Randy Orton

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Randy Orton
Randy Orton Tribute to the Troops 2010 crop.jpg
Tiedot
Pituus 196 cm
Paino 110 kg
Syntymäaika 1. huhtikuuta 1980 (ikä 36)
Syntymäpaikka Knoxville, Tennessee
Kouluttajat Bob Orton, Dave Finlay
Aktiivisena 2000–
Tilastot
Ottelut 1152
Voitot 640
– selätyksellä 485
– luovutuksella 2
– hylkäyksellä 83
Tasapelit 62
Tappiot 450
Randy Orton 2014

Randal Keith "Randy" Orton (s. 1. huhtikuuta 1980[1] St. Louis, Missouri, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen showpainija, joka käyttää painiessaan nimeä Randy Orton. Orton on vapaapainija kolmannessa polvessa: hänen isoisänsä Bob Orton, Sr., kuten hänen isänsäkin, "Cowboy" Bob Orton, ovat entisiä vapaapainin ammattilaisia.

Orton painii WWE -painipromootion SmackDown -brändissä. Randy kutsui itseään nimellä Legend Killer. Nimi perustui siihen, että hän yritti tehdä, ja usein tekikin, selvää vapaapainin legendoista.[2]

Orton oli myös osana Evolution-ryhmittymää, kunnes voitti Chris Benoitilta World Heavyweight Championship -mestaruuden vuoden 2004 SummerSlamissa. Hänestä tuli samalla WWE:n kaikkien aikojen nuorin päävyön voittanut painija,[3] päävöiksi luokitellaan World Heavyweight Champion, WWE Champion ja ECW Champion -mestaruusvyöt.lähde?

Randy Orton on myös WWE:n 17. Grand Slam -mestari. Grand Slam -mestaruuteen tarvitaan jompikumpi WWE:n raskaansarjan mestaruuksista, jompikumpi joukkuemestaruuksista ja Intercontinental-mestaruus.lähde?

Tällä hetkellä Orton on loukkaantunut. Odotetaan, että Orton palaa WWE:hen elokuussa 2016, Summerslam -tapahtumaan.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]