Luettelo Vihreän Lyhdyn vihollisista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo sarjakuvasankari Vihreän Lyhdyn vihollisista. Tässä artikkelissa esitetään maan Vihreän Lyhdyn vastustajia. Lisäksi kaikkien Vihreiden Lyhtyjen vihollisiksi on luokiteltu Ihmismetsästäjiksi kutsutut androidit, Sinestron johtamat Keltaisten Lyhtyjen joukot, Atrocituksen johtamat Punaisten Lyhtyjen joukot ja Nekronin ja Black Handin johtamat Mustan Lyhdyn joukot.

Alan Scottin vihollisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vastustaja Ensiesiintyminen Kuvaus
Vandal Savage Green Lantern #10 (talvi 1943/1944) Vandar Adg, kuolematon Cro-Magnon, jota pudonneen meteorin säteet muuttivat, on ollut Alan Scottin, Oikeuden Yhteiskunnan, Oikeuden Puolustajien, Secret Sixin ja monien muiden vihollinen.
The Gambler Green Lantern #12 (kesäkuu 1944) Steven Sharpe III oli herrasmiesvaras, naamiaismestari ja ammattimainen veitsenheittäjä, joka taisteli Alan Scottia vastaan ​​koettuaan henkensä olevan häntä vastaan, ja hänen tyttöystävänsä jätettyä hänet. Hän oli Injustice Society of the World -järjestön perustajajäsen ja vangitsi Atomin. Sharpe teki itsemurhan menetettyään kaikki rahansa korruptoituneelle kasinolle. Hänen pojanpoikansa Steven Sharpe V ryhtyi myöhemmin uudeksi Gambleriksi.
Sky Pirate Green Lantern #27 (kesäkuu 1947) Sky Pirate loi illuusion juoksemisesta itse ilmassa. Rikoskumppanien kanssa käyttäen merirosvopukua, Sky Pirate ryösti kattohuoneistojuhlien varakkailta vierailta käteistä ja koruja. Hänen alkuperästään tai siitä, kuinka hän oli rahoittanut varhaisissa rikoksissaan käyttämiään kalliita laitteitaan, ei tiedetä mitään. Hänen ensimmäinen julkinen rikoksensa kirjattiin, kun hänen ilmalaivansa The Flying Dutchman ankkuroitui Gothamin aristokraatin kattohuoneiston viereen. Hän naamioitui kerran psykologiksi ja asetti Akrofobian Alan Scottin mieleen. Hän oli taitava aseeton taistelija ja myös miekkailija ja käytti piilukkopistooliksi naamioitua kaasuasetta.
Knodar Green Lantern #28 (lokakuu 1947) Knodar on vuodesta 2447 peräisin oleva kansalainen mahdollisessa tulevaisuudessa, jossa rikollisuus on menneisyyttä ja kaikki yhteiskunnan tarpeet täytetään koneilla. Knodar kapinoi tätä steriiliä järjestelmää vastaan ​​tulemalla 'viimeiseksi rikolliseksi', mutta hänet saatiin pian kiinni ja sijoitettiin selliin räätälöidyssä vankiasussa. Hän pakeni ja matkusti ajassa vuoteen 1947, missä hän aloitti rikosuransa, kunnes Alan Scott pysäytti hänet ja lähetti takaisin omaan aikaansa.
Solomon Grundy All-American Comics #61 (lokakuu 1947) Cyrus Gold, entinen Gotham Cityn kauppias murhattiin ja heitettiin Slaughter Swampiin, jossa hän muuttui epäkuolleeksi, supervahvaksi zombien kaltaiseksi olentoksi, jonka ruumiissa oleva puu vastusti Vihreän Lyhdyn voimasormusta. Hän törmäsi kulkurileirille ja muisti olevansa "syntynyt maanantaina", joten kulkuri nimesi hänet Solomon Grundyksi ja aloitti rikosuransa. Hänet ilmeisesti tapettiin junassa, mutta hänet elvytettiin myöhemmin pahan tiedemiehen kaavan avulla. Grundy oli alun perin Alan Scottin ja Oikeuden Yhteiskunnan vihollinen, mutta on sekä taistellut että auttanut useita sankareita useiden ylösnousemustensa aikana. Hän on imenyt osan Alan Scottin voimista johtuen yhteenotoista hänen kanssaan.
