Luettelo suomalaisista punkyhtyeistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Tämä on luettelo suomalaisista punkyhtyeistä ja yhtyeistä, jotka ovat aiemmin soittaneet punk-musiikkia. Luetteloon lisätään yhtyeet, jotka ovat levyttäneet vähintään jonkin omakustanteen, esiintyneet jossakin tai joissa on muuta huomionarvoista. Luettelon ei ole tarkoitus sisältää pelkästään internetissä tai omassa kaveripiirissään musiikkiaan jakelevia yhtyeitä, ellei niiden muunlainen merkittävyys mainintaa puolla.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

#[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A3 Muu lähde
A-luokan nakki [1]
Aapeli Kissala & Antipatia [2][3][4][5]
Aarnen valinta [6]
Abortti 13 [7]
Absurd Attitude [8][9]
Abduktio
Abnormi
Ace in a Hole [10]
Against It All [11][12][13]
Agenda [14][15]
Ahneet Majavat [16]
AIV [17][18]
Aivokuolema [19][20]
Aivolävistys [21][22]
Aivoproteesi [23][24]
Aivopuisto [25][26]
A.K.K. [27][28]
Aktion [29]
Aku Syndrome [30][31]
Akupunktio
Alakulttuurin kusipäät [32]
Alamaailma [33]
Alitajunta [34]
Alley Gods
Amazing Tails [35]
Amen [36][37]
Amiraali Nelson [38][39]
Amputaatio [40]
Anatomia [41]
Anal Thunder
Ankia
Annes
Annukka [42]
Another Sinking Ship [43]
Antikeho [44]
Aortaorta [45]
Apartheid [46][47]
Appendix
Apulanta
Armageddon Clock
Armas Huutamo
Armed Revolution [48]
Arrestum
Astalonkantajat

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Back Against the Wall
  • Back to Normal
  • Backlash
  • Bad Jesus Experience
  • Barely Alive
  • Bastards
  • Basta Basta
  • Bayonet
  • Bazed
  • Beaner
  • Better Not Born
  • Beslanin koulu
  • TheBEST
  • Bimbo Magnets
  • Biopsy
  • Bitter Bois
  • Bitch Alert
  • Bingoksi Lämmin
  • Black Hog
  • Blah!
  • Blaster Master
  • Bleeding Heart
  • Blääh
  • The Blitzkrieg Boys
  • Bloodshit Gutsfuck
  • Bloodsucker Circus
  • The Blubberheads
  • Blueintheface
  • Body Snatchers
  • Bonded with Blood
  • Boneberry
  • Born with Nothing
  • Bowels
  • Box Holiday
  • The Brats
  • Brazen
  • Briard
  • Brups
  • Brutal
  • Bulldoser
  • Burn Again
  • Burning Pipe Harmony
  • The Buzz

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Cadgers
  • Caitline
  • Calgary 88
  • Can Can Heads
  • Cancercult
  • Carnal Closet Carnage
  • The Carnival
  • Cartoon Rockers
  • Catholic Bastards
  • Chad the Quarterback
  • Charlie Don't Surf
  • Cigarette Crossfire
  • Church of Nihil
  • Circus Circus
  • Clamour
  • Clark Kent
  • Clash City Rockers
  • Cläk
  • CMX
  • C.N.T
  • Cold Inside
  • Cold Summer
  • Complex
  • Contradict
  • Confirmed Kill
  • Confusa
  • Contrast
  • The Cosmic Goblins
  • The Cream Crackers
  • The Creed
  • Crackwhore
  • Creepy Crawlie
  • The Cretins
  • Cross
  • Cross the Line
  • CSSR
  • Cutdown

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Dachau
  • Dad's Army
  • Damage
  • Davy Jones's Locker
  • Dead Allison
  • Dead by Dolls
  • Dead By Gun
  • Dead End Story
  • Dead in the Water
  • Deaf Penalty
  • Deathbed
  • Death Trip
  • Death with a Dagger
  • Deep Turtle
  • The Demars
  • Dementia
  • Demonstraatio
  • Derrida
  • Destroy
  • Destrucktions
  • Deviaks
  • Diaspora
  • Die Zlaskhinx
  • Difteria
  • Disabled
  • Disanti
  • Disco.
  • Disco Queen
  • Diskelmä
  • Disploited
  • Dissect
  • Dissonanz
  • Disänmaa
  • The Divisive
  • Dolphins
  • Dorian Gray
  • Down My Throat
  • Downstairs
  • Driven Dynamo
  • Drowning Nation
  • Drunkars
  • Drunken Troopers
  • D.U.K.K.
  • Dummy
  • Dundelion
  • The Dwyers
  • Dynamo

