Ero sivun ”Winx-klubi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 69: Rivi 69:
=== Kausi 6 ===
=== Kausi 6 ===


Winx-klubin kuudes tuotantokausi ilmestyy vuonna [[2014]].
Winx-klubin kuudes tuotantokausi ilmestyy vuonna [[2014]].{{Lähde}}


== Henkilöt ==
== Henkilöt ==

Versio 9. helmikuuta 2013 kello 14.17

Winx-klubi
Winx Club
Sarjan logo
Sarjan logo
Tyyli piirrossarja
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Iginio Straffi
Pääosissa Letizia Ciampa
Perla Liberatori
Ilaria Latini
Gemma Donati
Domitilla D'Amico
Laura Lenghi
Alkuperämaa  Italia
Alkuperäiskieli italia
englanti
Verkko Italia RAI
Suomi MTV3 Juniori
Suomi MTV3
Suomi Nickelodeon
Yhdysvallat NBC
Viro Kanal 2
Liettua TV3
Ruotsi TV4
Ruotsi TV6
Ruotsi Kanal 5
Ruotsi Kanal 9
Venäjä STS
Venäjä Pervyi kanal
Australia Seven Network
Esitetty 1. helmikuuta 2003 – jatkuu
Jaksoja 130 (luettelo jaksoista)
Aiheesta muualla
IMDb

Winx Club (suom. Winx-klubi) on Iginio Straffin luoma italialainen animaatiosarja, jota on julkaistu televisiosarjana ja sarjakuvana. Siitä on myös tehty kaksi 3D-elokuvaa sekä useita teatteriesityksiä. Winx Club kertoo nuorista keijutytöistä, jotka käyvät maagisessa ulottuvuudessa keijukoulu Alfeaa. Tuotantokausien aikana he seikkailevat myös fiktiivisessä Maassa. Suomessa Winx-klubia esittävät Sub Juniori ja MTV3. Winx-klubin ensimmäinen 3D-elokuva Winx – salaisuuksien linna tuli ensi-iltaan Suomessa 16. huhtikuuta 2010. Rooman teemahuvipuistossa nimeltä Rainbow Magicland on Winx-klubin Alfean linna. Sarjasta on esitetty tunnin pituisia spesiaalijaksoja vuodesta 2011 Nickelodeon-kanavalla Amerikassa.

Vauhdikas animaatiosarja kertoo teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa voimaa vastaan. Pirteät, vahvat ja muotitietoiset keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa, saavat uusia upeita transformaatioita ja kohtaavat erilaisia vihollisia. Lisäksi he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean keijukoulussa. Samaan aikaan komeat ja mukavat spesialistit opiskelevat miekkasankareiksi Punalähteen poikakoulussa, kun taas noidat kouluttautuvat Pilvitornin noitakoulussa omiin jäyniinsä.

Kaudet

Winx-klubista on tähän asti julkaistu viisi tuotantokautta. Winx-klubin tekijät kertoivat Winx – Maaginen Seikkailu -elokuvan haastattelussa, että kaksi seuraavaa kautta on tekeillä. Viides kausi esitettiin Italiassa syyskuusta 2012, ja Suomessa 1. joulukuuta 2012 alkaen.

Kausi 1

Winx-klubin ensimmäinen kausi alkaa Bloomin eläessä tavallista teinitytön elämää vanhempiensa sekä lemmikkikaninsa Kikon kanssa Gardenian kaupungissa, ja on autuaan tietämätön taikavoimistaan. Hän näkee sattumalta keijun taistelemassa keltaista Knut-peikkoa vastaan puistossa. Silloin Bloomin voimat 'aktivoituvat', ja hän auttaa keijua peikkoa vastaan. Hän ystävystyy keijun kanssa, joka on Solarian prinsessa Stella. Hän huomaa Bloomin taikavoimat ja kertoo tämän olevan keiju. Bloom matkustaa Stellan kannustamana Alfeaan, keijujen kouluun, jossa hän ystävystyy vielä muiden keijujen Floran, Musan ja Tecnan kanssa. He luovat ryhmän jonka nimeksi valittiin Winx. Taikaulottuvuuden Magix-kaupungissa Bloom kohtaa ilkeät Trixit Icyn, Darcyn ja Stormyn Pilvitornin noitakoulusta. Trixeistä ja Winxeistä tuli arkkivihollisia keskenään. Kauden aikana Bloom saa tietää menneisyydestään, Lohikäärmeen voimastaan sekä haamusiskostaan Daphnestä.

Kausi 2

Tämän kauden voimamuoto on Charmix. Keijuille katkerat ja häviön kokeneet Trixit on lähetetty Vaalealle kivelle, jonka tarkoituksena on puhdistaa mieli ja muuttaa pahat hyviksi. Winxit löytävät Alfean kulmilta tummaihoisen keijun, joka tulee metsästä puolipyörryksissä ja kyyneleet silmistä valuen. Hän on Layla, joka yritti pelastaa metsissä asustelevat pikkukeijut, pixiet, lordi Darkarin kynsistä. Laylan mukana on hänen oma pixiensä Piff, jota Winxit hämmästelevät kovasti. Layla toipuu, päättää jäädä Alfeaan ja ystävystyy Winxien kanssa, jotka ottavat tämän ryhmäänsä. Samaan aikaan Darkar ilmaantuu Vaalealle kivelle ja vapauttaa Trixit antaen heille Gloomix-voiman. Darkar on feeniksolento, jonka tarkoituksena on saada käsiinsä Codex-nimisen portaaliavaimen kaikki palaset, jotka sijaitseva Alfeassa, Punalähteellä, Pilvitornissa ja Pixiekylässä. Darkarin tavoitteena on päästä Codexin avulla Realixin valtakuntaan ottamaan haltuunsa täydet pimeyden voimat ja näin päästä hallitsemaan maailmaa. Hän saa pian selville, ettei tarvitse ainoastaan Codexia saadakseen täydellisen pimeän voiman käsiinsä, vaan sen lisäksi myös varjotulen sekä Lohikäärmeen voimat, jotka Bloomilla on. Winxit auttavat Laylaan ja pelastavat yhteisvoimin pixiet Darkarilta ja liittoutuvat näiden kanssa. Winxit saavuttavat myös toisen voimamuodon, Charmixin, jonka saadakseen keijun täytyy kohdata pelkonsa. Koko kauden ajan Winxit sekä spesialistit yrittävät estää Trixejä löytämästä Codexin kaikkia paloja Darkaria varten. Kauden lopussa Darkar langettaa hetkeksi aikaa pimeän loitsun Bloomin ylle, saadakseen käsiinsä Codexin viimeisen palan, joka on Alfeassa.

