Chavo Guerrero

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Chavo Guerrero Tribute to the Troops -tapahtumassa joulukuussa 2010.

Chavo Guerrero (oikealta nimeltään Salvador Guerrero IV, s. 20. lokakuuta 1970) on showpainija, joka tunnetaan parhaiten painiajoistaan WWE-promootiossa. Hänet on tunnettu aikaisemmin nimillä Kerwin White, Liutenant Loco ja Chavito Guerrero.

Painijana Guerrero on entinen ECW-mestari[1] ja yhteensä kuusinkertainen keskisarjan mestari WWE- ja WCW-promootioissa. Hän on myös menestynyt tag team -otteluissa Eddie Guerreron parina saavuttaen WWE-mestaruuden viidesti.

Guerrero painaa 98 kiloa ja on 175 senttimetriä pitkä. Hän hävisi kymmenessä sekunnissa ECW-mestaruuden WrestleMania XXIV:ssä Kanelle.[2] Kyseessä on kaikkien aikojen nopein mestaruusottelu. Sen jälkeen Guerrero toimi SmackDown!issa jonkin aikaa Edgen, Curt Hawkinsin & Zack Ryderin kanssa La Familia -nimisessä ryhmässä. Myöhemmin ryhmään liittyi myös Guerreron "henkivartija" Bam Neely.

25. kesäkuuta 2011 Guerrero vapautettiin hänen WWE:n kanssa tekemästään sopimuksesta sen jälkeen, kun hän ilmaisi olevansa tyytymätön siitä suunnasta, johon hänen hahmonsa oli menossa. Guerrero on edesmenneen Hall of Famessa olevan showpainijan Eddie Guerreron veljenpoika[3], ja hänen managerinaan toimii Eddien leskeksi jäänyt vaimo Vickie Guerrero. Lisäksi Guerrero on showpainija Chavo Guerrero Sr:n poika. Guerrero on kotoisin El Pasosta Texasista.

Showpainitietoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mestaruudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. WWE: TV Shows > ECW > History > ECW Championship History > 20080122 - Chavo Guerrero web.archive.org. 2.6.2009. Viitattu 13.7.2019.
  2. WWE: TV Shows > WrestleMania XXV > History > WrestleMania XXIV > Matches > Match Results web.archive.org. 10.2.2009. Viitattu 14.7.2019.
  3. Eric Cohen: How is a Vaudevillain Related to Eddie Guerrero? LiveAbout. Viitattu 14.7.2019. (englanniksi)
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.