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Earth Today
  • Eevan tyttäret
  • Ehtoollinen
  • Ekofissio
  • Elastic Boredom
  • Eloveena
  • Eläinkaupan pojat
  • EMMT
  • End Begins
  • Endless war
  • Endrive
  • Endstand
  • Ensam
  • Enter
  • Entropia
  • Envy to Excuse
  • Epep
  • Epidemia
  • Epidemia 5
  • Epidemic
  • Eppu Normaali
  • Epäjärjestys
  • Eristetyt
  • E.R.W.
  • Escape To Death
  • The Escapist
  • Essential Disorder
  • Eternal Flesh
  • The Etuala
  • Etulinja
  • Eugon Paskat
  • Euthanasia
  • EU-vostoliitto
  • Evilsons
  • Evulaatio
  • Excrement Specimen
  • Extaasi
  • Epäjärkkärit

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Face Off
  • Fake Velvet Smile
  • Fast Beethovens
  • Fat Mamba
  • Fauna
  • Fancy Dress
  • FC Eka Wekara
  • Ferox
  • The Festermen
  • Field of Hate
  • Fikure
  • Firenze
  • Flaming Bush
  • Fleabug
  • Fleshdance
  • Flippin' Beans
  • Flying Pizza
  • Forca Macabra
  • FORTIEZ
  • Frankie the Damage
  • Freak-Ed
  • Freak Magnets
  • Frenesis
  • Fridge
  • The Fridgerators
  • Frivolvol
  • Fucking Finland
  • Fucking World
  • The Fuckmes
  • FSF
  • FTK
  • Fukits
  • Fumble
  • Fun
  • Fungus Liver

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Garbagemen
  • G.D.F.H
  • Gearbmasat
  • Genocide
  • Gerdt
  • Gestapo
  • Getawaycab
  • Ghost of Mankind
  • Giglinger
  • Girl Germs
  • GND
  • God Given Ass
  • God's Lonely Men
  • Golgata
  • Goon
  • Goredoctore
  • Gosh! Mr. Medor
  • Government Exile
  • Greenhouse A.C.
  • G.W.S.

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hajotus
  • Hangman Jury
  • Hanoi Rocks
  • Hardcores
  • Harmaat miehet
  • Harpyija
  • Hartaus
  • Hassisen kone
  • Hasta La Vista Social Club
  • Hatecrew
  • Haureus
  • Hazardous Waste
  • HC Andersen
  • Headache
  • Head Bangers
  • Heartbreak Stereo
  • The Heartburns
  • Hedelmäpommi
  • Heijaste
  • Hellhound
  • Hell's Cellar
  • Helluntaiherätys
  • Helvi
  • Hemminki P.
  • Hero Dishonest
  • Herpes Simplex
  • Hexenhaus
  • Hiastus
  • H.I.C. Systeemi
  • Hiippakunta
  • Hikilikapetteri
  • Hiljainen Kevät
  • Himanes
  • Hintit
  • HJMV
  • Hitmen 3
  • Hobgobling
  • Hole in the Head
  • Holiday Bullets
  • Holy Dolls
  • Horny Boys
  • Horros
  • Housewife's Choice
  • Huggin' Wayne
  • Hullut Muiluttajat
  • Humanflies
  • Hundred Million Martians
  • Huono Idea
  • Hurma Band
  • Hurskas
  • Hybrid Children
  • Hylkiö
  • Hylky
  • Hysteria
  • Häiriköt
  • Häkäpistooli
  • Hässäkkä
  • Hätäpaska
  • Häväistys
  • Höyste

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Idiootti
  • The Idiots
  • Iglu
  • Igni et Ferro
  • Ihmiskunnan Rauniot
  • Iltarukous
  • Inbred Retards
  • Incredible Nothing
  • Inhale Corpses
  • Infektio
  • Injustice System
  • Insaint
  • Invaasio
  • Irstas
  • Irtokyrpä
  • Irvisko
  • The Isebel's Pain
  • Iskuryhmä
  • Isäpuoli
  • I Walk the Line

