Luettelo tuhat ottelua pelanneista NHL-pelaajista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo yli tuhat runkosarjaottelua National Hockey Leaguessa pelanneista jääkiekkoilijoista. Tilasto on päivitetty runkosarjakauden 2013–2014 jälkeen, ja senhetkiset aktiivipelaajat ovat lihavoituna.

Sadan eniten otteluita pelanneiden joukossa on 77 kanadalaista, 12 yhdysvaltalaista, 4 tšekkiä, 3 suomalaista, 2 ruotsalaista ja 2 venäläistä.

  Aktiivipelaaja 2015–2016
Pelaaja Joukkueet Kaudet Ottelut
1 Kanadan lippu Gordie Howe Detroit, Hartford 26 1 767
2 Kanadan lippu Mark Messier Edmonton, NY Rangers, Vancouver 25 1 756
3 Kanadan lippu Ron Francis Hartford, Pittsburgh, Carolina, Toronto 23 1 731
4 Kanadan lippu Mark Recchi Pittsburgh, Philadelphia, Montreal, Carolina, Atlanta, Tampa Bay, Boston 22 1 652
5 Yhdysvaltain lippu Chris Chelios Montreal, Chicago, Detroit, Atlanta Thrashers 26 1 651
6 Kanadan lippu Dave Andreychuk Buffalo, Toronto, New Jersey, Boston, Colorado Avalanche, Tampa Bay 23 1 639
7 Kanadan lippu Scott Stevens Washington, St. Louis, New Jersey 22 1 635
8 Tšekin lippu Jaromír Jágr Pittsburgh, Washington, NY Rangers, Philadelphia, Dallas, Boston, New Jersey, Florida 22 1 629
9 Kanadan lippu Larry Murphy Los Angeles, Washington, Minnesota North Stars, Pittsburgh, Toronto, Detroit 21 1 615
10 Kanadan lippu Ray Bourque Boston, Colorado Avalanche 22 1 612
11 Ruotsin lippu Nicklas Lidström Detroit 20 1 564
12 Kanadan lippu Alex Delvecchio Detroit 24 1 549
13 Kanadan lippu Johnny Bucyk Detroit, Boston 23 1 540
14 Kanadan lippu Brendan Shanahan New Jersey, St. Louis, Hartford Whalers, Detroit, NY Rangers 20 1 524
15 Kanadan lippu Steve Yzerman Detroit 22 1 514
16 Yhdysvaltain lippu Mike Modano Minnesota North Stars, Dallas, Detroit 22 1 499
17 Yhdysvaltain lippu Phil Housley Buffalo, Winnipeg (alkuperäinen), St. Louis, Calgary, New Jersey, Washington, Chicago, Toronto 21 1 495
18 Kanadan lippu Wayne Gretzky Edmonton, Los Angeles, St. Louis, NY Rangers 20 1 487
19 Kanadan lippu Rod Brind'Amour St. Louis, Philadelphia, Carolina 20 1 484
20 Kanadan lippu Jarome Iginla Calgary, Pittsburgh, Colorado 19 1 474
Kanadan lippu Doug Gilmour St. Louis, Calgary, Toronto, New Jersey, Chicago, Buffalo, Montreal 20
22 Kanadan lippu Shane Doan Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix/Arizona 20 1 466
23 Kanadan lippu Glen Wesley Boston, Hartford, Carolina, Toronto 20 1 457
24 Suomen lippu Teemu Selänne Winnipeg (alkuperäinen), Anaheim, San Jose, Colorado Avalanche 21 1 451
25 Kanadan lippu Tim Horton Toronto, NY Rangers, Pittsburgh, Buffalo 24 1 446
26 Kanadan lippu Mike Gartner Washington, Minnesota North Stars, NY Rangers, Toronto, Phoenix 19 1 432
27 Kanadan lippu Scott Mellanby Philadelphia, Edmonton, Florida, St. Louis, Atlanta Thrashers 21 1 431
Kanadan lippu Luc Robitaille Los Angeles, Pittsburgh, NY Rangers, Detroit 19
29 Kanadan lippu Pat Verbeek New Jersey, Hartford, NY Rangers, Dallas, Detroit 20 1 424
30 Kanadan lippu Luke Richardson Toronto, Edmonton, Philadelphia, Columbus 21 1 417
31 Kanadan lippu Al MacInnis Calgary, St. Louis 23 1 416
32 Kanadan lippu Patrick Marleau San Jose 18 1 411
Kanadan lippu Harry Howell NY Rangers, Oakland, California, Los Angeles 21
