Luettelo suomalaisista punkyhtyeistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Tämä on luettelo suomalaisista punkyhtyeistä ja yhtyeistä, jotka ovat aiemmin soittaneet punk-musiikkia. Luetteloon lisätään yhtyeet, jotka ovat levyttäneet vähintään jonkin omakustanteen, esiintyneet jossakin tai joissa on muuta huomionarvoista. Luettelon ei ole tarkoitus sisältää pelkästään internetissä tai omassa kaveripiirissään musiikkiaan jakelevia yhtyeitä, ellei niiden muunlainen merkittävyys mainintaa puolla.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

#[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Perustettu Lopettanut Levy-yhtiö Saavutuksia ja huomioita Kotisivut ja Last.fm Muu lähde
013 Propaganda Julkaissut pitkäsoiton Last.fm
20 Dollar Whore Big Neck Records Listattuna $20 Whore, julkaissut EP:n
3rd World Disease 1993 1995 Merwi Records Julkaissut 7"-splitin [1][2]
3 henkilöä tai 240 kg lihaa 2002 Toimii nykyään Viisikko-nimellä, esiintynyt Tavastialla[3] Myspace
70-luvun vihannekset 2005 Woimasointu Julkaissut EP:n ja pitkäsoiton, esiintynyt Tavastialla[3] Kotisivut, Last.fm
7th Legion 1999 Julkaissut mini-albumin, esiintynyt Tavastialla[3] Last.fm
9. surmanluoti 2000 2003 ei ollut Julkaissut demon Last.fm

