Esport

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo kuntokeskusketjusta. Tietokone- ja videopelaamisesta kertoo artikkeli kilpapelaaminen.

Esport on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Espoossa. Tänä päivänä Esport on pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tunnetaan monipuolisista palveluista jo lähes 40-vuoden ajalta.

Esport Center on perustettu vuonna 1981. Esport Centerin yli 20 000 neliömetrin tiloista löytyy ainutlaatuinen mailapeli- ja fitnessmaailma. Esport Centeristä löytyy yhteensä yli 50 mailapeli- ja monitoimikenttää. Vuonna 2018 Esport Centerin tiloihin avattiin monipuolinen Extreme Esport -aktiviteettiarena.

Esportin fitnesspalvelut rakennettiin Esport Centerin yhteyteen vuonna 1983. Fitnesspalvelut kattavat monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalit.

Esport Arena valmistui Esport Centerin kylkeen vuonna 2005. Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy 400 m sisäjuoksurata kahdesta kerroksesta mäkiosuuksin, iso kuntosali (Kunto-Arena), ryhmäliikuntatilat, kamppailukeskus, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, CrossTraining-sali sekä salibandykenttiä, täysmittainen jalkapallokenttä, pienempi akatemiakenttä sekä monitoimikenttä salibandyyn, futsaliin tai koripalloon. Arenalla järjestetään myös paljon pieniä ja suurempiakin tapahtumia ja turnauksia.

Esport tarjoaa perheen pienimmille myös kesäleirejä ja iltapäiväkerhotoimintaa.

Esport Bristol avasi ovensa Helsingin ydinkeskustassa Aikatalossa maaliskuussa 2015. Esport Bristolista löytyy Suomen suurin sisätiloissa toimivan LED-screenin, johon voidaan videokameroiden avulla toistaa liveohjaajan kuvaa konserttimaiseen tyyliin. Lajeina mm. AirYogaa, HotYogaa, toiminnallisen harjoittelun tunteja Functional Studiossa sekä LesMills -tunteja. Bristolista löytyy myös monipuolinen yli 500 neliöinen kuntosali.

Esport Express -toimipisteet avattiin Mankkaalle syksyllä 2015 ja Kauppakeskus Liilaan syksyllä 2016. Esport Express -toimipisteissä on laadukkaat kuntosalipalvelut edullisin hinnoin. Esport Express Liilasta löytyy laajan kuntosalin lisäksi boulderointiseinä ja Street Workout alueen.

Esport Aalto on uusi täyden palvelun fitnesskeskus, joka on avattu Otaniemeen, Kauppakeskus A Blociin 30.8.2018. Yli 2000 m2 valoisasta ja avarasta liikuntakeskuksesta löytyvät upeat puitteet niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle treenaajalle. Esport Aallosta löytyy valoisa ja laadukas kuntosali omalla toiminnallisen harjoittelun alueella, ryhmäliikuntatunteja (mm. HotYogaa, LesMills-tunteja, Trampoliinitunteja sekä Astangajoogaa) sekä boulderointiseinä.

Esport Center[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esport Center sijaitsee Tapiolan urheilupuistossa Espoossa. Keskuksen pinta-ala on 20 000 m² sisältäen muun muassa yli 50 mailapelikenttää, monipuolisen fitnessmaailman kuntosali ja ryhmäliikuntapalveluineen, urheiluvälinemyymälän sekä kahvion. Vieressä sijaitsevan Esport Arenan kanssa, Esport Center ja Esport Arena muodostavat yhden euroopan suurimmista liikuntakeskuksista, yli 55 000 neliötä. Vuonna 2018 Esport Centerin tiloihin avattiin monipuolinen Extreme Esport -aktiviteettiarena. Extreme Esportista löytyy mm. jättimäinen trampoliinialue, Ninja Warrior-rata, WipeOut, Dodge Ball, Foam Pit sekä reaktiopelejä. Extreme Esport -aktiviteettiarenan ikäraja on 6 vuotta.

Esport Bristol[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esport Bristol on Helsingin keskustassa Mikonkadulla (Aikatalo) sijaitseva moderni kuntokeskus. Yli 2500 neliön tiloista löytyy mm. HotStudio (HotStudiossa lajeina mm. HotYoga ja HotPilates), laaja Stage jättiscreenillä (lajeina mm. LesMills-tunnit ja Trampoliinitunnit), Functional Studio (lajeina mm. AirYoga ja Tabata), monipuolinen ja laadukas kuntosali, erillinen tila Precorin aerobisille laitteille, Helsingin urheiluhieronnan kaksi hierontahuonetta, naisten ja miesten erilliset pukuhuonetilat saunoineen, pieni kuntotestiasema sekä vuokrattava kabinettitila. Esport Bristolissa henkilökunta on aina paikalla keskuksen aukioloaikoina.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.