"Made of Wood" -tappaja Detective Comics #786 (marraskuu 2003) Samuel Sullivan oli irlantilainen siirtolainen 1900-luvun alussa, ja hän piti heti Yhdysvalloista mahdollisuuksien maana. Hän näki kuinka Urheilumestari voitti Alan Scottin puisella pesäpallomailalla ja menetti uskonsa, kun hän tuhosi Sullivanin myymälän. Sullivan oli niin järkyttynyt, että murhasi pormestarin (joka oli antanut gothamilaisille "vääriä toiveita") mailalla, kaiversi "Made of Wood" tekstin hänen rintaansa ja asetti hänen ruumiinsa Alan Scottin patsaan eteen, jonka pormestari oli pystyttänyt hänelle. Tästä muodostui hänen toimintatapansa, ensimmäinen pitkästä murhien sarjasta, joka päättyi äkillisesti, kun Sullivan joutui Arkhamin mielisairaalaan joulukuussa 1948. Hänen poikansa oli irlantilainen gangsteri, jota hänen toverinsa pilkkasivat. Kun Seamus kuoli, hänen ainoa omaisuutensa, pieni lipasto, meni hänen pojanpojalleen Francis Sullivanille. Francis löysi isoisänsä muistikirjan ja otti "Made of Wood" -murhaajan viitan. Scott voitti hänet yhdessä Batmanin ja James Gordonin kanssa.
Urheilumestari All-American Comics #85 (toukokuu 1947) Lawrence "Crusher" Crock oli entinen ammattiurheilija, joka kääntyi rikolliseen elämään käyttämällä erilaisia ​​urheiluaiheisia varusteita. Toimittuaan pitkään Alan Scottin vihollisena, Urheilumestari jäi myöhemmin eläkkeelle ja meni naimisiin Tigressin kanssa.
Harlekiini All-American Comics #89 (syyskuu 1947) Molly Mayne, Alan Scottin sihteeri ihastui sankariin ja yritti saada hänen huomionsa pukeutuneena rikollisena. Hän käytti Ihmismetsästäjien toimittamia hallusionaatioita aiheuttavia suojalaseja, mutta hän enimmäkseen auttoi Alania ja Oikeuden Yhteiskuntaa kuin vastusti heitä. Hän auttoi heitä, kun he olivat menettäneet muistinsa toisen ISW:n toimesta. Lopulta uudistuttuaan Molly meni myöhemmin naimisiin Alanin kanssa ja he ovat olleet yhdessä tähän päivään asti.
Icicle All-American Comics #90 (lokakuu 1947) Tohtori Joar Mahkent oli tiedemies, joka loi tehokkaan "jäätykin", joka pystyi jäädyttämään ilman kosteuden, oli Alan Scottin vihollinen. Hän teki alun perin vaikutelman, että gangsteri oli tappanut hänet tappamalla hänet ja muuttamalla hänen ruumiinsa, mutta Scott teki hänen suunnitelmansa tyhjäksi. Krona tappoi hänet Infinite Earths -kriisin aikana ja jätti puolet omaisuudestaan toiselle Salamalle. Hänen pojastaan Cameron Mahkentista, joka syntyi kryokineettisenä isänsä aseelle altistumisen jälkeen, tuli toinen Icicle.

Hal Jordanin vihollisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vastustaja Ensiesiintyminen Kuvaus
Doctor Parris Showcase #22 (syyskuu 1959) Tohtori Parris oli tiedemies, jolla on kunnianhimo valtaan. Hän haluaa olla ensimmäinen, joka tekee H-Powerista käyttökelpoisen, ja lähettää ohjuksen rakennukseen, jossa H-Poweria tutkitaan. Hal Jordan pysäyttää sen ja alkaa kyseenalaistaa lentokoneen tarkkailijoita nähdäkseen, näkikö kukaan ohjuksen. Hän saa selville sen tulleen metsästä ja löytää naamioidun rakennuksen. Kun hän astuu sisään, Parris yrittää pysäyttää hänet lyövän pässin avulla, mutta Jordan muuttaa sen vesivirraksi, jolla hän kastelee Parrisin ja vie tiedemiehen armeijan päämajaan, missä hänet lähetetään vankilaan.