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jack Addict
  • Jack Meatbeat & the Underground Society
  • Jakke & Lateri
  • Jalla Jalla
  • James Puhto-Ren
  • Jeesus ja opetuslapset
  • Jeesut ja sateenvarjo
  • Jeesusteippi
  • Jejunum
  • Jessie Garon & the Sexorcists
  • JJ Tåp
  • Joanna's Diary
  • Johnny Ekman & H.I.V.
  • Johnny Sulttaani Oy
  • Joukkoitsemurha
  • Juggling Jugulars
  • Jumalaton nälänhätä
  • Jumalhämärä
  • Jumalan ruoska
  • Jumalten ruoska
  • Jungleballs
  • Juntta
  • Jury
  • Justice Shall Prevail
  • Juustopäät
  • Jytä Jytä
  • Järjestyshäiriö
  • Jätesaha
  • Jörs Jörs Kekkeri Kekkeri

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kaaos
  • Kaasupullot
  • Kaasuvuoto
  • Kaatopaikka
  • Kabe
  • Kadonneet
  • Kadotettu tulevaisuus
  • Kadotetut
  • Kadotus
  • Kahlenukke
  • Kaide & Kalle
  • Kaikki pois
  • Kaivosurma
  • Kakka-hätä 77
  • Kallot
  • Kamikaze Jesus
  • Kamu R.y.
  • Kansalaistottelemattomuus
  • Kansa taisteli
  • Kansan naarmut
  • Kansan Uutiset
  • Kansandemokratia
  • Kansankidutus
  • Kansanturvamusiikkikomissio
  • Kansavakuutus
  • Kapteeni Perkele
  • Karanteeni
  • Karkkiautomaatti
  • Karleby Fittans
  • Karsta
  • Kasapanos
  • Kastraatio
  • Kasvain
  • Katastrofi
  • Katastrofialue
  • Katujen Äänet
  • Katuyksikkö
  • Kauhun tasapaino
  • Kauneus & terveys
  • Kauko Röyhkä & Narttu
  • Kauniit poliisit
  • Kelloks Frosters
  • Kelloggs Bollocks
  • The Kenitals
  • Keripukki
  • Kerrostalo
  • Keuhkot
  • Keuhkosyöpäsirkus
  • Khatarina
  • Kieltolaki (hardcore-yhtye)
  • Kierrätys
  • Kiima
  • Kiitolliset kansalaiset [55]
  • Kiljukristus
  • Kiljuvelka-70
  • Kilju 666
  • Kill Me Gently
  • Killström
  • Kimmo Liskomäen pitkät kalsarit
  • The King Surfers
  • Kirous
  • Kirk Grim
  • Kitkerät Kivekset
  • Kiusanhenki
  • Kivesveto Go Go
  • Klamydia
  • Klaus
  • Klimax
  • The Knob
  • Kohina
  • Kohu-63
  • Kohtalon lapset
  • Kolaus
  • Kollaa kestää
  • Kolmas maailma
  • Kolmas päivä
  • Kommando
  • Konkurssi
  • Kontaktikahvila
  • Kooma
  • Korkeajännitys
  • Korkkivika
  • Korroosio
  • Korruptio
  • Kosmonauts
  • Kulttuurin kukoistus
  • Kulturmaffian
  • Kumikristus
  • Kuolema
  • Kuolleet Intiaanit
  • Kuolleet kukat
  • Kuristaja-Asser
  • Kursk
  • Kurvi/Varjanne
  • Kuudes Silmä
  • Kyklooppien sukupuutto
  • Kylmä sota
  • Kylähullut
  • Kyre & Duunarit
  • Kärsämiehet
  • Käsikääpiöhelvetti
  • Käskynanto
  • Kätyrit
  • Kävelevä räkä
  • Käyttöohje
  • Kökkötraktori
  • Könkän Jätkät

