohyppelypeli Ideaworks3D Eidos Interactive 2003-10-066. lokakuuta 2003 2003-10-077. lokakuuta 2003
Pathway to Glory vuoropohjainen taktiikkapeli RedLynx Nokia 2004-11-2424. marraskuuta 2004 2004-11-2626. marraskuuta 2004
Pathway to Glory: Ikusa Islands vuoropohjainen taktiikkapeli RedLynx Nokia 2005-11-088. marraskuuta 2005 2005-11-088. marraskuuta 2005
Payload toimintapeli Tantalus Interactive Nokia 2005-11-1414. marraskuuta 2005 2006-05-1616. toukokuuta 2006
Pocket Kingdom: Own the World MMORPG Sega Nokia 2004-11-2424. marraskuuta 2004 2004-11-2929. marraskuuta 2004
Pool Friction urheilupeli StormBASIC Games Nokia, Technobubble Entertainment 200525. kesäkuuta 2005
Puyo Pop pulmapeli Lavastorm Engineering Sega 2003-10-066. lokakuuta 2003 2003-10-077. lokakuuta 2003
Puzzle Bobble VS pulmapeli Taito Jack Of All Games, Nokia 2003-10-1010. lokakuuta 2003 2003-10-1010. lokakuuta 2003
Rayman 3 tasohyppelypeli Gameloft Gameloft 2003-12-1111. joulukuuta 2003 2004-11-2626. marraskuuta 2004
Red Faction ensimmäisen persoonana ammuntapeli Monkeystone Games THQ Wireless 2003-12-1010. joulukuuta 2003 2003-12-1212. joulukuuta 2003
Requiem of Hell roolipeli Digital-Red Mobile Software Nokia 2004-11-2222. marraskuuta 2004 2004-11-2222. marraskuuta 2004
Rifts: Promise of Power taktinen roolipeli Backbone Entertainment Nokia 2005-10-3131. lokakuuta 2005 2005-10-011. lokakuuta 2005
The Roots: Gates of Chaos toimintaroolipeli P.S. ASSA - Tannhasuer Gate Sp. z o.o. Cenega Publishing, Nokia 2005-08-1515. elokuuta 2005 2005-08-3131. elokuuta 2005
Sango Nokia
Sega Rally Championship ajopeli Hitmaker Sega 2004-01-011. tammikuuta 2004
The Sims Bustin' Out jumalpeli Ideaworks3D Electronic Arts 2004-05-1010. toukokuuta 2004 2004-05-1212. toukokuuta 2004
Snakes sokkelopeli IOMO Nokia 2005-01-2525. tammikuuta 2005 2005-01-2525. tammikuuta 2005
SonicN tasohyppelypeli Dimps Sega 2003-10-077. lokakuuta 2003 2003-10-077. lokakuuta 2003
Space Impact Evolution X Shoot 'em up Nokia Nokia 2003-10-011. lokakuuta 2003 2003-10-011. lokakuuta 2003
Spider-Man 2 toimintaseikkailupeli Activision, Digital Eclipse Activision 2004-07-022. heinäkuuta 2004 2004-07-066. heinäkuuta 2004
SSX Out of Bounds urheilupeli Exient Entertainment Electronic Arts 2005-01-2424. tammikuuta 2005 2005-01-1919. tammikuuta 2005
StuntCar Extreme ajopeli Fathammer Vasara Games Q2 2004
Super Monkey Ball Jr. tasohyppelypeli Sega, Realism Sega 2003-10-066. lokakuuta 2003 2003-10-077. lokakuuta 2003
System Rush ajopeli Ideaworks3D Nokia 2005-09-2020. syyskuuta 2005 2005-09-2222. syyskuuta 2005
TechWars toimintapeli StormBASIC Games Nokia 200525. kesäkuuta 2005
Tiger Woods PGA Tour 2004 urheilupeli Digital Eclipse Electronic Arts 2004-06-2424. kesäkuuta 2004 2004-06-2424. kesäkuuta 2004
Tom Clancy's Ghost Recon: Jungle Storm taktinen ammuntapeli Gameloft Gameloft 2004-08-1111. elokuuta 2004 2004-08-1010. elokuuta 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory hiiviskelypeli Gameloft Gameloft 2005-03-2323. maaliskuuta 2005 2005-03-2929. maaliskuuta 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Team Stealth Action hiiviskelypeli Gameloft Gameloft 2003-12-055. joulukuuta 2003 2003-12-1010. joulukuuta 2003
Tomb Raider toimintaseikkailupeli Ideaworks3D Eidos Interactive 2003-10-066. lokakuuta 2003 2003-10-077. lokakuuta 2003
Tony Hawk's Pro Skater urheilupeli Ideaworks3D Activision 2003-10-1010. lokakuuta 2003 2003-10-1313. lokakuuta 2003
Virtua Tennis urheilupeli Hitmaker Sega 2003-12-1414. joulukuuta 2003 2003-12-1414. joulukuuta 2003
Warhammer 40,000: Glory in Death vuoropohjainen strategiapeli Razorback Developments THQ Wireless 2006-04-066. huhtikuuta 2006 2006-04-066. huhtikuuta 2006
Worms World Party tykkipeli Paragon 5, Team17 THQ Wireless 2005-04-1919. huhtikuuta 2005 2005-04-1515. huhtikuuta 2005
WWE Aftershock urheilupeli Exient Entertainment THQ Wireless 2005-08-1515. elokuuta 2005 2005-07-1111. heinäkuuta 2005
X-Men Legends toimintaroolipeli Barking Lizards Technologies Activision 2005-02-077. helmikuuta 2005 2005-01-011. tammikuuta 2005
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse toimintaroolipeli Barking Lizards Technologies Activision 2005-10-3131. lokakuuta 2005 2005-10-2727. lokakuuta 2005
Xanadu Next toimintaroolipeli Nihon Falcom, ScriptArts Nokia 2005-06-2020. kesäkuuta 2005 2005-06-2020. kesäkuuta 2005

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Gamespot N-Gage games database GameSpot. Arkistoitu 25 August 2018. Viitattu 25.8.2018.
  2. a b Derron: List of N-Gage Games listal.com. July 19, 2010. Arkistoitu 25 August 2018. Viitattu 25.8.2018.
  3. greekking: N-Gage Games ngageworld.wikifoundry.com. Arkistoitu 25 August 2018. Viitattu 25.8.2018.
  4. StarTrekWarsGateOcean: List of N-Gage games l-lists.com. March 16, 2013. Arkistoitu 25 August 2018. Viitattu 25.8.2018.
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of N-Gage games