Näkymätön Tuhoaja Showcase #23 (marraskuu/joulukuu 1959) Tohtori Martin Phillips oli Coast Cityn fyysikko, joka luonnosteli itselleen asun, joka muistutti hahmoa ilman kasvoja. Kolme päivää myöhemmin tämä hahmo heräsi henkiin. Coast Cityn sanomalehdet kutsuivat pukeutunutta rikollista Näkymättömäksi tuhoajaksi. Hän veti atomienergiaa antaakseen hänelle voimaa ja yritti räjäyttää atomipommin tehonsa lisäämiseksi. Jordan ei pystynyt pysäyttämään Tuhoajaa suoraan, koska se oli tehty puhtaasta energiasta. Hän tuhosi hänet energianvastaisilla hiukkasilla, mikä tarkoitti, että Martinin mielen paha osa oli nyt poissa.
The Saboteurs Showcase #22 (syyskuu 1959) Ensimmäiset viholliset, joita vastaan ​​Hal Jordan taisteli, jotka käyttivät säteilyn lähettäjää yrittääkseen aiheuttaa lento-onnettomuuden. Jordan esti konetta putoamasta alas ja voitti sabotoijat.
The Puppeteer Green Lantern (vol. 2)" #1 (heinäkuu/elokuu 1960) Jordan Weir oli tiedemies, joka loi "hypnosäteen", jolla hän saattoi pakottaa uhrinsa tottelemaan hänen käskyjään. Nukkemestarina hän aloitti rikosharrastuksen ja manipuloi pieniä rikollisia tehdäkseen likaisen työn hänen puolestaan. Kun Hal Jordan puuttui asiaan, Weir onnistui ottamaan hänetkin hallintaansa, mutta lopulta hänet kukistettiin. Myöhemmin hänestä tuli H.I.V.E. jäsen ja Teinititaanien vihollinen. Hän on käyttänyt myös robotinukkeja.
Hector Hammond Green Lantern (vol. 2) #5 (maaliskuu/huhtikuu 1961) Voimakas psyykkinen rikollinen, jolla on groteski, valtava pää. Hammond käytti maahan pudonnutta meteoria, jossa oli tuntemattomia elementtejä, edistääkseen ensin neljää siepattua tiedemiestä, joita hän käyttää kehittyneen teknologian luomiseen, jonka hän väittää olevan hänen omaansa. Hal Jordan pysäytti hänet ja palauttaa tiedemiehet. Sitten Hammond kehittää mieltään 100 000 vuotta - antaen hänelle valtavia henkisiä voimia. Hal Jordanin vihollisena, Hammondilla on pakkomielle Vihreästä Lyhdystä ja haluaa elää sijaisena muistojensa kautta. Vuosien altistumisen jälkeen meteorin säteilylle Hammond on riippuvainen siitä energiansa suhteen; ilman sitä hän pysyy liikkumattomana päänsä painon vuoksi, vaikka hän säilyttää valtavat henkiset voimansa.
Sinestro Green Lantern (vol. 2) #7 (elokuu 1961) Entinen Vihreä Lyhty ja Hal Jordanin mentori. Nykyisin Sinestro Corpsin johtaja ja Hal Jordanin arkkivihollinen.
Sonar Green Lantern (vol. 2) #14 (heinäkuu 1961) Bito Wladon oli äänen mestari ja Modoran entinen hallitsija. Hän halusi, että Modora, hyvin pieni maa, josta tuskin kukaan tietää, tunnustettaisiin, joten hänestä tuli konna tästä syystä. Toimittuaan Hal Jordanin vihollisena, Wladonin pojasta tuli myöhemmin kolmas Sonar ja hän taisteli Kyle Rayneriä vastaan ​​kyberneettisillä implanteilla.
Tähtisafiiri Green Lantern (vol. 2) #16 (lokakuu 1962) Carol Ferrisistä, Hal Jordanin tyttöystävästä, tuli tietämättään Zamaronien kuningatar ja toinen Tähtisafiiri ja yksi hänen tappavimmista vihollisistaan.
Tohtori Polaris Green Lantern (vol. 2) #21 (kesäkuu 1963) Tohtori Neal Emerson oli tiedemies, jonka kokeet antoivat hänelle magneettisia voimia ja päästi valloilleen väkivaltaisen jakaantuneen persoonallisuuden ("negatiivinen" hänen normaalille "positiiviselle" persoonalleen). Hän toimi sekä Hal Jordanin että modernin vihreän lyhdyn Kyle Raynerin vihollisena. Polaris kuoli myöhemmin Human Bomb nimisen konnan toimesta Infinite Crisis -kriisin aikana.