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • L.A.M.F.
  • Laahaus
  • Laajentuneet pupillit
  • Lahden raiskaus
  • Lahden raivaus
  • Laika
  • The Laitosmiehet
  • Laittomat
  • Lakkokalenteri
  • Lakupaavi
  • Lama
  • Lambs
  • Lame Duck
  • Lapset
  • Lapsilta kielletty
  • Lapsuuden loppu
  • Lapsuus
  • Larharyhmä
  • Lasivilla tamppooni
  • Last Years Youth
  • Laybacks
  • Leatherstress
  • Left Behinds
  • Left Cold
  • Lehmien vapautus rintama
  • Lehmä
  • Lehtivihreät
  • Lempikaakao
  • Levoton klaani
  • Lieteallas
  • Lifeline Lost
  • Life Giving Waters
  • Life's a Riot
  • Lighthouse Project
  • Lihasade
  • Liimanarina
  • Liimapäät
  • Lo Cast Style
  • Loiste
  • Lola Ego
  • Look at Tomorrow
  • Loose Prick
  • Lopun alku
  • Loputon sota
  • Loretta Problem
  • Louie
  • Lowdown Shakin' Chills
  • Lucky Bastards
  • Luomakunta
  • Luonteri Surf
  • Luulo
  • Luxury Spit
  • Lähdön aika
  • Lähempämä loppua
  • Lämpökeskus

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Maailmanloppu
  • Maailman palo
  • Maaseudun tulevaisuus
  • Madcraft
  • Mads Fags
  • Mafia
  • Maho Neitsyt
  • Mahtavat lämpöpussit
  • Mana Mana
  • Maniac Miracles
  • Manifesto Jukebox
  • Manipulaatio
  • Maon leski
  • M.A.P.
  • Marionetti
  • Markkinointioperaatio
  • Massacre
  • Massapsykoosi
  • Masquerade
  • Maukka ja Nahkatakit
  • Maukka Perusjätkä
  • MCD
  • Mean Idols
  • Mean Ones
  • Measures of Fear
  • Melena
  • Mellakka
  • Melody Pops
  • Melusaaste
  • Mental Indisposed
  • Met Remekset
  • Metuja
  • Mielenhäiriö
  • Miero
  • Mik Monto
  • Mindfly
  • Minerva
  • Misled Minds
  • Mistreat
  • Mojakka
  • Molemminpuoleinen Varma Tuho
  • Monica's Lips
  • Monotonics
  • Mopot
  • Morlocks
  • Morning After
  • Mothers Against Sex Association
  • Mouth Odour
  • Mugshot
  • Mulders
  • Murhamurhaitsemurha
  • Murskahumppa
  • Musta jää
  • Musta käsi
  • Musta lammas
  • Musta paraati
  • Musta romanssi
  • My Nasty
  • Myrros
  • Mäski
  • Mäsksystem

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Obsolete
  • The Odorants
  • Officer Down
  • Oheisvasara
  • Oi-Riot
  • Olotila
  • Omaisuusvahinko
  • On a Solid Rock
  • One Hidden Frame
  • Opium
  • Orpokoti räjähtää
  • Osasto 11
  • Osattomat
  • Osattomien oikaisu
  • Osiris Progeny's Home
  • The Outloves
  • Out of Bounds
  • Outsiders
  • Out of Breath
  • Out of Tune
  • Outo elämä
  • The Over Attacks

