Luettelo WWE Tag Team -mestareista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tyson Kidd WWE Tag Team mestarina vuonna 2010.

Tämä on Luettelo WWE Tag Team -mestareista

Eniten WWE Tag Team -mestaruuden ovat voittaneet MNM ja The Corre tiiminä (3 kertaa) ja yksilönä Eddie Guerrero, Rey Mysterio, ja John Morrison, jotka ovat voittaneet sen 4 kertaa. Pisin mestaruuskausi on Paul Londonin ja Brian Kendrickin tiimillä, jotka pitivät titteleitä 331 päivää. Lyhimmän mestaruuskauden tekivät The Miz ja John Cena, jotka pitelivät mestaruuksia noin 5 minuuttia. Ensimmäiset mestarit olivat Kurt Angle ja Chris Benoit, jotka voittivat tittelit 20. lokakuuta, 2002, No Mercyssä. Mestaruuksia on hallinneet 31 eri tiimiä. Nykyiset mestarit ovat The New Day (Big E ja Kofi Kingston).

Mestarit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Mestarit Kerta Päivämäärä Hallinnut
(päivinä)
Tapahtuma ?
1 Kurt Angle ja Chris Benoit 1 20. lokakuuta, 2002 16 No Mercy (2002)
2 Edge ja Rey Mysterio 1 5. marraskuuta, 2002 13 SmackDown!
3 Los Guerreros
(Eddie ja Chavo)
1 17. marraskuuta, 2002 79 Survivor Series
4 Team Angle
Shelton Benjamin ja Charlie Haas
1 4. helmikuuta, 2003 103 SmackDown!
5 Eddie Guerrero (2) ja Tajiri 1 18. toukokuuta, 2003 44 Judgment Day
6 The World's Greatest Tag Team
ennen "Team Angle"
2 1. heinäkuuta, 2003 77 SmackDown!
7 Los Guerreros
Eddie (3) ja Chavo (2)
2 16. syyskuuta, 2003 35 SmackDown!
8 The Bashman Brothers
(Danny & Doug)
1 21. lokakuuta, 2003 105 SmackDown!
9 Rikishi ja Scotty 2 Hotty 1 3. helmikuuta, 2004 77 SmackDown!
10 Charlie Haas (3) ja Rico 1 20. huhtikuuta, 2004 56 SmackDown!
11 Dudley Boyz
(Bubba Ray ja D-Von)
1 15. kesäkuuta, 2004 21 Smackdown!
12 Billy Kidman ja Paul London 1 6. heinäkuuta, 2004 63 SmackDown!
13 René Duprée ja Kenzo Suzuki 1 7. syyskuuta, 2004 91 SmackDown!
14 Rey Mysterio (2) ja Rob Van Dam 1 7. joulukuuta, 2004 35 SmackDown!
15 The Bashman Brothers 2 11. tammikuuta, 2005 40 SmackDown!
16 Eddie Guerrero (4) ja Rey Mysterio (3) 1 20. helmikuuta, 2005 57 Smackdown!
17 MNM
Johnny Nitro ja Joey Mercury
1 18. huhtikuuta, 2005 97 Smackdown!
18 Legion of Doom
Road Warrior Animal ja Heidenreich
1 24. heinäkuuta, 2005 93 The Great American Bash
19 MNM 2 25. lokakuuta, 2005 49 SmackDown!
20 Batista ja Rey Mysterio (4) 1 13. joulukuuta, 2005 14 SmackDown!
21 MNM 3 27. joulukuuta, 2005 145 SmackDown!
22 Paul London (2) ja Brian Kendrick 1 21. toukokuuta, 2006 331 Judgment Day
23 Deuce 'n' Domino 1 17. huhtikuuta, 2007 133 SmackDown!
24 Montel Vontavious Porter
ja Matt Hardy
1 28. elokuuta, 2007 77 SmackDown!
25 John Morrison (4) ja The Miz 1 13. marraskuuta, 2007 250 SmackDown!
26 Curt Hawkins ja Zack Ryder 1 20. heinäkuuta, 2008 63 The Great American Bash (2008)