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A3 1981 Bullshit Syndicate Neljä omakustanne-CD:tä 2000-luvulla www.myspace/akolme Muu lähde
A-luokan nakki 2004 Last.fm [4]
Aapeli Kissala & Antipatia JFS Julkaissut singlen, Pelle Miljoona & NUS-yhtyeen Pasi Huopalainen oli yhtyeen jäsen [5][6][7][8]
Aarnen valinta Kräk Levytti kaksi kappaletta Asfalttidisco-kokoelmalle.[9] Last.fm [10]
Abortti 13 1983 1984 Julkaissut 7"-splitit mm. pyhäkoulun ja sekaannuksen kanssa Last.fm [11]
Absurd Attitude Fight Records Julkaissut 10" LP:n ja kolme EP:tä Last.fm [12][13]
Abduktio 1996 Fullsteam, Combat Rock Julkaissut useita levyjä, joista osalla listasijoituksia Kotisivu, Last.fm
Abnormi ei ole Soittanut Tavastialla[3], tehnyt Euroopan-kiertueen, julkaissut LP:n Kotisivu, Last.fm
Ace in a Hole 2003 ei ole julkaissut useita demoja, keikkaillut aktiivisesti Turun seudulla Kotisivu, Last.fm [14]
Against It All Spinefarm julkaissut pitkäsoiton, lämmitellyt mm. Millencolinia. Last.fm [15][16][17]
Agenda useita julkaissut kaksi EP:tä, joista toisen myös Japanissa ja Brasiliassa. [18][19]
Ahneet Majavat julkaisi omakustanne-EP:n vuonna 1990. [20]
AIV levytti kappaleen Mitään et häviä kokoelmalla Nuoriso-orkesterit esittävät. [21][22]
Aivokuolema 1982 1983 Riistetyissä ja Kaaoksessa soittanut Nappi oli yhtyeen rumpali. [23][24]
Aivolävistys 1998 2015 useita Julkaissut kolme pitkäsoittoa. Kotisivu, Last.fm [25][26]
Aivoproteesi 1982 1985 Barabbas Records Levytti 8 kappaletta Yalta hi-life -kokoelmalle. Last.fm [27][28]
Aivopuisto Julkaisi kaksi 7" EP-levyä vuonna 1989. Last.fm [29][30]
A.K.K. 1986 1988 Kahlenukke Records Levytti kaksi kappaletta Waasa-EP:lle ja kaksi kappaletta kokoelmalle Dokumentti todellisuudesta [31][32]
Aktion 1984 1985 Poko Rekords[33] Levytti yhden 7" singlen vuonna 1985 [34]
Aku Syndrome 1995 Levytti CD-EP:n Pitäis olla jo vuonna 1998 [35][36]
Akupunktio 2002-2007 Julkaissut kaksi ep:tä, yhden split ep:n, osallistunut useille kokoelmalevyille, sekä esiintynyt mm. Jouko Aaltosen dokumentissa Punk – tauti joka ei tapa[37] Last.fm
Alakulttuurin kusipäät Levytti 7" EP:n Noitavaino vuonna 1998 Last.fm [38]
Alamaailma 1982 1983 Levytti 10" split-levyn yhdessä Takuun kanssa vuonna 1982. Uudelleenjulkaistiin vuonna 2007. Last.fm [39]
Alitajunta Poko Rekords Levytti albumin ja EP:n vuonna 1997 Last.fm [40]
Alley Gods 2005 Poolside Records Julkaissut 10" EP:n, 7" EP:n, Täyspitkän CD:n ja demon. Kotisivu
Amazing Tails 1989 1994 useita Levyttänyt albumin ja kolme 7" EP:tä Last.fm [41]
Amen 1989 useita Levyttänyt muun muassa kolme pitkäsoittoa. Last.fm [42][43]
Amiraali Nelson Johanna Levytti yhden kappaleen kokoelmalle 3 vuotta myöhemmin vuonna 1980 Last.fm [44][45]
Amputaatio Myspace [46]
Anatomia Esiintynyt Converse-kerho -tapahtumassa vuonna 2006 Last.fm [47]
Anal Thunder 1997 useita Julkaissut mm. albumin Table for One. Last.fm
Ankia Levyttänyt kappaleen Anna mun elää kokoelmalle Suomipunk vuonna 1999 [48] Last.fm
Annes 1989-90 2014- Cd-julkaisu 2016
Annukka Stupido Records Levytti EP:n Tetris vuonna 1996. Last.fm [49]
Another Sinking Ship 2006 Roku Records Levyttänyt 7" EP:n Works Well In A Crowded Area Last.fm [50]
Antikeho Levyttänyt 7" EP:n Pultti sekä 4 kappaletta Propagandan Russian Bombs Finland-kokoelmalla. Last.fm [51]
Aortaorta Levyttänyt kaksi 10" minialbumia. kotisivu, Last.fm [52]
Apartheid 1985 Levytti kappaleen Kivuton kuolema minikokoelmalle Suuren hiljaisuuden jälkeen. Last.fm [53][54]
Appendix 1980 useita Muun muassa julkaissut kolme albumia. Last.fm
Apulanta 1993 Levy-yhtiö Julkaissut kymmenen kokopitkää albumia. Last.fm
Armageddon Clock useita Julkaissut kaksi albumia, kaksi 7" EP:tä ja kaksi 7" split-levyä. kotisivu, Last.fm
Armas Huutamo 1997 Lahna Records Julkaissut albumin ja 7" EP:n kotisivu, Last.fm
Armed Revolution 1993 1995 useita Julkaissut 7" EP:n Japanissa sekä levyttänyt yhden kappaleen kansainväliselle kokoelmalle Last.fm [55]
Arrestum 2007 http://www.myspace.com/arrestum
Astalonkantajat 2014
Asthmatix Julkaissut 7" EP:n vuonna 1990 Last.fm [56]
Astronuts Spinefarm Levytti 12" EP:n Spaced vuonna 1993 [57]
Atom Heart 1994 2000 useita Levytti kaksi EP-levyä ja yhden albumin [58]
Attanas Hätäapu Records Levytti kolme 7" EP-levyä 1980-luvulla. Last.fm [59]
Au Pair 2001 useita Levyttänyt neljä studioalbumia. kotisivu, Last.fm
Aurinkokerho 1994 1998 useita Levyttänyt minialbumin ja kaksi split-levyä. Last.fm [60]
Awkward Squad Alternative Action Records Levytti 7" EP:n Waking up the dead vuonna 1989 [61]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Back Against the Wall
  • Back to Normal
  • Backlash
  • Bad Jesus Experience
  • Barely Alive
  • Bastards
  • Basta Basta
  • Bayonet
  • Bazed
  • Beaner
  • Better Not Born
  • Beslanin koulu
  • TheBEST
  • Bimbo Magnets
  • Biopsy
  • Bitter Bois
  • Bitch Alert
  • Bingoksi Lämmin
  • Black Hog
  • Blah!
  • Blaster Master
  • Bleeding Heart
  • Blääh
  • The Blitzkrieg Boys
  • Bloodshit Gutsfuck
  • Bloodsucker Circus
  • The Blubberheads
  • Blueintheface
  • Body Snatchers
  • Bonded with Blood
  • Boneberry
  • Born with Nothing
  • Bowels
  • Box Holiday
  • The Brats
  • Brazen
  • Briard
  • Brups
  • Brutal
  • Bulldoser
  • Burn Again
  • Burning Pipe Harmony
  • The Buzz