34 Kanadan lippu Norm Ullman Detroit, Toronto 20 1 410
35 Kanadan lippu Paul Coffey Edmonton, Pittsburgh, Los Angeles, Detroit, Hartford, Philadelphia, Chicago, Carolina, Boston 21 1 409
36 Kanadan lippu Dale Hunter Quebec, Washington, Colorado Avalanche 19 1 407
37 Tšekin lippu Roman Hamrlík Tampa Bay, Edmonton, Islanders, Calgary, Montreal, Washington, NY Rangers 20 1 395
38 Kanadan lippu Stan Mikita Chicago 22 1 394
39 Kanadan lippu Doug Mohns Boston, Chicago, Minnesota North Stars, Atlanta Flames, Washington 22 1 390
40 Kanadan lippu Larry Robinson Montreal, Los Angeles 20 1 384
41 Kanadan lippu Trevor Linden Vancouver, NY Islanders, Montreal, Washington 19 1 382
42 Kanadan lippu Vincent Damphousse Toronto, Edmonton, Montreal, San Jose 18 1 378
Kanadan lippu Joe Sakic Quebec, Colorado Avalanche 20
Kanadan lippu Dean Prentice NY Rangers, Boston, Detroit, Pittsburgh, Minnesota North Stars 22
45 Suomen lippu Teppo Numminen Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, Dallas, Buffalo 20 1 372
46 Kanadan lippu Joe Thornton Boston, San Jose 18 1 367
47 Yhdysvaltain lippu Jeremy Roenick Chicago, Phoenix, Philadelphia, Los Angeles, San Jose 20 1 363
48 Kanadan lippu Ron Stewart Toronto, Boston, St. Louis, NY Rangers, Vancouver, NY Islanders 21 1 353
49 Kanadan lippu Kirk Muller New Jersey, Montreal, NY Islanders, Toronto, Florida, Dallas 19 1 349
50 Kanadan lippu Marcel Dionne Detroit, Los Angeles, NY Rangers 18 1 348
51 Ruotsin lippu Mats Sundin Quebec, Toronto 18 1 346
52 Kanadan lippu Adam Oates Detroit, St. Louis, Boston, Washington, Philadelphia, Anaheim, Edmonton 19 1 337
53 Kanadan lippu Ray Whitney San Jose, Edmonton, Florida, Columbus, Detroit, Carolina, Phoenix, Dallas 22 1 330
54 Kanadan lippu Guy Carbonneau Montreal, St. Louis, Dallas 19 1 318
55 Venäjän lippu Aleksei Kovaljov NY Rangers, Pittsburgh, Montreal, Ottawa, Florida 19 1 316
Kanadan lippu Red Kelly Detroit, Toronto 20
57 Tšekin lippu Bobby Holík Hartford, New Jersey, NY Rangers, Atlanta Thrashers 18 1 314
58 Venäjän lippu Sergei Gontšar Washington, Boston, Pittsburgh, Ottawa, Dallas, Montreal 20 1 301
59 Kanadan lippu Dave Keon Toronto, Hartford 18 1 296
60 Yhdysvaltain lippu Matt Cullen Anaheim, Florida, Carolina, NY Rangers, Ottawa, Minnesota, Nashville, Pittsburgh 18 1 294
Kanadan lippu Pierre Turgeon Buffalo, NY Islanders, Montreal, St. Louis, Dallas, Colorado Avalanche 19
62 Liettuan lippu Dainius Zubrus Philadelphia, Montreal, Washington, Buffalo, New Jersey, San Jose 19 1 293
63 Kanadan lippu Darryl Sydor Los Angeles, Dallas, Columbus, Tampa Bay, Pittsburgh, St.Louis 18 1 291
64 Yhdysvaltain lippu Mathieu Schneider Montreal, NY Islanders, Toronto, NY Rangers, Los Angeles, Detroit, Anaheim, Atlanta Thrashers, Vancouver, Phoenix 21 1 289
65 Kanadan lippu Ken Daneyko New Jersey 20 1 283
66 Kanadan lippu Phil Esposito Chicago, Boston, NY Rangers 18 1 282
67 Kanadan lippu Jean Ratelle NY Rangers, Boston 21 1 281
68 Kanadan lippu James Patrick NY Rangers, Hartford, Calgary, Buffalo 21 1 280
69 Kanadan lippu Bryan Trottier NY Islanders, Pittsburgh 18 1 279
70 Slovakian lippu Zdeno Chára NY Islanders, Ottawa, Boston 18 1 275
