Ero sivun ”Pessi Levanto” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
213 merkkiä lisätty ,  8 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
p (kh)
Levanto on julkaissut neljä lastenmusiikkilevyä, joista kolmessa viimeisimmässä [[Julia Vuori|Julia Vuoren]] Vuohi<ref>[http://www.vuohimatkustaa.com]</ref>-hahmo matkustaa ympäri maailmaa tutustuen vieraisiin kansoihin ja kulttuureihin.
 
Hän on kirjoittanut musiikin elokuviin Taavi Vartian "Rölli ja Kultainen Avain", Mikko Kuparisen "Rakkauden Rasvaprosentti", Kari Väänäsen ohjaukseen "Havukka-ahon Ajattelija", [[Lauri Nurkse]]n menestyskomedioihin "[[Sooloilua]]"<ref>[http://www.filmifin.com/FF20/arvostelu.php?site=filmi&id=1235 Filmfin]</ref> ja "[[Veijarit]]", [[Aku Louhimies|Aku Louhimiehen]] elokuvaan "[[Käsky]]", Romanialaiseen elokuvaan "Crossing Dates" sekä [[Hannu Kahakorpi|Hannu Kahakorven]] elokuvaan "[[Päätalo]]".<ref>[http://www.imdb.com/name/nm1743745/]</ref>
Hän on myös toiminut elokuvamusiikin orkestroijana muille säveltäjille mm. elokuvissa [[Dark Floors]], [[Jos rakastat]] ja [[Rööperi]].
Hän on kirjoittanut myös musiikin [[Lauri Nurkse]]n TV-sarjaan [[Uutishuone]], lyhytelokuviin "Bam", "Neljäs tuoli", "Hetket, jotka jäivät", "Parinvaihto", "Käytösrangaistus", "Siivet ja hampaat" sekä 10-osaiseen dokumenttisarjaan "Kahdeksan millin katse".
 
Tämän lisäksi Levanto on myös säveltänyt musiikkia lukuisiin mainosspotteihin, kanavatunnuksiin, näytelmiin sekä tanssiteoksiin.
 
Levanto on myös kirjoittanut pop-kappaleita aasian markkinoille mm. yhtyeille Arashi, Sexy Zone, After School ja Kinki Kids.
 
Teattereista hän on työskennellyt Espoon Teatterissa, Vierailuteatterissa, Svenska Teaternissa, KokoTeatterissa, Komediateatteri Arenassa (kapellimestarina) sekä Helsingin kaupunginteatterissa. Levanto on toiminut myös kouluttajana [[Sibelius-Akatemia]]ssa, [[Metropolia]]ssa, [[Teatterikorkeakoulu]]ssa sekä [[Joensuun konservatorio]]ssa.
16

muokkausta

Navigointivalikko