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Cadgers
  • Caitline
  • Calgary 88
  • Can Can Heads
  • Cancercult
  • Carnal Closet Carnage
  • The Carnival
  • Cartoon Rockers
  • Catholic Bastards
  • Chad the Quarterback
  • Charlie Don't Surf
  • Cigarette Crossfire
  • Church of Nihil
  • Circus Circus
  • Clamour
  • Clark Kent
  • Clash City Rockers
  • Cläk
  • CMX
  • C.N.T
  • Cold Inside
  • Cold Summer
  • Complex
  • Contradict
  • Confirmed Kill
  • Confusa
  • Contrast
  • The Cosmic Goblins
  • The Cream Crackers
  • The Creed
  • Crackwhore
  • Creepy Crawlie
  • The Cretins
  • Cross
  • Cross the Line
  • CSSR
  • Cutdown

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Dachau
  • Dad's Army
  • Damage
  • Davy Jones's Locker
  • Dead Allison
  • Dead by Dolls
  • Dead By Gun
  • Dead End Story
  • Dead in the Water
  • Deaf Penalty
  • Deathbed
  • Death Trip
  • Death with a Dagger
  • Deep Turtle
  • The Demars
  • Dementia
  • Demonstraatio
  • Derrida
  • Destroy
  • Destrucktions
  • Deviaks
  • Diaspora
  • Die Zlaskhinx
  • Difteria
  • Disabled
  • Disanti
  • Disco.
  • Disco Queen
  • Diskelmä
  • Disploited
  • Dissect
  • Dissonanz
  • Disänmaa
  • The Divisive
  • Dolphins
  • Dorian Gray
  • Down My Throat
  • Downstairs
  • Driven Dynamo
  • Drowning Nation
  • Drunkars
  • Drunken Troopers
  • D.U.K.K.
  • Dummy
  • Dundelion
  • The Dwyers
  • Dynamo

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Earth Today
  • Eevan tyttäret
  • Ehtoollinen
  • Ekofissio
  • Elastic Boredom
  • Eloveena
  • Eläinkaupan pojat
  • EMMT
  • End Begins
  • Endless war
  • Endrive
  • Endstand
  • Ensam
  • Enter
  • Entropia
  • Envy to Excuse
  • Epep
  • Epidemia
  • Epidemia 5
  • Epidemic
  • Eppu Normaali
  • Epäjärjestys
  • Eristetyt
  • E.R.W.
  • Escape To Death
  • The Escapist
  • Essential Disorder
  • Eternal Flesh
  • The Etuala
  • Etulinja
  • Eugon Paskat
  • Euthanasia
  • EU-vostoliitto
  • Evilsons
  • Evulaatio
  • Excrement Specimen
  • Extaasi
  • Epäjärkkärit

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Face Off
  • Fake Velvet Smile
  • Fast Beethovens
  • Fat Mamba
  • Fauna
  • Fancy Dress
  • FC Eka Wekara
  • Ferox
  • The Festermen
  • Field of Hate
  • Fikure
  • Firenze
  • Flaming Bush
  • Fleabug
  • Fleshdance
  • Flippin' Beans
  • Flying Pizza
  • Forca Macabra
  • FORTIEZ
  • Frankie the Damage
  • Freak-Ed
  • Freak Magnets
  • Frenesis
  • Fridge
  • The Fridgerators
  • Frivolvol
  • Fucking Finland
  • Fucking World
  • The Fuckmes
  • FSF
  • FTK
  • Fukits
  • Fumble
  • Fun
  • Fungus Liver

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Garbagemen
  • G.D.F.H
  • Gearbmasat
  • Genocide
  • Gerdt
  • Gestapo
  • Getawaycab
  • Ghost of Mankind
  • Giglinger
  • Girl Germs
  • GND
  • God Given Ass
  • God's Lonely Men
  • Golgata
  • Goon
  • Goredoctore
  • Gosh! Mr. Medor
  • Government Exile
  • Greenhouse A.C.
  • G.W.S.