Kausi 3

Tämän kauden voimamuoto on Enchantix. Trixit on karkotettu jäälohkareissa Omega-ulottuvuuteen, jossa he löytävät Valtorin, pahan velhon, joka on osasyyllinen Bloomin kotiplaneetan Dominon tuhoamiseen. Valtor vapautetaan jäiden sisästä, ja hän käyttää uskomattoman vahvoja taikojaan Omegan hirviökäärmeitä vastaan. Valtor pakenee Omegasta Trixien kanssa ja ottaa heidät suojelukseensa. He aikovat yhteistyöllä etsiä Valon Komppanian jäsenet, jotka ovat Faragonda, Saladin ja Griffin, ja kostaa heille varastamalla kaikkien valtakuntien vahvat, voimakkaat, maagiset ja mystiset aarteet. Valtor haluaa myös löytää Bloomin ja tuhota hänet pimeillä voimillaan. Winxit sen sijaan saavat kukin oman uuden ja upean voimamuodon Enchantixin, jonka voi saada uhrautumalla jonkun planeettansa keijun vuoksi. Tecna kuitenkin saa Enchantixinsa uhrautumalla kaikkien valtakuntien taikaolentojen puolesta, ja putoaa Valtorin aktivoimaan portaaliin. Winxit luulevat Tecnan kuolleen, ja surullisina ja vihaisina haluavat maksaa Valtorille samalla mitalla takaisin. Timmy kuitenkin onnistuu jäljittämään Tecnan kylmästä ulottuvuudesta, josta hänet lopulta pelastetaan. Kauden alussa Valtor ottaa valtaansa Solarian kreivitär Cassandran ja tämän tyttären Chimeran, jotta nämä syrjäyttäisivät Stellan prinsessan valtaistuimelta ja Cassandra pääsisi Stellan isän kuningas Radiuksen vaimoksi ja siten Solarian kuningattareksi. Valtor myös ottaa prinsessa Diaspron kautta valtaansa prinssi Skyn, joka Eraklyonissa ilmoittaa Diaspron prinsessakseen ja laittaa Bloomin kärsimään rakkaansa menetyksestä. Valtor kärsii kuitenkin tappion keijujen yhteisvoimalle niin Solarian kuin Eraklyonin tapauksessa. Bloom menee testaamaan sisäisiä vahvuuksiaan Pyrokselle, lohikäärmeiden saarelle, jossa hän lopulta saavuttaa "epätäydellisen" Enchantixinsa, sillä hän ei uhrautunut kenenkään puolesta voiman saadakseen, vaan uskoi vain itseensä todella voimakkaasti. Winxit menevät myös Kultaiseen valtakuntaan hakemaan vesitähtiä, joiden avulla he voivat pysäyttää Valtorin. Bloom saa myöhemmin tietää Valtorilta totuuden vanhemmistaan Oritelista ja Marionista, sekä heidän olinpaikastaan.

Kausi 4

Tämän kauden voimamuoto on Believix. Neljännellä kaudella seikkaillaan Gardeniassa, Bloomin kotikaupungissa. Winxit toimivat Alfeassa tällä kertaa "opettajina". He saavat tietää uudesta kehittyneemmästä keijumuodosta, joka on nimeltään Believix. Voiman voi saada vain ei-maagisesta maailmasta, kuten Maasta, saamalla jonkun ihmisen todella uskomaan taikuuteen ja keijuihin. Winxit palaavat Gardeniaan ja saavat idean perustaa oma lemmikkieläinkauppa, jonka nimeksi tulee Love&Pet. He perustavat myös yhtyeen ja alkavat pitää konsertteja Gardenian Frutti-baarissa, jossa Maan viimeinen keiju Roxy on töissä.

Gardeniassa Winxit törmäävät Mustan kehän velhoihin, jotka aikovat löytää Maan viimeisen keijun. Winxit ovat saaneet tietää Faragondalta Alfeassa keijumetsästäjistä, jotka ovat vanginneet kerran kaikki maapallon keijut Mustan kehän kautta Tir Nan Ogiin, Maan keijujen valtakuntaan. Winxit ja spesialistit yrittävät ennättää velhojen edelle etsiessään Maan viimeistä keijua Gardeniasta. Hän on eläinten keiju Roxy, jonka Winxit saavat täpärästi pelastettua velhoilta ja josta tulee Winxien uusi ystävä. Juuri Roxy antaa heille kaikille Believix-voiman tunnustamalla todellisen uskonsa keijuihin.

Seuraavaksi tehtäväkseen Winxit ottavat Maan keijujen vapauttamisen Tir Nan Ogista. Apunaan heillä on Valkea kehä, joka on Mustan kehän vastakohta ja ainoa portaali vankityrmään, jossa keijut ovat vankeina. Maan keijuista muodostuu sarjaan kaksi uutta päähahmoa, kuningatar Morgana sekä toinen kuningatar, entinen rauhan keiju Nebula. Winxit saavat keijut vapautettua Tir Nan Ogista, mutta nämä hautovat kostoa Mustan kehän velhojen lisäksi myös ihmisiä vastaan. Niinpä Winxeille tulee entistä kovempi haaste suojella ihmisiä pahalta voimalta samalla kun he joutuvat taistelemaan kostonhimoista Maan keiju Nebulaa sekä keijunmetsästäjiä vastaan ja yrittävät saada ihmiset jälleen uskomaan taikuuteen. He haluavat myös solmia ikuisen rauhan Maan keijujen ja ihmisten välille.

Lisenssien vaihto

Yhdysvaltojen 4Kids-kanava pyöritti ohjelmaa kolme tuotantokautta, kunnes vuonna 2007 4Kids:in ja Rainbow S.r.l.:n sopimus purettiin. Silloin Rainbow-animaatiostudio alkoi etsiä uutta partneria, kunnes vuonna 2010 ryhtyi yhteistyöhön Nickelodeonin kanssa.

