Espoon Tikka

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Espoon Tikka on Espoon Kaitaalla, tarkemmin Iivisniemessä, toimiva vuonna 1969 perustettu paikallinen urheiluseura. Siitä piti alun perin tulla silloisen Iivisniemi-seuran (nyk. Iivisniemi-Kaitaa -seura) urheilujaos, mutta heti alussa päätettiin perustaa oma seura. Seura tarjoaa nuorille ja lapsille yhdessäoloa ja hyvän ja terveen harrastuksen.

Päälaji on nykyisin jalkapallo ja vedetään naisten jumppaa. Vuonna 2006 seurassa toimii myös kaksi miesjoukkuetta. Vuosien kuluessa on pelattu lisäksi mm. jääkiekkoa ja lentopalloa. Kaikentasoisille ja monen ikäisille löytyy useimmiten paikkoja joukkueissa. Seuran nimi valittiin tarkoituksellisesti sellaiseksi, ettei se rajoita toimintaa liikaa tiettyyn tai tiettyihin lajeihin. Seura tarjoaa jokavuotisten yleisurheilu- ja tekniikkakilpailun, sekä jalkapallokoulun puitteissa toimintaa muillekin kuin vain tikkalaisille.

Espoon Tikassa on pääasiassa pidetty yllä "Kaikki Pelaa" -periaatetta, vaikkakin sitä voi toteuttaa vain rajoitetussa mittakaavassa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]