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hajotus
  • Hangman Jury
  • Hanoi Rocks
  • Hardcores
  • Harmaat miehet
  • Harpyija
  • Hartaus
  • Hassisen kone
  • Hasta La Vista Social Club
  • Hatecrew
  • Haureus
  • Hazardous Waste
  • HC Andersen
  • Headache
  • Head Bangers
  • Heartbreak Stereo
  • The Heartburns
  • Hedelmäpommi
  • Heijaste
  • Hellhound
  • Hell's Cellar
  • Helluntaiherätys
  • Helvi
  • Hemminki P.
  • Hero Dishonest
  • Herpes Simplex
  • Hexenhaus
  • Hiastus
  • H.I.C. Systeemi
  • Hiippakunta
  • Hikilikapetteri
  • Hiljainen Kevät
  • Himanes
  • Hintit
  • HJMV
  • Hitmen 3
  • Hobgobling
  • Hole in the Head
  • Holiday Bullets
  • Holy Dolls
  • Horny Boys
  • Horros
  • Housewife's Choice
  • Huggin' Wayne
  • Hullut Muiluttajat
  • Humanflies
  • Hundred Million Martians
  • Huono Idea
  • Hurma Band
  • Hurskas
  • Hybrid Children
  • Hylkiö
  • Hylky
  • Hysteria
  • Häiriköt
  • Häkäpistooli
  • Hässäkkä
  • Hätäpaska
  • Häväistys
  • Höyste

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Idiootti
  • The Idiots
  • Iglu
  • Igni et Ferro
  • Ihmiskunnan Rauniot
  • Iltarukous
  • Inbred Retards
  • Incredible Nothing
  • Inhale Corpses
  • Infektio
  • Injustice System
  • Insaint
  • Invaasio
  • Irstas
  • Irtokyrpä
  • The Isebel's Pain
  • Iskuryhmä
  • Isäpuoli
  • I Walk the Line

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jack Addict
  • Jack Meatbeat & the Underground Society
  • Jakke & Lateri
  • Jalla Jalla
  • James Puhto-Ren
  • Jeesus ja opetuslapset
  • Jeesut ja sateenvarjo
  • Jeesusteippi
  • Jejunum
  • Jessie Garon & the Sexorcists
  • JJ Tåp
  • Joanna's Diary
  • Johnny Ekman & H.I.V.
  • Johnny Sulttaani Oy
  • Joukkoitsemurha
  • Juggling Jugulars
  • Jumalaton nälänhätä
  • Jumalhämärä
  • Jumalan ruoska
  • Jumalten ruoska
  • Jungleballs
  • Juntta
  • Jury
  • Justice Shall Prevail
  • Juustopäät
  • Jytä Jytä
  • Järjestyshäiriö
  • Jätesaha
  • Jörs Jörs Kekkeri Kekkeri

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kaaos
  • Kaasupullot
  • Kaasuvuoto
  • Kaatopaikka
  • Kabe
  • Kadonneet
  • Kadotettu tulevaisuus
  • Kadotetut
  • Kadotus
  • Kahlenukke
  • Kaide & Kalle
  • Kaikki pois
  • Kaivosurma
  • Kakka-hätä 77
  • Kallot
  • Kamikaze Jesus
  • Kamu R.y.
  • Kansalaistottelemattomuus
  • Kansa taisteli
  • Kansan naarmut
  • Kansan Uutiset
  • Kansandemokratia
  • Kansankidutus
  • Kansanturvamusiikkikomissio
  • Kansavakuutus
  • Kapteeni Perkele
  • Karanteeni
  • Karkkiautomaatti
  • Karleby Fittans
  • Karsta
  • Kasapanos
  • Kastraatio
  • Kasvain
  • Katastrofi
  • Katastrofialue
  • Katujen Äänet
  • Katuyksikkö
  • Kauhun tasapaino
  • Kauneus & terveys
  • Kauko Röyhkä & Narttu
  • Kauniit poliisit
  • Kelloks Frosters
  • Kelloggs Bollocks
  • The Kenitals
  • Keripukki
  • Kerrostalo
  • Keuhkot
  • Keuhkosyöpäsirkus
  • Khatarina
  • Kieltolaki (hardcore-yhtye)
  • Kierrätys
  • Kiima
  • Kiitolliset kansalaiset [11]
  • Kiljukristus
  • Kiljuvelka-70
  • Kilju 666
  • Kill Me Gently
  • Killström
  • Kimmo Liskomäen pitkät kalsarit
  • The King Surfers
  • Kirous
  • Kirk Grim
  • Kitkerät Kivekset
  • Kiusanhenki
  • Kivesveto Go Go
  • Klamydia
  • Klaus
  • Klimax
  • The Knob
  • Kohina
  • Kohu-63
  • Kohtalon lapset
  • Kollaa kestää
  • Kolmas maailma
  • Kolmas päivä
  • Kommando
  • Konkurssi
  • Kontaktikahvila
  • Kooma
  • Korkeajännitys
  • Korkkivika
  • Korroosio
  • Korruptio
  • Kosmonauts
  • Kulttuurin kukoistus
  • Kulturmaffian
  • Kumikristus
  • Kuolema
  • Kuolleet Intiaanit
  • Kuolleet kukat
  • Kuristaja-Asser
  • Kursk
  • Kurvi/Varjanne
  • Kuudes Silmä
  • Kyklooppien sukupuutto
  • Kylmä sota
  • Kylähullut
  • Kyre & Duunarit
  • Kärsämiehet
  • Käsikääpiöhelvetti
  • Käskynanto
  • Kätyrit
  • Kävelevä räkä
  • Käyttöohje
  • Kökkötraktori
  • Könkän Jätkät

