Castlevania: Legacy of Darkness

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Castlevania: Legacy of Darkness
Castlevania LoD n64.jpg
Kehittäjä KCE Kobe
Julkaisija Konami
Tuottaja Etsunobu Ebisu
Pelisarja Castlevania
Julkaistu
  • NA 30. marraskuuta 1999
  • JP 25. joulukuuta 1999
  • EU 3. maaliskuuta 2000
Lajityyppi toimintaseikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
Alusta Nintendo 64
Jakelumuoto pelimoduuli
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Castlevania: Legacy of Darkness on KCE Koben kehittämä ja Konamin julkaisema toimintaseikkailupeli, joka on julkaistu vuonna 1999 Nintendo 64 -konsolille.

Peli kuuluu Castlevania -pelisarjaan.

Peli on juonellisesti esiosa Konamin aiemmalle Nintendo 64:lle ilmestyneelle pelille, Castlevania 64 -pelille, mutta se on pääasiassa sen päivitys. Legacy of Darkness korjaa paljon virheitä, joista Castlevania 64 kärsi paljon, mm. kameraongelmasta, minkä korjaus tässä pelissä laski pelin vaikeutta huomattavasti. Myös peliympäristöä on hieman uudistettu ja hahmojen grafiikka paranneltu. Peli on tosin monien kolmiulotteisten Castlevanioiden tapaan jäänyt kovin vähälle huomiolle kaksiulotteisten keräten huomattavasti enemmän kannatusta.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Peli sijoittuu kahdeksan vuotta ennen Castlevania 64:n tapahtumia. Tarinan päähenkilö on Cornell niminen ihmissusi, jonka matka käy kohti demonista Castlevaniaa.

Kaikki alkoi siitä, kun Cornell oli lähtenyt pitkälle matkalleen harjoitellakseen ihmissudeksi muuntumistaan. Vaikka ihmissusien esi-isät olivat aikoinaan muiden turvallisuuden vuoksi lukinneet pois ihmissusipuolensa, oli Cornell menetellyt toisin. Harjoitukset olivat tuottaneet tulosta, joten oli aika aloittaa pitkä kotimatka. Mutta kun Cornell oli palannut kotiin, oli kylä kuin hyökkäyksen jäljiltä. Talot olivat ilmiliekeissä ja kyläläiset surmattu.

Pahin järkytys oli, että Cornellin ainoa sukulainen, hänen sisarensa Ada, oli poissa. Cornell oli aikoinaan kuullut puhuttavat jossakin lähistöllä siintävästä tummasta linnasta, jonka omistaja on kautta aikain kauhistuttanut Transylvaniaa. Kun Cornell alkaa hyvällä jäljittämistaidoillaan seurata Adan verijälkiä, on Cornell täysin varma siitä, mistä hän voisi sisarensa löytää.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.