Luettelo videopelissä Grand Theft Auto V esiintyvistä kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Grand Theft Auto V on Rockstar Northin kehittämä ja Rockstar Gamesin vuonna 2013 julkaisema toimintaseikkailupeli. Muiden pelisarjan osien tapaan Grand Theft Auto V sisältää useita radiokanavia, jotka soittavat eri tyylilajien musiikkia aina kun pelaaja astuu johonkin pelin kulkuneuvoista. Pelissä on 15 musiikkikanavaa ja kaksi puheradiota. Lisäksi pelin Windows-versio sisältää muokattavan ”Self Radio” -radiokanavan.

Musiikkikanavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blue Ark[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Lee ”Scratch” Perry[1]
Tyylilaji: Reggae, dancehall ja dub[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
2012 ”Odd Ras” Chronixx
1972 ”Money in My Pocket” Dennis Brown
1982 ”Night Nurse” Gregory Isaacs
1986 ”Crazy Girl” Half Pint
1978 ”Chapter Three” Joe Gibbs & The Professionals
1977 ”Sons of Slaves” Junior Delgado
2012 ”Gun Shot a Fire” Konshens
1977 ”Disco Devil” Lee Perry & The Full Experience
1976 ”Grumbling Dub” Lee Perry & The Upsetters
1986 ”I Am a Madman”
2012 ”Kingston Be Wise” Protoje
2012 ”Psycho” Tommy Lee Sparta
2011 ”We Never Fear Dem” Vybz Kartel feat. Popcaan
1984 ”Nobody Move, Nobody Get Hurt” Yellowman

Channel X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Keith Morris[1]
Tyylilaji: Punk ja hardcore punk[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
1981 ”Amoeba” Adolescents
1980 ”Bored of You” Agent Orange
1984 ”My War” Black Flag
1985 ”Rock House” Circle Jerks
1985 ”Pervert” Descendents
1985 ”The Mouth Don't Stop (The Trouble with Women Is)” Fear
2013 ”What's Next?” Off!
1983 ”Subliminal” Suicidal Tendencies
1981 ”Abolish Government/Silent Majority” T.S.O.L.
1978 ”Lexicon Devil” Germs
1977 ”Life of Crime” The Weirdos
1983 ”Blown Away” Youth Brigade

East Los FM[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: DJ Camilo ja Don Cheto[1]
Genre: Meksikolainen musiikki ja latinalaisamerikkalainen musiikki[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
2009 ”El Tatuado” Don Cheto
1987 ”Autos, Moda y Rock and Roll” Fandango
2008 ”El Sonidito” Hechizeros Band
2007 ”Maldito” Jessy Bulbo
2012 ”Tengo el Don” La Liga feat. Alika
2011 ”Radio Capital” La Vida Bohème
1969 ”El Rey y Yo” Los Ángeles Negros
2009 ”El Cocaino” Los Buitres de Culican Sinaloa
2009 ”La Granja” Los Tigres del Norte
1991 ”Pachuco” Maldita Vecindad
2012 ”Es-Toy” Mexican Institute of Sound
2012 ”Fresco” Milkman
2010 ”Criminal Sound” (El Hijo de la Cumbia remix) Niña Dioz
2010 ”She's A Tease” Fiebre de Jack
1978 ”Se Me Perdió la Cadenita” Sonora Dinamita

FlyLo FM[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Flying Lotus[1]
Tyylilaji: IDM ja alternative hip hop[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
1999 Windowlicker Aphex Twin
2013 ”Evil Grin” Captain Murphy
2013 ”Crystals” Clams Casino
2006 ”Encoded Flow” Dabrye
2013 ”It's Wack” DJ Rashad and Heavee D
2013 ”100HM” Hudson Mohawke
2011 ”Stalker Ha” Kingdom
2011 ”She Died There” Machinedrum
1996 Elevators (Me & You) Outkast
2013 ”Be Spin” Flying Lotus
2013 ”Catapult Man”
2013 ”Crosswerved”
2010 ”Computer Face”
2013 ”Stonecutters”
2013 ”The Diddler”
2012 ”See Thru to U” Flying Lotus featuring Erykah Badu
2012 ”Getting There” Flying Lotus featuring Niki Randa
2013 ”The Kill”
2012 ”23” Shadow Child
2013 ”Oh Sheit It's X” Thundercat
2013 ”Garbage” Tyler, The Creator

Los Santos Rock Radio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Kenny Loggins[1]
Tyylilaji: Klassinen rock ja pop rock[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
1981 "Lonely Is the Night Billy Squier
1978 Hollywood Nights Bob Seger and the Silver Bullet Band
1976 Night Moves
1976 If You Leave Me Now Chicago
1983 Photograph Def Leppard
1986 Heartbeat Don Johnson
1973 Saturday Night's Alright for Fighting Elton John
1979 Dirty White Boy Foreigner
1978 Baker Street Gerry Rafferty
1981 The Breakup Song (They Don't Write 'Em) Greg Kihn Band
1984 Too Late for Goodbyes Julian Lennon
1984 I'm Free (Heaven Helps the Man) Kenny Loggins
1982 I Don't Care Anymore Phil Collins
1984 Radio Ga Ga Queen
1983 Big Log Robert Plant
1986 All the Things She Said Simple Minds
1968 Ogdens' Nut Gone Flake Small Faces
1976 Rock'n Me Steve Miller Band
1986 Higher Love Steve Winwood
1985 I Can't Wait Stevie Nicks
1977 ”I Wouldn't Want to Be Like You” The Alan Parsons Project
1985 Rain The Cult
1979 What a Fool Believes The Doobie Brothers

