Dylan Postl

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Hornswoggle)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dylan Postl

Dylan Postl on (s. 29. toukokuuta 1986 Oshkosh, Wisconsin, Yhdysvallat) yhdysvaltalainen showpainija. Hän otteli ensi kerran World Wrestling Entertainmentissa toukokuussa 2006. Postl tunnetaan paremmin kehänimillä Hornswoggle ja Irish Little Bastard. Lopetusliikkeenä hän käyttää Tadpole Splashia. Postl on 135 senttimetriä pitkä ja 62 kilogrammaa painava.

Postl teki ensiesiintymisensä nimellä Little Bastard vuonna 2004. Hän on pohjoisirlantilaisen showpainijan Dave Finlayn poika WWE:n juonikuvioissa. Postl kuului ryhmään nimeltä D-Generation X.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Postl toimii yleensä Finlayn apulaisena ja tulee sotkeutumaan hänen otteluihinsa kehän alta. Ensimmäisen suuren saavutuksensa WWE:ssä hän teki voitettuaan Cruiseweight-mestaruuden Chavo Guerrerolta heinäkuussa 2007. Vickie Guerrero otti mestaruuden häneltä pois syyskuussa ”hänen oman turvallisuutensa vuoksi”. Joulun alla hän voitti itseään yli metrin pitemmän The Great Khalin Finlayn avustuksella. Hän voitti myös Khalin ja Ranjin Singhin Finlayn kanssa Tag Team -ottelussa. Vuonna 2008 hän pääsi Royal Rumbleen voitettuaan The Highlanderssit Mick Foleyn parina. Royal Rumblessa häntä ei eliminoitu missään kohtaa, vaan hän lähti Finlayn kanssa pois kehästä. WWE Draftissa 2008 hän voitti Finlayn kanssa Carliton ja Santino Marellan. Sittemmin hänellä oli jonkin aikaa feudi Chavo Guerreron kanssa. Hornswoggle voitti lähes jokaisen ottelun sillä ne olivat esim: guest hostien keksimiä erikoismatseja. 21. joulukuuta Hornswogglesta tuli D-Generation X:n virallinen maskotti. 26. huhtikuuta WWE Draftissa Hornswoggle voitti viimeisen draftpick-ottelun Dolph Ziggleriä vastaan uloslakennalla. Ottelun jälkeen Hornswogglen juhliessa voittoaan kehässä Dolph teki häneen sleeper holdin ja kuristi tätä kunnes hän pyörtyi.

Saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Dylan Postl.
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.