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • P.A.
  • Paha uskonto
  • Painajainen
  • Painstream
  • Pakkomielleyhtymä
  • Palace Beautiful
  • Panoptikon[58]
  • Papin perseet
  • Parantola
  • Paraquat
  • Part Time Killer
  • Paska
  • Paskahalvaus
  • Past Glories
  • Patron Saints
  • Patsy Walkers
  • Pax Americana
  • Pause
  • Pedofiilia
  • Pekka & the Other Losers
  • Pekka Ruoska
  • Pelle Miljoona
  • Penalty Shot
  • Penis Surprise
  • Penthouse
  • Pepe Lempinen
  • Peppermint Lunch
  • Perestroika
  • Perkele
  • Perseenreijänritarit
  • Perselintu!
  • Psykoosi?
  • Persenaamari
  • Perseraiskarit
  • PerseSyöpÄ
  • Pertti Kurikan Nimipäivät
  • Peruutettu
  • Peruutus
  • Pestamor
  • The Phoenix Foundation
  • Pig Brother
  • Piglet
  • Piina
  • Pilluharja
  • Pillupuhelin
  • Piss Boys
  • Pistolwhip
  • Pitfiend
  • Playboys
  • Plump
  • Pofony
  • Pogomotiivi
  • Pohja
  • Pohjanoteeraus
  • Pohjasakka
  • Poikkeustila
  • Pojat
  • Poliisivaltio
  • Polttoitsemurha
  • Pop Dolan
  • Pop-idolit
  • Pornolautakunta
  • Portobello
  • Porttikielto
  • Positive Bastards
  • Positive Mental Attitude
  • Positive Negative
  • Pravda
  • President
  • Presley Bastards
  • Problems?
  • Pro et contra
  • Project
  • Propeller
  • Protesti
  • Psychoplasma
  • Psykoanalyysi
  • Psyyke
  • Puhelinkoppi
  • Pultzars
  • Pukka, The
  • Punaiset Messiaat
  • Punk Lurex OK
  • PunkahtavaBarbara[59]
  • Puolan lakot
  • Pupu Kuusikko
  • Purkaus
  • Puutteessa Elävät
  • Pääesintyjät
  • Pyhäinhäväistys
  • Pyhäkoulu
  • Pyhä paska
  • Pyhä sylvi
  • Pyhät nuket
  • Päät
  • Pää Kii
  • Päiväkoti & Neulanvaihtopiste

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • S&M
  • Saaste
  • Sabotaasi
  • SA Int.
  • Sairaat mielet
  • Sakke and the Böys
  • Sakset
  • Salmonella
  • Sanktio
  • Sanctuary
  • Sasquatch
  • Satura Lanx
  • Sauna
  • Sauruzz
  • Scarecrow
  • Scw
  • Se
  • Security Threat
  • Sedän Näkemys
  • Seittämän veljestä
  • Sehr Schnell
  • Sekasorto
  • Sekaannus
  • Sekunda
  • Selfish
  • Selkkaus
  • Sensuuri
  • Several Species of Small Furry Animals
  • S.H.A.
  • Shameless Voice
  • Shame 'n' Scandal
  • Sharon Stoned[60]
  • Sharpeville
  • Shite
  • Shitheels
  • Shitsnackers
  • Shit Street
  • Shitter Limited
  • Siionin kevät
  • Sian iho
  • Sian anus
  • Sickening Display
  • Sidi & Siivottomat
  • Silicon Dick
  • Silminnäkijä
  • Silmäosasto
  • Silmät
  • Silt
  • Sim
  • Sister Disaster
  • Sitruunasaari
  • Siviilimurha
  • Skeida
  • Skitzo
  • Sleazy Lizards
  • Sleepy Sleepers
  • Sleeves
  • The Slicks
  • Smell Hell
  • SMK
  • Smokefish
  • Snail on the Plate
  • Snotface
  • So What?
  • Social Outcast
  • Sommarkillar
  • Sorto
  • Sortovalta
  • SOS
  • Sotakoirat
  • Sotakulttuuri
  • Sotatila
  • Soviet Superstars
  • Spaceghouls
  • Speedapple
  • XSpecies TraitorX
  • Sperma-22
  • Spitaali
  • Spoiled Betty
  • Spürma
  • The Stairs of Odessa
  • The Stakeout
  • Stabbed Clerks
  • Stal
  • Stalin
  • Stasi
  • State Wankers
  • The Stickless
  • Stereopieru
  • Stiggan Andersson
  • St. Hood
  • St. Michel SS
  • Stray Toasters
  • Street Rovers' Union
  • STT
  • Sub Sky
  • The Submission
  • The Subvulture
  • Suiko
  • Sunset Brigade
  • SUOPO
  • Super-Ripuli
  • Sur-rur
  • Suspenders
  • Sutinen ja paskanmarjat
  • Sven Tuba & Fiskmåsarna
  • Sweepin' Tones
  • Sweetheart
  • Syfilis
  • Syksy
  • Sylinteri-2
  • Synti
  • SYS-RA
  • Systeemi
  • Syvä huokaus
  • S.Y.Ö.P.Ä.
  • Särkyneet
  • Sätkynukke
  • The Sörsselssöns