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • L.A.M.F.
  • Laahaus
  • Laajentuneet pupillit
  • Lahden raiskaus
  • Lahden raivaus
  • Laika
  • The Laitosmiehet
  • Laittomat
  • Lakkokalenteri
  • Lakupaavi
  • Lama
  • Lambs
  • Lame Duck
  • Lapset
  • Lapsilta kielletty
  • Lapsuuden loppu
  • Larharyhmä
  • Lasivilla tamppooni
  • Last Years Youth
  • Laybacks
  • Leatherstress
  • Left Behinds
  • Left Cold
  • Lehmien vapautus rintama
  • Lehmä
  • Lehtivihreät
  • Lempikaakao
  • Levoton klaani
  • Lieteallas
  • Lifeline Lost
  • Life Giving Waters
  • Life's a Riot
  • Lighthouse Project
  • Lihasade
  • Liimanarina
  • Liimapäät
  • Lo Cast Style
  • Loiste
  • Lola Ego
  • Look at Tomorrow
  • Loose Prick
  • Lopun alku
  • Loputon sota
  • Loretta Problem
  • Louie
  • Lowdown Shakin' Chills
  • Lucky Bastards
  • Luomakunta
  • Luonteri Surf
  • Luulo
  • Luxury Spit
  • Lähdön aika
  • Lähempämä loppua
  • Lämpökeskus

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Maailmanloppu
  • Maailman palo
  • Maaseudun tulevaisuus
  • Madcraft
  • Mads Fags
  • Mafia
  • Maho Neitsyt
  • Mahtavat lämpöpussit
  • Mana Mana
  • Maniac Miracles
  • Manifesto Jukebox
  • Manipulaatio
  • Maon leski
  • M.A.P.
  • Marionetti
  • Markkinointioperaatio
  • Massacre
  • Massapsykoosi
  • Masquerade
  • Maukka ja Nahkatakit
  • Maukka Perusjätkä
  • MCD
  • Mean Idols
  • Mean Ones
  • Measures of Fear
  • Melena
  • Mellakka
  • Melody Pops
  • Melusaaste
  • Mental Indisposed
  • Met Remekset
  • Metuja
  • Mielenhäiriö
  • Miero
  • Mik Monto
  • Mindfly
  • Minerva
  • Misled Minds
  • Mistreat
  • Mojakka
  • Molemminpuoleinen Varma Tuho
  • Monica's Lips
  • Monotonics
  • Mopot
  • Morlocks
  • Morning After
  • Mothers Against Sex Association
  • Mouth Odour
  • Mugshot
  • Mulders
  • Murhamurhaitsemurha
  • Murskahumppa
  • Musta jää
  • Musta käsi
  • Musta lammas
  • Musta paraati
  • Musta romanssi
  • My Nasty
  • Myrros
  • Mäski
  • Mäsksystem

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Obsolete
  • The Odorants
  • Officer Down
  • Oheisvasara
  • Oi-Riot
  • Olotila
  • Omaisuusvahinko
  • On a Solid Rock
  • One Hidden Frame
  • Opium
  • Orpokoti räjähtää
  • Osasto 11
  • Osattomat
  • Osattomien oikaisu
  • Osiris Progeny's Home
  • The Outloves
  • Out of Bounds
  • Outsiders
  • Out of Breath
  • Out of Tune
  • Outo elämä
  • The Over Attacks

