Windham Rotunda

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bray Wyatt marraskuussa 2014.

Windham Lawrence Rotunda (s. 23. toukokuuta, 1987) on yhdysvaltalainen showpainija ( Bray Wyatt). Hän työskentelee World Wrestling Entertainmentille ja sen RAW brändissä, missä hän on yksi Nexusin jäsenistä. Hän painii myös Florida Championship Wrestlingissä (FCW).

World Wrestling Entertainment (2009-nykyinen)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän debytoi FCW:ssä huhtikuussa vuonna 2009 nimellä "Alex Rotundo" ja voitti ensimmäisen matsinsa. Myöhemmin, hän muutti nimensä "Duke Rotundoksi".

23. kesäkuuta, 2009, Rotundo muodosti tiimin hänen nuoremman veljen, Bon kanssa ja he voittivat Justin Angelin ja Kris Loganin ja veljeksistä tuli FCW Florida Tag Team -mestarit. 19. marraskuuta FCW televisio nauhoituksessa, he hävisivät mestaruuden Dudebustersille (Curt Hawkinsille ja Caylen Croftille).

NXT ja Nexus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. kesäkuuta, 2010, Rotunda ilmoitettiin osallistujaksi toisen kauden WWE NXT'hen nimellä "Husky Harris" ja hänen mentorina (tai Pro'na) toimi 'Dashing' Cody Rhodes. Harris teki debyyttinsä 8. kesäkuuta NXT'ssä, tag team matsissa Rhodesin kanssa, mutta he hävisivät Montel Vontavious Porterille ja Percy Watsonille. Hankalan alun jälkeen, Harris kääntyi heeliksi 22. kesäkuuta NXT'ssä ja hyökkäsi ohjelman vetäjän, Matt Strikerin kimppuun, kuten hänen Pro'nsa oli edellis viikolla tehnyt. Seuraavalla viikolla, Harris hävisi MVP:lle 1 vs. 1 ottelussa ja hänet sijoitettiin 7/8 viimeiseksi Pro'den äänestyksessä. Toisessa äänestyksessä, Harris oli taas pudota kilpailusta, kun hän oli kuudes. 9. elokuuta RAW'ssä, NXT'n rookiet esiintyivät 3 vs. 3 tag team matsissa, missä Harrisisn tiimin voitti, kun hän selätti kavalin, mutta hänen tiiminsä hävisi seuraavan illan NXT'ssä. Samana iltana, äänestyksessä, nousi sijalle 4/6 ja pysyi edelleen kilpailussa. 17. elokuuta NXT'ssä Harris oli yksi kahdestarookiesta, joka joutui jättämään kilpailun. Harrisin eliminoiduttua, hän ja Rhodes hyökkäsivät Kavalin kimppuun, mistä seurasi, että MVP ja Kofi Kingston liittyivät taisteluun Kavalin puolella. 31. elokuuta NXT'n finaalissa, Harris esiintyi seuraavan kerran ja siellä hän ja kuusi muuta eliminoitunutta rookieta hyökkäsi voittajan, Kavalin kimppuun.

Hell in a Cell -tapahtumassa lokakuussa, Harris ja Michael McGillicutty sekaantuivat John Cenan ja Wade Barrettin väliseen matsiin, auttaen Barrettia voittamaan, mikä pakotti Cenan liittymään The Nexusiin. Seuraavan illan RAW'ssa, Barrett selitti, ettei ollut pyytänyt heiltä apua ja hylkäsi heidän liittyä Nexusiin. Seuraavalla viikolla, Harris ja McGillicutty maksoivat Cenalle matsin The Miziä vastaan, kehotellaakseen Barrettille ottaa heidät Nexusiin. 18. lokakuuta RAW'ssa, Harris ja McGillicutty epäonnistuivat ansaitsemaan paikan Nexusissa, kun he hävisivät Cenalle ja WWE mestarille, Randy Ortonille tag team matsissa. Seuraavan viikon RAW'ssa, Barrett kuitenkin hyväksyi heidät Nexusiin.

Painissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lopetusliikkeet
    • Running senton
  • Lempinimet
    • "Army Tank with a Ferrari Engine"
  • Sisääntulo musiikit

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]