Winx-klubin 4Kids-versio oli muunneltu sekä tunnusmusiikissa että varsinaisessa englannin kielen dubbauksessa. RAI English-tuotanto sen sijaan on alkuperäinen versio animaatiosarjasta, vain italialaisesta versiosta englanniksi puhuttuna. Winx-klubin kolme tuotantokautta tehtiin vuosina 2003-2007 sekä 4Kids- että RAI English-versiona, nyt enää vain Nickelodeonin RAI-versiona.

Syyskuussa 2010 Nickelodeon ilmoitti lehtitilaisuudessa, että kanava tuottaa Winx-klubin tuotantokaudet 5 ja 6 sekä ehkä siitäkin pidemmälle yhteistyössä Rainbowin kanssa.

Kausi 5

Tämän tuotantokauden voimamuodot ovat Harmonix ja Sirenix.

Tämä tuotantokausi on tehty 2D- ja 3D-tekniikoilla.

Winxit elävät superkeijujen elämää Gardeniassa, kunnes kaupungin lähivesillä ollut öljylautta räjähtää. Räjähdyksen seurauksena lautalta mereen levinneet saasteet pääsevät vedenalaisten porttien läpi Androkseen, jossa Tritannus ja Trixit olivat vangittuina. Tritannus, Androksen merien valtaistuimen halaja ja merikuninkaan poika, joutui vankilaan hyökättyään katkeruuttaan omaa perhettään vastaan. Trixit joutuivat Androksen vankilaan jäätyään kiinni salaliitosta Valtorin kanssa. Mereen levinneet saasteet muuttavat Tritannuksen liskomaiseksi merihirviöksi, jonka jälkeen hänen onnistuu saada atraimensa käsiinsä ja vapauttaa itsenä sekä Trixit tyrmistään. Tritannuksen suunnitelmana on päästä Äärettömälle Merelle ja siten päästä hallitsemaan kaikkia Taikaulottuvuuden vesiä. Trixeistä Icy ihastui heti Tritannukseen tämän vallanhimon ja muodonmuutoksen ansiosta. Tritannuksen serkku Layla saa tietää tämän suunnitelmista ja haluaa Winxien avulla pysäyttää hänet.

Winxit lähtevät Alfeaan tutkimaan miten he voivat päihittää Tritannuksen, sillä Believix-voimat ei toimi veden alla. Faragonda kertoo heille muinaisesta Sirenix-voimasta joka pitää sisällään vedenalaisten ulottuvuuksien voimia. Faragondan opastuksella Bloom kysyi Sirenix-voiman lähdettä Daphe siskoltaan, jolla oli kyseinen voima ennen haamu-muotoon joutumista. Kovalla urakalla ja Skyn muistinmenetyksen uhrauksella Winxit saavat käsiinsä Sirenix-kirjan joka avautuu vain korkean voiman avaimella. Winxit osallistuvat Taikaulottuvuuksien keijujen aarteenetsintään, jonka palkintona oli luonnon avain. He saavat Sirenix-kirjalta Harmonix-voimat, joiden avulla Winxit voivat etsiä kolmea helmeä Sirenix-boksiin, josta heitä neuvovat Sirenix-suojelijat. Tritannus yrittää saada samalla Pimeän Sirenixin Trixeille, joten he kidnappaavat Daphnen ja yrittävät kiristää tältä tietoja Sirenix-voimista.

Etsintöjen aikana Winxit vierailivat jokaisen Winxin kotiplaneetan vesissä tarkoituksenaan etsiä Itsevarmuuden, Rohkeuden ja Empatian helmeä. He saavat kaikki helmet löydettyä ja näin pääsevät askeleen lähemmäksi Sirenix-voimaa. Matkaan tulee monenlaisia mutkia, kun Tritannus on paljon Winxejä edellä ja ehtii tehdä kauheuksia jokaisen keijun kotiplaneetalla.

Saatuaan Harmonix-voiman täydelliseen hallintaansa Winxit pystyvät viimein avamaan portin Äärettömälle Merelle, jossa he voivat voittaa Tritannuksen. Winxit käyvät viimeisen taistelunsa Harmonix-voimillaan, kun he kohtaavat Tritannuksen tervasta luodun hirviön. Voitettuaan sen he aktivoivat Sirenix-lähteen, jonka jälkeen he pääsevät portaalista uuden upean voiman ansiosta Äärettömälle Merelle. Sarjan kaikki hahmot ja ympäristö muuttuvat neljännentoista jakson aikana 3D-animaation muotoon (muistuttaa Maaginen Seikkailu -elokuvan 3D-tekniikkaa).

Kausi 6

Winx-klubin kuudes tuotantokausi ilmestyy vuonna 2014.lähde?

Henkilöt

Winx-klubi

Bloom

Bloom on Lohikäärmeen liekin keiju ja hallitsee siis tulta. Hän on sarjan alussa 16-vuotias, hänen syntymäpäivänsä on 10. joulukuuta. Hän on Dominon prinsessa, mutta kasvanut koko elämänsä Maassa pikkukaupunki Gardeniassa kasvattivanhempiensa Miken ja Vanessan luona tietämättä taikavoimistaan tai kuninkaallisuudestaan.

Bloomilla on isosisko Daphne. Bloomin oikeat vanhemmat Dominon kuningas Oritel ja kuningatar Marion ovat yhä elossa, vaikka Bloom uskoi heidän kuolleen. Kun Bloom oli vielä vauva, Daphne pelasti hänet lähettämällä hänet Maahan, kun kolme muinaista noitaa tuhosivat Dominon ja Bloomin vanhemmat. Sirenix-voimaan langetettu kirous teki Daphnesta haamuolennon, "sielun ilman vartaloa".

Bloom on Winx-klubin johtohahmo ja erityisesti Stellan paras ystävä. Hän on uskollinen, voimakasluontoinen ja hyvin uhrautuva. Hän on myös erittäin vahva Lohikäärmeen voimansa ansiosta. Bloom seurustelee prinssi Skyn kanssa. Hänen pixiensä on avainten pikkukeiju Lockette, ja merenneito-selkiensä Serena.

Bloomilla on aaltoilevat oranssinpunaiset hiukset ja vaaleansiniset silmät. Hän on hyvin vahva luonteeltaan ja sekä todella uskollinen muille. Bloomille selvisi kolmannella kaudella, että hänen vanhempansa eivät ole vankeina Valtor-velhon sisällä, kuten tämä kertoi. Kolme muinaista noitaa paljastivat, että Oritel ja Marion ovat vielä elossa jossain kaukaisessa ulottuvuudessa, ja Bloom aikoo löytää heidät.

