D-Generation X

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
D-Generation X vuonna 2006.

D-Generation X (tai lyhyemmin DX) oli Raw:ssa, World Wrestling Entertainmentissa (WWE) toimiva "ryhmä", jonka perustaja jäsenet olivat Triple H ja Shawn Michaels. Muut jäsenet olivat Chyna, Rick Rude, Mike Tyson, Bad Ass Billy Gunn, Road Dogg Jesse James, X-Pac, Tori ja Hornswoggle. D-Generation X:n debyytti nähtiin vuonna 1997.

D-Generation X on otellut Tag Teamina monia muita vastaan. He ovat otelleet esimerkiksi tasoitusottelun Hell In A Cell -ottelussa Vince McMahonia, hänen poikaansa Shane McMahonia ja maailman isointa urheilijaa The Big Showta vastaan. D-Generation X voitti ottelun ja pisti Vince McMahonin pussaamaan The Big Show’n ahteria. Tämä saattaa olla DX:n vaikeimpia ja verisimpiä otteluita McMahonia vastaan sillä Big Show vaikeutti tilannetta paljon.

Nykyinen D-Generation X on myös piinannut McMahonien perhettä, kuten kaatanut heidän päälleen "ulostetta" ja "maalannut" vihreällä DX-merkin World Wrestling Entertainmentin päärakennuksen ulkoseinään.

D-Generation X hajosi ainakin väliaikaisesti, kun Triple H loukkasi polvensa ottelussa Randy Ortonia ja Edgeä vastaan niin että se jouduttiin leikkaamaan. Sen jälkeen D-Generation X:n toinen jäsen Shawn Michaels muodosti joukkueen John Cenan kanssa, mutta yhteistyö päättyi Michaelsin Sweet Chin Musiciin WrestleManiaa edeltävässä RAW:ssa

Wrestlemanian jälkeisessä RAW:ssa Michaels ja Cena hävisivät mestaruuden Hardy Boyzeille kymmenen joukkueen Battle Royalissa.

D-Generation X palasi tositoimiin vuoden 2009 SummerSlamissä ja oli aktiivinen vuosiin 2010-2011.

13. joulukuuta 2009 DX voitti Unified WWE Tag Team Championshipit WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs ppv:ssä ja hävisi ne 8. helmikuuta 2010 The Mizille ja Big Showlle.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]