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • P.A.
  • Paha uskonto
  • Painajainen
  • Painstream
  • Pakkomielleyhtymä
  • Palace Beautiful
  • http://www.myspace.com/panoptikon/ Panoptikon]
  • Papin perseet
  • Parantola
  • Paraquat
  • Part Time Killer
  • Paska
  • Paskahalvaus
  • Past Glories
  • Patron Saints
  • Patsy Walkers
  • Pax Americana
  • Pause
  • Pedofiilia
  • Pekka & the Other Losers
  • Pekka Ruoska
  • Pelle Miljoona
  • Penalty Shot
  • Penis Surprise
  • Penthouse
  • Pepe Lempinen
  • Peppermint Lunch
  • Perestroika
  • Perkele
  • Perseenreijänritarit
  • Perselintu!
  • Psykoosi?
  • Persenaamari
  • Perseraiskarit
  • PerseSyöpÄ
  • Pertti Kurikan Nimipäivät
  • Peruutettu
  • Peruutus
  • Pestamor
  • The Phoenix Foundation
  • Pig Brother
  • Piglet
  • Piina
  • Pilluharja
  • Pillupuhelin
  • Piss Boys
  • Pistolwhip
  • Pitfiend
  • Playboys
  • Plump
  • Pofony
  • Pogomotiivi
  • Pohja
  • Pohjanoteeraus
  • Pohjasakka
  • Poikkeustila
  • Pojat
  • Poliisivaltio
  • Polttoitsemurha
  • Pop Dolan
  • Pop-idolit
  • Portobello
  • Porttikielto
  • Positive Bastards
  • Positive Mental Attitude
  • Positive Negative
  • Pravda
  • President
  • Presley Bastards
  • Problems?
  • Pro et contra
  • Project
  • Propeller
  • Protesti
  • Psychoplasma
  • Psykoanalyysi
  • Psyyke
  • Puhelinkoppi
  • Pultzars
  • Pukka, The
  • Punaiset Messiaat
  • Punk Lurex OK
  • PunkahtavaBarbara
  • Puolan lakot
  • Pupu Kuusikko
  • Purkaus
  • Puutteessa Elävät
  • Pääesintyjät
  • Pyhäinhäväistys
  • Pyhäkoulu
  • Pyhä paska
  • Pyhä sylvi
  • Pyhät nuket
  • Päät
  • Pää Kii
  • Päiväkoti & Neulanvaihtopiste

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Saaste
  • Sabotaasi
  • SA Int.
  • Sairaat mielet
  • Sakke and the Böys
  • Sakset
  • Salmonella
  • Sanktio
  • Sanctuary
  • Sasquatch
  • Satura Lanx
  • Sauna
  • Sauruzz
  • Scarecrow
  • Scw
  • Se
  • Security Threat
  • Sedän Näkemys
  • Seittämän veljestä
  • Sehr Schnell
  • Sekasorto
  • Sekaannus
  • Sekunda
  • Selfish
  • Selkkaus
  • Sensuuri
  • Several Species of Small Furry Animals
  • S.H.A.
  • Shameless Voice
  • Shame 'n' Scandal
  • Sharon Stoned
  • Sharpeville
  • Shite
  • Shitheels
  • Shitsnackers
  • Shitter Limited
  • Siionin kevät
  • Sian iho
  • Sian anus
  • Sickening Display
  • Sidi & Siivottomat
  • Silicon Dick
  • Silminnäkijä
  • Silmäosasto
  • Silmät
  • Silt
  • Sim
  • Sister Disaster
  • Sitruunasaari
  • Siviilimurha
  • Skeida
  • Skitzo
  • Sleazy Lizards
  • Sleepy Sleepers
  • Sleeves
  • The Slicks
  • Smell Hell
  • SMK
  • Smokefish
  • Snail on the Plate
  • Snotface
  • So What?
  • Social Outcast
  • Sommarkillar
  • Sorto
  • Sortovalta
  • SOS
  • Sotakoirat
  • Sotakulttuuri
  • Sotatila
  • Soviet Superstars
  • Spaceghouls
  • Speedapple
  • XSpecies TraitorX
  • Sperma-22
  • Spitaali
  • Spoiled Betty
  • Spürma
  • The Stairs of Odessa
  • The Stakeout
  • Stabbed Clerks
  • Stal
  • Stalin
  • Stasi
  • State Wankers
  • The Stickless
  • Stereopieru
  • Stiggan Andersson
  • St. Hood
  • St. Michel SS
  • Stray Toasters
  • Street Rovers' Union
  • STT
  • Sub Sky
  • The Submission
  • The Subvulture
  • Suiko
  • Sunset Brigade
  • SUOPO
  • Super-Ripuli
  • Sur-rur
  • Suspenders
  • Sutinen ja paskanmarjat
  • Sven Tuba & Fiskmåsarna
  • Sweepin' Tones
  • Sweetheart
  • Syfilis
  • Syksy
  • Sylinteri-2
  • Synti
  • SYS-RA
  • Systeemi
  • Syvä huokaus
  • S.Y.Ö.P.Ä.
  • Särkyneet
  • Sätkynukke
  • The Sörsselssöns