71 Kanadan lippu Martin Gélinas Edmonton, Quebec, Vancouver, Carolina, Calgary, Florida 19 1 273
72 Kanadan lippu Rob Blake Los Angeles, Colorado Avalanche, San Jose 20 1 270
Kanadan lippu Ryan Smyth Edmonton, Islanders, Colorado Avalanche, Los Angeles 19
74 Yhdysvaltain lippu Brett Hull Calgary, St. Louis, Dallas, Detroit, Phoenix 20 1 269
75 Kanadan lippu Martin Brodeur New Jersey, St. Louis 22 1 266
68 Yhdysvaltain lippu Bill Guerin New Jersey, Edmonton, Boston, Dallas, St. Louis, San Jose, Islanders, Pittsburgh 18 1 263
Kanadan lippu Scott Niedermayer New Jersey, Anaheim 18 1 263
70 Tšekin lippu Radek Dvořák Florida, Rangers, Edmonton, St. Louis, Dallas, Anaheim 18 1 260
72 Kanadan lippu Ray Ferraro Hartford, NY Islanders, NY Rangers, Los Angeles, Atlanta Thrashers, St. Louis 18 1 258
73 Kanadan lippu Joe Nieuwendyk Calgary, Dallas, New Jersey, Toronto, Florida 20 1 257
74 Kanadan lippu Craig Ludwig Montreal, NY Islanders, Minnesota North Stars, Dallas 17 1 256
Kanadan lippu Henri Richard Montreal 20 1 256
Yhdysvaltain lippu Brian Rolston New Jersey, Colorado Avalanche, Boston, Minnesota Wild, NY Islanders 17 1 256
77 Kanadan lippu Kevin Lowe Edmonton, NY Rangers 19 1 254
79 Suomen lippu Jari Kurri Edmonton, Los Angeles, Anaheim, Colorado Avalanche 17 1 251
80 Venäjän lippu Sergei Fjodorov Detroit, Columbus, Anaheim, Washington 18 1 248
Kanadan lippu Bill Gadsby Chicago, NY Rangers, Detroit 20 1 248
83 Ruotsin lippu Daniel Alfredsson Ottawa 18 1 246
84 Kanadan lippu Jason Arnott Edmonton,New Jersey, Dallas, Nashville, Washington, St. Louis 18 1 244
Kanadan lippu Allan Stanley NY Rangers, Chicago, Boston, Toronto, Philadelphia 21 1 244
86 Yhdysvaltain lippu Doug Weight Rangers, Edmonton, St. Louis Carolina, Anaheim, Islanders 19 1 238
87 Kanadan lippu Steve Thomas Toronto, Chicago, NY Islanders, New Jersey, Anaheim, Detroit 20 1 235
88 Kanadan lippu Dino Ciccarelli Minnesota North Stars, Washington, Detroit, Tampa Bay, Florida 19 1 232
89 Kanadan lippu Ed Westfall Boston, NY Islanders 18 1 226
90 Kanadan lippu Sean O'Donnell Los Angeles, Minnesota Wild, New Jersey, Boston, Phoenix, Anaheim, Philadelphia, Chicago 17 1 224
Kanadan lippu Gary Roberts Calgary, Carolina, Toronto, Florida, Pittsburgh 21 1 224
92 Kanadan lippu Brad McCrimmon Boston, Philadelphia, Calgary, Detroit, Hartford, Phoenix 18 1 222
93 Kanadan lippu Eric Nesterenko Toronto, Chicago 21 1 219
94 Kanadan lippu Claude Lemieux Montreal, New Jersey, Colorado Avalanche, Phoenix, Dallas San Jose 21 1 215
96 Kanadan lippu Marcel Pronovost Detroit, Toronto 21 1 206
97 Yhdysvaltain lippu Brian Leetch NY Rangers, Toronto, Boston 18 1 205
98 Yhdysvaltain lippu Keith Tkachuk Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, St. Louis, Atlanta Thrashers 18 1 201
99 Kanadan lippu Owen Nolan Quebec, Colorado Avalanche, San Jose, Toronto, Phoenix, Calgary, Minnesota Wild 18 1 200
101 Kanadan lippu Denis Savard Chicago, Montreal, Tampa Bay 17 1 196
102 Kanadan lippu Dave Babych Winnipeg (alkuperäinen), Hartford, Vancouver, Philadelphia, Los Angeles 19 1 195
Yhdysvaltain lippu Todd Marchant NY Rangers, Edmonton, Columbus, Anaheim 17 1 195
104 Kanadan lippu John MacLean New Jersey, San Jose, NY Rangers, Dallas 18 1 194
