Luokka:Urheiluun liittyvät artikkelit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä luokka on odottavien muutosten seulontaa varten tehty koosteluokka jonka avulla voi seurata urheiluun liittyviä muutoksia. Luokitus on määritelty {{Aihealue/luokitus}} -mallineessa ja tämä luokka pitää sisällään ne artikkelit joissa on:

  • {{Tietolaatikko}}-malline jonka aihealueeksi on valittu joukkuelaji, jalkapallo, jääpallo, koripallo, salibandy, kamppailulaji, olympialaiset, pyöräily, talviurheilu, tennis, uinti, yleisurheilu tai urheilu.
  • {{Navigaatio}}-malline jonka aihealueeksi on valittu joukkuelaji, jalkapallo, jääpallo, koripallo, salibandy, kamppailulaji, olympialaiset, pyöräily, talviurheilu, tennis, uinti, yleisurheilu tai urheilu. .
  • {{Pystynavigaatio}}-malline jonka aihealueeksi on valittu joukkuelaji, jalkapallo, jääpallo, koripallo, salibandy, kamppailulaji, olympialaiset, pyöräily, talviurheilu, tennis, uinti, yleisurheilu tai urheilu. .
  • Sivulla on jokin seuraavista tynkäluokituksista: {{Tynkä/Urheilu}}, {{Tynkä/Urheilija}}, {{Tynkä/Urheiluareena}}, {{Tynkä/Urheiluseura}}
Puuttuu

Sivut, jotka ovat luokassa Urheiluun liittyvät artikkelit

Seuraavat 200 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 52 460.

(edellinen sivu) (seuraava sivu)

A

(edellinen sivu) (seuraava sivu)