Kylpyhuonesauna

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kylpyhuonesauna on rakenteeltaan erillinen sauna, joka on tavallisia saunaratkaisuja pienempi ja helpompi vaihtoehto. Pieneenkin kylpyhuoneeseen voi saada saunan, sillä kylpyhuonesauna vie kylpyammeen verran tilaa. Kylpyhuonesaunan runko on suunniteltu kestämään kylpyhuoneen olosuhteissa. Kylpyhuonesaunan seinien rakenteet ovat veden-, kosteuden- ja lämmöneristävästä materiaalista valmistettua erikoislevyä. Kylpyhuonesaunan ulkoseiniä voidaan hyödyntää myös suihkuseininä.

Liukuovet säästävät tilaa ja lisäävät avaruutta kylpyhuonesaunoihin.

Kokoontaitettava kylpyhuonesauna[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kylpyhuonesaunoista on saatavissa myös kokoontaittuva versio, joka säästää tavallista kylpyhuonesaunaa enemmän tilaa. Kokoontaitettava kylpyhuonesauna vie tilaa vain, kun se on käytössä. Muutoin saunan voi taittaa pieneksi, jolloin lattiapinta-alan voi hyödyntää esimerkiksi kuivaustelineelle tai silityslaudalle. Kokoontaitettava kylpyhuonesauna sopii myös liikuntarajoitteisille. Saunasta voi nauttia pyörätuolissa, sillä kylpyhuonesaunaan suunniteltu kiuas tuo tasaiset löylyt alhaalta ylös asti. Tällöin löylyistä voi nauttia alalauteillakin, jos kiipeäminen ylälauteille on vaikeaa.

Kokoontaitettava kylpyhuonesauna tuo luksusta pieniinkin kylpyhuoneisiin.

Erilaisia kylpyhuonesaunamalleja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Harvia tarjoaa kolmenlaisia kylpyhuonesaunoja, jotka ovat Sirius, Capella ja SmartFold. Sirius- ja Capella-kylpyhuonesaunat ovat tavallisia kylpyhuonesaunoja. Molemmissa malleissa on käytetty paljon lasipintaa, joka tuo avaruutta kylpyhuoneeseen. Capella-kylpyhuonesaunassa on lisäksi liukuovet, jotka säästävät tilaa. Kokoontaitettava SmartFold on palkittu Goldenwave-palkinnolla[1].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.