David Otunga

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
David Otunga joulukuussa 2010.

David Daniel Otunga Sr. (s. 7. huhtikuuta 1980) on yhdysvaltalainen showpainija ja entinen näyttelijä. Hän painii tällä hetkellä World Wrestling Entertainment:ssa ja esiintyy sen RAW-brändissä. Hän osallistui ensimmäisen kauden NXT:n hänen oikealla nimellään.

Tiedot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Paininimet: Dawson Alexander, Esq., David Otunga
  • Pituus: 183 cm
  • Paino: 110 kg
  • Kotipaikka: Hollywood, Kalifornia
  • Lopetusliikkeet: Uranage, The Verdict (Modified Spinebuster)
  • Hänellä on psykologian ja lakitieteen tutkinnot Illinoisin yliopistosta.

World Wrestling Entertainment[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marraskuussa 2008 Otunga allekirjoitti kehityksellisen sopimuksen World Wrestling Entertainmentin kanssa ja valitsi sen kehitys territoriokseen Florida Championship Wrestlingin (FCW). Hän teki debyyttinsä 29. toukokuuta, 2009 Dawson Alexander, Esq nimellä ja voitti kuuden tag team matsissa.

NXT ja RAW (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16. helmikuuta ECW:n viimeisessä jaksossa ilmoitettiin, että Otunga tulee painimaan WWE NXT:n ensimmäisellä kaudella. Davidin mentorina toimi R-Truth. David teki debyyttinsä 23. helmikuuta, missä hän voitti nopeasti Darren Youngin. Seuraavalla viikolla Otunga hävisi Youngille, kiitos hänen mentorin CM Punkin joka sekaantui matsiin. Matsin jälkeen R-Truth yritti tarjota tukeaan, mutta Otunga tönäisi häntä. Samana iltana he vielä tappelivat kulissien takana. 30. maaliskuuta Otunga voitti 8 miehen battle royal matsin, mihin osallistui myös 7 muuta NXT rookieta. Voiton myötä hän sai oikeuden isännöidä RAW:ta seuraavalla viikolla. 5. huhtikuuta RAW:ssa Otunga järjesti Randy Ortonin ja Jack Swaggerin välisen ottelun sekä Batistalle ja John Cenalle Unified WWE Tag Team Mestaruus matsin ShoMiz:tä (Big Show ja The Miz) vastaan. Otunga kuitenkin itse osallistui tag team otteluun, missä hän oli Cenan parina. Cena ja Otunga hävisivät, kun Otunga jätti Cenan yksin ShoMiz:tä vastaan. 11. toukokuuta toisessa Pro:den äänestyksessä Otunga oli toinen. 1. kesäkuuta, kauden viimeisessä jaksossa Otunga tuli toiselle sijalle koko kisassa häviten Wade Barrettille.

7. kesäkuuta RAW:ssa kaikki ensimmäisen kauden NXT rookiet, Wade Barrettin johdolla sekaantuivat John Cenan ja CM Punkin väliseen päätapahtuma matsiin, hyökkäämällä molempien kimppuun. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, he hakkasivat selostajat, kehään kuuluttajan, tuhosivat kehää, turva-aittaa jne. Seuraavan viikon RAW:ssa rookiet vaativat, että General Manager Bret Hart antaisi heille täysi aikaisen sopimuksen, mutta Hart erotti ensimmäisen kauden NXT:n voittajan Barrettin ja sanoi että heidän täytisi poistua rakennuksesta. Myöhemmin illalla rookiet varastivat Bretin limusiiniin ja törmäilivät sillä muihin autoihin, kunnes Bret antoi heille sopimukset, mutta he muuttivat mieltään ja antoivat hänen päättä sunnuntaihin mennessä. WWE Fatal 4 Way PPV:ssä rookiet sekaantuivat päätapahtumaan, mikä käytiin WWE Mestaruudesta John Cenan, Randy Ortonin, Edgen, ja Sheamuksen välillä. Heidän sekaantuminen maksoi Cenalle WWE Mestaruuden, minkä hän hävisi Sheamukselle. Seuraavana iltana Vince McMahon erotti Bret Hartin ja ilmoitti että on palkannut uuden General Managerin, joka on allekirjoittanut jokaiselle ensimmäisen kauden NXT rookie:lle sopimuksen ja hän myös otti uudestaan käyttöön Waden mestaruus ottelu prosessin. Myöhemmin päätapahtumassa rookiet (nimellä Nexus) hyökkäsivät, ei vain Cenan kimppuun vaan myös McMahonin kimppuun, joka oli juuri ottamassa kaiken kunnian itselleen.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]