Stella

Stella on Auringon ja Kuun keiju ja sarjan alussa 17-vuotias. Hän on Solarian eronneen kuningasparin tytär, ja siten siis Solarian prinsessa. Winx-klubin jäsenistä hän on vanhin ja huolettomin.

Stella on Bloomin paras ystävä. Hän on vaaleahiuksinen ja hänen silmänsä ovat kellanruskeat. Hänellä on myös aurinkokeijun tavoin päivettynyt iho. Hänen syntymäpäivänsä on 18. elokuuta. Stellan pixie on Amore, rakkauden pikkukeiju, ja selkie Solarian portinvartija Iliris. Hän seurustelee Brandonin kanssa, joka on Skyn palvelija. Ensimmäisen tuotantokauden aikana selvisi spesialistien sopimus roolien vaihdoksesta, että Stellan poikaystävä on Brandon ja Bloomin oikea prinssi Sky.

Stella tykkää muotivaatteista ja pojista. Hänen unelmanaan on ryhtyä muotisuunnittelijaksi. Luonteeltaan hän on iloinen ja suorapuheinen, ja Winxeistä tyylikkäin ja muotitietoisin.

Flora

Flora on luonnon ja kukkien keiju ja sarjan alussa 16-vuotias. Hän on kotoisin Linpheasta.

Flora on Winx-klubin ujoin, kiltein, sekä ehkä herkin ja vastuuntuntoisin. Hän seurustelee Helian kanssa, joka tuli kuvioihin toisella kaudella. Floralla on Miele-niminen pikkusisko. Hänen pixiensä on Chatta, juorujen pikkukeiju, ja selkiensä Linphean meriportin pitäjä Daisyree. Floralla on heleän ruskea iho, vaaleanruskeat hiukset ja vihreät silmät. Hän pukeutuu mielellään vaaleanpunaiseen. Hän on syntynyt 1. maaliskuuta.

Floran menneisyydestä ei tiedetä paljoa. Floran on huhuttiin olevan Linphean prinsessa, kunnes viidennellä kaudella sarjaan ilmestyi uusi henkilö, joka on oikea Linphean prinsessa Crystal.

Musa

Musa on musiikin keiju ja sarjan alussa 16-vuotias. Hän haluaa kuolleen äitinsä tavoin laulajaksi. Hän on kotoisin Melodista. Kolmannella kaudella Musa sai Enchantix-voiman pelastaessaan Melodin prinsessa Calatean Alfean tulipalosta.

Musa on luonteeltaan poikatyttömäinen, ailahtelevainen ja herkkä. Hänen poikaystävänsä on Riven, jonka kanssa hän on riidellyt usein. Musan pixie on käytöstapojen pikkukeiju Tune ja selkie Melodin portinvartija Sonna.

Musalla on mustansiniset hiukset, violetit silmät ja täysin valkoinen iho. Sarjan ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella hänellä oli lyhyet hiukset, mutta kolmannella kaudella hän kasvatti ne pitkiksi. Hänen syntymäpäivänsä on 30. toukokuuta.

Tecna

Tecna on teknologian keiju, sarjan alussa 16-vuotias ja on syntynyt 16. joulukuuta. Hän on kotoisin Zenithistä. Tecna on luonteeltaan hiukan tyly mutta hyväsydäminen, ja usein esittää kovempaa kuin mitä oikeasti on. Hän toimii usein "järjen äänenä". Ensimmäisellä tuotantokaudella Tecna luuli olevansa robotti, jonka hänen vanhempansa loivat, koska eivät halunneet oikeaa lasta. Muut Winxit saivat hänet lopulta uskomaan, että hän oli täysiverinen keiju siinä missä muutkin. Tecnan on vaikea ilmaista tunteitaan ja hän on hyvin looginen ja selväjärkinen. Hänen poikaystävänsä on hiukan nörtti Punalähteen spesialisti Timmy.

Tecnan silmät ovat vihreät ja hänellä on lyhyet, pinkit hiukset. Hänen pixiensä on nanoteknologian pikkukeiju Digit ja selkiensä Zenithin portinpitäjä Lithia.

Layla

Layla (myös Aisha, Australiassa Gladis) on nesteiden ja aaltojen keiju ja Winx-klubin kuudes jäsen. Hänen ensiesiintymisensä animaatiosarjassa on toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa jolloin hän oli 15-vuotias. Layla on Androksen prinsessa. Hän hallitsee tavallisten nesteiden lisäksi Morphix-nimistä taika-ainetta, josta voi muovata esineitä. Laylan paras ystävä on Musa.

Androksen prinsessana Laylaa on kasvatettu käyttäytymään hienostuneesti ja myöntymään järjestettyyn avioliittoon. Layla on urheilullinen, rohkea ja kannattaa feminismiä. Hänen pixiensä on Piff, unien pikkukeiju. Viidennellä kaudella Layla luo siteen Androsin meriportinvartija Lemmyn kanssa. Kolmannella tuotantokaudella Layla tapaa Nabun, jonka kanssa Laylan on sovittu menevän naimisiin. Aluksi Layla ylenkatsoo kuninkaallista Nabua, ja tämäkin oli karannut vanhemmiltaan luullen että hänelle naitettava tyttö on aivan toisenlainen kuin Layla. Kuitenkin myöhemmin samalla tuotantokaudella he rakastuvat toisiinsa. Neljännen kauden lopussa Laylan sydän murtuu kun Nabu kuolee, ja Layla janosi kostoa Mustan kehän velhoille. Viidennellä kaudella Winxien viholliseksi muodostuu Androsin kuninkaan poika Tritannus, joka on Laylan serkku.

Layla on tummapintainen ja hänellä on ruskeat, pitkät ja kiharat hiukset ja tummansiniset silmät. Hän on syntynyt 15. kesäkuuta.

Roxy

Roxy on eläinten keiju sekä Winx-klubin seitsemäs ja uusin jäsen. Hän on kotoisin Maasta ja Mustan kehän velhojen ilmestymiseen asti luuli olevansa tavallinen ihminen. Hänen ensiesiintymisensä animaatiossa on neljännen tuotantokauden kolmannessa jaksossa. Roxy on Maan viimeinen keiju ja kotoisin Gardeniasta. Roxy ymmärtää eläimiä täydellisesti ja kykenee vaihtamaan niiden kanssa ajatuksia paremmin kuin monien ihmisten.

