Luettelo Formula 1 -radoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on lista moottoriradoista, joilla on ajettu Formula 1 -sarjan MM-osakilpailuja kaudesta 1950 eteenpäin. Kaiken kaikkiaan 65 rataa on isännöinyt maailmanmestaruussarjan kilpailuja, joista ensimmäinen pidettiin Silverstonessa. Kuuluisin radoista on Nürburgringin vanha Nordschleife, jolla ajettiin 1951–1976.

Nykyiset radat ovat lihavoituna ja tulevaisuudessa ajettavien kilpailujen radat ovat kursivoituna.

Tilastot on päivitetty Qatarin GP 2021 jälkeen.

Sisältö: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Aiheesta muualla

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kilpailujen lukumäärä Ratakartta
Adelaide Adelaide Australian Grand Prix 1985–95 11[1] Adelaide
Ain-Diab Casablanca Marokon Grand Prix 1958 1[2][3] Ain-Diab
Aintree Liverpool Britannian Grand Prix 1955, 1957, 1959, 1961–62 5[4] Aintree
Albert Park Melbourne Australian Grand Prix 1996–2019 24[5] Albert Park
Autódromo Internacional do Algarve Portimão Portugalin Grand Prix 2020–2021 2[6] Algarve
AVUS Berliini Saksan Grand Prix 1959 1[7][8] AVUS

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Bahrain International Circuit Sakhir Bahrainin Grand Prix
Sakhirin Grand Prix
2004–10, 2012– 18[9] Bahrain
Baku Street Circuit Baku Euroopan Grand Prix,
Azerbaidžanin Grand Prix
2016–19, 2021 5[10] Bakun katurata
Circuito da Boavista Porto Portugalin Grand Prix 1958, 1960 2[11] Boavista
Brands Hatch Kent Britannian Grand Prix,
Euroopan Grand Prix
1964, '66, '68, '70, '72, '74, '76, '78, '80, '82–'86 14[12] Brands Hatch
Circuit Bremgarten Bern Sveitsin Grand Prix 1950–54 5[13] Bremgarten
Buddh International Circuit Greater Noida Intian Grand Prix 2011–13 3[14] Greater Noida
Bugatti Circuit Le Mans Ranskan Grand Prix 1967 1[15][16] Bugatti (vanha versio)

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Caesar's Palace Las Vegas Las Vegasin Grand Prix 1981–82 2[17] Caesar's Palace
Circuit de Catalunya Montmeló Espanjan Grand Prix 1991– 31[18] Barcelona
Circuit de Charade Clermont-Ferrand Ranskan Grand Prix 1965, 1969–70, 1972 4[19] Charade
Circuit of the Americas Austin Yhdysvaltain Grand Prix 2012–19, 2021 9[20] Austin

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Detroitin katurata Detroit Itä-Yhdysvaltain Grand Prix 1982–88 7[21] Detroit
Dijon-Prenois Dijon Ranskan Grand Prix,
Sveitsin Grand Prix
1974, 1977, 1979, 1981–82, 1984 6[22] Dijon-Prenois
Donington Park Leicestershire Euroopan Grand Prix 1993 1[23][24] Donington Park

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola San Marinon Grand Prix, Italian Grand Prix,
Emilia-Romagnan Grand Prix
1980–2006,
2020–
29[25] Imola
Autódromo do Estoril Estoril Portugalin Grand Prix 1984–96 13[26] Estoril

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Fair Park Dallas Yhdysvaltain Grand Prix 1984 1[27][28] Fair Park
Fuji Speedway Shizuoka Japanin Grand Prix 1976–77, 2007–08 4[29] Fuji Speedway

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Circuit Gilles Villeneuve Montréal Kanadan Grand Prix 1978–86, 1988–2008, 2010–19 40[30] Montreal