Tattooed Man Green Lantern (vol. 2) #23 (syyskuu 1963) Abel Tarrant oli entinen Coast Cityn merimies, jolla on salaperäisistä kemikaaleista luotu tatuointisarja. Tatuoitu mies pystyi animoimaan nämä mallit ja vapauttamaan ne vihollistensa kimppuun. Myöhemmin Peilimestari ja Jewelee silminnähden tappoivat hänet Suicide Squad -tehtävän aikana. Myöhemmin John Oakes, Abel Tarrantin entinen sellikaveri oppi mystisen ihonsiirron taidon, jolloin hän voi avata portaaleja ja imeä ihmisiä kehossaan oleviin tatuointeihin, jolloin hänestä tuli uusi Tattooed Man. Myöhemmin Mark Richardsista, entisestä yhdysvaltalainen merijalkaväen sotilaasta tuli kolmas Tattooed Man ja palkkamurhaaja, joka tatuoi uhriensa synnit heidän ruumiisiinsa.
Hai Green Lantern (vol. 2) #24 (lokakuu 1963) T. S. Smith ja Karshon nimillä tunnettu tiikerihai, jonka ydinjätteet ovat muuntaneet humanoidihirviöksi. Huolimatta kohonneesta älykkyydestään, häntä motivoivat edelleen hänen verenhimoiset vaistonsa.
Evil Star Green Lantern (vol. 2) #37 (kesäkuu 1964) Auron-planeetan kieroutunut tiedemies, jonka kuolemattomuuskokeet tappoivat kaiken elämän hänen kotimaailmassaan, Evil Star omistaa voimakkaan "tähtinauhan", joka ammentaa voimaa tähdistä itsestään, ja Starlings nimellä kutsutuista kätyreistä.
Goldface Green Lantern (vol. 2) #38 (heinäkuu 1965) Keith Kenyon oli rikollinen, jonka iho muuttui kullaksi hänen suunnittelemallaan eliksiirillä. Goldface uudistui myöhemmin ja hänestä tuli rehellinen ammattiliiton poliisipäällikkö Central Cityssä.
Krona Green Lantern (vol. 2) #40 (lokakuu 1965) Krona on entinen Oalainen tiedemies ja Universumin Vartija, joka muuttui pahaksi. Hän on murhannut lukemattomia eläviä olentoja ja luonut alkuperäisen Anti-Monitorin.
Major Disaster Green Lantern (vol. 2) #43 (maaliskuu 1966) Paul Booker oli roisto, jonka keksintö aiheutti maanjäristyksiä, shokkiaaltoja ja luonnonkatastrofeja. Myöhemmin hän myi sielunsa demoni Neronille todennäköisyyttä muuttavista voimista. Booker kuitenkin katui tätä elämäntapaa ja uudistui ja liittyi Oikeuden Puolustajien jäseneksi. Myöhemmin Superboy-Prime tappoi hänet äärettömän kriisin aikana.
The Lamplighter Green Lantern (vol. 2) #60 (huhtikuu 1968) Tohtori Lee Carver oli ydintutkija, joka etsi tapaa muuttaa aineen molekyylirakennetta. Hän työskenteli tapaa vakauttaa transmutaatio. Tragedia iski, kun hänen kokeilunsa räjähti hänen kasvoilleen. Carver jäi henkiin, mutta sokeutui. Kemikaalien ja korkeataajuisten aaltojen yhdistelmä, jolla hän pommitti niitä, johti uudenlaiseen valoon. Kemikaalit vaikuttivat jotenkin hänen vaurioituneisiin näköhermoihinsa, jolloin voimakkaampi valo pääsi niihin, jolloin kerran sokea mies näki jälleen. Carver muotoili valkoisen kepin lyhdyllä, jossa oli ultravalo ja molekyyliprisma hänen molekyylisäteistään ja sai inspiraationsa siirtomaa-ajan lampunsytyttimestä tehdystä maalauksesta. Hän loi Lamplighter identiteetin ja aloitti lyhytaikaisen rikollisuran.
Professori Ojo Richard Dragon, Kung Fu Fighter #18 (toukokuu 1977) Varhaisen atomienergialaitoksen avustajan poika, jonka huonot turvallisuusstandardit altistivat työntekijät valtaville annoksille kovaa säteilyä, Ojo syntyi ilman silmiä. Loistava mutta sokea Ojo loi lopulta laitteen, jonka avulla hän näki, ja lopulta hänestä tuli Salamurhaajien liigan apulainen.