Roxy on hyvin eläinrakas ja useimmiten iloinen ja pirteä. Hän on jokaisen Winx-klubin jäsenen ystävä, mutta on läheisin Laylan kanssa. Hänellä on paljon yhteistä Bloomin kanssa, ja se teki heistä kahdesta myös läheisiä. Roxyllä on lemmikkikoira Artu.

Neljännen kauden aikana Roxy antaa kaikille Winx-keijuille Believix-voiman uskomalla näyttämällä todellisen ja vahvan uskonsa heihin. Samalla hän kokee itse ensimmäisen muuntautumisensa. Roxy liittyy Winxien seuraan ja aikoo heidän kanssaan vapauttaa Maan keijut Tir Nan Ogista. Saatuaan kuulla, että keijujen aikomuksena on vain saada kostaa ihmisille näiden lakattua uskomasta keijuihin, Roxylle ja muille Winxeille tulee vahva tahto ja tarve saada tuoda taikuus ja usko keijuihin takaisin maapallolle, saadakseen Morganan, Nebulan ja muut keijut luopumaan kostoajatuksesta. Myöhemmin samalla kaudella Morgana osoittautuu Roxyn kadonneeksi äidiksi, jolta Roxy on perinyt keijuvoimansa, ja hän on siis Maan keijujen prinsessa. Joutuessaan velhojen vangiksi Tir Nan Ogiin Roxy oli itse vasta pieni lapsi, joten hänellä ei ole minkäänlaisia muistikuvia äidistään. Lisäksi keijunmetsästäjät pyyhkivät Roxyn isän mielestä kaikki muistot Morganasta. Roxy avasi Morganan silmät näkemään totuuden sokaisevan kostonhimon takana, palauttamaan rauhan Maan keijujen ja ihmisten välille.

Viidennellä kaudella Roxy jää sivuhahmoksi ja esiintyy vain auttamassa Winxejä Gardeniassa. Itse hän niin sanotusti jatkaa normaalia elämää Gardenian Frutti-baarissa. Roxyn aikomuksena on kuitenkin seurata ystäviään ja lähteä Faragondan kehotuksesta Alfeaan opiskelemaan voimiaan.

Voimat

  • Ensimmäisellä tuotantokaudella Winxeillä on vain ”tavalliset” voimansa, jotka kehittyvät myöhemmillä tuotantokausilla merkittävästi.
  • Toisella tuotantokaudella Winxit saavat Charmix-nimisen voiman, joka ilmenee kristallina ylävartalossa ja käsilaukkuna jossain päin asun hametta tai housuja, ja niitä käytetään niinsanottuina "voimavarastoina". Trixeillä vastaava voima on Gloomix. Kakkoskaudella Winxit liittyvät kukin pienten kyläänsä puolustavien metsänvartijoiden, pixieiden, kanssa.
  • Kolmannella tuotantokaudella Charmix poistuu. He saavat sen tilalle Enchantixin, jonka saamiseksi keijun täytyy pelastaa joku kotiplaneetaltaan kotoisin oleva ja tehdä samalla uhraus. Kun keiju saa Enchantixinsa, hänellä pysyy se voima niin kauan kunnes ansaitsee sitäkin vahvemman.
  • Neljännen tuotantokauden voima on Believix, jonka saamiseksi keijun pitää saada joku Maan ihmisistä uskomaan keijuihin. Se on kaikista muodonmuutoksista voimakkain. Yksi ihminen voi antaa useammalle keijulle Believixin, kuten esimerkiksi Roxy, joka antoi kaikille Winxeille Believixin, kun ei vielä kuulunut heidän ryhmäänsä. Believixissä keiju saa kolmet uudet siivet, Speedix- Tracix- ja Zoomix-siivet. Speedix-siivillä voi lentää salamannopeasti. Tracix-siivillä voi palata ajassa taaksepäin ja elää tapahtumia uudelleen. Aikaa ei saa kuitenkaan häiritä ja asiaa toimittaessaan täytyy olla nopea. Zoomix-siipien avulla voi siirtyä paikasta toiseen kuin portaalilla.
  • Seuraavana voimana Winxit saavat Believixiin yhteydessä olevat voimat; Lovixin ja Sophixin. Näitä voimia ei tarvitse ansaita kuten edellisiä. Sophix-voimat antoivat Winxeille Taivaalliset Keijut, jotta he saisivat koston ihmisiä vastaan loppumaan. Sophix-voimat toimivat luonnon yhteydessä. Lovixin Winxit saivat myös Taivaallisilta Keijuilta samaan tarkoitukseen, vaikkakin nämä voimat toimivat jään ja kristallien yhteyksissä. Voimia voi käyttää vain kerran, ja sen jälkeen Winxit saivat Believix-voiman takaisin käyttöönsä.
  • Viidennellä tuotantokaudella on luvassa merenalainen seikkailu, ja Winxit saavat ensin Harmonix- ja myöhemmin Sirenix-voimat. Harmonix on tarkoitettu vedenalaiseen lentämiseen ja taikuuteen, sillä niin uskomattoman voimakkaita kuin Believix-voimat Winxeistä tekivätkin, ne olivat veden alla tehottomia. Päästäkseen lähemmäksi Harmonix-voimaa Winxien täytyy etsiä omilta planeetoiltaan kolme jalokiveä tähden muotoiseen esineeseen, Sirenix-boksiin, jonka he saivat Sirenix-kirjalta. Matkalla kukin luo siteen oman maansa portinvartijamerenneidon eli selkien kanssa.

Viholliset

Trix

Trix on kolmihenkinen noitajoukko. Noidat ovat Winx-klubin arkkivihollisia sarjan jokaisella kaudella, mutta kolmannella kaudella Winx-klubi jälleen voitti Trixit, ja heidät tuomittiin rikoksistaan Androsin vankilaan. Dominon tuhonneet kolme muinaista noitaa olivat Trixien esiäitejä. Trixit esiintyvät sisarina ja kutsuvat toisiaan rituaalimaisesti siskoiksi, mutta he ovat oikeasti vain hyviä ystäviä. He kävivät alunperin Pilvitornin noitakoulua, mutta saatuaan potkut sieltä he menettivät vallanhimossaan täysin järkensä ja lopulta valtasivat koko Pilvitornin vangiten samalla rehtori Griffinin. Heidän aikomuksenaan oli myös tuhota Alfea, mutta keijut puolustivat kouluaan viimeiseen asti. Trixien pakkomielteenä oli riistää Lohikäärmeen voima Bloomilta. Ensimmäisen kauden lopussa Trixit lähetettiin vangeiksi Vaalealle kivelle.

