Randy Orton

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Randy Orton
Randy Orton May 2014.jpg
Tiedot
Pituus 196 cm
Paino 110 kg
Syntymäaika 1. huhtikuuta 1980 (ikä 38)
Syntymäpaikka Knoxville, Tennessee
Kouluttajat Bob Orton, Dave Finlay
Aktiivisena 2000–
Tilastot
Ottelut 2050
Voitot 1081
– selätyksellä 485
– luovutuksella 2
– hylkäyksellä 83
Tasapelit 65
Tappiot 903

Randal Keith "Randy" Orton (s. 1. huhtikuuta 1980[1] St. Louis, Missouri, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen showpainija, joka käyttää painiessaan nimeä Randy Orton. Orton on vapaapainija kolmannessa polvessa: hänen isoisänsä Bob Orton, Sr., kuten hänen isänsäkin, "Cowboy" Bob Orton, ovat entisiä vapaapainin ammattilaisia.

Orton painii WWE -painipromootion SmackDown -brändissä. Randy kutsui itseään nimellä Legend Killer ja Apex Predator. Nimet perustuivat siihen, että hän yritti tehdä, ja usein tekikin, selvää vapaapainin legendoista.[2]

Orton oli myös osana Evolution-ryhmittymää, kunnes voitti Chris Benoitilta World Heavyweight Championship -mestaruuden vuoden 2004 SummerSlamissa. Hänestä tuli samalla WWE:n kaikkien aikojen nuorin päävyön voittanut painija,[3] päävöiksi luokitellaan World Heavyweight Champion, WWE Champion ja ECW Champion -mestaruusvyöt.lähde?

Randy Orton on myös WWE:n 17. Grand Slam -mestari. Grand Slam -mestaruuteen tarvitaan jompikumpi WWE:n raskaansarjan mestaruuksista, jompikumpi joukkuemestaruuksista ja Intercontinental-mestaruus.lähde?

Hän on myös voittanut Royal Rumblen vuonna 2017.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]