Keskustelu käyttäjästä:Lordisami

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Lordisami ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Hanna V 5. joulukuuta 2007 kello 16.38 (UTC)

This is... Beats and Styles‎[muokkaa wikitekstiä]

Teit artikkelin This is... Beats and Styles‎. Se oli ihan hyvä, joskin tyylissä uupui vähän. Esimerkiksi Roudasta Rospuuttoon on käy ihan hyvästä esimerkistä albumiartikkeliksi, vaikkei edes ole minun tekemäni ;). Tervetuloa Wikipediaan, pidähän lippu korkealla. --Miihkali 5. joulukuuta 2007 kello 21.09 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Wikipediaan, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Muokkaamista voit harjoitella hiekkalaatikossa. Jos luomasi artikkeli on poistettu, löydät poistosyyn poistolokista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!

Noista Lordin konserteista on jo omat kiertueartikkelit. --kallerna 5. joulukuuta 2007 kello 21.50 (UTC)

Hauki on kala.
Hauki on kala.

Hei! Teit artikkelin, joka on nyt poistettu tai merkitty roskaksi, koska artikkelin tietosisältö on olematon eli hauki on kala -tyylinen. Välttäisitkö jatkossa edellä mainitun tyylisten artikkelien kirjoittamisen ja laajentaisit luomasi artikkelit vähintään tyngiksi. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! — Japsu 21. joulukuuta 2007 kello 07.53 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. — Japsu 21. joulukuuta 2007 kello 07.58 (UTC)

Yhdyssanat kirjoitetaan yhteen. Lisäksi kappalenumerot merkitään #-merkillä, ei kirjoittamalla "1.". Lisäksi artikkeleista kannattaa kirjoittaa enemmän kuin yhden lauseen verran. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 09.46 (UTC)

Merkittävyyskynnys[muokkaa wikitekstiä]

Singlet eivät ilman erityistä syytä ylitä merkittävyyskynnsytä, eli älä tee singleistä artikkelia. Ja ylipäänsä kun teet artikkelialoituksen, tee siitä pitempi kuin pelkkä minitynkä. terveisin --Ulrika 25. joulukuuta 2007 kello 09.52 (UTC)

Make Me Whole Again[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäämäsi aiheen Make Me Whole Again merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja aiheen keskustelusivulla poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan aihetta neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --JannE 25. joulukuuta 2007 kello 09.59 (UTC)

All That I Drain[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäämäsi aiheen All That I Drain merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja aiheen keskustelusivulla poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan aihetta neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --JannE 25. joulukuuta 2007 kello 09.59 (UTC)

Älä tee kysymyksistä duplikaatteja, kysymyksesi oli jo siirretty loppuun. Lisäksi allekirjoitus tehhään neljällä tildellä (--~~~~). --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 10.18 (UTC)

Toistan äskeisen. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 10.27 (UTC)

Poistin artikkelistasi Doomsday Comfort kappaleluettelon, sillä se oli suora kopio sivulta http://www.eternalmetalflame.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=38. Artikkelit pittää kirjottaa omin sanoin. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 20.03 (UTC)

Hei haloo, miten kappalelistan voi kirjoittaa omin sanoin. Lisäksi ko. sivulla on pisteet numeroiden jälkeen, joten artikkelin kappalelistaa ei todennäköisesti edes oltu kopioitu sieltä. -- Piisamson 25. joulukuuta 2007 kello 20.03 (UTC)
No kirjottamalla sen omin sanoin. Merkitsemällä #-merkin 01:n sijasta se ei oo ennää kopio. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 20.06 (UTC)
Höpö höpö. Se on ihan sama kappalelista oli siinä numerot tai risuaitamerkit. Niiden vaihtaminen ei mitenkään tee sitä mitään omin sanoin kirjoittamista. -- Piisamson 25. joulukuuta 2007 kello 20.07 (UTC)

::Miten niin ei oltu? Kyseisellä sivulla, josta se oli kopioitu, oli myös pisteet numeroiden perässä. #-merkki tuottaa numeron pisteellä ilman 0-numeroa. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 20.09 (UTC)