27 The Colóns
(Carlito ja Primo
1 21. syyskuuta, 2008 280 SmackDown
28 Chris Jericho ja Edge (2) 1 28. kesäkuuta, 2009 28 The Bash (2009)
29 Jeri-Show
(Chris Jericho (2) ja Big Show)
1 26. heinäkuuta, 2009 140 Night of Champions (2009)
30 D-Generation X
(Shawn Michaels ja Triple H)
1 13. joulukuuta, 2009 57 TLC: Tables, Ladders & Chairs (2009)
31 ShowMiz
The Miz (2) ja Big Show (2)
1 8. helmikuuta, 2010 77 RAW
32 Hart Dynasty
(David Hart Smith ja Tyson Kidd)
1 26. huhtikuuta, 2010 146 RAW
33 "Dashing" Cody Rhodes ja
Drew McIntyre
1 19. syyskuuta, 2010 35 Night of Champions (2010)
34 Nexus
(John Cena ja David Otunga)
1 24. lokakuuta, 2010 1 Bragging Rights (2010)
35 Nexus
(Justin Gabriel ja Heath Slater)
1 25. lokakuuta, 2010 42 RAW
36 Santino Marella ja Vladimir Kozlov 1 6. joulukuuta, 2010 76 RAW
37 The Corre
(Justin Gabriel & Heath Slater)
2 20. helmikuuta, 2011 1 Elimination Chamber (2011)
38 The Miz (3) ja John Cena (2) 1 21. helmikuuta, 2011 0 RAW
39 The Corre
(Justin Gabriel & Heath Slater)
3 21. helmikuuta, 2011 58 RAW
40 Big Show ja Kane 1 19. huhtikuuta, 2011 34 SmackDown
41 New Nexus
(David Otunga (2) ja Michael McGillicutty)
1 23. toukokuuta, 2011 91 RAW
42 Air Boom
(Kofi Kingston ja Evan Bourne)
1 22. elokuuta, 2011 146 RAW
43 Primo (2) ja Epico 1 15. Tammikuuta, 2012 106 WWE House Show
44 Kofi Kingston (2) ja R-Truth 1 30. Huhtikuuta, 2012 139 WWE Monday Night RAW SuperShow
45 Team Hell No
(Daniel Bryan ja Kane [2[)
1 16. Syyskuuta, 2012 245 Night of Champions
46 The Shield (Roman Reigns ja Seth Rollins) 1 19. toukokuuta, 2013 148 Extreme Rules
47 Goldust ja Cody Rhodes (2) 1 14. lokakuuta, 2013 106 WWE Raw
48 New Age Outlaws (Road Dogg ja Billy Gunn) 1 27. tammikuuta, 2014 36 Royal Rumble
49 The Usos (Jimmy & Jey) 1 3. maaliskuuta, 2014 202 WWE RAW
50 Goldust (2) ja Stardust (3) 2 21. syyskuuta, 2014 63 Night of Champions Stardust, entinen paininimi on Cody Rhodes.
51 Damien Mizdow ja The Miz (4) 1 23. marraskuuta, 2014 36 Survivor Series Tämä oli Nelinottelu, jossa mukana olivat myös Los Matadores ja The Usos.
52 The Usos (Jimmy & Jey) 2 29. joulukuuta, 2014 55 WWE Raw
53 Tyson Kidd (2) ja Cesaro 1 22. helmikuuta, 2015 63 Fastlane
54 The New Day (Xavier Woods, Big E ja Kofi Kingston (3)) 1 26. huhtikuuta, 2015 49 WWE Extreme Rules Big E ja Kofi Kingston voitti ottelun, mutta Woods tunnistetaan myös virallisesti mestarina.
55 The Prime Time Players (Darren Young ja Titus O'Neil) 1 14. kesäkuuta, 2015 70 Money in the Bank Päihitti Big E:n ja Xavier Woodsin.
56 The New Day (Xavier Woods, Big E ja Kofi Kingston (3)) 2 23. elokuuta, 2015 191+ SummerSlam Tämä oli neliottelu joukkueena, jossa olivat mukana The Lucha Dragons ja Los Matadores. Big E ja Kofi voittivat, mutta myös Woods on mestari.