105 Kanadan lippu Marc Bergevin Chicago, NY Islanders, Hartford, Tampa Bay, Detroit, St. Louis, Pittsburgh, Vancouver 20 1 191
Kanadan lippu Gilbert Perreault Buffalo 17 1 191
107 Kanadan lippu Brian Bellows Minnesota North Stars, Montreal, Tampa Bay, Anaheim, Washington 17 1 188
Kanadan lippu Kevin Dineen Hartford, Philadelphia, Carolina, Ottawa, Columbus 19 1 188
Kanadan lippu Dale Hawerchuk Winnipeg (alkuperäinen), Buffalo, St. Louis, Philadelphia 16 1 188
110 Kanadan lippu George Armstrong Toronto 21 1 187
111 Venäjän lippu Vjatšeslav Kozlov Detroit, Buffalo, Atlanta Thrashers 18 1 182
Kanadan lippu Kelly Buchberger Edmonton, Atlanta Thrashers, Los Angeles, Phoenix, Pittsburgh 18 1 182
113 Kanadan lippu Frank Mahovlich Toronto, Detroit, Montreal 18 1 181
Yhdysvaltain lippu Scott Young Hartford, Pittsburgh, Quebec, Colorado Avalanche, Anaheim, St. Louis, Dallas 17 1 181
115 Yhdysvaltain lippu Bob Carpenter Washington, NY Rangers, Los Angeles, Boston, New Jersey 19 1 178
116 Kanadan lippu Don Marshall Montreal, NY Rangers, Buffalo, Toronto 19 1 176
117 Yhdysvaltain lippu Tony Amonte NY Rangers, Chicago, Phoenix, Philadelphia, Calgary 15 1 174
118 Kanadan lippu Sylvain Côté Hartford, Washington, Toronto, Chicago, Dallas 19 1 171
119 Suomen lippu Olli Jokinen Los Angeles, NY Islanders, Florida, Phoenix, Calgary, NY Rangers, Winnipeg 16 1 169
121 Kanadan lippu Chris Pronger Hartford, St. Louis, Edmonton, Anaheim, Philadelphia 18 1 167
122 Kanadan lippu Mike Keane Montreal, Colorado Avalanche, NY Rangers, Dallas, St. Louis, Vancouver 16 1 161
123 Kanadan lippu Bob Gainey Montreal 16 1 160
124 Kanadan lippu Todd Bertuzzi NY Islanders, Vancouver, Florida, Detroit, Anaheim, Calgary 18 1 159
125 Kanadan lippu Kris Draper Winnipeg (alkuperäinen), Detroit 20 1 157
Yhdysvaltain lippu Kevin Hatcher Washington, Dallas, Pittsburgh, NY Rangers, Carolina 17 1 157
Yhdysvaltain lippu Eric Weinrich New Jersey, Hartford, Chicago, Montreal, Boston, Philadelphia, St. Louis, Vancouver 17 1 157
128 Kanadan lippu Shayne Corson Montreal, Edmonton, St. Louis, Toronto, Dallas 19 1 156
129 Tšekin lippu Patrik Eliáš New Jersey 18 1 155
130 Kanadan lippu Adam Foote Quebec, Colorado Avalanche, Columbus 19 1 154
131 Kanadan lippu Rob Niedermayer Florida, Calgary, Anaheim, New Jersey, Buffalo 17 1 153
132 Kanadan lippu Adam Graves Detroit, Edmonton, NY Rangers, San Jose 16 1 152
133 Kanadan lippu Leo Boivin Toronto, Boston, Detroit, Pittsburgh, Minnesota North Stars 19 1 150
135 Kanadan lippu Garry Galley Los Angeles, Washington, Boston, Philadelphia, Buffalo, NY Islanders 17 1 149
136 Ruotsin lippu Börje Salming Toronto, Detroit 17 1 148
137 Yhdysvaltain lippu Gary Suter Calgary, Chicago, San Jose 17 1 145
138 Kanadan lippu Bobby Clarke Philadelphia 15 1 144
Kanadan lippu Rick Tocchet Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, Boston, Washington, Phoenix 18 1 144
140 Kanadan lippu Éric Desjardins Montreal, Philadelphia 17 1 143
Kanadan lippu Chris Phillips Ottawa 16 1 143
142 Kanadan lippu Cliff Ronning St. Louis, Vancouver, Phoenix, Nashville, Los Angeles, Minnesota Wild, NY Islanders 18 1 137
143 Kanadan lippu Stu Barnes Winnipeg (alkuperäinen), Florida, Pittsburgh, Buffalo, Dallas 16 1 136
