Lego Star Wars II: The Original Trilogy

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
Lswii pcfront.jpg
Kehittäjä Traveller’s Tales
Amaze Entertainment (DS, GBA)
Julkaisija LucasArts
Feral Interactive (OS X)
Säveltäjä David Whittaker
Pelisarja Lego Star Wars
Julkaistu EU 11. syyskuuta 2006
NA 12. syyskuuta 2006
AUS 15. syyskuuta 2006
PlayStation 2
NA 12. syyskuuta 2006
PAL 15. syyskuuta 2006
Nintendo DS
EU 11. syyskuuta 2006
NA 12. syyskuuta 2006
AUS 15. syyskuuta 2006
PlayStation Portable
NA 12. syyskuuta 2006
AUS 15. syyskuuta 2006
EU 10. marraskuuta 2006
Xbox 360
EU 11. syyskuuta 2006
NA 12. syyskuuta 2006
OS X
WW 2007
Lajityyppi toimintaseikkailu
Pelimuoto yksinpeli, kaksinpeli
Ikäluokitus PEGI: 3+
ESRB: E
Alusta Xbox, Xbox 360, Nintendo GameCube, Microsoft Windows, Game Boy Advance, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation Portable, Mac OS
Jakelumuoto DVD, UMD, optinen levy, pelimoduuli
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Lego Star Wars II: The Original Trilogy on vuonna 2006 Nintendo GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS, PC, PlayStation 2, Xbox ja Xbox 360 -alustoille julkaistu toimintaseikkailupeli, joka perustuu George Lucasin luomaan Tähtien sota -tieteiselokuvasarjaan. Se jatkaa edellisvuonna ilmestyneen ja yllättäen kassamenestykseksi osoittautuneen Lego Star Wars: The Video Gamen jalanjäljissä. Pelin kehitti Traveller’s Tales ja julkaisi LucasArts.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Peli seuraa alkuperäisen Tähtien sota -trilogian tarinaa esikuviaan muistuttavien lego-minihahmojen näyttelemänä. Tehtävänä on kulkea koko tarina läpi ja kerätä kolikoita klassisten tasohyppelypelien tyyliin. Matkan aikana pelaaja joutuu myös rakentamaan lukuisia legorakennelmia, kuten siltoja ja koneistoja. Uutta pelissä on esimerkiksi käsin rakennettavat lego-rakennelmat, jotka olisi ensimmäisessä Lego Star Warsissa joutunut rakentamaan vain "Voiman" avulla. Toinen uusi ominaisuus on kultaiset palikat, joita saa keräämällä kaikki Minikit-kanisterit tietyssä kentässä, täyttämällä kentän True Jedi -mittarin tarina- ja vapaa peli -muodoissa, ja läpäisemällä kentän tarinamuodossa. Jokaiseen kenttään on myös piilotettu Power Brick (voimapalikka), joita keräämällä saat avattua ostettavia ekstroja. Pelissä on myös ensimmäistä kertaa hahmonluontitila, jossa pelaaja voi luoda omat hahmot yhdistelemällä varsinaisten hahmojen osia keskenään.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Pelimuodot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Story (Tarina): Tämä on ensimmäinen pelattava pelimuoto. Läpäise kenttä tietyillä hahmoilla elokuvan juonen mukaisesti.
  • Free Play (Vapaapeli): Voit palata läpäisemääsi kenttään keräämään kaikki minikit-kanisterit ja löytämään punainen voimapalikka.
  • Superstory (Supertarina): Pelaajan pitää läpäistä episodin kaikki kentät alle tunnissa ja kerätä vähintään 100 000 legonuppia.
  • Character Bonus (Hahmobonus): Viidessä minuutissa pelaajan pitää kerätä miljoona legonuppia.
  • Minikit Bonus (Pienoismallibonus): Viidessä minuutissa pelaajan pitää kerätä miljoona legonuppia minikit-pienoismallien avulla.
  • Bounty Hunter Missions (Palkkionmetsästäjätehtävät): Kun pelaaja on ostanut kaikki palkkiometsästäjahahmot (ne hahmot, jotka pystyvät käyttämään lämpöräjähteitä), kymmenen palkkionmetsästäjätehtävää aukeavat. Näissä pelaajan pitää löytää tietty hahmo tietystä kentästä kolmessa minuutissa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.