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Tappouhkaus
  • Taistelukala
  • Takuu
  • Tampere SS
  • Tartunta
  • Taskinen & Co.
  • Tasoero
  • Teenage Kicks
  • Tehosekoitin
  • Telaketju
  • Tenavatuokio
  • Teollisuuden leipä
  • Teologia
  • Terapia
  • Terrori
  • Terve päänahka
  • Terveet Kädet
  • Terveysasema
  • Terveyskeskus
  • Testicals
  • Testical Plague
  • Teurastamo 5
  • The F.A.K. Pop Fast Rhythm
  • The Tarjas
  • They Stole A Million
  • Third World Disease
  • Threatened Existence
  • Throwback
  • Tik-Bloodytak & the Bratattack
  • Time Flies
  • Time to React
  • Timekillers
  • Timo Spacehunter
  • Tinneri
  • Tinnitus
  • Tipi & Ministerit
  • Tku Trashin'
  • Today's Waste
  • Tohtori Koira
  • Total Recall
  • Totuus
  • Toy Factory
  • Tra
  • Tragedia
  • Traitor
  • Treblinka
  • Tre Molos
  • Trouble Makers
  • Tuhat vasaraa
  • Tuhon enkelit
  • Tuhtikymppi
  • Tuomio
  • Tuomiopäivän lapset
  • Tuska
  • Turbohuora
  • Turn the Tide
  • Turun Tauti
  • TV:n Orjat
  • TVM
  • Tyhjät patterit
  • Tyhmä valtio
  • Tylsämieliset
  • Työläisten nousu
  • Tũra
  • Töpseli
  • Törkeet kivekset

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Uhreja kuten me kaikki
  • Uhrilampaat
  • UJO
  • Ukkosjumala
  • Uloste
  • Umpisuolix
  • Unborn-SF
  • Unelmatehdas
  • Unicef
  • Union District
  • Unkind
  • Urban Riot
  • Urine Specimen
  • Usher Boys
  • Uutiset ja Sää
  • Uutuus
  • Uzi Diesel

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Vaasankatu SS
  • Vaavi
  • Vandals Oy
  • Vala
  • Valium 77
  • Valium kiharat
  • Valse Triste
  • Valtiokolhoosi
  • Valtiokontrolli
  • Valvontakomissio
  • Van Hurskas
  • Vammanenliha
  • Vandaalit
  • Vapaa ajatus
  • Vapaa kalja
  • Vapaa pääsy
  • Vapaat kielet
  • Vapaus
  • Vapautus
  • Varatie
  • Varaus
  • Varjo
  • Varski Gang
  • Vastaisku
  • Vatsamakkara Fakk
  • Vauhtihirmu
  • Vaurio
  • Vekop
  • Veljekset Perse
  • Vendetta
  • VENE
  • Versus All
  • Viallinen yksilö
  • Viceroy
  • Vicious Wankers
  • Viertiö
  • Vierumäen kivipäät RY
  • Vihaliha
  • Viharikos
  • Vihatut
  • Vihan lapset
  • Viimeinen kolonna
  • Viimeinen rakkaus
  • Viimeiset kiusaukset
  • Viisikko
  • Virhe 110
  • Virkavalta
  • Virus
  • Visvasyylä
  • Visto
  • The Vittupäät
  • Vittu tillilihaa!
  • Vivisektio
  • VMTK
  • Voimaryhmä
  • Von Auer
  • Vox Flatus
  • Vulture Club
  • VTH
  • Vyöllä vyöllä
  • Våld
  • Väliliha
  • Väsynyt silmä
  • Väärinkäsitys
  • Väärät vieraat
  • Vammanenliha

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Wankers
  • The Wanksters
  • Wanna-Bees
  • War of Words
  • The Warblinkers
  • War System
  • Wasted
  • Wasted Brains
  • W.D.M.
  • Weepikes
  • The Weirdtones
  • Weridivisioona
  • Weschelschwein
  • WHC
  • Wheel of Dharma
  • Whipstrike
  • Widows
  • Wiheltävä susi
  • Wind of Pain
  • Wolfmen
  • Womit
  • Worms
  • Worth the Pain

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ydinaseeton Pohjola [61]
  • Yhteiskunnan ystävät?
  • Yleislakko [62]
  • Yliannostus
  • Ylivallan orjat
  • Yritys Hyvä-10
  • Ypö-Viis
  • Ytimenjatke
  • YUP