  • Icy on Trixien vanhin ja voimakkain jäsen, sekä kolmikon johtaja. Hän hallitsee jäätä. Hänellä on valkoiset, pitkät hiukset (jotka ovat kiinni korkealla poninhännällä) ja hän pukeutuu sinivihreään. Icy on luonteeltaan kylmä, kova ja itsevarma, myös ilkeä ja määräilevä. Hän ei kaihda keinoja saadakseen haluamansa, mutta on hyvin riippuvainen Winxien muiden vihollisten suojeluksesta. Hän on myös hiukan ylimielinen ja itserakas.
  • Darcy hallitsee pimeyttä ja mustaa magiaa. Hän on Trixeistä rauhallisin, epävarmin ja säikyin. Hänellä on pitkä ja aukinainen vihertävänruskea tukka ja violetit vaatteet. 1-3 kausilla hänellä oli joskus kellertävät lasit.
  • Stormy hallitsee myrskyjä. Hän on ryhmän malttamattomin ja aggressiivisin ja reagoi usein asioihin väkivaltaisesti. Hänellä on violetti, säkkärä tukka. Hän pukeutuu purppuraan. Stormy inhoaa Winx-klubista eniten Musaa.

Neljäs tuotantokausi on ainoa, jossa Trixit ovat Androsin vankilassa ja heitä ei näy kaudella ollenkaan. He kuitenkin palaavat viidennellä kaudella, kun samaan vankilaan teljetty, isälleen Androsin kuninkaalle katkera Tritannus muuttuu mereen levinneen öljyn avulla hirviöksi ja onnistuu karkaamaan vapauttaen samalla Trixit. Vallanhimollaan, voimallaan ja charmillaan hän saa Icyn rakastumaan itseensä, mutta Darcy ja Stormy eivät voi sietää häntä.

Lordi Darkar

Lordi Darkar on toisen tuotantokauden päävihollinen. Hänen tavoitteenaan on saada käsiinsä Codex-esine, joka antaa haltijalleen voiman hallita maailmaa. Codex on jaettu neljään osaan, jotka ovat Alfeassa, Pilvitornissa, Pixie-kylässä ja Punalähteessä. Saadakseen Codexin hän vapauttaa Trixit Vaalealta kiveltä, jonne heidät lähetettiin tekemiensä rikosten takia. Darkar käyttää Trixejä apureinaan ja antaa heille Gloomix-voiman. Hän myös muuttaa Bloomin väliaikaisesti pahaksi pimeällä loitsulla. Darkar saa Codexin kaikki palaset käsiinsä, mutta hänet voitettiin Bloomin muututtua takaisin omaksi itsekseen, ja lopulta Winxit tuhosivat hänet Charmix-taikayhteydellä.

Valtor

Valtor (sarjan amerikkalaisversiossa Baltor) on kolmannen tuotantokauden päävihollinen. Hän on velho, jonka päämääränä on tulla maailman mahtavimmaksi velhoksi ja vallata maailmankaikkeus. Valtor on velho, jonka kolme muinaista noitaa loivat. Hän valtaa planeettoja sinetöimällä ne merkillään, joka saa niiden vartijat ja asukkaat muuttumaan demoniolennoiksi ja palvelemaan häntä.

Valtor syntyi Bloomin tavoin Lohikäärmeen liekistä, mutta sen pimeästä puolesta. Hän tuhosi Dominon kolmen muinaisen noidan kanssa. Rangaistukseksi hänet lähetetään vangiksi Omega-ulottuvuuteen, jonne myös Trixit joutuvat aiheuttamiensa tuhojen vuoksi. Valtor pakenee Omegasta Trixien kanssa, ja värvää heidät apureikseen. Kaikki kolme trixiä hullaantuvat Valtoriin ja kilpailevat hänen suosiostaan. Sarjan loppupuolella Valtor muuttuu siivekkääksi lohikäärmedemoniksi ja alkaa tuhota taikaulottuvuutta. Winxit saavat pelastettua alueet tuholta. Kauden päätösjaksossa Bloom tuhoaa Valtorin Lohikäärmeen liekin voimalla.

Mustan kehän velhot

Mustan kehän velhoihin kuuluvat keijunmetsästäjät Ogron, Gantlos, Duman ja Anagan. He etsivät maan viimeistä keijua, Roxya, vangitakseen hänet mustaan portaaliin, johon he ovat vanginnet kaikki Maapallon keijut. Winx-klubille velhot ovat pahin uhka tähän mennessä, ja heidän ensisijaiseksi tehtäväkseen tulee suojella Roxya heiltä sekä Mustalta kehältä. Taikuuden ja uskomuksen Maan päälle levittämisen lisäksi heidän on päihitettävä velhot. Apunaan heillä on Valkea kehä, joka on Mustan kehän vastakohta ja viimeinen portaali vankityrmiin, jonne mustaan portaaliin joutuneet katoavat. Duman-niminen velho menehtyy neljännen tuotantokauden aikana. Ogronin, Gantlosin ja Anaganin loppu koittaa neljännen kauden lopussa, kun he putoavat jäälohkareissa kuiluun. Niinpä Winxit saivat velhot nujerrettua.