144 Kanadan lippu Bryan McCabe Islanders, Vancouver, Chicago, Toronto, Florida, Rangers 15 1 135
146 Kanadan lippu Glenn Anderson Edmonton, Toronto, NY Rangers, St. Louis 16 1 129
Kanadan lippu Dave Ellett Winnipeg (alkuperäinen), Toronto, New Jersey, Boston, San Jose 16 1 129
148 Kanadan lippu Ed Jovanovski Florida, Vancouver, Phoenix 18 1 128
Kanadan lippu Jamie Macoun Calgary, Detroit, Toronto 16 1 128
Kanadan lippu Bob Nevin Toronto, NY Rangers, Minnesota North Stars, Los Angeles 18 1 128
151 Kanadan lippu Bernie Nicholls Los Angeles, NY Rangers, Edmonton, New Jersey, Chicago, San Jose 18 1 127
Kanadan lippu Murray Oliver Detroit, Boston, Toronto, Minnesota North Stars 17 1 127
153 Kanadan lippu Guy Lafleur Montreal, NY Rangers, Quebec 17 1 126
154 Kanadan lippu Jean Béliveau Montreal 20 1 125
156 Suomen lippu Saku Koivu Montreal, Anaheim 18 1 124
157 Ruotsin lippu Markus Näslund Pittsburgh, Vancouver, NY Rangers 15 1 117
156 Kanadan lippu Don Sweeney Boston, Dallas 16 1 115
157 Kanadan lippu Steve Duchesne Los Angeles, Philadelphia, Quebec, St. Louis, Ottawa, Detroit 16 1 113
Kanadan lippu Doug Harvey Montreal, NY Rangers, Detroit, St. Louis 20 1 113
Kanadan lippu Brad Park NY Rangers, Boston, Detroit 17 1 113
160 Kanadan lippu Lanny McDonald Toronto, Colorado Rockies, Calgary 16 1 111
Kanadan lippu Brent Sutter NY Islanders, Chicago 18 1 111
Kanadan lippu Dave Taylor Los Angeles 17 1 111
163 Kanadan lippu Andrew Brunette Washington, Nashville, Atlanta Thrashers, Minnesota Wild, Colorado Avalanche, Chicago 16 1 110
164 Ruotsin lippu Calle Johansson Buffalo, Washington, Toronto 17 1 109
Kanadan lippu Jamie Langenbrunner Dallas, New Jersey, St. Louis 18 1 109
166 Kanadan lippu Adrian Aucoin Vancouver, Tampa Bay, Islanders, Chicago, Calgary, Phoenix, Columbus 18 1 108
Tšekin lippu Václav Prospal Philadelphia, Ottawa, Tampa Bay, Anaheim, NY Rangers, Columbus 16 1 108
Yhdysvaltain lippu Hal Gill Boston, Toronto, Pittsburgh, Montreal, Nashville 16 1 108
169 Kanadan lippu Derek Morris Calgary, Colorado Avalanche, Phoenix, NY Rangers, Boston 16 1 107
Kanadan lippu Butch Goring Los Angeles, NY Islanders, Boston 16 1 107
171 Kanadan lippu Vincent Lecavalier Tampa Bay 15 1 106
172 Kanadan lippu Garry Unger Toronto, Detroit, St. Louis, Atlanta Flames, Los Angeles, Edmonton 16 1 105
173 Kanadan lippu Geoff Sanderson Hartford, Carolina, Vancouver, Buffalo, Columbus, Phoenix, Philadelphia, Edmonton 17 1 104
174 Kanadan lippu Dave Manson Chicago, Edmonton, Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, Montreal, Dallas, Toronto 16 1 103
175 Kanadan lippu Pit Martin Detroit, Boston, Chicago, Vancouver 17 1 101
176 Yhdysvaltain lippu Neal Broten Minnesota North Stars, Dallas, New Jersey, Los Angeles 17 1 099
Kanadan lippu Mike Ricci Philadelphia, Quebec, Colorado Avalanche, San Jose, Phoenix 16 1 099
178 Kanadan lippu Jay Wells Los Angeles, Philadelphia, Buffalo, NY Rangers, St. Louis, Tampa Bay 18 1 098
179 Yhdysvaltain lippu Tom Fitzgerald NY Islanders, Florida, Colorado Avalanche, Nashville, Chicago, Toronto, Boston 17 1 097
Yhdysvaltain lippu Gordie Roberts Hartford, Minnesota North Stars, Philadelphia, St. Louis, Pittsburgh, Boston 15 1 097
