Luettelo Bilderberg-kokouksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bilderberg-kokouksia on järjestetty vuodesta 1954 lähtien.

vuosi valtio kaupunki
1954  Alankomaat Oosterbeek
1955  Ranska Barbizon
1955  Länsi-Saksa Garmisch-Partenkirchen
1956  Tanska Fredensborg
1957  Yhdysvallat St. Simon's Island, Georgia
1957  Italia Fiuggi
1958 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Buxton
1959  Turkki Istanbul
1960  Sveitsi Burgenstock
1961  Kanada St. Castin
1962  Ruotsi Saltsjöbaden
1963  Ranska Cannes
1964  Yhdysvallat Williamsburg, Virginia[1]
1965  Italia Cernobbio
1966  Länsi-Saksa Wiesbaden[2]
1967 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Cambridge, Englanti
1968  Kanada Mont Tremblant
1969  Tanska Helsingør
1970  Sveitsi Bad Ragaz
1971  Yhdysvallat Woodstock, Vermont
1972  Belgia Knokke
1973  Ruotsi Saltsjöbaden
1974  Ranska Megìve
1975  Turkki Izmir
1977 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Torquay, Englanti
1978  Yhdysvallat Princeton, New Jersey
1979  Itävalta Baden bei Wien
1980  Länsi-Saksa Aachen
1981  Sveitsi Bürgenstock
1982  Norja Sandefjord
1983  Kanada Montebello
1984  Ruotsi Saltsjöbaden
1985  Yhdysvallat Rye Brook, New York
1986 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Gleneagles, Skotlanti
1987  Italia Cernobbio
1988  Itävalta Telfs-Buchen
1989  Espanja La Toja
1990  Yhdysvallat Glen Cove, New York
1991  Saksa Baden-Baden
1992  Ranska Evian-les-Bains
1993  Kreikka Vouliagmeni
1994  Suomi Helsinki
1995  Sveitsi Zürich
1996  Kanada Toronto
1997  Yhdysvallat Lake Lanier Islands, Georgia
1998 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Turnberry, Ayrshire, Skotlanti
1999  Portugali Sintra
2000  Belgia Rixensart
2001  Ruotsi Göteborg
2002  Yhdysvallat Chantilly, Virginia
2003  Ranska Versailles
2004  Italia Stresa
2005  Saksa Rottach-Egern[3]
2006  Kanada Ottawa[4]
2007  Turkki Istanbul[5]
2008  Yhdysvallat Chantilly[6]
2009  Kreikka Ateena[7]
2010  Espanja [8] Sitges
2011  Sveitsi[9] St. Moritz
2012  Yhdysvallat Chantilly, Virginia
2013 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Hertfordshire[10]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Senaattori Jacob Javitsin lausunto Yhdysvaltain kongressille Bilderberg-ryhmän toiminnasta 19541964 (Congressional Record, Nidos 110, Osa 6, 11.4.1964, sivut 7684 – 7685.)
  2. Carl Albert Congressional Research & Studies Centerin arkisto (Fred R. Harris -kokoelma, lokero 030, kansio 030A)
  3. http://www.atimes.com/atimes/Front_Page/GE10Aa02.html
  4. http://www.thestar.com/NASApp/cs/ContentServer?pagename=thestar/Layout/Article_Type1&c=Article&cid=1149803410449&call_pageid=968332188774&col=968350116467
  5. http://web.archive.org/web/20071201041949/http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=74966
  6. http://www.businesswire.com/portal/site/google/?ndmViewId=news_view&newsId=20080605006246&newsLang=en
  7. http://www.guardian.co.uk/world/series/charlie-skeltons-bilderberg-files
  8. The Guardian, Bilderberg 2010: Plutocracy with palm trees, June 2, 2010
  9. The Guardian, Bilderberg 2011: All aboard the Bilderbus, 2011-06-03
  10. Ilta-Sanomat Salaperäisen Bilderberg-ryhmän kokous alkoi