Tritannus

Tritannus on Winxien uusin vihollinen. Hän on toinen Androsin kuninkaan pojista ja Laylan serkku. Hänet teljetään kauden alussa vankilaan hyökättyään atraimensa kanssa perhettään vastaan. Hän on katkera isälleen tämän valittua seuraajakseen Tritannuksen veljen hänen ohitseen. Maasta mereen leviävä öljy saa Tritannuksen muuttumaan voimakkaaksi ja karmivaksi merihirviöksi. Hän saa atraimensa käsiinsä ja onnistuu karkaamaan vapauttaen samassa vankilassa tuomiotaan istuneet Trixit. Hän myös muuttaa Androsin vankilan vartijat kaltaisikseen merimutanteiksi. Katkeroitunut Tritannus langettaa saman kiroukseen myös omalle äidilleen ja veljelleen sekä lopulta myös isälleen ja sisarelleen Tressalle. Icy viehättyy Tritannuksen voimasta ja vallanhimosta ja on täysin hirviömäisen ulkomuodon alla piilevän meriprinssin lumoissa. Trixeiltä vietiin voimansa vangitsemisen yhteydessä, ja Tritannus palauttaa ne takaisin. Icy liittoutuu heti uuden ihastuksensa kanssa, samoin vastahakoiset Darcy ja Stormy. Layla saa tietää Tritannuksen muutoksesta ja kauhistuu kuultuaan, että hän on muuttanut kaikki kuningasperheensä jäsenet mutanteiksi ja imenyt valtikallaan voimat Androsin ja muiden maailmojen välisten porttien pienistä merenneitovartijoista. Hänen tavoitteenaan on päästä kaikkien maailmojen meriporttien kautta Äärettömälle merelle. Winxit auttavat Laylaa Harmonix-voimiensa avulla Tritannusta vastaan, ja tämä haluaa tehdä kaikkensa tuhotakseen keijut.

Spesialistit

Spesialistit ovat Punalähteen poikakoulun oppilaita läheltä Alfeaa. Monista spesialisteista on tullut Winx-tyttöjen poikaystäviä.

  • Sky on Eraklyonin kruununprinssi. Hänellä on vaaleat hiukset ja hän on Bloomin poikaystävä. Bloomin vuoksi Sky kieltäytyy avioitumasta prinsessa Diaspron kanssa, jolle hänen vanhempansa olivat hänet kihlanneet.
  • Brandon on Skyn aseenkantaja, loistava miekkailija ja hurmuri. Hänellä on lyhyt ruskea tukka. Hän seurustelee Stellan kanssa.
  • Timmy on teknikko ja Tecnan poikaystävä. He jakavat innostuksensa tietotekniikkaan ja laitteisiin, mutta ovat myös hyvin ihastuneet toisiinsa. Timmy on ujo, kiltti ja älykäs. Hänellä on lyhyt vaaleanruskea tukka ja silmälasit.
  • Riven on kilpailuhenkinen ja viihtyy yksin. Hänellä on ollut vaikeuksia tunteiden kanssa, mikä on aiheuttanut riitoja hänen tyttöystävänsä Musan kanssa. Hänen luonteensa on sarjan edetessä muuttunut ystävällisemmäksi ja yhteistyökykyisemmäksi. Hänellä on lyhyt, piikikäs ja purppura tukka.
  • Helia on taideopiskelija, taitava lentäjä ja pasifisti. Hän on erittäin romanttinen ja ujo. Hänen isoisänsä Saladin on Punalähteen rehtori. Helialla on pitkät siniset hiukset löysällä poninhännällä. Hän seurustelee Floran kanssa.
  • Nabu on velho, joka hallitsee maagista valtikkaa. Nabu on Laylan kihlattu, ja valittu tämän tulevaksi sulhaseksi. Kolmannella kaudella Nabu tulee salaperäisenä muukalaisena Magixiin ottaakseen selvää Laylasta, jolle hänet aiotaan naittaa, ja rakastuu tähän. Hän kuitenkin kuolee neljännen kauden lopussa. Nabulla on tummat ja pitkät hiukset ja kahvipavunruskea iho.

Muut merkittävät henkilöt

  • Morgana on Maan keijujen kuningatar ja Roxyn äiti. Hän tahtoi muiden Maan keijujen tavoin kostaa Mustan kehän velhoille keijujen vangitsemisesta Tir Nan Ogiin, Maan keijujen omaan valtakuntaan. Morgana halusi kostaa myös ihmisille näiden lakattua uskomasta keijuihin ja taikuuteen. Winxien vapautettua Maan keijut Tir Nan Ogista neljännellä kaudella, he ryhtyivät levittämään taikauskoa takaisin maapallolle, jotta nämä lopettaisivat koston ihmisiä vastaan. Roxy sai Morganan pään käännettyä ja samalla tietää tämän olevan Roxyn kadonnut äiti. Mustan kehän velhot aikoinaan vangitsivat Morganan muiden Maan keijujen tavoin ja pyyhkivät kaiken taikauskon pois ihmisiltä. Morganan ja muiden keijujen vangitsemisen yhteydessä kaikki keijutaika katosi maapallolta, ja uusi ihmiset jatkoivat elämäänsä autuaan tietämättöminä kerran vallinneesta taikuudesta. Morgana palaa lopulta Roxyn ja tämän isän luokse, ja palauttaa tälle takaisin keijunmetsästäjien viemät muistot itsestään.
  • Kuningatar Nebula oli yksi Maan keijuista vangittuna Valkeaan kehään ja Morganan jälkeen toinen keijukuningattarista. Hän oli merkkihenkilö sarjan neljännellä kaudella. Nebula oli ennen rauhan keiju, mutta oltuaan pitkään vankeudessa hänestä oli tullut sodan keiju raivostaan keijunmetsästäjiä kohtaan. Kun Winxit ja Roxy vastustivat kostoa ihmisiä vastaan, Nebula haastoi heidät taisteluun Jäätornissa. Nebula pukeutuu purppuraan ja violettiin ja hänellä on mustat, lyhyet ja pörröiset hiukset.
  • Faragonda on Alfean johtajatar. Hän on lämminhenkinen ja välittävä. Aikoinaan hän tuhosi kolme muinaista noitaa Saladinin ja Griffinin kanssa. Faragondasta ei tidetä onko hän keiju vai noita, koska hän lentää ilman siipiä. Hänellä on harmaat hiukset ja käyttää violetteja ja sinisiä vaatteita. Hänellä on silmälasit.
  • Griselda on tiukka ja ankara Alfean rehtori. Hän opettaa keijuille puolustusta. Griselda pitää hyvin kuria koulussa ja jakelee jälki-istuntoja. Päällään hänellä on tummanvihreä pitkä mekko ja hänellä on silmälasit.
  • Saladin on Punalähteen rehtori ja Helian isoisä.
  • Athena on Punalähteen koodinsuojelija-Pixie.
  • Palladium on Alfean opettaja joka opettaa eloonjäämistaitoja, taisteluloitsuja ja taikajuomien tekoa. Hän käyttää vihreää paitaa ja hiekanvärisiä housuja. Oppilaat pilailevat joskus hänen kustannuksellaan.
  • Avalon on Alfean uusi opettaja, joka teki salaperäisen ilmestymisen Darkarin linnaan, ja pelasti Bloomin, Stellan, Laylan ja spesialistit Trixeiltä.
  • Wizgiz on Alfean muodonmuutosten opettaja, joka tykkää pilailla oppilaiden kustannuksella. Hän on lyhyt menninkäinen, huumorintajuinen ja mukava. Hän käyttää vihreää hattua ja takkia.
  • Concorda on psyykkisten voimien Pixie, joka suojelee Alfean koodia.
  • Griffin on Pilvitornin johtajatar. Hän on ilkeä, karismaattinen, rohkea ja viisas. Hänen hiustensa väri on violetti ja silmät keltaiset. Hän käyttää pitkää viininpunaista mekkoa.
  • Discorda on Pilvitornin koodia suojeleva Pixie.
  • Mirta oli Pilvitornin noitakoulua käyvä noita. Hänen paras ystävänsä oli samaa koulua käynyt noita Lucy, mutta Trixit ilkeyttään sotkivat heidän ystävyytensä. Bloom luuli, että Mirta oli muinaisten noitien inkarnaatio luettuaan Icyn loihtiman Bloom-kirjan, mutta tämä sanoi Bloomille, ettei se ei ole totta. Kun Mirta sekaantui liikaa Trixien asioihin, Icy taikoi hänet kurpitsaksi. Flora sai autettua hänet normaaliksi ja Mirtasta tuli hänen hyvä ystävänsä. Lopulta Mirta muutti Pilvitornista Alfeaan ja alkoi keijuksi.
  • Mitzi on Gardeniassa asuva Bloomin entinen luokkatoveri. Hän on aina ylimielinen Bloomia kohtaan eikä juuri pidä Winxeistä. Mitzin ylpeys on kiiltävä, neonvioletti skootteri. Hänellä on Macy-niminen pikkusisko, joka omistaa Lilo-kukan jota Winxit ja Trixit kilpaa havittelevat viidennellä kaudella.