181 Kanadan lippu Darryl Sittler Toronto, Philadelphia, Detroit 15 1 096
182 Kanadan lippu Craig MacTavish Boston, Edmonton, NY Rangers, Philadelphia, St. Louis 17 1 093
Kanadan lippu Ron Sutter Philadelphia, St. Louis, Quebec, NY Islanders, Boston, San Jose, Calgary 19 1 093
184 Kanadan lippu Chris Gratton Tampa Bay, Philadelphia, Buffalo, Phoenix, Colorado Avalanche, Florida, Columbus 15 1 092
Suomen lippu Kimmo Timonen Nashville, Philadelphia 15 1 092
186 Kanadan lippu Daymond Langkow Tampa Bay, Philadelphia, Phoenix, Calgary 16 1 090
Slovakian lippu Marián Hossa Ottawa, Atlanta Thrashers, Pittsburgh, Detroit, Chicago 16 1 090
188 Kanadan lippu Michel Goulet Quebec, Chicago 15 1 089
189 Kanadan lippu Carol Vadnais Montreal, Oakland, Calgary, Boston, NY Rangers, New Jersey 17 1 087
190 Kanadan lippu Brad Marsh Atlanta Flames, Calgary, Philadelphia, Toronto, Detroit, Ottawa 15 1 086
191 Venäjän lippu Aleksei Žitnik Los Angeles, Buffalo, NY Islanders, Philadelphia, Atlanta Thrashers 15 1 085
192 Kanadan lippu Theoren Fleury Calgary, Colorado Avalanche, NY Rangers, Chicago 15 1 084
Kanadan lippu Dave Lowry Vancouver, St. Louis, Florida, San Jose, Calgary 19 1 084
194 Kanadan lippu Ian Laperrière St. Louis, NY Rangers, Los Angeles, Colorado Avalanche, Philadelphia 16 1 083
195 Slovakian lippu Peter Bondra Washington, Ottawa, Atlanta Thrashers, Chicago 16 1 081
196 Ruotsin lippu Ulf Samuelsson Hartford, Pittsburgh, NY Rangers, Detroit, Philadelphia 16 1 080
197 Kanadan lippu Bob Pulford Toronto, Los Angeles 16 1 079
198 Kanadan lippu Bobby Smith Minnesota North Stars, Montreal 15 1 077
199 Kanadan lippu Kirk Maltby Edmonton, Detroit 16 1 072
200 Kanadan lippu Doug Bodger Pittsburgh, Buffalo, San Jose, New Jersey, Los Angeles, Vancouver 16 1 071
Kanadan lippu Murray Craven Detroit, Philadelphia, Hartford, Vancouver, Chicago, San Jose 18 1 071
202 Kanadan lippu Craig Ramsay Buffalo 14 1 070
Yhdysvaltain lippu Mike Ramsey Buffalo, Pittsburgh, Detroit 18 1 070
204 Kanadan lippu Andy Bathgate NY Rangers, Toronto, Detroit, Pittsburgh 17 1 069
205 Yhdysvaltain lippu Mike Knuble Detroit, NY Rangers, Boston, Philadelphia, Washington 16 1 068
Kanadan lippu Ted Lindsay Detroit, Chicago 17 1 068
Venäjän lippu Sergei Zubov NY Rangers, Pittsburgh, Dallas 16 1 068
208 Kanadan lippu Terry Harper Montreal, Los Angeles, Detroit, St. Louis, Colorado Rockies 19 1 066
209 Kanadan lippu Rod Gilbert NY Rangers 18 1 065
210 Kanadan lippu Bobby Hull Chicago, Winnipeg (alkuperäinen), Hartford 16 1 063
211 Yhdysvaltain lippu Joe Mullen St. Louis, Calgary, Pittsburgh, Boston 17 1 062
212 Kanadan lippu Bob Rouse Minnesota North Stars, Washington, Toronto, Detroit, San Jose 17 1 061
213 Yhdysvaltain lippu Mike Grier Edmonton, Washington, Buffalo, San Jose 14 1 060
Kanadan lippu Denis Potvin NY Islanders 15 1 060
Kanadan lippu Martin St. Louis Calgary, Tampa Bay, NY Rangers 15 1 060
216 Yhdysvaltain lippu Kelly Miller NY Rangers, Washington 15 1 057
217 Kanadan lippu Greg Adams New Jersey, Vancouver, Dallas, Phoenix, Florida 17 1 056
Kanadan lippu Lyle Odelein Montreal, New Jersey, Phoenix, Columbus, Chicago, Dallas, Florida, Pittsburgh 16 1 056