Artikkelissa ei ennen sinun "väliintuloasi" ollut mitään pisteitä, ja edellenkään kappalelistausta _ei voi_ kirjoittaa omin sanoin. Älä nyt jaksa inttää kun olet väärässä. -- Piisamson 25. joulukuuta 2007 kello 20.11 (UTC)
Eipä näköjään ollukkaan artikkelissa pisteitä. Yliviivaan turhan kopiointisyytteeni. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 20.14 (UTC)

Moi! Albumiartikkeleissa kappaleiden numerointi kannattaa tehdä laittamalla jokaisen kappaleen eteen #-merkki, kuten tässä tein. terv. --JannE 25. joulukuuta 2007 kello 21.09 (UTC)

Olen jo aikaisemmin huomauttanut käyttäjää asiasta. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 21.16 (UTC)
Huomautetaan jälleen kappaleiden numeroinnista. Se tehdään merkilä #. Mieti myös lauseen sisältöä kun kirjoitat: "Suicide by my side on Sinergy yhtyeen kolmas albumi vuodelta 2002". Onko yhtye tosiaan tehnyt kolme albumia vuonna 2002? --Ulrika 27. joulukuuta 2007 kello 16.48 (UTC)
Ja haluaisin vielä huomauttaa että tee mielummin kunnon artikkeleita tai älä tee lainkaan, tyyliin "Albumi on yhtyeen toinen albumi", ja sitten albumilista on aivan turha. Jo pelkästään albumimallineen laittaminen artikkeliin parantaa sitä huomattavasti. Terveisin --kallerna 28. joulukuuta 2007 kello 22.47 (UTC)

Test5 – Rikoit tekijänoikeuksia[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!str4nd (jutskaa) 30. joulukuuta 2007 kello 09.52 (UTC)


Hei, lisäämäsi aiheen Kivimetsän Druidi merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja aiheen keskustelusivulla poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan aihetta neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Hanna V 5. tammikuuta 2008 kello 10.07 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Lordilogo.JPG, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 16. helmikuuta 2008 kello 14.13 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Toohotcover.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

junafani (Hccmqqr) 29. helmikuuta 2008 kello 14.41 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Witheringlogo1.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

str4nd 27. huhtikuuta 2008 kello 15.30 (UTC)

Käyttäjäsivusi teksteistä[muokkaa wikitekstiä]

Moikka! Kun lisäilet käyttäjäsivullesi noita juttuja Lordista, muista, että lisäämäsi tekstit eivät saa rikkoa tekijänoikeuksia. Yksittäisiä lauseita saa luultavasti sitaattioikeuden nojalla olla, mutta "Lordi pelastaa" ja "Lordi´s Rocktaurant laajenee Venäjälle" -kohdat rikkovat tekijänoikeuksia ja ne pitäisi poistaa. --JannE 16. lokakuuta 2008 kello 21.00 (EEST)[vastaa]

Miten on? Saako yksittäisiä lauseita lainata lehtijutuista, jos kertoo mikä on lauseen lähde? Tuossa alemmassa viestissä minua moitittiin, kun olen kuulemma rikkonut tekijän oikeuksia. --Lordisami 16. marraskuuta 2008 kello 15.16 (EET)[vastaa]

Ärsyttävää[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Voisitko sinä vähän tsempata ja muistuttaa itseäsi tekijänoikeuksista kun kirjoitat käyttäjäsivuillesi, keskusteluihin tai artikkeleihin. 85.156.248.128 1. marraskuuta 2008 kello 16.39 (EET)[vastaa]

Hei, poistin parista artikkelista niihin laittamasi linkit peliwikiin. Vasta aloittanut sivusto ei ole vielä maininnan arvoinen. --Otrfan 2. kesäkuuta 2009 kello 23.01 (EEST)[vastaa]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin kumoamaan, poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenvetokentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Otrfan 15. heinäkuuta 2009 kello 16.18 (EEST)[vastaa]