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Tappouhkaus
  • Taistelukala
  • Takuu
  • Tampere SS
  • Tartunta
  • Taskinen & Co.
  • Tasoero
  • Teenage Kicks
  • Tehosekoitin
  • Telaketju
  • Tenavatuokio
  • Teollisuuden leipä
  • Teologia
  • Terapia
  • Terrori
  • Terve päänahka
  • Terveet Kädet
  • Terveysasema
  • Terveyskeskus
  • Testicals
  • Testical Plague
  • Teurastamo 5
  • The F.A.K. Pop Fast Rhythm
  • The Tarjas
  • They Stole A Million
  • Third World Disease
  • Threatened Existence
  • Throwback
  • Tik-Bloodytak & the Bratattack
  • Time Flies
  • Time to React
  • Timekillers
  • Timo Spacehunter
  • Tinneri
  • Tinnitus
  • Tipi & Ministerit
  • Tku Trashin'
  • Today's Waste
  • Tohtori Koira
  • Total Recall
  • Totuus
  • Toy Factory
  • Tra
  • Tragedia
  • Traitor
  • Treblinka
  • Tre Molos
  • Trouble Makers
  • Tuhat vasaraa
  • Tuhon enkelit
  • Tuhtikymppi
  • Tuomio
  • Tuomiopäivän lapset
  • Tuska
  • Turbohuora
  • Turn the Tide
  • Turun Tauti
  • TV:n Orjat
  • TVM
  • Tyhjät patterit
  • Tyhmä valtio
  • Tylsämieliset
  • Työläisten nousu
  • Tũra
  • Töpseli
  • Törkeet kivekset

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Uhreja kuten me kaikki
  • Uhrilampaat
  • UJO
  • Ukkosjumala
  • Uloste
  • Umpisuolix
  • Unborn-SF
  • Unelmatehdas
  • Unicef
  • Union District
  • Unkind
  • Urban Riot
  • Urine Specimen
  • Usher Boys
  • Uutiset ja Sää
  • Uutuus
  • Uzi Diesel

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Vaasankatu SS
  • Vaavi
  • Vandals Oy
  • Vala
  • Valium 77
  • Valium kiharat
  • Valse Triste
  • Valtiokolhoosi
  • Valtiokontrolli
  • Valvontakomissio
  • Van Hurskas
  • Vammanenliha
  • Vandaalit
  • Vapaa ajatus
  • Vapaa kalja
  • Vapaa pääsy
  • Vapaat kielet
  • Vapaus
  • Vapautus
  • Varatie
  • Varaus
  • Varjo
  • Varski Gang
  • Vastaisku
  • Vatsamakkara Fakk
  • Vauhtihirmu
  • Vaurio
  • Vekop
  • Veljekset Perse
  • Vendetta
  • VENE
  • Versus All
  • Viallinen yksilö
  • Viceroy
  • Vicious Wankers
  • Viertiö
  • Vierumäen kivipäät RY
  • Vihaliha
  • Viharikos
  • Vihatut
  • Vihan lapset
  • Viimeinen kolonna
  • Viimeinen rakkaus
  • Viimeiset kiusaukset
  • Viisikko
  • Virhe 110
  • Virkavalta
  • Virus
  • Visvasyylä
  • Visto
  • The Vittupäät
  • Vittu tillilihaa!
  • Vivisektio
  • VMTK
  • Voimaryhmä
  • Von Auer
  • Vox Flatus
  • Vulture Club
  • VTH
  • Vyöllä vyöllä
  • Våld
  • Väliliha
  • Väsynyt silmä
  • Väärinkäsitys
  • Väärät vieraat
  • Vammanenliha

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Wankers
  • The Wanksters
  • Wanna-Bees
  • War of Words
  • The Warblinkers
  • War System
  • Wasted
  • Wasted Brains
  • W.D.M.
  • Weepikes
  • The Weirdtones
  • Weridivisioona
  • Weschelschwein
  • WHC
  • Wheel of Dharma
  • Whipstrike
  • Widows
  • Wiheltävä susi
  • Wind of Pain
  • Wolfmen
  • Womit
  • Worms
  • Worth the Pain

