Ero sivun ”Flygbussarna” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kieliasuviilauksia
p suomennosmalline
Rivi 1: Rivi 1:
'''Flygbussarna''' (Lentokenttäbussit) on markkinointinimitys lentokenttäpikavuoroille monien lentoasemien ja kaupunkien välillä [[Ruotsi]]ssa. Niitä liikennöi ''FAC Flygbussarna Airport Coaches AB''. Vuoroilla on yhtiön oma lippujärjestelmä, eikä se siten ole yhteensopiva paikallisten joukkoliikennejärjestelmien lipputuotteiden kanssa.
'''Flygbussarna''' ({{k-fi|Lentokenttäbussit}}) on markkinointinimitys lentokenttäpikavuoroille monien lentoasemien ja kaupunkien välillä [[Ruotsi]]ssa. Niitä liikennöi ''FAC Flygbussarna Airport Coaches AB''. Vuoroilla on yhtiön oma lippujärjestelmä, eikä se siten ole yhteensopiva paikallisten joukkoliikennejärjestelmien lipputuotteiden kanssa.


==Reitistö==
==Reitistö==

Versio 24. kesäkuuta 2017 kello 18.08

Flygbussarna (suom. Lentokenttäbussit) on markkinointinimitys lentokenttäpikavuoroille monien lentoasemien ja kaupunkien välillä Ruotsissa. Niitä liikennöi FAC Flygbussarna Airport Coaches AB. Vuoroilla on yhtiön oma lippujärjestelmä, eikä se siten ole yhteensopiva paikallisten joukkoliikennejärjestelmien lipputuotteiden kanssa.

Reitistö

Flygbussarna liikennöi kymmenelle lentoasemalle.

Aiheesta muualla

Tämä joukkoliikenteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.