Yhdysvaltain lippu Bryan Smolinski Boston, Pittsburgh, NY Islanders, Los Angeles, Ottawa, Chicago, Vancouver, Montreal 15 1 056
Kanadan lippu Jean-Guy Talbot Montreal, Minnesota North Stars, Detroit, St. Louis, Buffalo 17 1 056
221 Kanadan lippu Randy Carlyle Toronto, Pittsburgh, Winnipeg (alkuperäinen) 18 1 055
222 Kanadan lippu Craig Berube Philadelphia, Toronto, Calgary, Washington, NY Islanders 17 1 054
Kanadan lippu Stéphane Richer Montreal, New Jersey, Tampa Bay, St. Louis, Pittsburgh 17 1 054
224 Kanadan lippu Ivan Boldirev Boston, California, Chicago, Atlanta Flames, Vancouver, Detroit 15 1 052
225 Slovakian lippu Miroslav Šatan Edmonton, Buffalo, NY Islanders, Pittsburgh, Boston 14 1 050
226 Kanadan lippu Mike Sillinger Detroit, Anaheim, Vancouver, Philadelphia, Tampa Bay, Florida, Ottawa, Columbus, Phoenix, St. Louis, Nashville, NY Islanders 17 1 049
227 Kanadan lippu Geoff Courtnall Boston, Edmonton, Washington, St. Louis, Vancouver 17 1 048
228 Kanadan lippu Eddie Shack NY Rangers, Toronto, Boston, Los Angeles, Buffalo, Pittsburgh 17 1 047
229 Yhdysvaltain lippu Derian Hatcher Minnesota North Stars, Dallas, Detroit, Philadelphia 16 1 045
230 Kanadan lippu Rob Ramage Colorado Rockies, St. Louis, Calgary, Toronto, Minnesota North Stars, Tampa Bay, Montreal, Philadelphia 15 1 044
231 Kanadan lippu Brad May Buffalo, Vancouver, Phoenix, Colorado Avalanche, Anaheim, Toronto, Detroit 18 1 041
232 Kanadan lippu Serge Savard Montreal, Winnipeg (alkuperäinen) 17 1 040
233 Yhdysvaltain lippu Bret Hedican St. Louis, Vancouver, Florida, Carolina, Anaheim 17 1 039
234 Kanadan lippu Stephane Quintal Boston, St. Louis, Winnipeg (alkuperäinen), Montreal, NY Rangers, Chicago 16 1 037
235 Kanadan lippu Ron Ellis Toronto 16 1 034
236 Kanadan lippu Curtis Leschyshyn Quebec, Colorado Avalanche, Washington, Hartford, Carolina, Minnesota Wild, Ottawa 16 1 033
Kanadan lippu Harold Snepsts Vancouver, Minnesota North Stars, Detroit, St. Louis 17 1 033
238 Kanadan lippu Ralph Backstrom Montreal, Los Angeles, Chicago 17 1 032
239 Yhdysvaltain lippu Ed Olczyk Chicago, Toronto, Winnipeg (alkuperäinen), NY Rangers, Los Angeles, Pittsburgh 16 1 031
240 Kanadan lippu Dick Duff Toronto, NY Rangers, Montreal, Los Angeles, Buffalo 18 1 030
241 Kanadan lippu Russ Courtnall Toronto, Montreal, Minnesota North Stars, Dallas, Vancouver, NY Rangers, Los Angeles 16 1 029
Kanadan lippu Patrick Roy Montreal, Colorado Avalanche 19 1 029
243 Kanadan lippu Gaétan Duchesne Washington, Quebec, Minnesota North Stars, San Jose, Florida 14 1 028
Kanadan lippu Grant Ledyard NY Rangers, Los Angeles, Washington, Buffalo, Dallas, Vancouver, Boston, Ottawa, Tampa Bay 18 1 028
Tšekin lippu Petr Svoboda Montreal, Buffalo, Philadelphia, Tampa Bay 17 1 028
Kanadan lippu John Tonelli NY Islanders, Calgary, Los Angeles, Chicago, Quebec 14 1 028
247 Kanadan lippu Wayne Cashman Boston 17 1 027
248 Ruotsin lippu Tomas Holmström Detroit 15 1 026
249 Yhdysvaltain lippu Donald Brashear Montreal, Vancouver, Philadelphia, Washington, Rangers 16 1 025
Kanadan lippu Cory Stillman Calgary, St. Louis, Tampa Bay, Carolina, Ottawa, Florida 16 1 025
251 Kanadan lippu Doug Wilson Chicago, San Jose 16 1 024
