Luettelo Bilderberg-kokouksista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Bilderberg-kokouksia on järjestetty vuodesta 1954 lähtien.

vuosi valtio kaupunki
1954 Alankomaiden lippu Alankomaat Oosterbeek
1955 Ranskan lippu Ranska Barbizon
1955  Länsi-Saksa Garmisch-Partenkirchen
1956 Tanskan lippu Tanska Fredensborg
1957 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat St. Simon's Island, Georgia
1957 Italia Fiuggi
1958 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Buxton
1959 Turkin lippu Turkki Istanbul
1960 Sveitsin lippu Sveitsi Burgenstock
1961 Kanada St. Castin
1962 Ruotsin lippu Ruotsi Saltsjöbaden
1963 Ranskan lippu Ranska Cannes
1964 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Williamsburg, Virginia[1]
1965 Italia Cernobbio
1966  Länsi-Saksa Wiesbaden[2]
1967 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Cambridge, Englanti
1968 Kanada Mont Tremblant
1969 Tanskan lippu Tanska Helsingør
1970 Sveitsin lippu Sveitsi Bad Ragaz
1971 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Woodstock, Vermont
1972 Belgian lippu Belgia Knokke
1973 Ruotsin lippu Ruotsi Saltsjöbaden
1974 Ranskan lippu Ranska Megìve
1975 Turkin lippu Turkki Izmir
1977 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Torquay, Englanti
1978 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Princeton, New Jersey
1979 Itävalta Baden bei Wien
1980  Länsi-Saksa Aachen
1981 Sveitsin lippu Sveitsi Bürgenstock
1982 Norjan lippu Norja Sandefjord
1983 Kanada Montebello
1984 Ruotsin lippu Ruotsi Saltsjöbaden
1985 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Rye Brook, New York
1986 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Gleneagles, Skotlanti
1987 Italia Cernobbio
1988 Itävalta Telfs-Buchen
1989 Espanjan lippu Espanja La Toja
1990 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Glen Cove, New York
1991 Saksan lippu Saksa Baden-Baden
1992 Ranskan lippu Ranska Evian-les-Bains
1993 Kreikka Vouliagmeni
1994 Suomen lippu Suomi Helsinki
1995 Sveitsin lippu Sveitsi Zürich
1996 Kanada Toronto
1997 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Lake Lanier Islands, Georgia
1998 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Turnberry, Ayrshire, Skotlanti
1999 Portugalin lippu Portugali Sintra
2000 Belgian lippu Belgia Rixensart
2001 Ruotsin lippu Ruotsi Göteborg
2002 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Chantilly, Virginia
2003 Ranskan lippu Ranska Versailles
2004 Italia Stresa
2005 Saksan lippu Saksa Rottach-Egern[3]
2006 Kanada Ottawa[4]
2007 Turkin lippu Turkki Istanbul[5]
2008 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Chantilly[6]
2009 Kreikka Ateena[7]
2010 Espanjan lippu Espanja [8] Sitges
2011 Sveitsin lippu Sveitsi[9] St. Moritz
2012 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Chantilly, Virginia
2013 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia Hertfordshire[10]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Senaattori Jacob Javitsin lausunto Yhdysvaltain kongressille Bilderberg-ryhmän toiminnasta 19541964 (Congressional Record, Nidos 110, Osa 6, 11.4.1964, sivut 7684 – 7685.)
  2. Carl Albert Congressional Research & Studies Centerin arkisto (Fred R. Harris -kokoelma, lokero 030, kansio 030A)
  3. http://www.atimes.com/atimes/Front_Page/GE10Aa02.html
  4. http://www.thestar.com/NASApp/cs/ContentServer?pagename=thestar/Layout/Article_Type1&c=Article&cid=1149803410449&call_pageid=968332188774&col=968350116467
  5. http://web.archive.org/web/20071201041949/http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=74966
  6. http://www.businesswire.com/portal/site/google/?ndmViewId=news_view&newsId=20080605006246&newsLang=en
  7. http://www.guardian.co.uk/world/series/charlie-skeltons-bilderberg-files
  8. The Guardian, Bilderberg 2010: Plutocracy with palm trees, June 2, 2010
  9. The Guardian, Bilderberg 2011: All aboard the Bilderbus, 2011-06-03
  10. Ilta-Sanomat Salaperäisen Bilderberg-ryhmän kokous alkoi