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Hanoi Street Circuit Hanoi Vietnamin Grand Prix 2020 (peruttu) 0[31][32][33][34] Hanoi Street Circuit
Autódromo Hermanos Rodríguez México Meksikon Grand Prix 1963–70, 1986–92, 2015–19, 2021 21[35] Autódromo Hermanos Rodríguez
Hockenheimring Baden-Württemberg Saksan Grand Prix 1970, 1977–2006,
2008, 2010, 2012, 2014, 2016, 2018–19
37[36] Hockenheimring
Hungaroring Budapest Unkarin Grand Prix 1986– 36[37] Hungaroring

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Igora Drive Rautu (ven. Sosnovo) Venäjän Grand Prix 2023– 0[38] Igora Drive
Indianapolis Motor Speedway Indianapolis Indianapolis 500,
Yhdysvaltain Grand Prix
1950–60, 2000–07 19[39] Indianapolis Motor Speedway
İstanbul Park Istanbul Turkin Grand Prix 2005–11, 2020–2021 9[40] Istanbul Park

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Autódromo Internacional Nelson Piquet, Jacarepagua Rio de Janeiro Brasilian Grand Prix 1978, 1981–89 10[41] Nelson Piquet
Circuito Permanente Del Jarama Jarama Espanjan Grand Prix 1968, 1970, 1972, 1974, 1976–79, 1981 9[42] Jarama
Circuito Permanente de Jerez Jerez de la Frontera Espanjan Grand Prix,
Euroopan Grand Prix
1986–90, 1994, 1997 7[43] Jerez
Autódromo José Carlos Pace, Interlagos São Paulo Brasilian Grand Prix
São Paulon Grand Prix 2021
1973–77, 1979–80, 1990–2019,
2021
38[44] Interlagos

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Kyalami Circuit Kyalami Etelä-Afrikan Grand Prix 1967–80, 1982–85, 1992–93 20[45] Kyalami
Korean International Circuit Yeongam Korean Grand Prix 2010–13 4[46] Yeongam

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Long Beach Grand Prix Long Beach Länsi-Yhdysvaltain Grand Prix 1976–83 8[47] Long Beach
Losail International Circuit Al-Dayyan Qatarin Grand Prix 2021 1[48] Losail

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Circuit de Nevers Magny-Cours Nevers Ranskan Grand Prix 1991–2008 18[49] Magny-Cours
Miami International Autodrome Miami Gardens Miamin Grand Prix 2022– 0[50]
Monsanto Park Lissabon Portugalin Grand Prix 1959 1[51][52] Monsanto Park
Monte Carlo Monaco Monacon Grand Prix 1950, 1955–2019, 2021 67[53] Monte Carlo
Circuit de Montjuïc Barcelona Espanjan Grand Prix 1969, 1971, 1973, 1975 4[54] Montjuïc
Circuit Mont-Tremblant Saint-Jovite Kanadan Grand Prix 1968, 1970 2[55] Mont-Tremblant
Autodromo Nazionale Monza Monza Italian Grand Prix 1950–79, 1981– 71[56] Monza
Mosport International Raceway Bowmanville Kanadan Grand Prix 1967, 1969, 1971–77 8[57] Mosport International Raceway
Autodromo Internazionale di Mugello Scarperia e San Piero Toscanan Grand Prix 2020 1[58] Autodromo Internazionale di Mugello

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Nivelles-Baulers Circuit Nivelles Belgian Grand Prix 1972, 1974 2[59] Nivelles
Nürburgring Adenau Saksan Grand Prix, Euroopan Grand Prix,
Luxemburgin Grand Prix, Eifelin Grand Prix
1951–54, 1956–58, 1961–69, 1971–76, 1984–85,
1995–2007, 2009, 2011, 2013, 2020
41[60] Circuit Nürburgring.png

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Okayama International Circuit Aida Tyynenmeren Grand Prix 1994–95 2[61] TI Circuit
Autódromo Oscar Alfredo Gálvez Buenos Aires Argentiinan Grand Prix 1953–58, 1960, 1972–75, 1977–81, 1995–98 20[62] Argentina