252 Kanadan lippu Keith Acton Montreal, Minnesota North Stars, Edmonton, Philadelphia, Washington, NY Islanders 15 1 023
Kanadan lippu Jim Neilson NY Rangers, California, Cleveland 16 1 023
Kanadan lippu Wade Redden Ottawa, NY Rangers, St. Louis, Boston 14 1 023
255 Ruotsin lippu Fredrik Olausson Winnipeg (alkuperäinen), Edmonton, Pittsburgh, Detroit, Anaheim 18 1 022
Kanadan lippu Robyn Regehr Calgary, Buffalo, Los Angeles 14 1 022
257 Kanadan lippu Tie Domi Toronto, NY Rangers, Winnipeg (alkuperäinen) 16 1 020
Tšekin lippu Milan Hejduk Colorado Avalanche 14 1 020
Kanadan lippu Don Lever Vancouver, Atlanta Flames, Calgary, Colorado Rockies, New Jersey, Buffalo 15 1 020
260 Yhdysvaltain lippu Keith Carney Buffalo, Chicago, Phoenix, Anaheim, Vancouver, Minnesota Wild 16 1 018
Kanadan lippu Mike Foligno Detroit, Buffalo, Toronto, Florida 15 1 018
262 Kanadan lippu Charlie Huddy Edmonton, Los Angeles, Buffalo, St. Louis 17 1 017
Kanadan lippu Matt Cooke Vancouver, Washington, Pittsburgh, Minnesota 15 1 017
Tšekin lippu Petr Sýkora New Jersey, Anaheim, NY Rangers, Edmonton, Pittsburgh, Minnesota Wild 15 1 017
265 Kanadan lippu Brian Propp Philadelphia, Boston, Minnesota North Stars, Hartford 15 1 016
Kanadan lippu Phil Russell Chicago, Atlanta Flames, Calgary, New Jersey, Buffalo 15 1 016
267 Kanadan lippu Andrew Cassels Montreal, Hartford, Calgary, Vancouver, Columbus, Washington 16 1 015
268 Yhdysvaltain lippu Paul Ranheim Calgary, Hartford, Carolina, Philadelphia, Phoenix 15 1 013
269 Kanadan lippu Steve Sullivan New Jersey, Toronto, Chicago, Nashville, Pittsburgh, Phoenix 16 1 011
270 Ruotsin lippu Henrik Sedin Vancouver 13 1 010
271 Kanadan lippu Laurie Boschman Toronto, Edmonton, Winnipeg (alkuperäinen), New Jersey, Ottawa 14 1 009
Kanadan lippu Patrice Brisebois Montreal 18 1 009
Yhdysvaltain lippu Dave Christian Winnipeg (alkuperäinen), Washington, Boston, St. Louis, Chicago 15 1 009
Yhdysvaltain lippu Craig Conroy Montreal, St. Louis, Calgary, Los Angeles 16 1 009
Kanadan lippu Dallas Drake Detroit, Winnipeg (alkuperäinen), Phoenix, St. Louis 15 1 009
Slovakian lippu Michal Handzus St. Louis, Phoenix, Philadelphia, Chicago, Los Angeles, San Jose 14 1 009
Kanadan lippu Glen Murray Boston, Pittsburgh, Los Angeles 16 1 009
278 Kanadan lippu Dave Lewis NY Islanders, Los Angeles, New Jersey, Detroit 15 1 008
Kanadan lippu Bob Murray Chicago 15 1 008
Kanadan lippu Jason Smith New Jersey, Toronto, Edmonton, Philadelphia, Ottawa 15 1 008
281 Kanadan lippu Todd Gill Toronto, San Jose, St. Louis, Detroit, Phoenix, Colorado Avalanche, Chicago 18 1 007
282 Kanadan lippu Steve Larmer Chicago, NY Rangers 15 1 006
Kanadan lippu Jimmy Roberts Montreal, St. Louis 15 1 006
284 Kanadan lippu Rick Middleton NY Rangers, Boston Bruins 14 1 005
Kanadan lippu Claude Provost Montreal 15 1 005
286 Kanadan lippu Ryan Walter Washington, Montreal, Vancouver 15 1 003
287 Kanadan lippu Vic Hadfield NY Rangers, Pittsburgh 16 1 002
288 Kanadan lippu Steve Staios Boston, Vancouver, Atlanta Thrashers, Edmonton, Calgary, NY Islanders 16 1 001
289 Kanadan lippu Bernie Federko St. Louis, Detroit 14 1 000

Kaudella 2013-14[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]