Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Javatyk” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
ArttuS (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 180: Rivi 180:




[[Kuva:Stop hand nuvola.svg|left|50px]] Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. '''Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.''' Voitko ystävällisesti painua helvettiin wikipediasta? –[[Käyttäjä:ArttuS|arttu]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:ArttuS|haistettele]])</sup> 15. elokuuta 2008 kello 07.56 (EEST)
:<s> [[Kuva:Stop hand nuvola.svg|left|50px]] Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. '''Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.''' Voitko ystävällisesti painua helvettiin wikipediasta?</s> –[[Käyttäjä:ArttuS|arttu]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:ArttuS|haistettele]])</sup> 15. elokuuta 2008 kello 07.56 (EEST)

:En ole vandilisoinut Wikipediaa, sinähän tässä vandalisoit. --[[Käyttäjä:Javatyk|Javatyk]] 15. elokuuta 2008 kello 08.07 (EEST)

Versio 15. elokuuta 2008 kello 08.07

Hei, poistit roskamerkinnän artikkelista, jonka olit luonut. Käytännön mukaan artikkelin luoja, ei saa poistaa roskamerkintää. Voit halutessasi yrittää korjata luomaasi artikkelia. Jos saat artikkelin korjattua, voit poistaa huomautuksen. --Siliamaav 22. helmikuuta 2008 kello 07.25 (UTC)

  • Toinen huomautus, samasta asiasta. --Siliamaav 22. helmikuuta 2008 kello 07.26 (UTC)
  • Lähestymiskiellosta on nykyisin olemassa lain säännöksiäkin, joten asiasta voisi kyllä tehdä oikeankin artikkelin. Mutta Javatyk'in tekele ei kelpaa edes ensimmäiseksi luonnokseksi. Halusit ilmeisesti vain kokeilla, mitä tapahtuu, jos tekee kaksi uudelleenohjaussivua, jotka kumpikin viittaavat toisiinsa - joutuuko Wikipedian ohjelmisto niistä jompaakumpaa avattaessa ikuiseen silmukkaan? No, nythän olet nähnyt, mutta ne sivut eivät täällä kauan pysy. -KLS 22. helmikuuta 2008 kello 07.32 (UTC)
  • Sorry, en tehnyt sitä tahallani. Tuo uudelleenohjaus samaan sivuun oli täysi vahinko. Hyvä, että poistitte sen. Jatkossa olen tarkempi ja harjoittelen ensin kunnolla. Javatyk 22. helmikuuta 2008 kello 08.18 (UTC)

Ajattelin, että tämä tietopaketti olisi sinulle hyvä ensalkuun:

Hei Javatyk ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

- Terv. --Siliamaav 22. helmikuuta 2008 kello 08.21 (UTC)


Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Marges Son Poisoning.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Kuvan sivulta puuttuu tekijänoikeusmallinne. AdaL 27. helmikuuta 2008 kello 04.33 (UTC)

Kiitti huomautuksesta, lisäsin unohtuneen tekijänoikeusmallineen. Javatyk 27. helmikuuta 2008 kello 16.36 (UTC)

Kiitos Simpsoneihin liittyvistä kuvista ja lisäyksistä! --88.114.152.89 16. maaliskuuta 2008 kello 11.13 (UTC)

Vinkki

Käyttäjäsivullasi olevat linkit Simpsons-jaskoihin kannattaa linkittää suoraan sille sivulle, millä jakso on -- siis ei ohjaukseen vaan jaksoluetteloon. Lisäksi: lähestymiskiellon ensisijainen merkitys on oikeustermi, eikä siitä tule tehdä ohjausta Simpsons-jaksoluetteloon (kyseessä on silloin harhaanjohtava linkki, koska 99% kirjoittajista/lukijoista mieltää lähestymiskiellon oikeustieteen termiksi). --213.216.199.6 6. huhtikuuta 2008 kello 10.48 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan JimMorrison1.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

str4nd 11. huhtikuuta 2008 kello 17.55 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Simpsonitroadrage.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 11. huhtikuuta 2008 kello 20.19 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Bomfunk MC's.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 19. huhtikuuta 2008 kello 15.36 (UTC)

Kopioimisesta

Moi. Olit kopioinut juonikuvaukset ainakin artikkelihin Hitman (elokuva) ja Spiderwickin kronikat lähes sanasta sanaan muualta Internetistä. Tekstien kirjoittajat omistavat kuitenkin tekijänoikeudet teksteihinsä, eikä niitä siten voida julkaista vapaalla lisenssillä Wikipediassa ilman heidän suostumustaan. Sinun tulisikin kopioimisen sijaan kirjoittaa teksti täysin omin sanoin ja viittata sitten lähteisiin, joista olet ottanut faktat. Mikäli olet kopioinut tekstiä joihinkin muihin artikkeleihin, pyytäisin sinua poistamaan tekstin ja korvaamaan sen uudella, itse tuottamallasi versiolla. Wikirakkaudella, Herra Maka 26. huhtikuuta 2008 kello 15.24 (UTC)

Banaanikärpänen

Muokkasit vahingossa jo melkein vuosi sitten päättynyttä äänestystä. Kumosin muokkauksesi. Ole jatkossa tarkempi. Täältä löydät alalaidasta kaikki käynnissä olevat äänestykset. Lab-oratory 27. huhtikuuta 2008 kello 10.52 (UTC)

Linkit

Huomaa, että kannattaa mieluummin korjata tekstissä oleva linkki, kuin tehdä ohjaus. --213.216.199.6 27. huhtikuuta 2008 kello 12.13 (UTC)

Muokkausyhteenveto

Hei.