Ääninäyttelijät

Winx-klubi
Hahmo Italia Englanti Suomi
Bloom Letizia Ciampa Liza Jacqueline (4Kids)
Helena Evangeliou (RAI English)
Molly Quinn
Kati Solehmainen (kaudet 1-4) Reetta Korhonen (kausi 5—)
Stella Perla Liberatori Caren Manuel (4Kids kausi 1)
Christina Rodriguez (4Kids kaudet 2—3)
Jennifer Seguin (RAI English)
Amy Gross
Saara Ruokonen
Flora Ilaria Latini Kerry Williams (4Kids)
Holly Gauthier-Frankel (RAI English)
Alejandra Reynoso
Aksa Korttila(kaudet 1-3) Henni-Liisa Stam (kaudet 3-4, kauden 3 puoliväli)
Musa Gemma Donati Lisa Ortiz (4Kids kaudet 1-3)
Sarah McCullough (RAI English)
Romi Dames
Katja Mäenpää (kaudet 1-4) Saara Aalto (kausi 5—)
Tecna Domitilla D'Amico Dani Schaffel (4Kids kaudet 1—2)
Rebecca Soler (4Kids kausi 3)
Jodie Resther (RAI English)
Morgan Decker
Hanna-Maija Nikander (kaudet 1-4) Raili Raitala (kausi 5—)
Layla Laura Lenghi Vashty Mompoint (4Kids)
Lucinda Davis (Rai English)
Keke Palmer
Elise Langenoja
Roxy Debora Magnaghi Liliana Mumy Henni-Liisa Stam
Trix
Hahmo Italia Englanti Suomi
Icy - Lisa Ortiz (4Kids)
Elenor Noble (RAI English)
Larisa Oleynik
Pauliina Virta (kaudet 1-2)
Mirjami Heikkinen (kausi 3—)
Darcy - Caren Manuel (4Kids)
Carrie Finlay (RAI English)
Jennifer Cody
Susa Saukko (kausi 3—)
Stormy - Suzy Myers (4Kids)
Sarah McCullough (RAI English)
Kimberly Brooks
Elise Langenoja (kausi 3—)
Spesialistit
Hahmo Italia Englanti Suomi
Sky Alessandro Quarta Dan Green (4Kids)
Mark Hauser (Rai English)
Thorn Thompson (NBC Saturday Morning)
Jari Salo
Brandon Massimiliano Alto Frank Frankson (4Kids)
Danny Brochu (Rai English)
Brady Kelly (NBC Saturday Morning)
Markus Blom
Riven Mirko Mazzanti Michael Sinterniklaas (4Kids)
Mitchell Rothpan (Rai English)
Ted McGinley (NBC Saturday Morning)
Arto Nieminen (1-3 kaudet), Antti Jaakola (4 kausi)
Timmy Corrado Conforti Sebastian Arcelus (4Kids)
Michael Tarmush (Rai English)
Ed O'Neill (NBC Saturday Morning)
Arttu Ala-Jokimäki
Helia Francesco Pezzulli Marc Diraison (4Kids)
David Garrison (NBC Saturday Morning)
David Faustino
Jon-Jon Geitel
Nabu - - Peter Pihlström
Pixiet
Hahmo Italia Englanti Suomi
Amore Ilaria Latini Kerry Williams (4Kids) -
Chatta Perla Liberatori Rebecca Handler (4Kids) -
Digit Gemma Donati Lisa Ortiz (4Kids) -
Lockette Laura Lenghi Andy Whaley (4Kids) -
Piff Domitilla D'Amico - -
Tune Letizia Ciampa Michal Friedman (4Kids) -
Muut hahmot
Hahmo Italia Englanti Suomi
Apulaisrehtori Griselda - Su Meredith Elise Langenoja
Professori Palladium - Sebastian Arcelus Jari Salo
Professori Wizgiz - Pete Zarustica Arto Nieminen
Professori Avalon - - Ossi Valo
Darkar - - Pauli Virta
Winx-klubin tyttöjä esittävät näyttelijät Winx Power Show -nimisessä näytöksessä. Vasemmalta oikealle: Sara Marinaccio (Stella), Claudia Alfonso (Flora), Erika Iacono (Musa), Francesca Colapietro (Bloom), Marvel Confermare (Layla) ja Annamaria Matteo (Tecna).

Aiheesta muualla