Sgt. Slaughter

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sgt. Slaughter
Sgt. Slaughter vuonna 2006
Sgt. Slaughter vuonna 2006
Henkilötiedot
Syntynyt27. elokuuta 1948 (ikä 75)[1]
Parris Island, Kalifornia[1]
Kansalaisuus yhdysvaltalainen
Ammatti showpainija
Aiheesta muualla
Kotisivu

Robert Remus[1] (tunnetaan nimellä Sgt. Slaughter, eli Sergeant Slaughter, s. 27. elokuuta 1948 Parris Island, Kalifornia[1]) on yhdysvaltalainen WWE Hall of Fameen kuuluva entinen showpainija ja WWE:n maailmanmestari.

Slaughterin ura kesti kolmekymmentä vuotta, ja hän voitti lukuisia mestaruuksia eri painiorganisaatioissa. Hänen uransa kultakautena voidaan kuitenkin pitää 1980-lukua, jolloin hän paini World Wrestling Federationissa 1980–1984 ja American Wrestling Associationissa 1985–1990. Kesällä 1990 hän palasi WWF:n riveihin ja voitti seuraavana vuonna WWE:n mestaruuden Ultimate Warriorilta. Näin hänestä tuli 13. WWE-mestari, mutta hän hävisi sen kahta kuukautta myöhemmin Hulk Hoganille WrestleMania VII:ssä. Tätä ottelua pidetään yhtenä parhaista niin WrestleManian historiassa kuin Slaughterin ja Hoganin urillakin. Lisäksi hänet muistetaan katkerasta vihanpidosta Iron Sheikiin.

Slaughter jäi eläkkeelle vuonna 2002, mutta hän on esiintynyt senkin jälkeen painikehissä satunnaisesti. Hänen tavaramerkkejään olivat kersantin vaatteet sekä karjuva ja aggressiivinen puhetyyli.

  1. a b c d Wrestler profiles Online World of Wrestling. Viitattu 23.7.2010. (englanniksi)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.