Kun teet muokkauksia, niin kirjoitathan muokkausyhteenvetoon jokinlainen kommentti tekemästäsi muokkauksesta. Isommat muokkaukset, joita ei ole perusteltu mitenkään, aiheuttavat välittömän tarkistusreaktion. --Krgeqewrjsif 29. huhtikuuta 2008 kello 05.09 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan C-maggie2.png, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

str4nd 1. toukokuuta 2008 kello 10.15 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan JimMorrison.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.33 (UTC)

Hei, jos haluat luoda artikkelille uuden äänestyksen, tee se sivulle Wikipedia:Ehdokkaat hyviksi artikkeleiksi/Dingo (yhtye) 2. --Johney 13. toukokuuta 2008 kello 17.39 (UTC)

Kiitti paljon!! --Javatyk 13. toukokuuta 2008 kello 17.43 (UTC)

Sinulle on uusia viestejä

Moi, poistin "sinulle on uusia viestejä" -jutun käyttäjäsivultasi. ks. Wikipedia:Kahvihuone (sekalaista)/Arkisto6#Sinulle on uusia viestejä. --Kalastaja09 (Diskussion) 18. kesäkuuta 2008 kello 07.36 (UTC)

Sitaattioikeudella käytettävistä kuvista

Hei, olet tallentanut Wikipediaan tiedostoja tekijänoikeuslain sitaattioikeuden nojalla. Tiedoston tiedot olivat kuitenkin puutteelliset tai virheelliset.

Tiedoston tiedot -malline
Lähde Jos olet itse teoksen tekijä, merkitse kohtaan ”oma teos” tai vastaava. Muussa tapauksessa merkitse, miltä verkkosivulta, kirjasta tai vastaavasta kuva on. Lähde on välttämätön tieto silloin, kun kuvalle on merkitty vapaa käyttöoikeus, mutta kuva ei ole tallentajan oma teos. Se on tekijänoikeuslain mukaan välttämätön myös silloin, kun kuvaa käytetään sitaattioikeuden perusteella. Muistathan merkitä lähteen tarkasti.
Päiväys Ajankohta, jolloin teos on luotu tai julkaistu. Päiväys ei tarkoita tiedoston tallentamisajankohtaa Wikipediaan. Kentän voi jättää tyhjäksi, ellei tietoa ole saatavilla.
Tekijä Tekijä (tekijät) on henkilö, joka on luonut teoksen. Jos ei tekijästä tiedetä muuta, tekijäksi tulee ilmoittaa se henkilö, jonka nimi on ilmoitettu julkaistun teoksen yhteydessä. Teoksella voi olla myös useita tekijöitä. Jos tekijää ei ole mainittu eikä se ole muuten tiedossa, on ilmoitettava tieto julkaisijasta tai kustantajasta ”tekijänoikeuksien haltija” -parametrissa.
Tekijänoikeuksien haltija Kun tekijää ei ole mainittu teoksen yhteydessä, tulee mainita julkaisija tai kustantaja. Koska julkaisija tai kustantaja eivät ole tekijöitä, älä käytä ”tekijä”-tietoa. Sekä tekijää että kustantajaa tai julkaisijaa ei ole tarpeellista eikä teknisesti mahdollista kertoa.
Käyttöoikeus
Käyttöoikeudesta kertova malline Oikean lisenssin kertomiseksi sinun tulee valita myös käyttöoikeudesta kertova malline. Mallineeseen tulee määrittää myös artikkeli, jossa sitaattioikeuden alaista tiedostoa käytetään. Esimerkiksi logon tapauksessa tulee merkitä malline seuraavasti: {{Logo|käytettävä artikkeli}}

Korjaathan tiedot mahdollisimman pian ja muistathan myös jatkossa noudattaa Wikipedian käytäntöjä.

str4nd 29. kesäkuuta 2008 kello 16.33 (UTC)

Hei, ethän merkitse mitään ylimääräistä roskaa tiedoston tiedot -mallineeseen, ellet tiedä jotain kohtaa. — str4nd 9. heinäkuuta 2008 kello 14.06 (UTC)

Papukaijasta

Kiitoksia papukaijamerkistä! Terv. --Retromies 7. heinäkuuta 2008 kello 17.35 (UTC)

Kiitos papukaijamerkistä

Kiitos myöntämästäsi tunnustuksesta! --Green Bonsai 8. heinäkuuta 2008 kello 05.19 (UTC)

Sama täällä eli kiitoksia. --Griffelkin 11. heinäkuuta 2008 kello 21.43 (UTC)

Liityn kuoroon ja kiitän saamastani papukaijamerkistä. --Mr. Showman 29. heinäkuuta 2008 kello 07.57 (UTC)

Päiväys

Hei, tiedoston tiedoissa päiväys tarkoittaa teoksen luontiaikaa. Esimerkiksi tallenna tiedosto -sivulla lukee ”Luontiaika ei tarkoita kuvan tallentamisajankohtaa Wikipediaan.” Muistathan jatkossa jättää kentän tyhjäksi tai merkitä oikean teoksen luontipäivämäärän, jota harvemmin löytyy. — str4nd 11. elokuuta 2008 kello 14.24 (EEST)[vastaa]

Varoitus vakavasta vandalismista

Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta. Voitko ystävällisesti painua helvettiin wikipediasta?
arttu (haistettele) 15. elokuuta 2008 kello 07.56 (EEST)[vastaa]
En ole vandilisoinut Wikipediaa, sinähän tässä vandalisoit. --Javatyk 15. elokuuta 2008 kello 08.07 (EEST)[vastaa]