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Circuit Paul Ricard Le Castellet Ranskan Grand Prix 1971, 1973, 1975–76, 1978, 1980,
1982–83, 1985–90, 2018–19, 2021
17[63][64] Paul Ricard
Circuit de Pedralbes Barcelona Espanjan Grand Prix 1951, 1954 2[65] Pedralbes
Pescara Circuit Pescara Pescaran Grand Prix 1957 1[66][67] Pescara
Phoenixin katurata Phoenix Yhdysvaltain Grand Prix 1989–91 3[68] Phoenix
Prince George Circuit East London Etelä-Afrikan Grand Prix 1962–63, 1965 3[69] East London

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Red Bull Ring Spielberg Itävallan Grand Prix
Steiermarkin Grand Prix
1970–87, 1997–2003, 2014– 35[70] A1 Ring
Reims-Gueux Reims Ranskan Grand Prix 1950–51, 1953–54, 1956, 1958–61, 1963, 1966 11[71] Reims-Gueux
Riverside International Raceway Riverside Yhdysvaltain Grand Prix 1960 1[72][73] Riverside
Rouen-Les-Essarts Rouen Ranskan Grand Prix 1952, 1957, 1962, 1964, 1968 5[74] Rouen-Les-Essarts

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Scandinavian Raceway Anderstorp Ruotsin Grand Prix 1973–78 6[75] Anderstorp
Sebring International Raceway Sebring Yhdysvaltain Grand Prix 1959 1[76][77] Sebring Raceway
Sepang International Circuit Kuala Lumpur Malesian Grand Prix 1999–2017 19[78] Sepang
Shanghai International Circuit Shanghai Kiinan Grand Prix 2004–19 16[79] Shanghai
Silverstone Circuit Silverstone Britannian Grand Prix
70. juhlavuoden Grand Prix
1950–54, '56, '58, '60, '63, '65, '67, '69,
'71, '73, '75, '77, '79, '81, '83, '85, 1987–
56[80] Silverstone
Sotšin katurata Sotši Venäjän Grand Prix 2014– 8[81] Sochi
Spa-Francorchamps Spa Belgian Grand Prix 1950–70, 1983, 1985–2002, 2004–05, 2007– 54[82] Spa-Francorchamps
Suzuka Circuit Suzuka Japanin Grand Prix 1987–2006, 2009–19 31[83] Suzuka
Singaporen katurata Singapore Singaporen Grand Prix 2008–19 12[84] Singapore

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Valencian katurata Valencia Euroopan Grand Prix 2008–12 5[85] Valencia

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Watkins Glen International Watkins Glen Yhdysvaltain Grand Prix,
Itä-Yhdysvaltain Grand Prix
1961–75, 1976–80 20[86] Watkins Glen

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Yas Marinan rata Yas Island Abu Dhabin Grand Prix 2009– 12[87] Yas Marina

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Radan nimi Sijainti Kilpailun nimi Kaudet Kisojen lukumäärä Ratakartta
Circuit Park Zandvoort Zandvoort Hollannin Grand Prix 1952–53, 1955, 1958–71, 1973–85, 2021 31[88][89] Zandvoort
Zeltweg Airfield Zeltweg Itävallan Grand Prix 1964 1[90][91] Zeltweg
Circuit Zolder Heusden-Zolder Belgian Grand Prix 1973, 1975–82, 1984 10[92] Zolder