The Lowdown 91.1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Pam Grier[1]
Tyylilaji: Klassinen soul ja disko[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
1973 ”Hercules” Aaron Neville
1974 Do It ('Til You're Satisfied) B.T. Express
1970 ”Viva Tirado” El Chicano
1974 ”I Get Lifted” George McCrae
1969 California Soul Marlena Shaw
1979 Cruisin' Smokey Robinson
1968 Ready or Not Here I Come (Can't Hide from Love) The Delfonics
1970 O-o-h Child The Five Stairsteps
1974 Ashley's Roachclip The Soul Searchers
1975 ”Rubber Band” The Trammps
1971 Smiling Faces Sometimes Undisputed Truth
1972 ”The Cisco Kid” War

Non-Stop Pop FM[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Cara Delevingne[1]
Tyylilaji: Popmusiikki[2]

Kappaleet[1]
Vuosi Kappale Artisti
1999 Pure Shores" All Saints
2005 1 Thing Amerie
2007 Gimme More Britney Spears
1993 The Rhythm of the Night Corona
2006 Glamorous" Fergie feat. Ludacris
1983 Adult Education Hall & Oates
1989 Don't Wanna Fall in Love Jane Child
2008 Work” (Freemasons remix) Kelly Rowland
2003 Scandalous Mis-Teeq
2000 Lady (Hear Me Tonight) Modjo
1990 Anthem N-Joi
1985 West End Girls Pet Shop Boys
2010 Only Girl (in the World) Rihanna
2007 With Every Heartbeat Robyn feat. Kleerup
1998 Music Sounds Better with You Stardust
1984 Everything She Wants Wham!

Radio Los Santos[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Big Boy[1]
Tyylilaji: Nykyaikainen hip hop ja rap[2]

Rebel Radio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Jesco White[1]
Tyylilaji: Country ja rockabilly[2]

Soulwax FM[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Soulwax[1]
Tyylilaji: Elektroninen musiikki[2]

Space 103.2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Bootsy Collins[1]
Tyylilaji: Funk ja R&B[2]

Vinewood Boulevard Radio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Nate Williams ja Stephen Pope[1]
Tyylilaji: Garage rock ja noise rock[2]

West Coast Classics[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: DJ Pooh[1]
Tyylilaji: Hip hop ja gangsta rap[2]

WorldWide FM[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: Gilles Peterson[1]
Tyylilaji: Lounge, chillwave, jazz-funk ja maailmanmusiikki[2]

The Lab[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DJ: The Alchemist ja Oh No[3]
Tyylilaji: Hip hop, synthpop ja dancehall

Puheradiokanavat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blaine County Talk Radio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ohjelma Juontaja Vieraat Aiheet
Blaine County Radio Community Hour Ronald Jakowski (äänenä David Mogentale) ei ketään Salaliittoteoriat
Beyond Insemination Duane Earl (äänenä Danny McBride) ei ketään Neuvontaohjelma, johon ihmiset voivat soittaa
Bless Your Heart Bobby June, Ricky ja Samantha Muldoon
(äänenä Trish Suhr, Shelton Smith ja Melissa van der Schyff)
Jock Cranley (äänenä by Alex Anthony) Ruuanlaitto

WCTR: West Coast Talk Radio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ohjelma Juontaja Vieraat Aiheet
Chakra Attack Tri Ray De Angelo Harris ja Cheryl
(äänenä J. B. Smoove ja Annie Lederman)[4]
ei ketään Spiritiaalisuus
The Fernando Show Fernando Martinez ja Jo
(äänenä Frank X. Chavez ja Ann Scobie)
Sue Murry Keskusteluohjelma
Chattersphere Lazlow ja Michele Makes
(äänenä Lazlow Jones ja Rachel Feinstein)[5]
Brother Adrian (äänenä John Keating) Keskusteluohjelma

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u Rockstar reveals definitive GTA 5 radio station song list: From Rick James to FIDLAR Metro. 3.10.2013. DMG Media. Viitattu 23.7.2015. (englanniksi)
  2. a b c d e f g h i j k l m n Hohnen, Mike: New 'GTA V' Soundtrack Details: WAVVES, Flying Lotus, Keith Morris To Host Radio Stations Music Feeds. Viitattu 23.7.2015. (englanniksi)
  3. R* Q: Welcome To Los Santos Album Now Available to Pre-Order 1.4.2015. Rockstar Games. Viitattu 23.7.2015. (englanniksi)
  4. Miller, Simon: GTA 5: 11 Little Things You Need To Know 16.9.2013. VideoGamer.com. Viitattu 23.7.2015. (englanniksi)
  5. Owen, Phil: GTA 5 Radio and Soundtrack Leaked -- Lazlow Is Back 23.8.2013. GameFront. Viitattu 23.7.2015. (englanniksi)