Heath Slater

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Slater Tribute to the Troops tapahtumassa joulukuussa 2010.

Heath Miller (s. 15. heinäkuuta 1983) on yhdysvaltalainen showpainija, joka esiintyy World Wrestling Entertainmentin SmackDown-ohjelmassa nimellä Heath Slater. Hän osallistui ensimmäisen kauden WWE NXT:hen, jossa hän sijoittui neljänneksi.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

WW4A Wrestling -koulu (2004–2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Miller harjoitteli WW4A Wrestling -koulussa Atlantassa, Georgiassa ennen debytointiaan elokuussa 2004. Samaan aikaan hän myös esiintyi kahdessa Blue Collar TV -sketsikomediashow’n jaksossa. Pian hän esiintyi koillisessa itsenäisissä promootioissa, kuten Georgia Championship Wrestling ja NWA Wildside. NWA Wildsidessa Miller voitti NWA/GCW Columbus Heavyweight -mestaruuden voittamalla Scotty Beachin.

World Wrestling Entertainment[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kehitysterritoriot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joulukuussa 2006 Slater teki sopimuksen WWE:n kanssa ja valitsi Deep South Wrestling -territorion. Kun WWE lopetti Deep South Wrestlingin keväällä 2007, WWE loi Florida Championship Wrestlingin Tampaan, Floridaan. Miller oli yksi kahdestakymmenestä muusta painijasta, jotka joutuivat muuttamaan Atlantasta Floridaan edistääkseen harjoitteluaselvennä. Hän toimi vähän aikaa managerina ja käytti nimenä ”Heath Wallace Miller Esq.” Pian hän kuitenkin alkoi käyttää oikeaa nimeään Heath Milleriä.

Vuoden 2007 loppupuolella Miller kehui Billy Kidmania ”Happy Hour” -nimisessä talk show -osassa, kunnes hän lopulta kommentoi, että Kidmanin ura on ”rappeutunut”. Tämän jälkeen he kävivät lukuisia matseja keskenään. 19. tammikuuta 2008 Miller voitti FCW Southern Heavyweight -mestaruuden voittaen Ted DiBiase Jr:n. Miller ja hänen partnerinsa Steve Lewington etenivät FCW Tag Team -mestaruusturnajaisessa finaaliin, mutta hävisivät The Puerta Rican Nightmaresille (Eddie Colón ja Eric Perez). 22. maaliskuuta 2008 Jake Hager voitti FCW Southern Heavyweight -mestaruuden. Syyskuussa Joe Henningin kanssa FCW Tag Team mestaruudet. Mestaruusaikana hän vaihtoi nimensä Sebastian Slateriksi. 30. lokakuuta hävisivät mestaruudet The New Hart Foundationille (Harry Smith & TJ Wilson) Tampa, Floridassa. Slater palasi loukkaantumisen jälkeen 26. FCW:n jaksossa, missä hän päihitti Justin Gabrielin. 13. elokuuta 2009 50. FCW:n jaksossa Slater voitti Tyler Reksin ja hänet julistettiin uudeksi FCW Heavyweight -mestariksi. 24. syyskuuta Slater hävisi mestaruutensa Justin Angelille.

NXT[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16. helmikuuta 2010 Slater ilmoittautui WWE NXT show’n ”rookieksi”, missä hänen mentorinsa oli Christian. Slater voitti debyyttiottelunsa, jossa hän ja Christian päihittivät Michael Tarverin ja Carliton tag team -matsissa. Kaksi viikkoa myöhemmin Slater voitti Carliton ja hänestä tuli ensimmäinen NXT rookie, joka on voittanut NXT pron 1 vs. 1 ottelussa. 30. maaliskuuta NXT:n ensimmäisessä Pro’s Poll’ssa Slater sijoitettiin neljänneksi. 6. huhtikuuta hän voitti tynnyrinkantohaasteen ja sai palkinnokseen matsin päätapahtumaan Kanea vastaan, minkä Heath hävisi. 20. huhtikuuta tapahtui kenties NXT:n historian suurin järkytys, kun Slater voitti entisen kuuden kertaisen maailman mestarin, Chris Jerichon päätapahtumamatsissa. 11. toukokuuta NXT:n toisessa äänestyksessä Slater piti vieläkin neljättä sijaa. 25. toukokuuta Slater eliminoitui NXT:stä.

RAW[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

7. kesäkuuta RAW:ssa kaikki ensimmäisen kauden NXT rookiet, Wade Barrettin johdolla sekaantuivat John Cenan ja CM Punkin väliseen päätapahtumaotteluun hyökkäämällä molempien kimppuun. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt: he hakkasivat selostajat, kehään kuuluttajan sekä tuhosivat kehää ja turvamuuria. Seuraavan viikon RAW:ssa rookiet vaativat, että General Manager Bret Hart antaisi heille täysiaikaisen sopimuksen, mutta Hart erotti ensimmäisen kauden NXT:n voittajan Barrettin ja sanoi, että heidän täytyisi poistua raknnuksesta. Myöhemmin illalla rookiet raahasivat Bretin limusiiniin ja törmäilivät sillä muihin autoihin, kunnes Bret antoi heille sopimukset. He kuitenkin muuttivat mieltään ja antoivat hänen päättää sunnuntaihin mennessä. WWE Fatal 4 Way PPV:ssä he sekaantuivat päätapahtumaan, mikä käytiin WWE-mestaruudesta John Cenan, Randy Ortonin, Edgen, ja Sheamuksen välillä. Heidän sekaantumisensa maksoi Cenalle WWE-mestaruuden, jonka hän hävisi Sheamukselle. Seuraavana iltana Vince McMahon erotti Bret Hartin ja ilmoitti että on palkannut uuden General Managerin, joka on allekirjoittanut jokaiselle ensimmäisen kauden NXT rookielle sopimuksen ja hän myös otti uudestaan käyttöön Waden mestaruus ottelu prosessin. Myöhemmin päätapahtumassa rookiet (nimellä Nexus) hyökkäsivät, ei vain Cenan kimppuun vaan myös McMahonin kimppuun, joka oli juuri ottamassa kaiken kunnian heidän teoistaan itselleen. Tämän jälkeen heitä alettiin kutsua nimellä Nexus.

Painissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Lopetusliikkeet
  • Hangman's Necbreaker
  • Sweetness - 2008-nykyinen
  • Leaping Reverse STO - 2011-nykyinen
  • E-MINOR (inverted snap ddt) - 2011-nykyinen
 • Lempinimet
  • "The Thriller"
  • "Handsome"
  • "The One Man Rock Band"

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Georgia Championship Wrestling
  • NWA/GCW Columbus Heavyweight mestaruus (kerran)
 • Pro Wrestling Illustrated
  • PWI sijoitti Heathin 100/500 parhaaksi painijaksi vuodeksi 2010

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]