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. [1]
  2. http://www.pellemiljoona.net/pikabio.php
  3. http://www.finnmusic.net/main.php?67525b5048077550511253426e13
  4. http://masterworks.propagandarec.com/
  5. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Kissala+Aapeli+%26+Antipatia
  6. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aarnen+Valinta
  7. [2]
  8. http://www.finnmusic.net/main.php?6256511553426e124a504801
  9. http://web.archive.org/web/20010506141741/http://www.kolumbus.fi/fight/releases.html
  10. Noise.fi: Ace in a Hole -haastattelu
  11. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Against+It+All
  12. Helsingin Sanomat: Against It All lämmittelee Millencolinin
  13. Against It All veti hyvän peruskeikan, No Shame palailee lavoille uuden materiaalin kanssa ja Millencolin vei koko potin.
  14. http://www.finnmusic.net/main.php?6752511553426e124a534801
  15. Agendan EP-levy saanut julkisuutta mm. slovenialaisessa opiskelijaradiossa. (sloveeniksi)
  16. http://www.finnmusic.net/main.php?6655511553426e124a504801
  17. http://www.finnmusic.net/main.php?6455511553426e124a534801
  18. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aiv
  19. http://www.finnmusic.net/bubblingunder.php
  20. http://wiltsu.0catch.com/kaaos/other/haastattelu1.html
  21. http://www.finnmusic.net/bubblingunder.php
  22. http://wiltsu.0catch.com/kaaos/other/haastattelu1.html
  23. http://www.finnmusic.net/main.php?6456511553426e124a534801
  24. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aivoproteesi
  25. http://www.finnmusic.net/main.php?6459511553426e124a504801
  26. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aivopuisto
  27. http://www.finnmusic.net/main.php?6b54511553426e124a534801
  28. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Akk
  29. http://www.finnmusic.net/main.php?6b56511553426e124a504801
  30. http://www.finnmusic.net/main.php?6a51511553426e124a504801
  31. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aku+Syndrome
  32. [3]
  33. [4]
  34. [5]
  35. [6]
  36. [7]
  37. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Amen
  38. [8]
  39. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Amiraali+Nelson
  40. [9]
  41. [10]
  42. http://www.finnmusic.net/main.php?62565b5c0155625c1f47444e21
  43. http://www.rokkizine.fi/haastattelut.php?id=4142
  44. http://www.finnmusic.net/main.php?6259595c0155625c1f47474e21
  45. http://www.noise.fi/haastattelut/?id=454&r=1
  46. http://www.finnmusic.net/main.php?62575e52480775535112
  47. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Apartheid
  48. http://www.finnmusic.net/main.php?60505551480775535112
  49. http://www.finnmusic.net/main.php?61555a5c0155625c1f47444e21
  50. http://www.finnmusic.net/main.php?61545e5c0155625c1f47444e21
  51. http://www.finnmusic.net/main.php?61545b5c0155625c1f47444e21
  52. http://www.finnmusic.net/main.php?61575d5c0155625c1f47444e21
  53. http://www.finnmusic.net/main.php?61565c5c0155625c1f47444e21
  54. http://www.finnmusic.net/main.php?61505959480775535112
  55. Kiitolliset kansalaiset www.mikseri.net.
  56. NECROPEDO"fucking"SODOM www.sairio.com.
  57. No Man's Armi | Listen and Stream Free Music, Albums, New Releases, Photos, Videos Myspace.
  58. panoptikon | Listen and Stream Free Music, Albums, New Releases, Photos, Videos Myspace.
  59. PunkahtavaBarbara www.facebook.com. (englanniksi)
  60. Sharon Stoned | Listen and Stream Free Music, Albums, New Releases, Photos, Videos Myspace.
  61. Ydinaseeton Pohjola www.nightstickjustice.com.
  62. YLEISLAKKO on Myspace Myspace.
  63. http://www.finnmusic.net/main.php?6758545948077550511253426e13
  64. http://www.finnmusic.net/main.php?6758555148077550511253426e13
  65. http://www.finnmusic.net/main.php?6758555548077550511253426e13
  66. http://www.levykauppax.fi/artist/aaritila/