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Adelaide Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  2. 1958 Morocco Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  3. Ain-Diab Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  4. Aintree Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  5. Albert Park Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  6. Autosport Podcast: F1 Portuguese Grand Prix preview F1 News. 23.10.2020. Autosport.com. Viitattu 24.10.2020. (englanniksi)
  7. 1959 German Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  8. Automobil-Verkehrs und Übungs-Straße Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  9. Bahrain International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  10. Baku City Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  11. Circuito da Boavista Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  12. Brands Hatch Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  13. Circuit Bremgarten Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  14. Buddh International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  15. 1967 French Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  16. Bugatti Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  17. Caesar's Palace Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  18. Circuit de Catalunya Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  19. Circuit Charade Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  20. Circuit of the Americas Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  21. Detroit Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  22. Dijon-Prenois Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  23. 1993 Sega European Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  24. Donington Park Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  25. Autodromo Enzo e Dino Ferrari Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  26. Autódromo do Estoril Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  27. 1984 Dallas Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  28. Fair Park Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  29. Fuji Speedway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  30. Circuit Gilles Villeneuve Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  31. Vietnam to host Formula 1 Grand Prix from 2020 F1 News. 7.11.2018. Formula 1.com. Viitattu 7.11.2018. (englanniksi)
  32. F1 announces Vietnam GP for 2020 calendar F1 News. 7.11.2018. Autosport.com. Viitattu 7.11.2018. (englanniksi)
  33. Barretto, Lawrence: Everything you need to know about the new Vietnam street circuit F1 News. 7.11.2018. Formula 1.com. Viitattu 7.11.2018. (englanniksi)
  34. Hanoi F1 circuit details revealed F1 News. 7.11.2018. Autosport.com. Viitattu 7.11.2018. (englanniksi)
  35. Autódromo Hermanos Rodríguez Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  36. Hockenheimring Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  37. Hungaroring Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  38. Smith, Luke ja Karpov, Oleg: F1 Russian Grand Prix set to move to Igora Drive from 2023 Autosport (Autosport.com). 26.6.2021. Autosport. Viitattu 29.6.2021. (englanniksi)
  39. Indianapolis Motor Speedway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  40. Istanbul Park Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  41. Autódromo Internacional Nelson Piquet Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  42. Circuito Permanente del Jarama Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  43. Circuito de Jerez Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  44. Autódromo José Carlos Pace Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  45. Kyalami Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  46. Korean International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  47. Long Beach Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  48. Qatar to join F1 calendar in 2021, as country signs additional 10-year deal from 2023 Formula1.com. 30.9.2021. Formula One World Championship Limited. Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  49. Circuit de Nevers Magny-Cours Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  50. Miami Grand Prix organisers reveal name of new F1 circuit ahead of 2022 race Formula1.com. 2.9.2021. Formula One World Championship Limited. Viitattu 5.9.2021. (englanniksi)
  51. 1959 Portuguese Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  52. Monsanto Park Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  53. Circuit de Monaco Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  54. Montjuïc Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  55. Circuit Mont-Tremblant Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  56. Autodromo Nazionale Monza Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  57. Mosport International Raceway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  58. Mugello to host first F1 race; Sochi added to 2020 calendar News. 10.7.2020. ESPN. Viitattu 15.7.2020. (englanniksi)
  59. Nivelles-Baulers Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  60. Nürburgring Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  61. Okayama International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  62. Autódromo Oscar Alfredo Gálvez Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  63. Circuit Paul Ricard Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  64. Le Castellet Circuits. ESPN. Viitattu 25.6.2018. (englanniksi)
  65. Pedralbes Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  66. 1957 Pescara Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  67. Pescara Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  68. Phoenix Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  69. Prince George Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  70. Red Bull Ring Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  71. Reims-Gueux Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  72. 1960 United States Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  73. Riverside International Raceway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  74. Rouen-Les-Essarts Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  75. Scandinavian Raceway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  76. 1959 United States Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  77. Sebring International Raceway Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  78. Sepang International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  79. Shanghai International Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  80. Silverstone Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  81. Sochi International Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  82. Spa-Francorchamps Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  83. Suzuka Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  84. Marina Bay Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  85. Valencia Street Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  86. Watkins Glen Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  87. Yas Marina Circuit Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  88. Circuit Park Zandvoort Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  89. Verstappen sends home fans wild with victory over Hamilton amid party atmosphere at the Dutch GP Formula1.com. 5.9.2021. Formula One World Championship Limited. Viitattu 5.9.2021. (englanniksi)
  90. 1964 Austrian Grand Prix - Race Result Results - Archive 1950-2016. Formula 1.com. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  91. Zeltweg Airfield Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)
  92. Circuit Zolder Circuits. ESPN. Viitattu 19.3.2017. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Luettelo Formula 1 -radoista.