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Perustettu Lopettanut Levy-yhtiö Saavutuksia ja huomioita Kotisivut ja Last.fm Muu lähde
Äpryk Boring Records Julkaissut kaksi 7" EP-levyä vuosina 1990 ja 1992 [62]
Äpärät Levytti 7" EP:n vuonna 1985, kappaleita esiintynyt kokoelmilla Hardcore'83 ja Yalta Hi-Life [15] [63]
Ärsyke 2000 Levyttänyt mm. minialbumin Sietoraja ylittyy vuonna 2004 Kotisivut, Last.fm
Äänensärkijä Julkaissut 7" EP:n vuonna 1994 [64]
Ääritila Julkaissut albumin ...ja kaikki kuitenkin päättyy kuolemaan. Last.fm [65]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.discogs.com/artist/3rd+World+Disease
  2. http://www.finnmusic.net/main.php?67525b5048077550511253426e13
  3. a b c d http://www.tavastiaklubi.fi/index.php?group=3&page=9
  4. [1]
  5. http://www.pellemiljoona.net/pikabio.php
  6. http://www.finnmusic.net/main.php?67525b5048077550511253426e13
  7. http://masterworks.propagandarec.com/
  8. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Kissala+Aapeli+%26+Antipatia
  9. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimike.php?Id=Asfalttidisco
  10. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aarnen+Valinta
  11. [2]
  12. http://www.finnmusic.net/main.php?6256511553426e124a504801
  13. http://web.archive.org/web/20010506141741/http://www.kolumbus.fi/fight/releases.html
  14. Noise.fi: Ace in a Hole -haastattelu
  15. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Against+It+All
  16. Helsingin Sanomat: Against It All lämmittelee Millencolinin
  17. Against It All veti hyvän peruskeikan, No Shame palailee lavoille uuden materiaalin kanssa ja Millencolin vei koko potin.
  18. http://www.finnmusic.net/main.php?6752511553426e124a534801
  19. Agendan EP-levy saanut julkisuutta mm. slovenialaisessa opiskelijaradiossa. (sloveeniksi)
  20. http://www.finnmusic.net/main.php?6655511553426e124a504801
  21. http://www.finnmusic.net/main.php?6455511553426e124a534801
  22. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aiv
  23. http://www.finnmusic.net/bubblingunder.php
  24. http://wiltsu.0catch.com/kaaos/other/haastattelu1.html
  25. http://www.finnmusic.net/bubblingunder.php
  26. http://wiltsu.0catch.com/kaaos/other/haastattelu1.html
  27. http://www.finnmusic.net/main.php?6456511553426e124a534801
  28. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aivoproteesi
  29. http://www.finnmusic.net/main.php?6459511553426e124a504801
  30. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aivopuisto
  31. http://www.finnmusic.net/main.php?6b54511553426e124a534801
  32. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Akk
  33. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Poko+rekords+aktion+1+%28+45+%29
  34. http://www.finnmusic.net/main.php?6b56511553426e124a504801
  35. http://www.finnmusic.net/main.php?6a51511553426e124a504801
  36. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Aku+Syndrome
  37. http://www.finnkino.fi/movie/2132/
  38. [3]
  39. [4]
  40. [5]
  41. [6]
  42. [7]
  43. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Amen
  44. [8]
  45. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Amiraali+Nelson
  46. [9]
  47. [10]
  48. http://personal.inet.fi/cool/abduktio/suomipunkinfo.htm
  49. http://www.finnmusic.net/main.php?62565b5c0155625c1f47444e21
  50. http://www.rokkizine.fi/haastattelut.php?id=4142
  51. http://www.finnmusic.net/main.php?6259595c0155625c1f47474e21
  52. http://www.noise.fi/haastattelut/?id=454&r=1
  53. http://www.finnmusic.net/main.php?62575e52480775535112
  54. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Apartheid
  55. http://www.finnmusic.net/main.php?60505551480775535112
  56. http://www.finnmusic.net/main.php?61555a5c0155625c1f47444e21
  57. http://www.finnmusic.net/main.php?61545e5c0155625c1f47444e21
  58. http://www.finnmusic.net/main.php?61545b5c0155625c1f47444e21
  59. http://www.finnmusic.net/main.php?61575d5c0155625c1f47444e21
  60. http://www.finnmusic.net/main.php?61565c5c0155625c1f47444e21
  61. http://www.finnmusic.net/main.php?61505959480775535112
  62. http://www.finnmusic.net/main.php?6758545948077550511253426e13
  63. http://www.finnmusic.net/main.php?6758555148077550511253426e13
  64. http://www.finnmusic.net/main.php?6758555548077550511253426e13
  65. http://www.levykauppax.fi/artist/aaritila/