Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Ashoka” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
::::::: Esmatti1 lopetti hänelle keskustelun vaikeasta aiheesta josta hän ei edes pysty keskustelemaan vaikka väittää olevansa siihen mestari. Hänestä ei voi sanoa muuta kuin '''''kyvytön ottamaan vastaan kritiikkiä ja keskustelemaan asioista'''''. Hän on yksi niistä wikipedian käyttäjistä jotka eivät pysty liian korkean arvovaltansa takia ottamaan vastaan kritiikkiä tai vastaväitteitä. Minä Ashoka taas olen kieltäynyt kaikista palkinnoista joita minulle on yritetty tunkea ansioistani wikipediassa. Kieltäydyin Työn sankari -palkinnosta jonka käyttäjä: Pxos minulle antoi koska olen vaatimaton käyttäjä enkä ole mikään materialisti kuten Esamatti tai erään muut käyttäjät. Nyt lopetan keskustelun ja siirryn nyt muihin asioiden pariin. ESAMATILLE SANON VIELÄ SEURAAVAA ESAMATTI1: '''ASHOKA JATKAA WIKIPEDIASSA KIRJOITTELUA'''. Olen luonnut 69 artikkelia ja 77 mallinetta. Ja kohta tulee se 70 artikkelini wikipediaan niin siitä vidaan taas keskustella täällä ottamatta siihen kantaa henkilökohtaisesti vaan keskustella asiasta kuten toinen käyttäjä toiselle käyttäjälle. HYVÄSSÄ HENGESSÄ. Valitettavasti halusin keskustella sinun kanssasi asiasta mutta NÄKÖJÄÄN LIIAN ISO EGOSI ESTI SEN. Nyt toivotan sinulle oikein hyvää pääsiäistä. Ikävä että emme pystyneet keskustelemaan asiasta sen tarkemmin saavuttamaan siihen kopromissia ja yhteisymmärrystä. Olen aina pyrkinyt samaan wikipediassa kompromissin aikaiseksi muiden käyttäjien kanssa. Viimeksi eilen Käyttäjä:Otrfanin kanssaa koskien [[Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista|artikkelia]] jonka loin. Valitettavasti konsensus jonka löysin Otrfanin kanssaa ei löynyt Esamatti1 sinun kanssasi. --[[Käyttäjä:Ashoka|Ashoka]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ashoka#top|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 11.06 (EEST)
 
== turhiaTurhia lähdepyyntöjä ==
 
Olit artikkeliin Tališit merkinnyt lähdepyyntöjä. Lähteet on kuitenkin itse tekstissä, joten kumosin pyyntösi. --[[Käyttäjä:Tietomanni|Tietomanni]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Tietomanni|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 17.07 (EEST)
::Ei niitä tarvita kahteen kertaan. On varmaan tullut joku väärinkäsitys. Muistatko jonkin artikkelin jossa on pyydetty samaan tietoon lähde kahdesti? --[[Käyttäjä:Tietomanni|Tietomanni]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Tietomanni|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 17.34 (EEST)
:::Ainahan joku ylläpitäjä (Otrfan tai joku muu) pyytelee ihan turhan takia lähteitä koska he voivat antaa aina eston vaikka ihan tyhjästä ja ihan mitättömästä asiasta. --[[Käyttäjä:Ashoka|Ashoka]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ashoka#top|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 17.40 (EEST)
 
::::Kahdenkertaisia lähdepyyntöjä ei siis ole niin että pystyisit kertomaan missä. Väitteet pitää perustella asiallisesti. Älä siis enää lisää lähdepyyntöjä, jos tieto on tekstissä lähteistetty. --[[Käyttäjä:Tietomanni|Tietomanni]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Tietomanni|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 18.43 (EEST)
599

muokkausta

Navigointivalikko