Yellow Peril Green Lantern (vol. 2) #107 (elokuu 1978) Keltainen vaara nimellä tunnettu lentokonekaapparijengi ajatteli, että Coast Cityn lentokentän haltuunotto olisi helppoa. Tuntiessaan Coast Cityn asukkaan suojelijan heikkouden, Vihreällä Lyhdyllä ei ollut valtaa keltaiseen väriin, aseistetut roistot pukeutuivat päästä varpaisiin keltaisiin asuihin.
The Crumbler Green Lantern (vol. 2) #114 (maaliskuu 1979) Alexander Percy Tuttle oli valoisa ja hänellä oli erityinen lahjakkuus tieteeseen. Hänen isänsä, liikemies Morris Tuttle, oli kiinnostunut vain rahan ansaitsemisesta ja uhkasi poikaansa, jos tämä "hukkaa aikaansa" tieteellisiin huolenaiheisiin. Nuorempi Tuttle oli käyttänyt isän yrityksen rahastoa lomakyläprojektiin kehittääkseen käsineen, joka toimi hänen keskushermostonsa energialla. Mekaanisella käsinellään Murskaaja voi kumota voiman, joka sitoo atomit yhteen.

Modernin ajan vihollisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vastustaja Ensiesiintyminen Kuvaus
Javelin Green Lantern (vol. 2)" #173 (helmikuu 1984) "Keihäs"-nimellä tunnetun roiston todellista henkilöllisyyttä ei koskaan paljastettu, mutta tiedetään, että hän on entinen saksalainen olympiaurheilija, joka kääntyi rikolliseen elämään käyttämällä hämmästyttäviä kykyjään keihäisiin perustuvassa asearsenaalissa. Hänestä tuli myöhemmin Suicide Squadin jäsen. Elokuvassa The Suicide Squad: Suicide Mission hänen nimekseen kerrottiin Gunter Braun.
The Demolition Team Green Lantern (vol. 2) #176 (toukokuu 1984) Ryhmä superroistoja, jonka kongressiedustaja Jason Bloch palkkaa tuhoamaan Ferris Aircraftin Los Angelesin haaran. Ferris-työntekijät olivat käytännössä puolustuskyvyttömiä tiimiä ja Monitorin tarjoamaa huippuluokan aseita vastaan.
Bolphunga the Unrelenting Green Lantern (vol. 2) #188 (toukokuu 1985) Muukalainen, joka taisteli Mogoa ja Guy Gardneria vastaan.
Major Force Captain Atom (vol. 3) #12 (helmikuu 1988) Clifford Zmeck muutettiin kvanttivoimaiseksi supersotilaaksi samanlaisessa kokeessa kuin Kapteeni Atomin luomisessa. Major Force on julma murhaaja, joka on vastuussa Kyle Raynerin tyttöystävän Alex DeWittin kuolemasta.
Parallax Green Lantern (vol. 3) #50 (maaliskuu 1994) Pelkoa aiheuttava demoni, joka sulautui kerran Hal Jordanin kanssa, kun hän astui Oan keskuspatteriin.
Ohm Green Lantern (vol. 3) #51 (toukokuu 1994) Ohm-niminen superroisto varasti S.T.A.R. Laboratoriosta kokeellisen panssaroidun puvun ja uhkasi tuhota Los Angelesin. Hän oli ensimmäinen Kyle Raynerin kohtaama vihollinen.
Duality Green Lantern (vol. 3) #62 (toukokuu 1995) Viimeisen universumin Vartijan, Ganthetin, luoma Duality oli yksinkertainen energiarakennelma, joka oli suunniteltu noutamaan Kyle Rayner takaisin. Hän on kahden soturin sulautuminen; vasen puolisko on miekkaa käyttävä avaruusolio-humanoidi, oikea puolisko on mekaaninen olento, joka on aseistautunut energiablasterilla. Duality kohtasi Raynerin testatakseen tämän taitoja sormuksen käyttämisessä Vihreänä Lyhtynä.
