Randy Orton

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Orton Tribute to the Troops tapahtumassa joulukuussa 2010
Randy Orton 2014

Randal Keith "Randy" Orton (s. 1. huhtikuuta 1980[1] St. Louis, Missouri, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen showpainija, joka käyttää painiessaan nimeä Randy Orton. Orton on vapaapainija kolmannessa polvessa: hänen isoisänsä Bob Orton, Sr., kuten hänen isänsäkin, "Cowboy" Bob Orton, ovat entisiä vapaapainin ammattilaisia.

Orton painii WWE -painipromootion SmackDown -brändissä. Randy kutsui itseään nimellä Legend Killer. Nimi perustui siihen, että hän yritti tehdä, ja usein tekikin, selvää vapaapainin legendoista.[2]

Orton oli myös osana Evolution-ryhmittymää, kunnes voitti Chris Benoitilta World Heavyweight Championship -mestaruuden vuoden 2004 SummerSlamissa. Hänestä tuli samalla WWE:n kaikkien aikojen nuorin päävyön voittanut painija,[3] päävöiksi luokitellaan World Heavyweight Champion, WWE Champion ja ECW Champion -mestaruusvyöt.lähde?

Randy Orton on myös WWE:n 17. Grand Slam -mestari. Grand Slam -mestaruuteen tarvitaan jompikumpi WWE:n raskaansarjan mestaruuksista, jompikumpi joukkuemestaruuksista ja Intercontinental-mestaruus.lähde?

Tällä hetkellä Orton on loukkaantunut. Odotetaan, että Orton palaa WWE:hen elokuussa 2016, Summerslam -tapahtumaan.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]