Lista yhteenlasketuista mestaruuskausista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiiminä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Mestarit Kerta Hallitut
päivät
1. Paul London & Brian Kendrick 1 331
2. MNM 3 291
3. The Colóns 1 280
4. John Morrison & The Miz 1 250
5. The World's Greatest Tag Team 1 180
6. The Hart Dynasty 1 146
7. The Bashman Brothers 2 145
8. Jeri-Show 1 140
9. Deuce 'n' Domino 1 133
10. Air Boom 1 119+
11. Los Guerreros 2 115
12. The Corre 3 101
13. Legion of Doom 1 93
14. René Duprée ja Kenzo Suzuki 1 91
14. New Nexus 1 91
16. Rikishi ja Scotty 2 Hotty 1 77
16. Montel Vontavious Porter ja Matt Hardy 1 77
16. ShoMiz 1 77
19. Santino Marella ja Vladimir Kozlov 1 76
20. Curt Hawkins & Zack Ryder 1 63
20. Billy Kidman ja Paul London 1 63
22. Eddie Guerrero ja Rey Mysterio 1 57
22. D-Generation X 1 57
24. Charlie Haas ja Rico 1 56
25. Eddie Guerrero & Tajiri 1 44
26. Rey Mysterio ja Rob Van Dam 1 35
26. "Dashing" Cody Rhodes ja Drew McIntyre 1 35
28. Big Show & Kane 1 34
29. Edge ja Chris Jericho 1 28
30. Dudley Boyz 1 21
31. Kurt Angle & Chris Benoit 1 16
32. Batista ja Rey Mysterio 1 14
33. Edge & Rey Mysterio 1 13
34. Nexus 1 1

Yksilöinä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Mestari Kerta Hallitut
Päivät
1. John Morrison 4 541
2. Paul London 2 394
3. Brian Kendrick 1 331
4. The Miz 3 327
5. Joey Mercury 3 291
6. Carlito 1 280
6. Primo 1 280
8. Big Show 3 251
9. Charlie Haas 3 236
10. Eddie Guerrero 4 215
11. Shelton Benjamin 2 180
12. Chris Jericho 2 168
13. Tyson Kidd 1 146
13. David Hart Smith 1 146
15. Danny Bashman 2 145
15. Doug Bashman 2 145
17. Deuce 1 133
17. Domino 1 133
19. Evan Bourne 1 119+
19. Kofi Kingston 1 119+
21. Rey Mysterio 4 118
22. Chavo Guerrero 2 114
23. Justin Gabriel 3 100
23. Heath Slater 3 100
25. Road Warrior Animal 1 93
25. Heidenreich 1 93
27. David Otunga 2 92
28. René Duprée 1 91
28. Kenzo Suzuki 1 91
28. Michael McGillicutty 1 91
31. Rikishi 1 77
31. Scotty 2 Hotty 1 77
31. Montel Vontavious Porter 1 77
31. Matt Hardy 1 77
35. Santino Marella 1 76
35. Vladimir Kozlov 1 76
37. Zack Ryder 1 63
37. Curt Hawkins 1 63
37. Billy Kidman 1 63
40. Shawn Michaels 1 57
40. Triple H 1 57
42. Rico 1 56
43. Tajiri 1 44
44. Edge 2 41
45. Rob Van Dam 1 35
46. "Dashing" Cody Rhodes 1 35
46. Drew McIntyre 1 35
48. Kane 1 34
49. Bubba Ray Dudley 1 21
49. D-Von Dudley 1 21
51. Kurt Angle 1 16
51. Chris Benoit 1 16
53. Batista 1 14
54. John Cena 2 1

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]