Purgatory Green Lantern (vol. 3) #66 (syyskuu 1995) Paul Christian menetti jalkansa metro-onnettomuudessa, mutta hän ei tiennyt, että hänen ongelmansa olivat vasta alkamassa. Hän oli epäonnekseen New Yorkin julkisen kirjaston ulkopuolella Vihreän Lyhdyn ja korkean teknologian taistelupanssarihyökkääjän välisen taistelun aikana. Taistelun jälkeen Kyle Rayner keksi tavan antaa Paulille osan voimastaan ​​pysyvästi luodakseen jalat itselleen. Myöhemmin Neron tarjoutui lisäämään Christianin voimia antaen hänelle paremman hallinnan. Hän epäröi aluksi, mutta lopulta suostui Neronin sopimukseen ja palasi kohtaamaan Kylen vihollisena nimeltä Purgatory.
Grayven Green Lantern (vol. 3) #74 (kesäkuu 1996) Darkseidin avioton poika Grayven yrittää eräänä päivänä kaapata isänsä valtaistuimen. Hän on Kyle Raynerin vihollinen.
Fatality Green Lantern (vol. 3) #83 (helmikuu 1997) Yrra Cynril, viimeinen selviytyjä planeetalta Xanshi, jota Vihreä Lyhty John Stewart ei onnistunut pelastamaan ylimielisyyden hetkellä. Siitä lähtien Cynril on harjoitellut Okaaran sotapäälliköiden kanssa kostaakseen kaikkia vihreitä lyhtyjä vastaan. Hänellä oli erityistä vihaa John Stewartia ja Kyle Rayneriä kohtaan. Hänestä tuli myöhemmin Star Sapphires -joukkojen jäsen, kun he muuttivat hänen vihansa rakkaudeksi Johnia kohtaan.
Effigy Green Lantern (vol. 3) #110 (maaliskuu 1999) Martyn Van Wyck oli kerran päämäärätön ajelija, kunnes valvojat sieppasivat hänet ja muuttivat hänet voimakkaaksi olennoksi, joka pystyi manipuloimaan tulta. Kapinoiden isäntiään vastaan, Effigystä tuli Kyle Raynerin vihollinen.
Nero Green Lantern (vol. 3) #132 (tammikuu 2001) Alex Nero oli häiriintynyt mielisairaalan potilas, jolla on pitkälle kehittyneet taiteelliset taidot. Nero sai keltaisen voimasormuksen Qwardin aseistajilta, ​​samanlaisen kuin Sinestrolla, ja hänestä tuli vihreän lyhdyn Kyle Raynerin pimeä vastakohta.
Despotellis Green Lantern Corps (vol. 2) #10 (toukokuu 2007) Tunteva virus ja Sinestro Corpsin jäsen Despotellis on vastuussa Kyle Raynerin äidin Mauran kuolemasta osana Sinestron kostoa Vihreää Lyhtyä vastaan.
Atrocitus Green Lantern (vol. 4) #29 (toukokuu 2008) Kun Krona määräsi Manhunters-joukot murhaamaan hänen sektorinsa asukkaat, hänelle tuli pakkomielle kostosta. Hän murhasi Abin Surin. Hän on tällä hetkellä Red Lantern Corpsin johtaja.
Larfleeze Green Lantern #39 (huhtikuu 2009) Vega-järjestelmässä Okaaran planeetalla asuu Agent Orange nimellä tunnettu Larfleeze, olento, joka on niin täynnä ahneutta, että se on kuluttanut hänen koko olemuksensa. Hän asuu nyt luolassa, joka on eristetty vuosisatoja sen jälkeen, kun ikivanha sopimus Universumin Vartijoiden kanssa antoi hänen elää oranssin valon kanssa häiriöttömästi. Valvojat yrittivät ottaa hänen valtansa ja hän tappaa heidät; luullen hänen sopimuksensa olevan peruutettu, hän lähettää viestin vartijoille ja varoittaa heitä jättämään hänet rauhaan.

Muita vihollisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • White Star
  • Adam Adams
  • Green Dragon
  • Whistler
  • Hämähäkki II
  • Silhouette
  • Prince Peril
  • Doctor Aqua
  • Tin Soldier
  • The Fop
  • Aerialist
  • The Zegors
  • Ferenc Aldebaran
  • The Spectrans
  • The Protonic Force
  • Myrwhydden
  • The Headmen
  • Brutus Force
  • The Controllers
  • Replikon
  • The Anti-Green Lantern Corps
  • Legion
  • Traitor
  • Amon Sur
  • Ragnar
  • Loragg
  • The Keepers
  • Relic
  • Doctor Ub'x
  • Time Commander
  • Tybalt Bak'sar